ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Ισχυρή έκρηξη στο Χιούστον των ΗΠΑ

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Να ετοιμάζονται και για άλλα χτυπήματα τα αμερικανάκια. Σας το μπουμπουνίσανε  το διυλιστηριάκι. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ.!! Σας προειδοποιώ να χωθήτε σε κάνα λαγούμι, γιατί θα σας κάψουνε κι άλλα. Σας βλέπω να πηγαίνετε για διαρκή αναταραχή με συχνές τοπικές εξεγέρσεις ...είστε σε καλό δρόμο. Και αυτό είναι πολύ άσχημο για μας. Αν δεν ξεφορτωθούμε τον Φράντζα όσο πιο γρήγορα γίνεται, ειδικά εμείς την έχουμε κάτσει.Το ξέσπασμα του κορονοϊού, έγινε για να πέσει η τιμή του πετρελαίου.Οι θιγόμενοι ανταπέδωσαν ήδη, με το χτύπημα στο Χιούστον. Αναμένεται και άλλο χτύπημα, που θα επαναφέρει τις τιμές στα προηγούμενα η υψηλότερα επίπεδα.


Αισθητή σε μεγάλο μέρος της πόλης του Χιούστον έγινε ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο, με την αστυνομία να ανακοινώνει ότι έχε αποκλείσει μεγάλη περιοχή.
Ο μετεωρολόγος του τοπικού σταθμού του τηλεοπτικού δικτύου Fox News Μάικ Ίσκογουϊτς, δήλωσε πως η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που καταγράφηκε στα μετεωρολογικά ραντάρ και έγινε αισθητή έως και σε απόσταση 32 χλμ. Επίσης αρκετά κτίρια στην περιοχή έχουν υποστεί ζημιές με σπασμένα τζάμια και συντρίμμια να βρίσκονται στους δρόμους.
Στο σημείο της έκρηξης λειτουργούσε εργοστάσιο εταιρείες που κατασκευάζει βαριά μηχανήματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν σοβαρές υλικές ζημιές και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο ένας τραυματίας.
Στο σημείο της έκρηξης έχει ξεσπάσει πυρκαγιά.

Δύο ώρες μετά την έκρηξη, που σημειώθηκε στις 4.25 τοπική ώρα (12.25, ώρα Ελλάδας) στην οδό Γκέσνερ, οι διασώστες και οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για ζημιές και θύματα, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο KTRK.
Η περιοχή έχει αποκλειστεί και ο αρχηγός της αστυνομίας του Χιούστον Αρτ Ασεβέντο τόνισε πως τα συντρίμμια από την έκρηξη εκτείνονται σε ακτίνα περίπου ενός χιλιομέτρου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί διαρροή τοξικών αερίων από το κτίριο.
Ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής Σάμιουελ Πένια προέτρεψε τον κόσμο να αποφεύγει την περιοχή «έως ότου έχουμε σαφείς πληροφορίες», ενώ η υπηρεσία ενημέρωσε ότι ομάδα ειδικών για τη διαχείριση επικίνδυνων υλικών έσπευσε στην περιοχή.

Πηγή

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Κόντε Φράντζας, ο Πουτίνγκας, και η κοντοπουτανίτσα υπηρετριούλα στον ίδιο διάβολο πιστεύουν, φίλε Λύκαστρε. Φουλαρισμένοι με το CERN ετοιμάζονται για τη μεγάλη ρεβάνς την ώρα που ο κόσμος είναι στην καλή χαρά.
Τα δικά μας νούμερα που είναι με το στρατόπεδο των Γαϊδάρων, ξέρουν πόσο ξύλο θα φάνε αλλά αυτό δεν τους σκιάζει καθόλου. Τα ψιλά έχουν πέσει εδώ και πολύ καιρό και τίποτα δεν τους σταματά.

Ε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ε : Ο Κόντε Φράντζας, ο Πουτίνγκας, και η κοντοπουτανίτσα υπηρετριούλα στον ίδιο διάβολο πιστεύουν, φίλε Λύκαστρε. Φουλαρισμένοι με το CERN ετοιμάζονται για τη μεγάλη ρεβάνς την ώρα που ο κόσμος είναι στην καλή χαρά.

Ο κόσμος μπορεί να είναι μέσα στην καλή χαρά, αγαπητέ μου φίλε....αλλά εγώ "φορτώνω" και φορτώνω πολύ άσχημα. Και όταν θα έρθει η ώρα να "ξεφορτώσω" θα τους πάρει ο διάολος που πιστεύουνε όλους.!! Είδες τι σεισμό πήραν τα μογγόλια...έτοιμο είναι το ρήγμα της Ανατολίας να ξεσπάσει και να δώσει μεγαλύτερο. Ένα "γαργάλημα" ακόμα θέλει και μπουυυμ.!! Όπως "γαργάλανε" τον ήλιο..το ίδιο μπορεί να γίνει και με τα ηφάιστεια και τα ρήγματα.
Ο Μαστρό-Ανδρέας στην Καλιφόρνια...έτοιμος είναι.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ε : Τα δικά μας νούμερα που είναι με το στρατόπεδο των Γαϊδάρων, ξέρουν πόσο ξύλο θα φάνε αλλά αυτό δεν τους σκιάζει καθόλου. Τα ψιλά έχουν πέσει εδώ και πολύ καιρό και τίποτα δεν τους σταματά.

Ότι θα φάνε πολύ ξύλο το μόνο σίγουρο. Αλλά και οι Όνοι και οι ομηρικοί Φέλλες ή Ελέφαντες (10 φορές μεγαλύτεροι) θα φάνε τις χρονιάς τους στο δεκαπλάσιο.
Τώρα κάποιος που ίσως κάποιος μας διαβάζει, ίσως να αναρωτιέται τι λέει αυτός;; Τι σχέση μπορεί να έχει ο γάιδαρος-όνος με τον Ελέφαντα-Φέλλα και οι δύο μαζί με την αρχαία Αίγυπτο...και τα καπυρρά μήλα των Εσπερίδων. Εσύ όμως γνωρίζεις.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Ε οι Τυφώνιοι CFOούτηδες είναι 9 .!! Όσα ακριβώς και τα "κεφάλια" της Λερναίας Ύδρας. Όλοι αυτοί όμως δίνουν λογαριασμό σε ΈΝΑΝ....στο "κεντρικό κεφάλι". Αυτό που ο μύθος έλεγε ότι έδινε "ζωή" στα άλλα το "Αθάνατο". Εκεί χτύπησε ο Ηρακλάκιας.

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να χτυπηθει και το Βατικλανο με μεγαλη μανια και αυτο το μπουρδελο ειναι στο κολπο,ισως μια μεγαλη φωτια η καποια εκρηξη που να τιναχτει στον αερα και ο Δον Χορχε Μπεργκολιο ουτε αλεξιπτωτο να μην προλαβει να βαλει,λεω τωρα εγω ο ασχετος και καλος ανθρωπος...χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεεχεχεχεεεε

Δημήτρης είπε...

Λύκαστρε θυμάσαι τις προάλλες που μιλήσαμε για τον ιό;Το ίδιο βράδυ το σταρ είχε την https://www.imdb.com/title/tt1598778/.Κοίτα συμπτώσεις.

Αυτό το ρημάδι το κάρμα πως δουλεύει ακριβώς;Το ότι ανακοινώνεις στο θύμα -με τόσο έμμεσο τρόπο- πως θα του επιτεθείς,νομιμοποιεί την πράξη;Δηλαδή συμπαντικά αν πεις σε κάποιον πως θα ασελγήσεις σε κάθε του δικαίωμα,είσαι καθ'όλα νόμιμος;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ναι αγαπητέ Δημήτρη θυμάμαι ακριβώς την κουβέντα μας. Θα σου γράψω αύριο αναλυτικά. Τώρα είμαι έτοιμος να φύγω.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Δημήτρη...κάθε λέξη και κάθε σκέψη που θα ειπωθεί θα εκδηλωθεί σαν αποτέλεσμα στο φυσικό κόσμο.!Εύκολα έτσι, μπορούμε να δούμε πως η σκέψη και το αποτέλεσμα είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους τόσο πολύ, σαν να ρίχνεις ένα βράχο σε μια λίμνη και να παρακολουθείς τα κύματα που βγαίνουν έξω.

Άλλες φορές τα αποτελέσματα έρχονται πολλά χρόνια μετά την αιτία και είναι πολύ δύσκολο να φανερωθεί η συγγένεια μεταξύ των δυο, και όμως, πάντα η μια εποχή ακολουθεί την άλλη, το καλοκαίρι ακολουθεί την άνοιξη.Σε ότι δίνεις την προσοχή σου...αυτό και υπάρχει. Στην ουσία παίζουν με την συνείδηση...διότι η συνείδηση ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ τον αισθητό κόσμο...τον κόσμο της ύλης.

Ας το αναλύσουμε λίγο...όταν σου τραβούν την προσοχή, γίνεσαι ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ. Το παρελθόν μας επηρεάζει το παρόν, το οποίο με τη σειρά του αλλάζει το μέλλον μας. Αν όμως ο χρόνος ήταν σαν χώρος, δε θα έπρεπε και το μέλλον να επηρεάζει το παρελθόν και το παρόν; Μια ενδιαφέρουσα μελέτη υποδηλώνει, ότι μπορεί να συμβαίνει ακριβώς αυτό και πως τα αποδεικτικά στοιχεία υπάρχουν στον κόσμο της κβαντομηχανικής. Μια ομάδα επιστημόνων στις ΗΠΑ επινόησε μια σειρά από νέα πειράματα, για να εξετάσει τις κβαντικές μηχανικές ιδιότητες των μεμονωμένων σωματιδίων. Το σημαντικό σε αυτήν την μελέτη ήταν :

" Τα σωματίδια αυτά έχουν μια κατάσταση, που δεν είναι απλώς άγνωστη, αλλά εντελώς απροσδιόριστη προτού μετρηθούν....KAI ...ότι γνωρίζοντας το μελλοντικό αποτέλεσμα ενός σωματιδίου, μεταβάλλεται η κατάστασή του στο παρελθόν."!!

Δηλαδή τα "σωματίδια" όπως τα λένε οι επιστήμονες που έκαναν την μελέτη, εγώ τα αποκαλώ ΨΥΧΟΝΗΜΑΤΙΑ περιμένουν την έκφραση επιθυμίας του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ (εσένα, εμένα, όλων μας) και η πράξη της μέτρησης κάνει το "σωματίδιο" να ανταποκριθεί στο προσδοκώμενο από τον παρατηρητή αποτέλεσμα. Ακριβώς το ίδιο διαπίστωσαν και στο CERN , και βρήκαν ότι ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ έει την ικανότητα να δημιουργήσει "νέα ομάδα" "σωματιδίων" τα οποία πηδούν από την ανυπαρξία στην ύπαρξη , ανάλογα με την βούληση του κάθε παρατηρητή.

Στην ουσία τι είναι το Κάρμα;; Είναι ο Συμαπντικός Νόμος της Αιτίας και του Αποτελέσματος...Δράση και Αντίδραση. Στην πραγματικότητα έχουμε να κάνουμε με ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ...είτε αυτή η δημιουργία αφορά εδώ νέων δεδομένων στο μέλλων...είτε για δημιουργία νέων Κοσμικών Σταθερών, είτε για δημιουργία Παράλληλου Σύμπαντος.

Το σημαντικό σε όλο αυτό είναι ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ. Εάν υπάρχουν παρατηρητές με ισχυρή βούληση και υψηλές ηθικές και αξιακές θέσεις τότε μπορείς να κάνεις μέχρι και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Υ.Γ Στο Σύμπαν δεν υπάρχει νόμιμος η παράνομος...ούτε ηθικό η μη ηθικό...υπάρχει ισορροπία, ΔΡΑΣΗ και ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Για τα ανώτερα όντα δεν υπάρχει η ηθική με την ανθρώπινη διάσταση του όρου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Με πολύ λίγα λόγια....Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.!

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Ανώνυμος Ο/Η Δημήτρης είπε...

Αυτό το ρημάδι το κάρμα πως δουλεύει ακριβώς;Το ότι ανακοινώνεις στο θύμα
-με τόσο έμμεσο τρόπο- πως θα του επιτεθείς,νομιμοποιεί την πράξη;Δηλαδή συμπαντικά αν πεις σε κάποιον πως θα ασελγήσεις σε κάθε του δικαίωμα,είσαι καθ'όλα νόμιμος;

.........................................................................

Ο προϊδεασμός του ανθρωπίνου στόχου του από πλευράς τινος δράστου κακοβούλων πράξεων ουκ απενοχοποιεί ή απαλλάσσει (καθαίρει-κάθαρσις) αυτόν εκ του βδελυρού μιάσματος αυτού και του αντιστοίχου κάρμα ή ανταποδοτικού δικαίου, όσο και αν τούτο θέλουσι πιστεύειν οι κακοπροαίρετοι αυτοί (ουδείς γαρ πράττων κακά βούλεται καλείσθαι κακός όπως και την προδοσίαν πας προδότης αποποιείται προφασιζόενος διάφορα.)

Απλώς, και κατά την ταπεινήν εμήν άποψιν, ο προϊδεασμός αυτός αποτελεί ναρκισσιστικήν- επιδεικτικήν τινα προειδοποίησιν των εκάστοτε μυστικών υπερδυνάμεων του ιστορικού παρασκηνίου αίτινες φιλοδόξως αδημονούσι μη βλέποντες την ώραν του πότε εμφανισθήναι και αυτοί και δοξασθήναι εις το ιστορικόν προσκήνιον.
¨Ανθρώπινον, πολύ ανθρώπινον¨ αυτό ως αν έλεγεν και ο βόρειος σοφός.

Δημήτρης είπε...

Λύκαστρε και Αρρίωνα ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Ένας άνθρωπος λοιπόν είναι ταυτόχρονα και δέκτης και εκπομπός ενέργειας.Το τι δέχεται ως πραγματικότητα,μετασχηματίζει τον κόσμο γύρω του.Όμως το σύμπαν συνεχίζει να έχει κανόνες.Μπορείς με τη θέλησή σου να διαταράξεις τις ασθενείς πυρηνικές ή τις ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις;Μπορείς να δημιουργήσεις έναν πλανήτη;Μπορείς να αιωρηθείς ή να τηλεμεταφερθείς ψυχή τε και σώματι;

Μπορείς να γίνεις αθάνατος μόνο με τη θέλησή σου;

Ή απλά μιλάμε πως η θέληση αυτή,θα δημιουργήσει τις κατάλληλες ενεργειακές συνθήκες ώστε να «φωτιστούν» τα κατάλληλα μυαλά που θα παράξουν την κατάλληλη τεχνολογία/κοινωνία;

Η εξ ορισμού κατάσταση αυτού του κόσμου απ’ό,τι φαίνεται είναι το χάος.Σκεφτείτε πόσο εύκολο είναι το χάος και πόσο δύσκολη η τάξη.Οι εργάτες του χάους έχουν τεράστια υποστήριξη και λειτουργούν υπό καθεστώς πλήρους προστασίας απ’τις συνέπειες των πράξεών τους.Ή έστω ελάχιστες συνέπειες.

Μπορεί η αλύγιστη βούληση μιας σπίθας φωτός να νικήσει έναν κόσμο φτιαγμένο από και για το χάος;

Ανώνυμος είπε...

-Μπορείς να δημιουργήσεις έναν πλανήτη;

Για να δημιουργηθούν δύο νέοι πλανήτες μαζί, και σχεδόν στην ίδια χρονική στιγμή, ποτέ ένας μόνο του, προϋποτίθεται ότι έχει προηγουμένως καταστραφεί ένα ολόκληρο θνήσκον Ηλιακό σύστημα.
Ο ίδιος Συμπαντικός Νόμος ισχύει και στην Κβαντική Φυσική. Οι διαστάσεις αλλάζουν μόνο.
Κάθε φορά όμως που συμβαίνει αυτό το φαινόμενο δημιουργούνται και διάφοροι διαστημικοί "Βεελζεβούλ", κοινώς σκουπιδότοποι. Πολλοί άνθρωποι πάνω στην γη
λατρεύουν με πάθος ένα παρόμοιο κερασφόρο σκουπιδότοπο και θέλουν να τον επιβάλλουν σαν Πανθρησκεία.

ΕΡΙΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

-Μπορείς με τη θέλησή σου να διαταράξεις τις ασθενείς πυρηνικές ή τις ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις;



Σαφώς και μπορείς και όχι μόνο αυτό. Μπορείς να μετατρέψεις ένα πλανήτη σε σκόνη. Αυτό δεν έκαναν τα γουρούνια, οι Χαναζίρ(Κάπρος), οι Τιτάνες κάποτε;

Απλούστατα οι μικρές σκέψεις αφού γίνουν πράξεις δημιουργούν ισχυρούς "τένοντες" σαν και αυτούς που έκλεψε κάποτε ο Τυφών. Καθαρή φυσική και Αστροφυσική πάλι.-


ΕΡΙΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι σχετικό Δημήτρη με όσα αναφέρθηκαν πιό πάνω.

https://www.sciencealert.com/astronomers-have-caught-a-vampire-star-in-the-act-of-draining-its-companion


ΕΡΙΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Οι καλλιτέχνες αρέσκονται να δίνουν στα αστέρια ανθρωπομορφική εικόνα και να τα παρουσιάζουν σαν όμορφες κυρίες ενώ στην πραγματικότητα μπορούν να μετατραπούν σε πολύ βίαια καθάρματα. Οι αστρονόμοι, έχουν εντοπίσει ένα τέτοιο, ιδιαίτερα «αιμοδιψές», παράδειγμα σε ένα δυαδικό αστέρι κάπου 3000 έτη φωτός μακριά στο οποίο ένας μικρός θνήσκων αστέρας (Ήλιος) αργά και σταθερά τιταίνει ενέργεια (αυτοί το ονομάζουν αέριο) από τον σύντροφό του.

Σ.Σ. αυτά αναφέρονται στην εισαγωγή αυτού του πολύ ενδιαφέροντος άρθρου στην ανάρτηση:
https://www.sciencealert.com/astronomers-have-caught-a-vampire-star-in-the-act-of-draining-its-companion


ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Οι αστρονόμοι, έχουν εντοπίσει ένα τέτοιο, ιδιαίτερα «αιμοδιψές», παράδειγμα σε ένα δυαδικό αστέρι κάπου 3000 έτη φωτός μακριά στο οποίο ένας μικρός θνήσκων αστέρας (Ήλιος) αργά και σταθερά τιταίνει ενέργεια (αυτοί το ονομάζουν αέριο) από τον σύντροφό του.

Ακριβώς αγαπητέ Ερίωπα.! Θα μπορούσαμε όμως να πούμε ότι αυτά τα "αέρια" που βλέπουν οι επιστήμονες δεν είναι τίποτε άλλο παρά η αλληλεπίδραση από τα δύο ενεργειακά πεδία (μόνο που είναι πιο πυκνά και έντονα και τα περνάνε για αέρια) αυτών των δύο αστέρων;;
Δηλαδή αυτά τα δύο πεδία αναμειγνύονται....καθώς γίνεται αυτή κίνηση ανάμεσα σε αυτά τα 2 άστρα. Να το δούμε δηλαδή και από την πλευρά του δυναμικού των ενεργειακών πεδίων, ότι η υπερίσχυση του ενός από τα δύο άστρα, απορροφά τμήμα του ενεργειακού πεδίου του άλλου.!! Και έτσι έχουμε έναν νικητή και έναν χαμένο σε ενεργειακό πεδίο. Ε τι λες;; Δεν θα μπορούσε;;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε και ερευνητή Λύκαστρε, έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τότε που πρωτοδιάβασα και μάλιστα σε ξένη γλώσσα τον μυθικό για μένα G.Gamov τον οποίο παρουσιάζουν τώρα σαν Αμερικανό G.GAMOW, ενώ ήταν Ουκρανός. Τίποτα δεν έχει αλλάξει από όσα είχε παρουσιάσει τότε. Όλοι αναμασούν όσα είχε παρουσιάσει και το σπουδαιότερο, η Αστρονομία με τα μέσα που διαθέτει σήμερα τον δικαιώνει διαρκώς.

Νομίζω ότι στο παρελθόν είχα υποδείξει τον G. Gamov και το βιβλίο του περι ανακύκλωσης του Σύμπαντος, ήτοι "γέννηση" και "θάνατος" αστέρων και πλανητών που στην ουσία μαρτυρούν ανακύκλωση και αθανασία του Σύμπαντος.
Θα θυμάσαι όταν διασκεδάζαμε σε ένα άλλο ιστολόγιο γράφοντας για αυτή την αθανασία του σύμπαντος και κάτι πονηροί Μνίθρες και άλλες σάπιες κολοκύθες έψαχναν να βρουν τρόπους να μας αποδομήσουν μέ κάθε τρόπο και μέσο που διέθεταν. Κρίμα που ο οικοδεσπότης δεν μπόρεσε να τους ελέγξει.
Μούσα του G. Gamov ήταν ο Ζευς Ελαύνων, στον οποίο δίνει διαρκή ρόλο, παρουσία και εξουσία επί των πάντων.

Βρίσκονται όμως κάτι τυφλοπόντικες με θράσος εκατό πιθήκων και σου γράφουν ότι το ιστολόγιό σου είναι Δαιμονικό (όπως το πρόσφατο επεισόδιο με το τραγικό πνευματικό σκύβαλο).
Εκεί τι κάνεις;

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Θα θυμάσαι όταν διασκεδάζαμε σε ένα άλλο ιστολόγιο γράφοντας για αυτή την αθανασία του σύμπαντος και κάτι πονηροί Μνίθρες και άλλες σάπιες κολοκύθες έψαχναν να βρουν τρόπους να μας αποδομήσουν μέ κάθε τρόπο και μέσο που διέθεταν. Κρίμα που ο οικοδεσπότης δεν μπόρεσε να τους ελέγξει.

Φυσικά και θυμάμαι αγαπητέ φίλε μου. Ξεχνιούνται αυτά;; Όμως εδώ να ομολογήσω ότι έριχνα τρελό γέλιο με τις κοτσάνες που μας πετούσαν οι διάφοροι αφισοκολλητές και Στοχατζόπουλοι της ΣΥΜΦΟΡΑΣ.!! Τι λικεράκια πίνανε και δεν μας δίνανε χα χα ειδικά τότε με τις τροπές του Ήλιου...χα χα η το άλλο που μας είχε γράψει...." ότι το Νότιο Ημισφαίριο" δεν αξίζει μια και να μην βάλω τα κλάματα που μου το είπε.!!!! Μιλάμε κρατούσα την κοιλιά μου απο τα γέλια...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ τι σημαίνει η Ανταρκτική που βρίσκεται στο Νότιο ημισφαίριο.!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ για τον ήλιο...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ για ένα σωρό πράγματα...αλλά αυτό δεν τους απέτρεπε από το να κρίνουν τους άλλους, όταν τους έγραφαν κάτι που δεν το είχαν ξανακούσει.

Άλλα όπως είπες και εσύ ΟΛΑ είναι θέμα διαχειριστή. Αν ένας διαχειριστής δεν μπορεί να ελέγξει τα σχόλια και τους σχολιαστές του...τότε τι σόι διαχειριστής είναι;; Εδώ γιατί δεν γίνονται ανάλογα έκτροπα ανάμεσα στους σχολιαστές;;
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ επικρατεί φίλτατε Ερίωπα εκεί έξω....ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν, και είναι αφυπνισμένοι και μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μίλησαν με την τύχη τους αγαπητέ Ερίωπα...αλλά αυτοί προτίμησαν να την κλωτσήσουν.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Για να δημιουργηθούν δύο νέοι πλανήτες μαζί, και σχεδόν στην ίδια χρονική στιγμή, ποτέ ένας μόνο του, προϋποτίθεται ότι έχει προηγουμένως καταστραφεί ένα ολόκληρο θνήσκον Ηλιακό σύστημα.

Tι λες να διασκεδάσουμε πάλι όπως παλιά;; Αυτήν την καταστροφή σε ένα ηλιακό σύστημα, μπορούμε να την καταλάβουμε βλέποντας το 16άκτινο ηλιακό Μακεδονικό Σύμβολο.!! Οι σκοπιανοί έχουν κατακλέψει όλα τα σύμβολα...άλλα όταν τους ρωτάω τι συμβολίζει ο 16άκτινος ήλιος και γιατί δεν έχει 12 ακτίνες , όπως πρέπει να έχει κάθε ηλιακό σύστημα...μούγκα στην στρούγκα.!!χα χα

Ουδέποτε ηλιακό σύστημα θα έχει 16 πλανήτες...πάντα είναι 12+1 ο ήλιος (και αυτό το σύστημα έχω στον νου μου για διακυβέρνηση της χώρας όταν με το καλό ελευθερωθούμε). Κανονικά η Μακεδονία θα έπρεπε να γράφετε Μακε-δωνία. Άσχετα τι λένε οι διάφοροι γλωσσολόγοι του σάπιου κατεστημένου. Η λέξη Δωνία σημαίνει Κόσμος...Πλανήτης...χώρα. Μιλάμε λοιπόν για ένα ηλιακό σύστημα με 12 ΔΩΝΙΕΣ ή ΠΛΑΝΗΤΕΣ.
Άρα ένας ήλιος δεν μπορεί να έχει 16 "παιδιά" πλανήτες στο ηλιακό του σύστημα...έχει μόνο 12 "παιδιά" αυτό είναι ΝΟΜΟΣ. Τα υπόλοιπα 4 "παιδιά" ή πλανήτες.....έχουν άλλο "πατέρα" Ήλιο.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Ερίωπα...μόλις πρόσθεσα στην δεξιά πλευρά του ιστολογίου (όπως την βλέπουμε) κάτω από τα θέματα στήλη που δείχνει τα πρόσφατα σχόλια. Για να μην ψάχνουμε να βρούμε αν γράφτηκαν σχόλια σε παλαιότερα θέματα. Νομίζω θα είναι χρήσιμο.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλη ιδεα γιατι ψαχναμε τα πολυ ενδιαφεροντα σχολια σας σε ολες τις αναρτησεις.