ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

T24: Τρύπησε ο αγωγός που συνδέει την Τουρκία με τα κατεχόμενα .

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ο αγωγός δεν τρύπησε, αλλά "τρύπησε". Οι αγωγοί δεν τρυπάνε τόσο εύκολα...δεν είναι ούτε από πλαστικό ούτε από γυαλί.!! Όταν έγραφα ΕΔΩ ότι ..." η Τουρκία σκέφτεται να το κάνει το "ατύχημα" στον αγωγό, όταν έρθει η ώρα και πάρει την εντολή." , ξέραμε πολύ καλά τι γράφαμε....παίζαμε με τα μορφωπλασματικά  πεδία του Αιγαιοχώρου....  Η εποχή που η Τουρκία έκανε τον "μάγκα" και τον "τραμπούκο" με ξένες πλάτες...τελείωσε οριστικά. Ο καιρός που μας απειλούσε ξεδιάντροπα τελείωσε...πάπαλα που λένε. Οι εμπρησμοί στα διπλωματικά της αυτοκίνητα, ο εμπρησμός στο υπό ναυπήγηση τουρκικό αεροπλανοφόρο TCG Anadolu, το "τρύπημα" του αγωγού...όλα είναι ΜΗΝΥΜΑΤΑ...αν δεν το καταλάβουν τα μογγόλια κακό του κεφαλιού τους. Η συμμορία τραμπούκων στην οποία είναι μέλος η Τουρκία, έφτασε στο τέλος της..είτε τους αρέσει είτε όχι. Νομίζω ότι ήρθε η εποχή που ο...Εριχθόνιος Όφις θα ξαναβγεί στον Αιγαίο.!! Και θα τον στείλουμε στον αγύριστο μια και καλή.

 http://www.philenews.com/temp/images/1500x3000/cache_1500x3000_Analog_medium_853967_95955_1012020.JPG

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Ιανουαρίου 2020, 11:42 πμ

Σοβαρό πρόβλημα παρουσιάστηκε στο «έργο του αιώνα», όπως ονομάστηκε ο αγωγός που μεταφέρει νερό από την Τουρκία στην κατεχόμενη Κύπρο.
 
Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα T24, ο αγωγός «τρύπησε» σε συγκεκριμένο σημείο, 7-8 χιλιόμετρα από τις ακτές του Αναμουρίου κοντά στη Μερσίνα και εξερράγη. Το σημείο του αγωγού, λόγω της έκρηξης και του φρέσκου νερού, ανέβηκε στην επιφάνεια της θάλασσας.
 
Όπως μεταδίδεται, η ζημιά στον αγωγό αναμένεται να επηρεάσει την κίνηση των πλοίων στην περιοχή. Η ανακατασκευή είναι εξαιρετικά δύσκολη και μπορεί να διαρκέσει πολλούς μήνες.
 
Προς το παρόν, το ψευδοκράτος δεν θα έχει πρόβλημα διοχέτευσης νερού. Η είδηση αναδημοσιεύθηκε σχεδόν άμεσα από όλα τα τ/κ ΜΜΕ, ενώ η Κίπρις ποστασί στην ιστοσελίδα της έχει ανεβάσει ένα σύντομο βίντεο που δείχνει τμήμα του αγωγού στην επιφάνεια της θάλασσας.
 
Υπενθυμίζεται ότι τον αγωγό εγκαινίασε στην κατεχόμενη Μόρφου ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν τον Οκτώβριο του 2015, χαρακτηρίζοντας «νερό ειρήνης» το νερό που μεταφέρει. Στην παρουσία του κατοχικού ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, ο Ερντογάν ανέφερε πως το νερό που μεταφέρεται, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τη Λευκωσία μετά τη λύση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτο που τρυπησε τον αγωγο δεν γινεται να τρυπισει 300 πολιτικα καφαλια στην βουλη των κτηνων?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αυτοί ανώνυμε γουστάρουν άλλου είδους..."τρύπημα".!!! χα χα χα