ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Έντονη ανησυχία στην Άγκυρα: »Οι ΗΠΑ στέλνουν στρατό στην Κύπρο»

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Θυμάστε τι λέγαμε ΕΔΩ και ΕΔΩ ;; " Έχει αποφασιστεί ότι το νησί (Κύπρος) πρέπει να ελέγχεται στρατιωτικά μόνο από το ΝΑΤΟ. Παραμονή τουρκικού στρατού δεν πρόκειται να υπάρξει.Θα φύγουνε....Αν είναι έξυπνοι με το καλό και θα το παζαρέψουν για να πάρουν κάποια ανταλλάγματα. Αλλιώς με κλωτσές και θα φάνε και δάχτυλο χοντρό." .
Είχαμε γράψει ότι απλά βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή....και να το κρατήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας την είδηση, θα σας χρειαστεί....αργότερα. Τώρα έχουμε άλλο ένα "βήμα" προς αυτήν την κατεύθυνση. Η προσχώρηση της Κύπρου στο ΝΑΤΟ, αποτελούσε στόχο για κάποια κέντρα των Η.Π.Α., ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του '60.
Και θα είχε πραγματοποιηθεί, χωρίς προβλήματα, εισβολή και κατοχή, αν οι άνθρωποι των Πολυεθνικών στην Κύπρο και την Ελλάδα, δηλαδή η ομάδα των Καραμανλή, Ανδρέα Παπανδρέου, Στεφανόπουλου, Γεωρκάτζη, Σαμψών, Γρίβα, Ιωαννίδη, Λαδά, Στειακάκη, Μανουσακάκη, Μπουλούκου, Καρατζά Θεοφιλογιαννάκου, Γαλατσάνου, Αραπάκη, Ντερτιλή, Παπαποστόλου, είχε καταφέρει να επικρατήσει των ανθρώπων των Ρωσσοαγγλοολανδών, που αποτελείτο από τους Μακάριο, Κωνσταντίνο, Αρναούτη, Κανελλόπουλο, Γαρουφαλιά, Παπαδόπουλο, Μακαρέζο, Σταματελόπουλο, Βέρρο, και την ομάδα Παττακού, από Λέκκα, Καρύδα, Πατίλη, Ασλανίδη.
Ο Τουρκοκύπριος αντιπρόεδρος και υπουργός »Εξωτερικών» Kudret Ozersay αξιολόγησε τις εκτιμήσεις σχετικά με την απόφαση του Κογκρέσου, να άρει το εμπάργκο όπλων στο ελληνικό κομμάτι του νησιού, και να στείλει στρατεύματα στο νησί.
«Αυτή η κίνηση γίνεται για να μειωθεί η ρωσική επιρροή στην περιοχή. Ωστόσο, οι Ηνωμένες Πολιτείες προωθούνται για τα καλά πλέον στην Ανατολική Μεσόγειο, υλοποιώντας ένα ακόμη βήμα προς το αδιέξοδο και την ένταση και όχι προς την λύση στην Κύπρο «, ανέφερε ο ίδιος.


Ο δημοσιογράφος Alper Urus του Haberturk μίλησε με τον Αντιπρόεδρο της »Κυβέρνησης» και »ΥΠΕΞ» των κατεχομένων κυπριακών εδαφών Kudret Ozersay, σχετικά με τη δράση των αμερικανικών στρατευμάτων στο ελληνικό τμήμα.
Ο Ozersay δήλωσε: «Οι ΗΠΑ θα έρθουν για να υλοποιούν στρατιωτικές εκστρατείες από το νησί. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες μας, η αμερικανική στρατιωτική δύναμη,που λέγεται ότι θα εγκατασταθεί στο ελληνικό τμήμα, θα αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη του στρατού των ΗΠΑ και θα έχει την ικανότητα άμεσης αντίδρασης, οπουδήποτε απαιτηθεί στην περιοχή.
Αυτοί οι στρατιώτες θα αναλάβουν δράση σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από την Κύπρο, όπως σε περιπτώσεις μιας έκτακτης εκκένωσης Αμερικανών πολιτών και διπλωματών από την Μέση Ανατολή κά. 


Αλλά εδώ πρέπει να τονίσουμε το εξής. Μετά την απόφαση του Κογκρέσου των ΗΠΑ, για την αποστολή στρατευμάτων των ΗΠΑ στο νησί, όλα μεταβλήθηκαν ριζικά. Αυτό το βήμα θα μπορούσε να είναι η αρχή για μια μεγαλύτερη ανάπτυξη αμερικανικών στρατευμάτων στο νησί.
Πιστεύω όμως ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα εφαρμόσουν δύο πράγματα ως μέρος της πολιτικής τους.
Πρώτον, την αποστολή στρατευμάτων στο ελληνικό τμήμα, το οποίο είναι ένα βήμα προς τη μείωση της ρωσικής επιρροής στο νησί.
Το θέμα θα είναι ότι τα ρωσικά πολεμικά πλοία δεν θα μπορούν να εισέλθουν και να ανεφοδιαστούν στα λιμάνια της Κύπρου, ενώ θα μπλοκαριστούν και οι Ρώσοι ολιγάρχες, αφού θα ελέγχονται τα «μαύρα χρήματα» που διακινούσαν».
Δεύτερον, υπήρχαν αρκετοί Έλληνες που δέχονταν και διακινούσαν αυτά τα “μαύρα χρήματα”. Έτσι οι ΗΠΑ θα πάρουν τον έλεγχο στα μαύρα χρήματα της Ελληνοκυπριακής Διοίκησης. Αυτό θα παρεμποδίσει τη μεταφορά κεφαλαίων προς τις ελληνοκυπριακές τράπεζες, με σκοπό να περιοριστεί η ρωσική επιρροή.
Ωστόσο, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θέλουν μεγάλες εντάσεις στην Κύπρο, αλλά θα μεταβάλλουν την πολιτική τους λαμβάνοντας οριστικά θετική θέση ως προς την ελληνική πλευρά», καταλήγει ο ίδιος.


Εφόσον υλοποιηθούν όλα αυτά, το σύστημα των εγγυήσεων στο οποίο συμμετέχουν Βρετανία και Τουρκία θα ακυρωθεί και την ασφάλεια του νησιού θα την αναλάβει το ΝΑΤΟ, δηλαδή οι ΗΠΑ.
Αυτό θα έδινε την δυνατότητα άμεσης στρατιωτικής παρέμβασης της Αθήνας σε οποιεσδήποτε τουρκικές προκλήσεις και οι Τούρκοι θα σκεπτόντουσαν διπλά ότι και να επιχειρούσαν.
Το πιο σημαντικό όμως θα ήταν η εκδίωξη μελλοντικά των τουρκικών δυνάμεων,και η ανεξαρτησία του νησιού στα πρότυπα της Κρήτης το 1905, αυτό φοβούνται οι Τούρκοι τίποτε άλλο.   
Πηγή: http://difernews.gr

Πηγή

14 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


Έσταθι αιδοίον εις τον οικείον σου τόπον!

Και το ξανθομπάμπουρον γένος...
και η συναφής βαρειά βιομηχανία των προφητών και προφητειών;
Υπάγει άρα εις απώλειαν και ιεράν χρωκοπίαν η πολυεθνική, του γοήτρου αυτής ούτω πληττομένου καιρίως;

Και τώρα τι θα κάμωμεν χωρίς ορθοδόξους βαρβάρους δηλαδής;

Βελόπουλοι, Λιακόπουλοι και Ε.Ω. θα απολέσωσι το ευλαβές ψωμάκι των τουτέστιν;
Μη γένοιτο!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡ : και η συναφής βαρειά βιομηχανία των προφητών και προφητειών;

Πολλοί είναι αυτοί που διαβάζουν τις "προφητείες" των C.I.A. – MI6...ανάμεσα σε αυτούς είναι και η τουρκικές αρχές. Αν κάποιος ερευνήσει την διείσδυση μυστικών υπηρεσιών, εταιρειών, κλαμπ, και τώρα τελευταία Μ.Κ.Ο. της δύσεως, στην νεότερη Ελλάδα… και ειδικά τα τελευταία 40 με 35 χρόνια… θα φρίξει.
Η διείσδυση αφορά ΟΛΟΥΣ τους τομείς του παρελθόντος και παρόντος της ζωής των κατοίκων της χώρας των Ελλήνων.

Έτσι όταν κάποιος βλέπει ένα ανθό λουλουδιού, και κάποια δημόσια πρόσωπα μέσω της προπαγάνδας προσπαθούν να τον πείσουν ότι πρόκειται για μια φρατζόλα ψωμιού… τότε αυτό ακριβώς το γεγονός είναι ότι πρόκειται για ένα παράδοξο, το οποίο δεν οφείλεται σε μαζική παράνοια κάποιων, αλλά στο ότι αυτοί οι κάποιοι τα πιάνουν χοντρά!… μιας και ως δημόσια πρόσωπα έχουν επιρροή στις μάζες.

Υ.Γ Μέσα στο ψυχιατρείο δεν ψάχνεις για λογική...μιας και οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων, ως τρόφιμοι έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου μέσω λεκτικής και εικονικής προπαγάνδας, εδώ και 40+ χρόνια. Η ψυχιατρική κατάσταση που βρίσκονται οι τρόφιμοι της χώρας των Ελλήνων, χαρακτηρίζεται ως «οριακή»… Borderline, και βασίζεται σε 8 βασικά στάδια.

http://www.e-g-papageorgiou.gr/index.php?ID=articles_issues_EL&Rec_ID=4

Η φύση των πραγμάτων είναι μη αποδεκτή πλέον για το αντικείμενο… όταν αυτό μέσα από βίαιη προπαγάνδα και ολική πλύση εγκεφάλου, έχει συνηθίσει την παραφύση των πραγμάτων.
Η διαστροφή του ειδώλου της βιωματικής πραγματικότητας μέσα σε άλλες προς στιγμή μη πραγματικότητες και είδωλα, είναι πολλαπλή!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡ : Και τώρα τι θα κάμωμεν χωρίς ορθοδόξους βαρβάρους δηλαδής;

Έχω μια ιδέα αγαπητέ φίλε...τι θα έλεγες να χρησιμοποιήσουμε την εικονική και ψεύτικη πραγματικότητα που μας έχουν δώσει,και τους βαρβάρους τους.... ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ;;;.!!

Είδες τι ΣΑΤΑΝΑΣ είμαι;;

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους.
Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στην αρχική ΠΗΓΗ: http://difernews.gr
Εσείς μπορείτε;

Ε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα αγαπητέ φίλε Ε...ορίστε εδώ το λίνκ για να δούμε τώρα θα σου ανοίξει.;; Πάντως όταν εγώ πατάω πάνω στην λέξη πηγή μου ανοίγει η σελίδα.

https://gorganews.gr/entoni-anisychia-stin-agkyra-oi-ipa-stelnoyn-strato-stin-kypro/

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Είμαι βλάκας εδώ το σωστό λίνκ.

http://difernews.gr/entoni-anisychia-stin-agkyra-oi-ipa-stelnoun-strato-stin-kypro/

Ανώνυμος είπε...

http://difernews.gr/entoni-anisychia-stin-agkyra-oi-ipa-stelnoun-strato-stin-kypro/


Είναι μπλοκαρισμένος εδώ. άραγε γιατί;

Ε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ε : Είναι μπλοκαρισμένος εδώ. άραγε γιατί;

Εμένα μου ανοίγουν κανονικά και τα δύο λίνκ. Ξέρεις έχω μπει σε διάφορα σάιτ σε διάφορες χώρες....η κάθε χώρα έχει και άλλο μοτίβο ειδήσεων. Σίγουρα έχει περισσότερα νέα και ειδήσεις από αυτά που άπτονται του ενδιαφέροντος της κάθε χώρας...αλλά έχω προσέξει ότι γίνεται ένας επιμελής καθορισμός "γραμμών" ενημέρωσης.

Ανώνυμος είπε...

Οκ.
Κάτι άλλο σχετικά με το άρθρο. Τα Διεθνή πρακτορεία ειδήσεων δεν έχουν παρουσιάσει τίποτα το σχετικό με το άρθρο για αποστολή Αμερικανικών στρατευμάτων στην Κύπρο έτσι όπως παρουσιάζεται στο http://difernews.gr/entoni-anisychia-stin-agkyra-oi-ipa-stelnoun-strato-stin-kypro/

Γι΄αυτό τον λόγο έψαξα την αρχική Πηγή.

Ε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ε : Τα Διεθνή πρακτορεία ειδήσεων δεν έχουν παρουσιάσει τίποτα το σχετικό με το άρθρο για αποστολή Αμερικανικών στρατευμάτων στην Κύπρο.

Πολλά δεν λένε στα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων...και ξέρουμε όλοι σε ποιούς ανήκουν....αλλά θα δείξει η "νεκροψία" στο μέλλον.
Θα φανεί ....πάντως γνωρίζω με σιγουριά ότι θέλουν από την δεκαετία του 1960 να βάλουν την Κύπρο στο ΝΑΤΟ.
Κύπρος και Κρήτη είναι δύο πολύ σημαντικά μέρη...που θέλουν να έχουν αυτοί τον έλεγχο....για αυτά που θα έρθουν στο μέλλον, και σίγουρα η Τουρκία δεν είναι πλέον για να την εμπιστεύονται. Έχουν καταλάβει ότι παίζει σε πολλά ταμπλό (Γερμανία-Ρωσσία-Κίνα κ.λ.) οπότε θα πάρει δρόμο από εκεί...είτε με το καλό είτε με το άγριο.

Όποτε θα έρθουν στα επάνω τους οι Κύπριοι μπορούν να πάρουν πίσω το μέρος του νησιού που τους έκλεψαν οι Τούρκοι.Αλλά δεν θα το κάνουν....ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή άδικα πήγαν οι αγώνες των Κυπρίων γιά ανεξαρτησία. Μόλις εκδιώχτηκαν οι κουφάλες οι κοκκινόκωλοι έστειλαν το μπαστρδότσουρμο του Τούρκου να εισβάλει στο νησί γιά να μπορεί να πάει τώρα να κάτσει στο σβέρκο των Κυπρίων η εντιμότατη Συμμορία της Νέας Υόρκης τάχα μας ως ελευθερωτής.

-Α ρε Περσέα παλιοτεμπελχανά, που άραξες και κώλο δεν κουνάς. Πότε ρε ανεπρόκοπε θα ξαναπιάσει δουλειά το περιδινούμενον Σκύφος σου;
Και συ ρε Θησέα αράχνες έπιασες. Τι περιμένετε ρεεεεεεεεε;
Συγγνώμη δεν κατάλαβα τι είπατε;
-Ποιός Έλληνας σας τιμά σήμερα ;
-Εμείς σας τιμούμε... εμείς...δέκα όλοι κι'όλοι Έλληνες. Αυτοί μείναμε. Δεν σας φτάνουμε;

Ε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλτατε Ε το 3% του νησιού είναι κάτω από τον Βρετανικό ζυγό τους κοκκινόκωλους που λες , με τις Βρετανικές βάσεις σε Λάρνακα και Λεμεσό και θυμήσου και τα λόγια μου.... πλέον θα έχουμε ΚΑΙ Αμερικάνικη βάση στη Πάφο .

Ανώνυμος είπε...

Φοβάμαι ότι πολύ σύντομα θα πλακωθούν στις μπουνιές όλοι οι καλοί παραδοσιακοί πατερούληδες μας για το ποιός θα γίνει ο επίσημος ¨Προστάτης"μας.
Βάσεις όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στην τελευταία γειτονιά κάθε πόλης θα έχουμε σύντομα, όπως έλεγαν και οι τυφεκιοφόροι κυβερνήτες "κάθε χωριό και στάδιο" εμείς θα λέμε "κάθε χωριό και βάση". Βάσεις για το καλό μας και για το μέλλον των παιδιών μας, θα έχουμε και από τον μακαρόν ΑΣΤΕΡΙΞ, εκτός από τους κωλότουρκους συμμορίτες, τους κατα φαντασία τραπεζίτες Ρώσους, τους Έλληνες φοροφυγάδες, τους Άγγλους λόρδους της απάτης, Τους δανειστές μας (μα τι καλοί άνθρωποι κι αυτοί!!!) τους "Gangs of New York", τους εκλεκτούς του θεού που το παίζουν αιώνια θύματα, τους ξυπόλυτους Τζιχαντιστές Ταλύβιους, τους Σαουδάραβες, τους Καταριανούς, τους "Ενετούς" τους τζιτζιφιόγκους με προπέλα, τους τραβεστί, τους..., τους..., τους μαύρους τους αράπηδες, τους ...τάμ ταμ τάμ...
Όλοι, μα όλοι για το καλό μας.
https://www.iefimerida.gr/kosmos/aystiro-minyma-gallias-se-toyrkia-gia-energeiaka

Ε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ε : Φοβάμαι ότι πολύ σύντομα θα πλακωθούν στις μπουνιές όλοι οι καλοί παραδοσιακοί πατερούληδες μας για το ποιός θα γίνει ο επίσημος ¨Προστάτης"μας.

Και στις Μαρίας (Ελλάδος) την "ποδιά"(ορυκτό πλούτο) σφάζονται παλληκάρια...που λέει και το τραγούδι.!!
Αυτό θέλει και ο γράφων...όσες πιο πολλές μπουνιές ρίξουν μεταξύ τους τόσο το καλύτερο.