ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Ο Ερντογάν θα έπρεπε να θυμάται τον Καντάφι...

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Το μόνο σίγουρο ότι ο φαφλατάς Έρντυ θα έχει την τύχη του Καντάφι. Όμως επειδή στο άρθρο γράφει πολύ σωστά ότι δεν είναι λύση αυτό που προτείνουν ως λύση .." λύση την προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης"....αυτό που έχουμε να πούμε σαν ιστολόγιο και να εξηγήσουμε το γιατί ΔΕΝ είναι λύση η Χάγη είναι :  Ποιος θα πάει στην Χάγη;;; Η Τουρκία;;; Στην Χάγη δεν μπορεί να πάει η Τουρκία σε Δίκη σαν αντίδικος, αφού δεν αναγνωρίζει το Διεθνές δίκαιο. Δεν την δέχεται η Χάγη, διότι δεν μπορεί να δικάσει δύο ανόμοια μέρη που δεν ακολουθεί ο ένας την Διεθνή νομοθεσία. Για να πάει η Τουρκία θα πρέπει να υπάρχει προσύμφωνο μοιρασιάς.!!!!Άρα στην Χάγη όποιος πάει θα ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ την ΜΟΙΡΑΣΙΑ και θα γυρίσουν πίσω στην Ελλάδα ισχυριζόμενοι πως δήθεν το Συμφωνητικό υπεγράφη μετά από απόφαση της Χάγης. Αυτό που πρέπει να μας ανησυχεί με την Χάγη, είναι η προδοτική φύση των "δικών" μας εκπροσώπων.
Από Δικαστήρια είμαστε καμμένοι, ειδικά από το Μητσοτακέϊκο, οπότε από τον άντρα της Μαρίας Εύας από το γκέττο της Κρακοβίας, δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα καλό. Αυτοί που μιλάνε για Χάγη προλειαίνουν το έδαφος για την προδοσία.!! Δεν έχουμε να μοιράσουμε και πολύ περισσότερο να δώσουμε στα μογγόλια τίποτε. Και ας πούμε ότι πάμε στην Χάγη , ας πούμε ότι συμφωνούμε όλοι.Με πόσα ν.μ. χωρικών υδάτων θα πάμε όμως; Γιατί οι δικαστές πριν προβούν σε οριοθέτηση, θα μας ρωτήσουν, που κείνται οι baselines.
Επίσης, από ποιά νησιά θα χαραχθούν οι baselines; Από αυτά που μας ανήκουν βάσει συνθηκών, η από αυτά που μας κάνουν τη χάρη, να θεωρούν δικά μας οι Μογγόλοι;
Οι κόλποι θα κλείσουν, η θα εκκινήσουν οι γραμμές βάσης από τα απώτερα και εσώτερα σημεία;
Λέγοντας αυτά, το Κούλι και οι υπόλοιποι που μιλάνε αόριστα για Χάγη ,επιδιώκει, αφενός μεν να κερδίσει χρόνο, ώστε να μην εξαναγκαστεί, να διαχειριστεί αυτός το χρονίζον ζήτημα. Και αφετέρου δε, να προετοιμάσει τον λαό για την επικείμενη προδοσία, αν και όποτε διαταχθεί να την διαπράξει.

Ο Ερντογάν μπλέχτηκε μόνος του στη Λιβύη σε ένα δίχτυ διεθνών περιπλοκών και όσο κινείται για να βρει λύση τόσο μπλέκει περισσότερο. Είναι γι' αυτό που θα έπρεπε να θυμάται τον Καντάφι. Αντίστροφα είναι μια από τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις που στην ελληνική κυβέρνηση προσφέρεται η ευκαιρία να κινηθεί επωφελώς για τη χώρα. Εννοείται ότι η κινητικότητα του Δένδια έχει την προτροπή και την έγκριση των ΗΠΑ (δεν υπάρχει άλλος να παρέμβει στην περίπτωση), αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει εφόσον εξυπηρετεί τα ελληνικά συμφέροντα. Το παιχνίδι είναι πολύ μεγάλο για να εμπλακεί η Ελλάδα μόνη της, όπως κάνει η Τουρκία, για το κακό της.
Στη Λιβύη εμπλέκονται Δυνάμεις που μοιάζουν "με αγριεμένες γάτες μέσα στο καλάθι" και δεν μπορούν να βγάλουν άκρη με το συνηθισμένο όπλο: την επιβολή με τη χρήση βίας. Η ιδιαιτερότητα του προβλήματος στη Λιβύη είναι ότι οι δυο Μεγάλες Δυνάμεις, ΗΠΑ και Ρωσία, πρέπει να βρουν ισορροπίες όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά και με τα συμφέροντα συμμάχων, όπως η Ιταλία, Γαλλία, Βρετανία, Αίγυπτος, Σαουδική Αραβία κ.α.
Αδύναμος κρίκος είναι ο Λίβυος πρωθυπουργός της Τρίπολης, ο Σάρατζ. Ο Ερντογάν πήγε και κόλλησε μαζί του, θέλοντας να προλάβει τις εξελίξεις, να δημιουργήσει τετελεσμένα. Δεν πρόσεξε ότι οι εμπλεκόμενοι ισχυροί, η Ρωσία και οι ΗΠΑ, αλλά και οι χαμηλότεροι προαναφερόμενοι, πατούσαν στις μύτες των ποδιών τους, μη θέλοντας να χαλάσουν τις ισορροπίες.

Ο Ερντογάν άλλαξε τις συνθήκες, συμμαχώντας ανοιχτά με τον πρωθυπουργό της Τρίπολης. Νόμιζε, φαίνεται, ότι η Τουρκία τους είναι τόσο απαραίτητη και ο ίδιος τόσο αριστοτέχνης, ώστε να παίξει με όλους, να τους ζαλίσει και να τους βάλει να χορεύουν στον ρυθμό του. Νόμισε ότι βάζοντας την Τουρκία ενεργά στο παιχνίδι άλλαξε ριζικά τους όρους διεξαγωγής του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα όλοι να αρχίσουν να τρέχουν να προλάβουν τις εξελίξεις.

Ευκαιρία για την Ελλάδα

Μετέτρεψε έτσι την Τουρκία από πολύφερνη νύφη, επιθυμητή από όλους, σε ανταγωνιστή. Οπότε οι άλλοι, όλοι οι άλλοι, αντί να τρέχουν από πίσω του για να έχουν την εύνοιά του, τον κυνηγάνε για να τον κάνουν πέρα, στην ανάγκη να τον ξεσκίσουν. Και δεν χρειάζεται μεγάλη εξυπνάδα για να καταλάβει κανείς ότι οι άλλοι είναι τα "αφεντικά" και η Τουρκία ο "υπηρέτης". Μόνο κάποιος τυφλωμένος από υπέρμετρη αλαζονεία (ή απεγνωσμένος από απελπισία για το αδιέξοδο που αντιμετωπίζει) μπορούσε να κάνει τέτοιο λάθος. Θα του βγει ξινό, ίσως αποδειχθεί σκέτο, θανατηφόρο, δηλητήριο.

Είτε επειδή ο Τραμπ είναι κάπως στριμωγμένος είτε γιατί ο Ερντογάν το παράκανε, είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα έχει την ευκαιρία --δοθείσα έξωθεν αλλά λίγο αυτό ενδιαφέρει αν είμαστε προσεκτικοί-- να αναλάβει ένα ρόλο επωφελή και όχι βλαπτικό για τα συμφέροντά μας. Ρόλο αντίρροπο των τουρκικών επεκτατικών βλέψεων, στη γειτονιά μας, στη Λιβύη. Ρόλο που θα μπορούσε να ανοίξει, ενδεχομένως, δρόμο για να διευθετηθούν και δικά μας προβλήματα με την Τουρκία κατά τρόπο επωφελή για την πατρίδα μας.

Είναι κυριολεκτικά ανατριχιαστικό ότι σε μια τέτοια συγκυρία --ίσως λίγο καλύτερη αλλά πάντως ευνοϊκότερη από κάθε άλλη φορά-- ορισμένοι από τους Έλληνες ιθύνοντες δημοσίως προωθούν λύσεις ευνοϊκές για τον θρασύ γείτονα. Τέτοιες λύσεις είναι η προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, όπου το απόλυτο δίκαιο της νόμιμης ελληνικής κατοχής στο Αιγαίο, στα νησιά, από το Καστελόριζο και την Κρήτη έως τους Φούρνους κλπ, θα τεθεί υπό αμφισβήτηση. Διότι για να πάμε στη Χάγη πρέπει, ως γνωστόν, να υπογράψουμε συνυποσχετικό, να συμφωνήσουμε με την Τουρκία τι ακριβώς αμφότεροι αποδεχόμαστε να τεθεί υπό την κρίση του Διεθνούς Δικαστηρίου.


 Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα σοβαρός παράγοντας διαφεύγει της προσοχής του συντάκτη του άρθρου κ. Αποστολόπουλου. Ο παράγοντας κλειδί σε όλη αυτή την διαμάχη είναι αποκλειστικά η ιστορία και προϊστορία της αρχαίας Αμμωνίας ή Λέαινας ή Λάμπουα ή Λόμπια ή Λιβύης, το άλλοτε οικητήριο του Άτλαντος, όπως ήταν γνωστό στην αρχαιότητα.

Δεν είναι λοιπόν ούτε οι καμήλες ούτε τα πετρέλαια ούτε το καλό κλίμα που τραβούν σαν μαγνήτης τις δύο παρατάξεις στην Λιβύη, αλλά η παρασκηνιακή προσπάθεια διατήρησης κάποιας παλιάς μοιρασιάς και συμφωνίας η οποία επανέρχεται στην τάξη μετά τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο.
Διότι περί δύο παρατάξεων πρόκειται που νοικοκυρεύουν τα του οίκου τους. Αυτοί που μάχονται τώρα εκεί είναι όλοι καλοπληρωμένοι μισθοφόροι θεατρίνοι στο μισθολόγιο δύο και μόνο παρατάξεων.
Η Τουρκία δουλεύει για την μία από τις δύο παρατάξεις και ο παραγιός Ερντογάν πουλάει εκδούλευση στον τάχα μας σωτήρα του Πούτιν ο οποίος τον γλύτωσε από του χάρου τα δόντια στην διάρκεια του θεατρικού πραξικοπήματος το οποίο επισημοποίησε το οριστικό πέρασμα της Τουρκίας στο Μητροπολιτικό Σκυθικό στρατόπεδο.

Βάσει της αρχαίας μοιρασιάς και των απαράβατων όρκων που έγιναν για αυτή, η διαχωριστική γραμμή των δύο παρατάξεων είναι ο άξονας Μέκκα –Ιερουσαλήμ - Κωνσταντινούπολη. Εκ των πραγμάτων λοιπόν η σημερινή Ρωσία δεν έχει θέση στην Λιβύη. Η Λιβύη ανήκει στο Ατλαντικό πεδίο, εξ’ ού και η αρχαία ονομασία «Οικητήριο του Άτλαντος» και σαφώς αυτό το δικαίωμα δεν πρόκειται να το απεμπολήσει η Αμερική όσο ηγείται της Δυτικής παράταξης. Ο χωροφύλακας της Αμερικής σε αυτή τη περίπτωση είναι η Αίγυπτος με τον φιλοδυτικό Σίσσυ και δεν έχει καμία δουλειά η Ελλάδα σε όλη αυτή την φάρσα. Τα υπόλοιπα και κυρίως οι βαθυστόχαστες αναλύσεις των Ελληνικών ΜΜΕ είναι για τα μάτια του αμέριμνου κόσμου και τίποτα περισσότερο. Νεκροί δεν υπάρχουν σε αυτό το θέατρο. Υπάρχουν απλώς συχνά Δελτία Ειδήσεων με καλοταϊσμένους κομπάρσους να πυροβολούν τα σύννεφα και να κυνηγάνε αόρατους εχθρούς στα διάφορα κλιπάκια.
Μια καλή δικαιολογία ψάχνουν οι δύο παρατάξεις μόνο για να κλείσουν και αυτό το θέμα όπως έκλεισαν και την Συρία, με μόνη διαφορά ότι στην Συρία και στο Κουρδιστάν οι Δυτικοί έκλεισαν και ένα παλιό λογαριασμό αίματος που λέγεται Σταυροφορίες. Σύροι και Κούρδοι έπρεπε να πληρώσουν για εκείνο το διασυρμό του Άμμωνος.

Κάποτε ένας τραγοκέφαλος αρχιερέας του Άμμωνος διέπραξε την μέγιστη αταξία πιστεύοντας στα παραμύθια της μητέρας του και των Ρωμαίων ότι μπορεί να κυβερνήσει τον κόσμο και παρενέβη τα όρια αυτής της μοιρασιάς. Το αποτέλεσμα το πλήρωσε ιδιαίτερα ο Ελληνικός λαός πολύ ακριβά και ο μοιραίος πρωταγωνιστής κυνηγημένος από φίλους και εχθρούς τελικά παραδόθηκε κρυφά στα χέρια των Φαρμακών Χαλδαίων.

Την ίδια αταξία διέπραξαν και το 1918-1922 οι καθοδηγούμενοι από ξένους ηγέτες Έλληνες. Μόλις πέρασαν την διαχωριστική γραμμή Ιερουσαλήμ –Κωνσταντινούπολης, ο «Ανατολικός Άρχων» με βρεγμένα ακόμα τα χέρια από αίμα Χριστιανών φρόντισε να τιμωρηθεί αυστηρά ο παραβάτης Έλληνας.
Μην απορείτε λοιπόν για όσα γράφονται στον Ελαύνοντα Ζευ. Ο Πομπέο με την διαχωριστική γραμμή που έβαλε στο χάρτη, πέντε χρόνια μετά τον Ζευ Ελαύνοντα, πάνω στην Τουρκία ετοιμάζει το κοινό για την νέα παράσταση. Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα κληθούν οι Έλληνες να παίξουν κάποιο ρόλο. Ένα κράτος ΝΕΟΜ με έντονα Ατλαντικά στοιχεία θα ξεπηδήσει στο αγροτεμάχιο της Ιωνίας ή Τυφωνίας, παρόμοιο με αυτό της Ερυθράς Θάλασσας. Αυτή τη φορά άλλοι έχουν το πάνω χέρι.

ΕΡΙΩΠΑΣ

Δημήτρης είπε...

Ερίωπα,δε μου φαίνεται μοιρασμένος ο κόσμος με βάση τη γραμμή που αναφέρεις.Προεκτείνοντάς την εκατέρωθεν βλέπουμε πως το στρατόπεδο των ατλάντων(με έδρα τη νέα υόρκη) περιλαμβάνει φυλές και θρησκείες εκατέρωθεν της προαναφερθείσας νοητής γραμμής,όπως άλλωστε ισχύει και στο στρατόπεδο του πεκίνου.

Η γραμμή δηλώνει πως η αφρική ανήκει στους άτλαντες,όμως εν πολλοίς ανήκει πλέον στο πεκίνο.Επίσης,μεγάλο θέμα αποτελεί και το ότι το πεκίνο έχει ανοίξει παράρτημα -μέσω των δημοκρατικών- μέσα στην έδρα των ατλάντων.

Αν όντως υφίστανται αυτοί οι όρκοι μάλλον έχουν παραβιαστεί από τους εμπλεκόμενους εδώ και δεκαετίες.

Κλείνοντας,θα'θελα να τονίσω πως η προσπάθεια των Ελλήνων να ανακαταλάβουν τις πατρίδες τους,υπεσκάπτη πολύ πριν να διασχίσουμε την προκείμενη νοητή γραμμή.

Όταν αναφέρεσαι στον τραγοκέφαλο αρχιερέα του άμμωνος,αναφέρεσαι στον Μέγα Αλέξανδρο;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Βάσει της αρχαίας μοιρασιάς και των απαράβατων όρκων που έγιναν για αυτή, η διαχωριστική γραμμή των δύο παρατάξεων

Πάντα μπροστά μας αυτή η αρχαία μοιρασιά....και οι ιεροί όρκοι που δίνουν. Και είναι όρκοι αίματος αυτοί και όχι παίξε γέλασε όπως ίσως θα νομίζουν μερικοί. Τρομεροί και φρικτοί όρκοι...ίσως σαν τους όρκους που έδωσε και ο Οδυσσέας για να συμμαχήσει με τον εχθρό του τον Αινεία....τον Τρώα και γενάρχη των Λατείνων.(πήρε και αυτός μέρος στην δολοφονία του Αχιλλέα μαζί με το κάθαρμα τον Αγαμέμνονα).

Αυτές οι δύο παρατάξεις που συγκρούονται μέχρι της μέρες μας. Εκτός από την δολοφονία του Κερασφόρου Αλέξανδρου , δολοφόνησαν και ένα σωρό άλλους...όπως τον Αχιλλέα. Ότι στέκεται εμπόδιο στο δρόμο τους, το εξαφανίζουν το ισοπεδώνουν. Στην πραγματικότητα είναι μια εμφύλια σύγκρουση, διότι ξεκινάει από την ίδια γραμμή αίματος η καταγωγή τους η "ρίζα" τους. Μια εμφύλια σύγκρουση όπως μας έχει πει και ο Όμηρος κεκαλυμμένα μέσα από την Ιλιάδα μεταξύ Πελασγικού και Αχαϊκού ΆΡ-ΓΟΥΣ. Και στις μέρες μας έχει αρχίσει και κλείνει πάλι αυτός ο μεγάλος μυθιστορικός κύκλος 3.000 ετών συμβατικής ιστορίας ....και με το κλείσιμο θα ανοίξει ένας άλλος κύκλος....εκτός και αν κάτι συμβεί και τους πάρει ο διάολος όλους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Ο Πομπέο με την διαχωριστική γραμμή που έβαλε στο χάρτη, πέντε χρόνια μετά τον Ζευ Ελαύνοντα, πάνω στην Τουρκία ετοιμάζει το κοινό για την νέα παράσταση. Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα κληθούν οι Έλληνες να παίξουν κάποιο ρόλο.

Nαι τα λέγαμε και εδώ αλλά πιο πριν αλλού.
http://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/02/blog-post_57.html

" Η μισή Τουρκία δυτικά από την νοερή γραμμή Λευκωσίας - Βυζαντίου θα περάσει ξανά στους Έλληνες στους οποίους ανήκει οριστικά από καταβολής κόσμου. Δυστυχώς η Τουρκοκρατούμενη περιοχή της Κύπρου θα περάσει στον Κρόνο αν δεν θελήσουν να πολεμήσουν οι Κύπριοι."

Πριν κάνα δίμηνο άρχισαν όλοι να μιλούνε ότι έχει ξεκινήσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος....όταν εμείς το λέγαμε και το φωνάζαμε πάλι ΠΡΙΝ από αυτούς.

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/11/blog-post_24.html

Όπως ακριβώς είπες τα Μ.Μ.Ε και οι διάφοροι αναλυτές δεν έχουν καταλάβει ότι O ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ.!!!

Αυτό που ΔΕΝ έχω ξαναγράψει όμως είναι ότι αυτήν την φορά...δεν θα υπάρξει άλλος γύρος με απ'όλα και με κρεμμύδι- θα πέσει πολύ κλάμα- θα έχουμε End of Story.

https://tinyurl.com/uxzyhz2

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Καθάπερ αι εκάστοτε μεταξύ των κρατών συνθήκαι γίνωνται ινα παραβιάζωνται, ούτω και οι έλεγχοι και σχεδιασμοί των μυστικών απροσίτων κέντρων
και δυνάμεων ίνα ανατρέπωνται και επανασχεδιάζωνται.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ,
ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΑΤΗΡ και
ΤΟΛΜΑΝ ΧΡΗ.

Η αλεξανδρινή σπάθη της αποφασιστικότητος λύει τους γορδίους δεσμούς
και κυριεύει τας αδρανείς χώρας.
Το δε θεοείκελον ελεύθερον πνεύμα του ανθρώπου διανοίγει σκεπτόμενον
παντού αποκρύφους διόδους νίκης και ανακαλύπτει απροβλέπτους δυνατότητας επιτυχίας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ Δημήτρη

Έτσι για να δεις πόσοι μας ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ (και καλά κάνουν) αλλά το ΑΓΝΟ πρωτότυπο είναι μόνο ΕΝΑ. Γράφει μια κάποια Ρίτα στον Διόδοτο:
...." ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΦΕΡΝΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΚΑΠΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΗΛΙΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΩ.. Η ΑΘΗΝΑ ΕΔΩΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΣΑ."

Αμφιβάλλω αν έχει ιδέα τι είναι η Αθηνούλα και ποιες οι ζώσες ιδιότητες του ονόματος της. Αυτό με τους Κάπρους είναι παρμένο από εδώ. Και φυσικά ΔΕΝ εξήγησε τι είναι οι Κάπροι και ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ κλέβουν το φώς του ήλιου. χα χα χα χα
https://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/12/blog-post_26.html

Ανώνυμος είπε...

Τρείς ΤΑΥΡΟΙ εξήλθαν από την «Κιβωτό», ένας άσπρος ένας κόκκινος και ένας μαύρος, αναφέρεται από τον Ένωχ.

Τρία κεφάλια είχε ο Κέρβερος, ένα κόκκινο, ένα μαύρο, και ένα άσπρο, με τρείς όφεις σε κάθε λαιμό, σύνολο 9, όσα και η Ύδρα.

Ήσαν δε οι υιοί Νώε (τρείς), οι εξελθόντες εκ της Κιβωτού, ο Σημ, ο Χάμ, και ο Ιάφεθ, σύμφωνα με την Π.Δ. [Γένεσις 18]

Και ξαφνικά η μοιρασιά από τα τρία γίνονται στα δύο:
Ας αυξήσει και ας πλατύνει ο θεός την γενεά και τις χώρες του Ιάφεθ και ας βάλει αυτόν να κατοικεί εις τις περιοχές του Σημ, ο δε Χαναάν υιός του Χαμ ας γίνει υπηρέτης του. [Γένεσις 27]

Έχουμε λοιπόν τον κ. Ιάφεθ (λευκό ταύρο) ή Ιαφθά ή Ιαπετό, ή Φθά ή ΠΤΑ ή Ήφαιστο να κυβερνά τον κόσμο για 230.000 χρόνια. Σε αυτά όμως τα χρόνια γέμισε ο κόσμος τεχνητούς ΤΑΥΡΟΥΣ ή Χαζάλες ή Χαζάρες. Τις λέγανε και Πανδώρες. Κάτι παρόμοιο με αυτά που γίνονται σήμερα.

Ακόμη και οι απελεύθεροι Δούλοι στην Τρωάδα έφτασαν να διαθέτουν ιπτάμενο ΤΟΥΡ, (Τύρις/φρούριο), τον ξακουστό HAYK TUR, ή ΕΚΤΩΡ που προσεδάφισε και έσυρε ως τρόπαιο ο Αχχιλέας. Ο μόνος που τον χαρακτηρίζει φρούριο και μάλιστα βασιλικό(Ηαϊκ) φρούριο ήταν ο Λυκόφρων. Ανάλογο ιπτάμενο φρούριο όμως διέθεταν και οι Έλληνες, τον Αχιλλέα μας. Πήγε όμως και αυτού η καλιά από το ολέθριο τέλος που αποφάσισε ο απόγονος του Τυφώνος Ἔπάφου για εκείνο τον πόλεμο.
Το « τρίς εξ» τυφώνιο πύρ όμως μόνο ο Ατλάντιος Επειός Αγαμέμνων κατείχε και το οποίο τελικά χρησιμοποίησε πάνω από το Ίλιον ολοκληρώνοντας την καταστροφή του τέταρτου γένους των ανθρώπων.
Σας θυμίζουν τίποτα όλα αυτά;

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Τρείς ΤΑΥΡΟΙ εξήλθαν από την «Κιβωτό», ένας άσπρος ένας κόκκινος και ένας μαύρος, αναφέρεται από τον Ένωχ.

Φίλε Ερίωπα δεν ξέρω αν το γνωρίζεις, αλλά στο τάφο του Αγαμέμνονα μέσα στον κυρίως χώρο στο δάπεδό του ήταν λαξευμένοι δύο λάκκοι, ενώ δύο λίθινες βάσεις δείχνουν ότι και εδώ υπήρχαν κίονες. Οι δύο κίονες (οι δύο βασιλικοί σεληνιακοί οίκοι) που έχουν και οι Μασόνοι μέσα στις στοές του....απο εκεί προέρχονται...από αυτούς τους 3 ΤΑΥΡΟΥΣ. Και μέσα σε αυτόν τον τάφο υπήρχαν οι «ελγίνειες πλάκες» του Βρετανικού Μουσείου, κατασκευασμένες από γύψο και διακοσμημένες με ανάγλυφους ΤΑΥΡΟΥΣ. Ο 3 ΤΑΥΡΟΣ ήταν αυτός.!
(
Αυτές τις δύο Στήλες/Κίονες/Πύργους τους συναντάμε εκτός απο τον σύγχρονο Τεκτονισμό) , στο βάθος των αιώνων μέσα από καταγεγραμμένες ιστορίες, αλλά και μύθους. Διάφοροι μελετητές υποστηρίζουν πως στην πρωταρχική τους μορφή, ήταν οι Στήλες του Ώρου και του Σετ, γνωστές με τα ονόματα «Ταάτ» και «Ταττού». Οι Τέκτονες όταν θέλουν να επιπλήξουν έναν δικό τους, τον τοποθετούν μεταξύ των δύο Στηλών.! Τι περίεργο...όμως το περίεργο είναι ότι ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΤΑΥΡΟ η ΣΤΗΛΗ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ίσως τώρα κάποιος να αναρωτηθεί γιατί αναφέρω τις πρακτικές/τελετουργίες που έχουν οι Τέκτονες. Μα διότι οι πρακτικές και τα τελετουργικά τους προέρχονται από την Αρχαία Αίγυπτο. Βέβαια το όνομα Αίγυπτος δεν δόθηκε απο τους Άτλαντες...αλλά βγαίνει από το Αιγ-V-φθά (Φθα=Φαέθων) που αργότερα έγινε Αίγυπτος.

ΕΡΙΩΠΑΣ : Ήσαν δε οι υιοί Νώε (τρείς), οι εξελθόντες εκ της Κιβωτού, ο Σημ, ο Χάμ, και ο Ιάφεθ, σύμφωνα με την Π.Δ. [Γένεσις 18]

O Νώε είχε και ένα άλλο ονοματάκι, τον έλεγαν και Ξίθουρο ο οποίος δέχεται μέσα σε όνειρο εντολή απο τον θεό Κρόνο ότι στις 15 του μηνός Δαισίου ο κόσμος θα καταστραφεί.! Γερές πλάτε λοιπόν είχε ο Νώε ...ο οποίος δεν ήταν κάποιος τυχαίος στην εποχή του, και καταγράφει όλα τα γεγονότα μέχρι της μέρες του και τα κρύβει σε ένα μέρος που ήξερε ότι δεν θα πάθαινε τίποτε, στην Σιππάρα. Την "Κιβωτό" την κατασκεύασε κατόπιν εντολής . Ο οποίος μετά τον κατακλυσμό χάνεται κάπου στα βουνά της Αρμενίας.

Τον Νώε όμως τον συναντάμε και με άλλο όνομα, σύμφωνα με τους Βαβυλώνιους και τους Χαλδαίους στην πόλη Αίνο της Φοινίκης (την πόλη των Γιγάντων) ζούσε ο Enoch το οποίο όμως αυτό όνομα δηλώνει την χώρα καταγωγής τους με τους 3 γιούς του η ΤΑΥΡΟΥΣ. Αυτήν την πόλη οι Έλληνες την γνώριζαν ως την πόλη η χώρα του Ινάχου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ποιό όμως ήταν το «Ινάχειον σπέρμα» που έφτασε μέχρι τον Καύκασο,στην χώρα των Σκύθων όπως μας λέει ο Αισχύλος στον "Προμηθεά Δεσμώτη" αλλά και ο Ευριπιδης ;;;

..." Συ δ' Ινάχειον σπέρμα τους έμούς λόγους Θυμώ βάλ', ώς αν τέρματ' εκμάθης οδού ".

Ανώνυμος είπε...

Λύκαστρος: Ποιό όμως ήταν το «Ινάχειον σπέρμα» που έφτασε μέχρι τον Καύκασο,στην χώρα των Σκύθων όπως μας λέει ο Αισχύλος στον "Προμηθεά Δεσμώτη" αλλά και ο Ευριπιδης ;;;

Το Ινάχειον σπέρμα είναι αυτό που κατατρώγει αχόρταγα τις σάρκες του Ελληνισμού μέχρι σήμερα. Ο Ίναχος ήταν ο πρόγονος (παππούς) του Κελαινού ή καταχθονίου Τυφώνος (Επάφου) που κάποτε κυριάρχησε στην Αίγυπτο πριν την καταστρέψει μαζί με ένα μεγάλο αριθμό γειτονικών χωρών, βάζοντας έτσι την σφραγίδα του στο τέλος του τέταρτου γένους των ανθρώπων.
Ο Ίναχος ήταν σύγχρονος του Ατλαντοσκύθη Εριχθονίου Όφεως ή Ερμού ή Κάδμου. Εκτός από την Ιώ (Σελήνη) είχε και μία άλλη κόρη στην Αραβία, την Μακύνη ή Μηκύνη. Μακύνη ήταν το αρχαίο όνομα της Μέκκας.

ΕΡΙΩΠΑΣ


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Το Ινάχειον σπέρμα είναι αυτό που κατατρώγει αχόρταγα τις σάρκες του Ελληνισμού μέχρι σήμερα.

Ο γράφων ξέρει τι γάγγραινα είναι αυτό το Ινάχειον σπέρμα , αλλά μας έχουν ζαλίσει το κεφάλι με το ότι ο Ίναχος ήταν αρχαιότατος (μυθικός) βασιλιάς του Άργους,και ιδρυτής του βασιλικού γένους των Ιναχιδών που έδωσε στο Άργος οκτώ βασιλιάδες...και δώστου πάρτου το σοβάντισμα.!! Πολλοί νομίζουν ότι είναι και Έλληνας χα χα χα χα.Για τόσο "σοβάντισμα" μιλάμε...για τόνους.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μ. Αλέξανδρος προσεχώς στην σκηνή, Benjamin John "Ben" Whishaw,
https://duckduckgo.com/?q=Benjamin+John+%22Ben%22+Whishaw%2C&t=chromentp&atb=v145-1&iax=images&ia=images&iai=http%3A%2F%2F1.bp.blogspot.com%2F-Dg1Y2uJNIX4%2FUF38ke4WnYI%2FAAAAAAAAAzU%2FXY8m-jCOAn4%2Fs1600%2Fben%2Bwhishaw6.jpeg

*Θα φέρει και τον άντρα του μαζί για να τον προσέχει.

Το πρώτο θέμα γράφει ότι τη ζωή του στρατηλάτη Μέγα Αλέξανδρου θα αναβιώσει το Netflix, στην Όαση της Σίουα στην Αίγυπτο, μέσα από γυρίσματα της ομώνυμης σειράς που θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο, γεγονός που θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες.

Όπως γράφει ο αιγυπτιακός τύπος, ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Μέγα Αλέξανδρο θα είναι ο βρετανός ηθοποιός Μπεν Γουίσοου, με σκηνοθέτη τον Τζακ Όλαντ που αναμένεται να φτάσει στην Αίγυπτο στα τέλη του μηνός Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρεται, θα είναι παράλληλα πολλοί, τόσο οι τεχνικοί όσο και οι νέοι Αιγύπτιοι ηθοποιοί που θα συνεργαστούν για τα γυρίσματα στην περιοχή αυτή, που συνέδεσε το όνομά της με τον Μεγάλο Έλληνα Στρατηλάτη, καθώς εκεί, στο ιερό του Άμμωνα Δία, λέγεται πως τον υποδέχτηκαν οι Αιγύπτιοι ιερείς με μεγάλες τιμές και ο αρχιερέας τον προσφώνησε «παιδί του Δία».

Αμέσως μετά την τέλεση των γυρισμάτων στην Όαση της Σίουα, η σειρά θα ολοκληρωθεί στο Μαρόκο.
Σ.Σ. Θα φέρει και τον άντρα του μαζί για να τον προσέχει. Πηγή: https://www.imdb.com/name/nm0924210/bio

*Met his husband, Australian composer Mark Bradshaw on the set while making Bright Star (2009), in 2008, and was civilly married in August 2012.

-Ω ρε κράξιμο. Προβλέπω να γίνεται της Ολυμπίας στην Ελλάδα.

ΕΡΙΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Και αυτό γιά νέο αρθρο αν γουστάρει το κοινό, χαχα.. Άσε που θά γίνει χαμός στα ΜΜΕ σήμερα.

https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2384165/Bond-star-Ben-Whishaw-marries-gay-partner-composer-Mark-Bradshaw.html

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

EΡΙΩΠΑΣ : -Ω ρε κράξιμο. Προβλέπω να γίνεται της Ολυμπίας στην Ελλάδα.

Aπολύτως τίποτε δεν θα γίνει. Όπως δεν έγινε όταν το BBC και το Netflix παρουσίασαν τον Αχιλλέα και τον Πάτροκλο ΜΑΥΡΟΥΣ.!!
Τους ρόλους του Δία, του Αχιλλέα και του Πάτροκλου,τους υποδύονται ΜΑΥΡΟΙ ηθοποιοί.

https://tinyurl.com/ujeqqn4

Ποιος ο Αχιλλέας ΜΑΥΡΟΣ.!!! χα χα χα Φαίνεται ότι εκεί στην αυτοκρατορία της ροδέλας έχουν εσκεμμένα μπερδέψει τα μαδημένα μπούτια τους....διότι τους αρέσει πολύ ο Backloveass (Μπακλαβάς).
Τέτοιος φιρφιρίκος είναι και Μπενζαμιν Whishaw, η μάλλον Στέλμαχερ, αυτό είναι το πραγματικό του επίθετο.