ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Μαξίμου: Να δώσουν εξηγήσεις Μητσοτάκης-Σπυράκη για τις συναντήσεις με τον Ζόραν Ζάεφ

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Μου έγραφε στις 28 Σεπτεμβρίου 2018 - 9:20 μ.μ. ο αγαπητός Ρένος..: 
 " Θα μου επιτρέψεις να έχω αντίθετη άποψη.... Ο μίστερ τσίπρας με τα σημερινά δεδομένα έχει πολλές δυνατότητες για αυτοδυναμία" ...η σημερινή είδηση μου λέει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ.Αυτό όλο μου δείχνει ένα πράγμα....θα φάει πολλές τέτοιες κατραπακιές, ακόμα η νουδούλα....γιατί θα πρέπει να "κοντύνει" και να έρθει στα ίδια ποσοστά με τον ΤΣΥΡΙΖΑ.
Για να μπορέσει να γίνει η συγκυβέρνηση δεν θα πρέπει κανείς να έχει αυτοδυναμία.!!
Συγκυβέρνηση θα κάνουν με τον Τσίπρα, μαζί και με τους Πασόκους...η ΝΔούληδες...έτσι λένε οι διαταγές πέραν του Ατλαντικού....όσο για την Σπυράκη αυτήν την "αγνή" και "άδολη"  μόνη της παραδέχτηκε σε κρητικό τηλεοπτικό σταθμό ότι ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ.

«Η χθεσινή αποκάλυψη της FAZ για τις μυστικές συναντήσεις της κ. Σπυράκη, ως ειδικής απεσταλμένης του κ. Μητσοτάκη, με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ κ. Ζάεφ αναδεικνύουν σε όλο το μέγεθός τους την υποκρισία, τη δειλία και την εθνική ανευθυνότητα του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης».
Αυτό επισημαίνει, σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.
«Την ώρα που κατηγορούσε την κυβέρνηση για μυστική διπλωματία, ήταν η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματός του που συναντούσε μυστικά την ηγεσία της γειτονικής χώρας, πριν καν ξεκινήσει ο κύκλος των επαφών της ελληνικής κυβέρνησης για το ζήτημα της ονομασίας», τονίζει και προσθέτει: «Την ώρα που στο εσωτερικό παρίστανε τον Μακεδονομάχο, ήταν η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματός του που εξηγούσε στον κ. Ζάεφ ότι η αντίθεση της ΝΔ στη συμφωνία ήταν προσχηματική και είχε να κάνει με τις δεσμεύσεις του κ. Μητσοτάκη στους ακροδεξιούς του κόμματός του».

«Ο κ. Μητσοτάκης και η "ειδική απεσταλμένη" του οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις και η κ. Σπυράκη να σταματήσει τις υπεκφυγές ότι δήθεν συνάντησε τον κ. Ζάεφ τυχαία όταν είχε πάει για καφέ», σημειώνει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και τους καλεί να απαντήσουν στα εξής ερωτήματα:
- Γιατί κράτησαν τη συνάντηση μυστική;
- Ποιος ο σκοπός της συνάντησης πριν καν ανοίξει ο επίσημος κύκλος των επαφών της ελληνικής κυβέρνησης με την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ;
- Ποια εμπιστευτικά μηνύματα διαβίβασε στον κ. Ζάεφ εκ μέρους του κ. Μητσοτάκη;
- Είχε και άλλες τέτοιες τυχαίες συναντήσεις σε καφετέριες με την πολιτική ηγεσία της γείτονος που επέλεξε να κρατήσει μυστικές;

«Αναμένουμε με αγωνία τις επόμενες εξομολογήσεις. Θα είναι όμως και αυτές κατόπιν εορτής... », σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

4 σχόλια:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Βασίζομαι στον(σοφό λαό)βλέπε συνταξιούχους-δημόσιους υπάλληλους,που θέλουν κάτι στάνταρ,δηλαδή ο μισθός να πέφτει και ας πάνε να πνιγούν οι υπόλιποι. Αυτές οι 2 κατηγορίες είναι(3.550.000)περίπου,αν τους ικανοποιείς στα βασικά και βάλεις και λίγο φόβο αβεβαιότητας για το άγνωστο,η σάλτσα έχει δέσει και είναι έτοιμη για σερβίρισμα. Εκεί που μπορεί να αλλάξει το μενού είναι αν οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού-κράτους,θέλήσουν καινούργιο σεφ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ναι αγαπητέ Ρένο....είναι γύρω στα 3.550.000 περίπου, αλλά...το ασφαλιστικό σύστημα στην Ελλάδα ουδέποτε είχε απευθείας οικονομική σύνδεση του ασφαλιζόμενου με το ταμείο του, και τελικά με την σύνταξη του, για αυτό και κανένα ασφαλιστικό ταμείο ΔΕΝ είχε, η έχει την λέξη, η το πρόθεμα σύνταξη, συνταξιοδότηση κ.λ.π.
Ας πάρουμε τα αρχικά Ι.Κ.Α. Ν.Α.Τ. κ.λ.π.

Το συνταξιοδοτικό σύστημα στην Ελλάδα ήταν και παραμένει δομημένο και βασισμένο στην αλληλεγγύη των γενεών, όποιος το καταλαβαίνει αυτό καλός, όποιος δεν το καταλαβαίνει πάλι καλώς, θα το καταλάβει λόγο πραγματικότητας! Θα κάνεις πολλά παιδιά; Θα είχες οπλίτες και εργάτες. Έτσι θα έπαιρνες σύνταξη και αύξηση επί της συντάξεως… δεν έκανες παιδιά, δεν θα πάρεις τίποτε.!!

Αυτή η αλληλεγγύη των γενεών ήταν που έχει διασαλευθεί αργά αλλά σταθερά, εδώ και 40 χρόνια, με την υπογεννητικότητα, ως αντίτιμο της ατομικής καλοπέρασης… το κενό όμως της υπογεννητικότητας καλύφθηκε από το πολιτικό κόσμο της Ελλάδος μέσω του άκρατου ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ.

Ο δανεισμός ήταν αυτός όπου κάλυψε τις ανάγκες για τις όλο και αυξανόμενες συντάξεις σε μια χώρα γερόντων, αλλά και τις αυξήσεις επί των χρημάτων των συντάξεων των γερόντων!! Πάνω σε αυτή την βάση υπήρξαν πολλές τραγελαφικές καταστάσεις! Που βεβαίως στοίχησαν τις ζωές των επόμενων γενεών.
Ο δανεισμός όμως πλέον δεν υφίστανται… με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η αλήθεια για όσους μπορούν να δουν την αλήθεια. Το ασφαλιστικό σύστημα που ήταν και παραμένει βασισμένο στην αλληλεγγύη των γενεών έχει ήδη καταρρεύσει από την ημέρα που το κράτος έχει καταστραφεί, έχει πτωχεύσει με αποτέλεσμα και επίσημα να έχει εισαχθεί σε μνημόνια, ώστε να μην μπορεί να δανειστή.
Αυτή η μέρα ήταν η 23η Απριλίου 2010, από εκείνη την ημέρα και μετά τα γερόντια, η δημοτικοί και κρατικοί υπάλληλοι θα έπρεπε να παίρνουν σε μηνιαία βάση 300€ έκαστος. Αντί αυτού το βάρος της πτώχευσης του κράτους έπεσε μέσω της βαριάς φορολογίας και όχι μόνο, στον ιδιωτικό τομέα, με αποτέλεσμα την διάλυση του, αλλά με αυτόν τον τρόπο την συγκράτηση της ολοσχερής καταρρεύσεως του κράτους! Ο ιδιωτικός τομέας αποτέλεσε το αλεξίπτωτο του κράτους, ώστε να πέσει στα μαλακά και να συνεχίσει να λειτουργεί!

Οπότε αγαπητά γερόντια… 8 χρόνια τώρα θυσιάστηκαν τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας, ώστε να συνεχίσετε να ζείτε εσείς, οι δημόσιοι και κρατικοί υπάλληλοι τον μύθο σας στην χώρα των Ελλήνων… με αποτέλεσμα να τα ταΐζεται κιόλας μιας και είναι άνεργα λόγο δικών σας μακροχρόνιων πολιτικών επιλογών.
Βεβαίως ακόμα και αυτό το παράδοξο γεγονός, δηλαδή του να είναι το πληθυσμιακό μέλλον, η νεολαία της πατρίδας χωρίς ουσιαστικό παρόν και μέλλον, ενώ ταυτόχρονα το πληθυσμιακό παρελθών να έχει παρόν και μέλλον συνεχίζοντας να ψηφίζει κομματικά μνημόνιο, αποτελεί την τελευταία και ύστατη ύβρεις σας.


Το να φυτοζωείτε αποτελεί το καλύτερο σενάριο… μην παραπονιέστε! Στην ζωή σας κανιβαλίσατε την δόξα των πατεράδων σας και το έπος του 1940, ενώ ακόμα και τώρα με τις επιλογές σας βρυκολακιάσετε το μέλλον των παιδιών σας!Ζήσατε καλά στην χώρα των Ελλήνων, πιστεύοντας ότι το κακό θα αργήσει να έρθει, και όταν έρθει να γαμήσει τις γενεές, εσείς… η δικιά σας γενιά, θα έχει φύγει από αυτή την ζωή!
Shit happens! Εκεί όπου την πατήσατε ήταν ότι το γαμήσει ήρθε ποιο γρήγορα από το αναμενόμενο για τις επόμενες γενεές… και εσείς ακόμα ζείτε!!!

Το μόνο που μένει να τους ευχηθούμε αγαπητέ Ρένο είναι...."Ελπίζουμε να το απολαύσετε όπως το έχουμε απολαύσει και εμείς, χάριν σε εσάς! Τα καλύτερα ...έρχονται".!!

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από τον δανεισμό είχαμε και συντάξεις σε ανθρώπους που δεν έδωσαν ούτε ένα ένσημο.
Ειδικά μετά το 1981, που δόθηκαν συντάξεις σε δήθεν αντιστασιακούς, που τότε όλοι οι αφισοκολλητές του πασόκ πήραν σύνταξη, επιπλέον της σύνταξης που έπαιρναν. Έφθασαν να παίρνουν 3 και 4 συντάξεις!!!
Μετά δώσανε στους αγρότες, ακόμα και σε αυτούς που είχαν εκατοντάδες στρέμματα και δεν είχαν ανάγκη και με την ευκαιρία αυτή δόθηκαν συντάξεις σε όλες τις νοικοκυρές της επαρχίας που δηλώθηκαν και καλά αγρότισσες...
Γιαυτό δεν έπεφτε το πασόκ τόσα χρόνια...
Μετά το 1991 ήρθαν οι αλβανοί και φέρνανε τους γονείς τους, δήθεν για βορειοηπειρώτες και τους έδιναν αγροτικές συντάξεις που τις εισέπρατταν στην αλβανία (γιατί εκεί γυρίζανε οι γονείς)...
Η μόδα να παίρνουν σύνταξη οι γυναίκες μετά την 15ετία,πόσα λεφτά έβγαλε από τα ταμεία όταν κάποια δουλεύει 15 χρόνια και εισπράττει για 40 χρόνια και...
Τι να πρωτοθυμηθείς και τι να κλάψεις...
Α.Α.
Υ.Γ. Ακόμα και σήμερα κανείς δεν ξέρει ΑΚΡΙΒΩΣ, πόσοι είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά ούτε υπάρχει σύστημα on line διασταύρωσης μεταξύ των ταμείων, ώστε να φαίνονται οι 3 ή 4 συντάξεις (σαν τους διπλογραμμένους των εκλογικών καταλόγων ένα πράγμα).

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



Η ευρωδημοξενοκρατία τα μεν ξένα τιμά τα δε οικεία απεμπολεί.
Η βουλή αυτής γραικύλων συναγωγή
τα τε έργα αυτής Ηρωστράτειος διαστροφή.

Η Μέκκα της λαθροξεφτύλας.