ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

And the Oscar Goes To.....

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Kαι αφού έβγαλαν από την μέση τον επόμενο πρόεδρο του Ιράν , έναν πανέξυπνο άνθρωπο ο οποίος είχε το ελεύθερο να σηκώνει το τηλέφωνο ανά πάσα στιγμή και να καλεί τον Πούτιν για να συνομιλήσουν για τα θέματα της Μ.Ανατολής!! Βγαίνουν οι "δικοί" του σαν τον νέο αρχηγό της μονάδας Quds των " Επαναστατικών Φρουρών" του Ιράν Ismail Qaani και λένε..:
«Συστήνω υπομονή και σύντομα θα δείτε νεκρούς Αμερικανούς στρατιώτες σε όλη τη Μέση Ανατολή».!!
Ρόμπες ξεκούμπωτες είστε όλοι, ανοίξανε οι ρόμπες και φάνηκαν τα κιλοτάκια σας. Αυτός που είναι να χτυπήσει τους Αμερικανούς το κάνει δεν το λέει, δεν το φωνάζει στα Μ.Μ.Ε.  Η ιρανική «εκδίκηση» δεν πρόκειται να έρθει...ούτε θα δούμε κανέναν πόλεμο για την ώρα στην Μ.Ανατολή η πόλεμο Αμερικής με το Ιράν. Όλες οι δηλώσεις εκατέρωθεν είναι για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του πόπολου. Και όσοι γράφουν για επίθεση είτε του Ισραήλ είτε των Η.Π.Α στο Ιράν έχουν πολύ μεγάλη πλάκα. Για την ώρα το μόνο που έχει συμφωνηθεί και από το Ιράν , ήταν η δολοφονία του Σουλειμανί, διότι τους βόλευε ΟΛΟΥΣ.!!


Εάν και εφόσον κάποιοι αποφασίσουν να πάνε για πόλεμο με το Ιράν ,και τα τεθωρακισμένα ανάψουν τις μηχανές τους (που θα τις ανάψουν όταν έρθει η ώρα) για τις πεδιάδες του Ιράκ.....τότε θα βοηθήσουν και οι Ισραηλινοί από αέρος....αλλά  .....πάντα υπάρχει ένα αλλά.Δεν θα προλάβουν για εισβολή στο Ιράν.....διότι θα επέλθει μια ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΡΙΣΗ ....που θα επισκιάσει τα γεγονότα και θα φοβηθεί το Ισραήλ.Επίσης κάποιοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι , εάν επιχειρηθεί κάποια συγκέντρωση ναυτικών δυνάμεων στον Περσικό κόλπο για επιθετική ενέργεια προς το Ιράν… τότε αυτομάτως ο πόλεμος θα μεταφερθεί και στο υδάτινο τμήμα της ανατολικής Μεσογείου.

Εάν οι Η.Π.Α. επιχειρήσουν κάποιο στρατιωτικό χτύπημα στο Ιράν, έστω και άνευ σοβαρής δικαιολογίας… η ηγεσία του Ιράν θα το γνωρίζει πριν από τον Ν. Τραμπ. Για όσους δεν γνωρίζουν οι Η.Π.Α. και το Ιράν έχουν συνυπογράψει την «Διακήρυξη του Αλγερίου» που υπογράφηκε στης 19/1/1981, όπου οι Η.Π.Α. μεταξύ άλλων, δεν θα αναμιγνύονταν στρατιωτικά ή πολιτικά στις εσωτερικές υποθέσεις του Ιράν, κάτι που δεν έχει γίνει για την Ελλάδα! Βεβαίως η Διακήρυξη του Αλγερίου, ήταν απόρροια της «κρίσης των ομήρων» και ειδικά της αμερικάνικης στρατιωτικής επιχείρησης στο έδαφος του Ιράν, Operation Eagle Claw, όπου οι Ιρανοί την γνώριζαν λόγο εσωτερικής πληροφόρησης, πριν από τον τότε Πρόεδρο των Η.Π.Α. Όπως γνώριζαν για την δολοφονία του Σουλειμανί και την άφησαν να γίνει, διότι δεν ήθελαν κάποιοι να γίνει ο επόμενος πρόεδρος του Ιράν.!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: