ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

It’s Hard To Be Turkish-backed Militant In Syria

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Βγάλτα βρε μαλάκα, και έλα εδώ! Θα πεις ότι είσαι πρόσφυγας από την Συρία... 400€ τον μήνα... θα έχεις σπίτι... θα γαμάς και θα παίρνεις 200€ για κάθε παιδί, και τα έξοδα εγκυμοσύνης πληρωμένα, 2.000€ μάγκα μου!! Δηλαδή περισσότερα παίρνεις στην Συρία που κινδυνεύει και η ζωή σου; Mην ανησυχείς εδώ θα βρεις μόνο ηλίθιους ...ψηφοφόρους , που πάνε και ψηφίζουνε όλα αυτά αλλογενή πολιτικά λαμόγια....που ευθύνονται για την γενοκτονία με πολιτικό τρόπο των Ελλήνων. Όσοι πιο πολλοί από εσάς εδώ...τόσο το χειρότερο για το δίποδο που κατοικεί στην χώρα των Ελλήνων...και πιστεύει ότι είναι Έλληνας.!! Μπορεί να είναι....Ν.Δημοκράτες...Πασοκτσήδες...ΚΚες...Βασιλικοί...Κεντρώοι....Αριστεροί...Χουντικοί....πράσινοι, μπλέ, ρόζ, λαμέ και  ότι άλλη ξενόφερτη βλακεία βγει σαν κόμμα....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.  Ο μεγαλύτερος εχθρός των Ελλήνων ΔΕΝ είσαι εσύ σκουράντζα  ...αλλά το δίποδο που κατοικεί στην χώρα των Ελλήνων. Και αυτό το γνωρίζουν τόσο οι εχθροί των Ελλήνων...αλλά και οι Έλληνες.
It’s hard to be a Turkish-backed militant in Syria. The person on the photo above simultaneously uses flags of Turkey, ISIS, the Free Syrian Army and the National Syrian Army (one more formation created by Turkey). This case is a visual explanation of why the Astana process is yet to divide the ‘moderate opposition’ from the terrorists. Often, these are the same people.


πηγή

2 σχόλια:

kakos04 είπε...

Μα συζητάμε για ηλίθιους ψηφοφόρους , τους λές ότι τους φέρνουν για να τους αντικαταστήσουν , μόλις αυξηθούν πληθυσμιακά με τόσα επιδόματα (έχουν και συμπεριφορά όχλου-αγέλης κυκλοφορούν πολλοί μαζί) θα κόψουν το στυλ του μισοκακομοίρη και θα αγριέψουν . Γυναίκα σε λίγο δεν θα κυκλοφορεί μόνη της , δείτε παράδειγμα την αστυνομία στην Γερμανία πόσους βιασμούς κρύβει .Οπου δείτε αναφορές εγκληματικότητας στην Γερμανία , όταν δεν τις κρύβουν λένε δράστης νότιος (και καλά νοτιογερμανός αλλά είναι κωδικοποιημένα οι ξένοι για να μην αγριέυουν οι Γερμανοί). Χάρηκα πάντως με την λαοθάλασσα εδώ https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/801912_katoikoi-poliorkoyn-stratopedo-stin-fthiotida-vazoyn , τι θα καταφέρουν οι κάτοικοι δεν ξέρω γιατί το παρακράτος είναι πολύ οργανωμένο π.χ.'στην νέα Καβάλα διάβασα ότι αιτείται η ΒΙΠΕ Κιλκίς υπαγωγή σε ΕΟΖ οπότε θέλουν τζάμπα δούλους και τους μεταφέρουν σαν πρόσφυγες . Εδώ ακούγεται ότι θέλουν να σπιτώσουν λαό στα πρώην κτήρια της ΜΟΜΑ που είναι εγκαταλειμμένα δίπλα στην ΣΕΑΠ , πιθανόν κάποια στιγμή να μετακομίσουν και την ΣΕΑΠ για να αποδοθεί και καλά ο χώρος στους δημότες (εννοούν βέβαια του ΑΦγανιστάν ). Στο Ηράκλειο πάντως εδώ είναι πλέον σε κάθε γειτονιά 2-3 οικογένειες σπιτωμένοι , στο δε καράβολα https://goo.gl/maps/5SSTiXQ2iAbBpQKf8 που πήγαιναν πολλοί για βόλτα με τα παιδιά τους και περπάτημα είναι πλέον πλειοψηφία οι αλλοδαποί και δεν πάει πλέον κανείς ειδικά το βράδυ για ποδήλατο . Το πρώτο που κάνουν είναι η κατάληψη δημοσίων χώρων με την παρουσία τους απλά και οι δικοί μας περιορίζονται σε παιδότοπους που λόγω πληρωμής δεν πάνε ακόμα πολύ οι ξένοι .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Νικόλα...συμφωνώ σε ότι έγραψες, έτσι είναι.
Αλλά όλο αυτό που βλέπουμε και ζούμε στην νεότερη Ελλάδα, είναι ένας βίαιος μετασχηματισμός. Ο χώρος μετασχηματίζεται ΞΑΝΑ, με βίαιο αλλά πολιτικό προς το παρόν τρόπο, αλλά θα έρθει και η ώρα για τον ΠΟΛΕΜΙΚΟ τρόπο.!Οπωσδήποτε έχουν παρθεί όλα τα κατάλληλα εξωτερικά και εσωτερικά μέτρα, που και να θελήσει τελικά δεν θα μπορέσει μαζικά να αντιδράσει ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων, σε οποιοδήποτε ιστορικό γεγονός που αφορά την ίδια του την ύπαρξη.

Για την ώρα όποιος εξυπηρετεί τα σχέδια των ιουδαιοχαζάρων και είναι «καλό παιδί»… τότε για αντάλλαγμα παίρνει άφθονο χρήμα.