ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Ισχύει; Ελλάδα και Σκόπια λαμβάνουν Φ.Α. από τον αγωγό Turkish Stream;

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Καλά ξυπνητούρια και που είστε ακόμη, έχουν να βγούν και άλλα στην φόρα. Δεν λένε όμως ΠΟΙΟΣ εισπράττει τα τέλη διέλευσης από τον αγωγό.!!! Τι λέγαμε ΕΔΩ :
..." Ξεχνάνε όμως  η δεν αναφέρουν σκόπιμα ΠΟΙΟΣ εισπράττει το 20% από τα χρήματα που πληρώνουμε σαν χώρα για την αγορά αερίου από τον αγωγό Σαχ Ντενίζ 2, ....Εμείς λοιπόν σαν χώρα η ΔΕΠΑ έχουμε υπογράψει μια συμφωνία για να μεταφέρουμε αέριο από το Σαχ-Ντενίζ 2 στην Ελλάδα . Ας μας απαντήσουν όλοι αυτοί που δεν θέλουν να γίνει ο East Med, όταν γίνεται η μοιρασιά των κερδών το 20% δεν πάει στην Τουρκία , απο την στιγμή που έχει το 20% της κοινοπραξίας;;; Όταν ψωνίζουμε φυσικό αέριο ρε παλικάρια από μια κοινοπραξία που το 20% ανήκει στην Τουρκία , τόσα χρόνια από το 2013 και μετά το 20% των χρημάτων για την αγορά αυτού του αερίου δεν το δίνουμε στην Τουρκία;;;;; Με λίγα λόγια με ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ο φαφλατάς Έρντυ δημιουργεί δομές και εξοπλισμούς για να μας πολεμήσει.!!! Από εκεί βρίσκει λεφτά η Τουρκία για να μας το παίζει "μάγκας" και με τα δικά μας λεφτά να θέλει να αρπάξει όλο το Αιγαίο.!!"
Και μετά κάποιοι μυρμηγκοφάγοι "αναλυτές" δεν θέλουν τον East Med.... Η Ελλάδα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ...ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ LNG.
 
Η Ελλάδα και η “Βόρεια Μακεδονία” άρχισαν να λαμβάνουν ρωσικό αέριο μέσω του αγωγού Turkish stream, δήλωσε ο Βλαντίμιρ Μαλίνοφ, επικεφαλής της ενεργειακής εταιρείας Bulgartransgaz, μιλώντας στο κρατικό βουλγαρικό ραδιόφωνο (BNR).
Την 1η Ιανουαρίου, ξεκίνησαν οι παραδόσεις φυσικού αερίου και στη Βουλγαρία.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, αυτό θα επιτρέψει στη Σόφια να εξοικονομήσει περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ. Όπως σημειώνεται από τον Μαλινόφ, υπάρχει ένα νέο σημείο που χρησιμοποιείται στα σύνορα με την Τουρκία, αναφορικά με τον αγωγό.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: