ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Smith & Wesson 460XVR Magnum- ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ

ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ ...ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ...ΑΥΡΙΟ.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πωπω αδερφακι μου αυτό είναι για ρινόκερους

eksothen είπε...

Εψαξα να δω για περι τινος προκειτα.......

Ως αδερφε, τι εινα αυτο;;;;

Για κυνηγους ;;; Προφανως απο κοντα. Ποιος τομλμα ομως;;;

Ανώνυμος είπε...

πάντως αν το χέρι είναι δικό σου, εκθέτεις δεδομένα σου. καταρχήν ότι είσαι δεξιόχειρας και κατα δεύτερον ότι είσαι βραχύσωμος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" πάντως αν το χέρι είναι δικό σου, εκθέτεις δεδομένα σου. καταρχήν ότι είσαι δεξιόχειρας και κατά δεύτερον ότι είσαι βραχύσωμος. "

Το μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων στην Ελλάδα είναι δεξιόχειρες.!
Βέβαια αυτό δεν πάει να πει ούτε ότι είμαι δεξιόχειρας , ούτε ότι είμαι βραχύσωμος.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό τό κανόνι θέλει καί τόν καλά εκπαιδευμένο
χειριστή

Ανώνυμος είπε...

εκτος απο εκπαιδευση θελη και φυσικη δυναμη γιατι το κλωτσημα που θα κανη ετσι και δεν εισαι μπρατσωμενος θα σε στειλη σε αλλη περιοχη απο αυτην που πυροβολησες.

Ανώνυμος είπε...

οπότε τωρα πρέπει να μας δείξεις και το μπράτσο για να δούμε αν όντως μπορείς να το χειριστείς ή αν είναι για λεζάντα μόνο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ο βρώμικος Harry Callahan θα ήθελε να έχει ένα τέτοιο. Ήταν μπρατσωμένος;; Θα έλεγα όχι ιδιαίτερα. Όποιος είναι αφοσιωμένος και πωρωμένος κυνηγός και θέλει το πιο δυνατό πιστόλι με το οποίο μπορεί να ρίξει κάτω ότι ζώο υπάρχει , ανεξαρτήτου μεγέθους. Αυτό το όπλο έχει γραμμένο επάνω το όνομα του.

Αν κάποιος είναι πιστοποιημένα οπαδός της δύναμης που σε σπρώχνει στον πιο δυνατό ενεργειακά γύρο...τότε αυτό το περίστροφο έχει το όνομα του γραμμένο επάνω. Η πρώτη γνωριμία με αυτό το όπλο θα είναι να συνηθίσει κανείς την ανάκρουση. Σίγουρα θα έχεις καλύτερη ακρίβεια με ένα σωστό οπτικό σύστημα . Τα πυρομαχικά βέβαια για ένα τέτοιο όπλο είναι ακριβά. Το βάρος του στα 5.5 κιλά , ίσως παραπάνω από το κανονικό , αλλά βοηθούν πολύ οι εξαιρετικές λαβές του.

Ανώνυμος είπε...

βάσει πάντως της δικής μου αντίληψης και αισθητικής και χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, το βρίσκω ιδιαίτατα άσκημο! γενικότερα αυτού του τύπου τον σύγχρονο οπλισμό, πέρα από άσκημο για αισθητικούς λόγους, τον βρίσκω και άσκημο και για έναν ακόμη: γιατί αυτού του είδους ο οπλισμός και τα παραφερνάλια γύρω από την εξιδανίκευση του, έχουν συντελέσει στον θάνατο του πολεμιστή και στην αποϊεροποίηση του κυνηγού.