ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Ο ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Είχαμε ξαναγράψει κατά το παρελθόν για τον Υβριδικό Πόλεμο που δεχόμαστε από την Τουρκία. Και όχι μόνο εμείς σαν χώρα αλλά και άλλες χώρες. Γράφαμε λοιπόν τότε ότι η Τουρκία έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια ,από το 1997 και με τα Ίμια  εναντίον της Ελλάδος κανονικό και συστηματικό Υβριδικό Πόλεμο . Η εικόνα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών πρόσφατα να καλύπτουν τα πρόσωπά τους σαν κοινοί εγκληματίες, κατόρθωσε να ενισχύσει το φοβικό σύνδρομο της Ελλάδας....και ήταν σαφέστατα ένα είδος Υβριδικού Πολέμου. Ο Υβριδικός πόλεμος περιλαμβάνει την χρήση κάθε διαθέσιμου διπλωματικού, στρατιωτικού, πληροφοριακού, και οικονομικού μέσου, από κρατικές η παρακρατικές οντότητες, για την αποσταθεροποίηση ενός αντιπάλου. 

Στην φωτογραφία που βλέπουμε επάνω τι νόημα έχει το πέρασμα του F-16 70-80 μέτρα πάνω οπό τα ραντάρ; Εκτός και αν πιστεύουν πως κινδυνεύουν από iron bombs.

Προφανώς και η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι μια καλά σκηνοθετημένη σκηνή για να δουν όλοι πως το σύστημα ενεργοποιήθηκε έστω και μερικώς. Είναι μια προπαγανδιστική φωτογραφία που έδωσαν οι Τούρκοι στην δημοσιότητα για να δείξουν ότι βρίσκονται σε τούρκικο έδαφος και ότι είναι...ενεργοποιημένοι.!! Το μόνο που απέδειξαν είναι ότι καλά έκαναν οι Αμερικανοί και δεν τους έδωσαν τα F-35! Για να σκεφτούνε οι Αμερικάνοι αν σε αυτήν την εικόνα αντί για F16 να είχαμε F35. Ερώτηση κρίσεως για δυνατούς "λύτες"....γιατί τα Μογγόλια δεν περίμεναν  να παραλάβουν πρώτα έστω και 2 F35 και μετά να προβούν στην παραγγελία των S-400. ;;

2 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


Τί τουρκικός υβριδικός πόλεμος περί όν ομιλείς, Λύκαστρε ευγενές,
και οιονεί αγνοών εις ποιαν χώραν ενδημείς;
Μεγαλύτερον γαρ υβριδικόν πόλεμον αυτού όν υφίσταται σήμερον ο ελληνικός λαός και κατά τα τελευταία έτη της γερμανομνημονιακής του κατοχής,
και μάλιστα ουχί εκ μέρους του προαιωνίου του εχθρού - αυτός ελέγχεται πως και δικαιολογείται - αλλά
εκ μέρους των ιδικών του δοσιλογικών κυβερνήσεων και δημοσιομέσων είναι απερίγραπτος, μοναδικός και πρωτοφανής εις το είδος του.
Λες και ανταγωνίζονται όλαι αι καταχθόνιαι δυνάμεις του ωργανωμένου κακού, λυσσωδώς τε και σαδιστικώς, δια το πώς ταπεινώσαι και διασύραι το λαμπρόν εθνικόν όνομα και ελληνικόν γόητρον περισσότερον. Ως και τίς θα κάμψει το ηθικόν και εθνικόν φρόνημα του λαού μειζόνως.
Ούτε και ο μισελληνικότερος γενίτσαρος τοσούτον ανθέλληνες και μισέλληνες ως οι πολιτικοί του ταγοί, θα εσέβετο πως ούτος την θέσιν εξουσίας εις ήν ευρίσκεται, ει μη τι άλλο.
Διότι ου μόνον έναντι του θρασυδείλου Τούρκου ηττοπαθείς και δουλόφρονες εμφανίζονται, και, εσκεμμένως προδοτικώς, απροετοίμαστον πολεμικώς το κράτος αφέντες έναντι της πολεμικής ισχύος αυτού αλλά
και έναντι κρατών παριών ως Σκόπια και Αλβανία εκλιπαρούν και προστατεύουν δουλικώς ενώ αυτά τους φτύνουν κατάμουτρα (όρα Σκόπια και Αλβανία με τους σεισμούς και τουρκοδηλώσεις του μισέλληνος Ράμα.) Ούτε το τελευταίον αφρικανικόν προτεκτοράτον τοιαύτη μαζοχιστική συμπεριφορά και κατάντια.
ασυμπεριφορά αισχρά ήτις άλλην εξήγησιν ουκ έχει ει μη το εντεταλμένως στοχεύειν εις το σπάσαι το ηθικόν του λαού και αποθάρρυνσιν και πανικόν ενσπείραι. Ο ομηρικός Αντίνοος εις όλον το ερεβώδες του μεγαλείον και εν πλήρει δράσει.
Δεν είναι 5η φάλαγξ αυτή, δεν χρειάζεται καν παρουσιάζεσθαι ούτω εφ' όσον εαλώκει ιδιοποιήσασα την ιδίαν την κρατικήν μηχανήν, το κράτος Κρόνος ούσα το καταβροχθίζον τα τέκνα του.
Αλλά κάνουσι μέγα σφάλμα και αυτοί οι προδοτάριοι ξεπωλημένοι πολιτικοί και οι ξένοι εργοδόται των. Η γαρ δουλοπροδοτική των στάσις έναντι όλων των επιβούλων ομόρων κρατών της Ελλάδος πεισμώνει, εξοργίζει και γιγαντώνει εκρηκτικώς αντί του ταπεινώνειν τον θυμόν του ενθέου ημών έθνους.

Μέγας ο εχθρός, μέγα το διακύβευμα
πλην όμως και μεγάλη και πάνθεος η ψυχή του ελληνικού έθνους.

Έλληνες, άρατε υψηλήν την θείαν κεφαλήν των ηρώων αγωνιστών.

Η τελική νίκη έσσεται η νίκη των θεών της ελευθερίας και της αληθείας.
Εις την αιωνιότητα της οποίας εκεί θα συναντηθώμεν
και θα γνωρισθώμεν και πάλιν και θα κριθώμεν ευκλεείς και δαφνοστεφείς,
ζώντες και νεκροί όποτε τότε!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡΙΩΝ : Λες και ανταγωνίζονται όλαι αι καταχθόνιαι δυνάμεις του ωργανωμένου κακού, λυσσωδώς τε και σαδιστικώς, δια το πώς ταπεινώσαι και διασύραι το λαμπρόν εθνικόν όνομα και ελληνικόν γόητρον περισσότερον. Ως και τίς θα κάμψει το ηθικόν και εθνικόν φρόνημα του λαού μειζόνως.

Έτσι είναι όπως τα λες, ακριβέ μου φίλε. Καλύτερα δεν θα μπορούσε κανείς να τα περιγράψει. Μιλάμε για καταστάσεις που δεν συμβαίνουν πουθενά αλλού στον πλανήτη, σε καμμία άλλη χώρα.! Είναι να σε πιάνει απελπισία...όταν βλέπεις σχεδόν όλα τα ΜΜΕ της πατρίδας μας να προπαγανδίζουν τις καταγέλαστες κινήσεις απελπίσίας των Τούρκων όλοι οι παράγοντες της χώρας. Απο τα διαπλεκόμενα και ξεπουλημένα λαμόγια της πολιτικής, μέχρι τα κρατικοδίαιτα επιχειρηματικά λαμόγια, και τα ψεύτικα δελτία ειδήσεων όλων των ΜΜΕ αλλά και από τους αργόσχολους τεμπέληδες δημ.υπαλλήλους των Ε.Δ. Αντί να ξεσκεπάζουν τις γελοίες κινήσεις των Τούρκων και να τους διακωμωδήσουν σε όλον τον πλανήτη (όπως π.χ ,με την Λιβύη)....κάνουν ότι μπορούν για να δώσουν υπόσταση στα καραγκιοζιλίκια τους.