ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Η σύγκριση λοιπών των Ελλήνων ηρώων με τους Ουκρανούς στοχεύει καθαρά στο θυμικό των Ελλήνων και δεν αναδεικνύει τις αιτίες που οδηγηθήκαν σε αυτές τις εξελίξεις.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τα κομματόσκυλα της Νέας Δουλοκρατίας έχουν χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας. Έφτασαν στο σημείο να συγκρίνουν τους ήρωες της Ελληνικής Ιστορίας με τον Ζελένσκι.!!! Πως μπορεί να συγκριθεί ο Λεωνίδας, ο Παπαφλέσσας και ο Κολοκοτρώνης με τον Ζελένσκι;;

Θα σας πω. Είναι αρκετά απλό. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Είναι αδύνατον να συγκρίνει αυτές τις μορφές με μία μαριονέτα που δεν μάχεται για την Ουκρανία, αλλά για την θεμελίωση των αγγλοσαξωνικών συμφερόντων. Είναι αδύνατο να συγκρίνεις τον Ζελένσκι με τους ήρωες της ελληνικής ιστορίας, γιατί πολύ απλά αυτοί θυσιάστηκαν για την πατρίδα χωρίς να λαμβάνουν από πουθενά βοήθεια. 

Αντιθέτως ο Ζελένσκι απολαμβάνει μίας πρωτοφανούς επιπέδου παροχή πληροφοριών (ISR) με ταυτόχρονη παροχή οπλισμού και χρημάτων. Επίσης ο Ζελένσκι που κάποιοι τον συγκρίνουν με τον Λεωνίδα έχει στο πλευρό του όλη τη δύση, η οποία έχει επιβάλλει κυρώσεις στη Ρωσία. Η Ελλάδα τι είχε;; Τίποτα. Μόνο τους άνδρες και τις γυναίκες και την πίστη στον θεό - θεούς της είχε.

Η σύγκριση λοιπών των Ελλήνων ηρώων με τους Ουκρανούς στοχεύει καθαρά στο θυμικό των Ελλήνων και δεν αναδεικνύει τις αιτίες που οδηγηθήκαν σε αυτές τις εξελίξεις. Ου να μου χαθείτε ραγιαδόσκυλα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ είσαι μη ελληνικής καταγωγής, και απευθύνεσαι σε αμόρφωτους, μπορείς.

Οι περισσότεροι ξέρουν τον Καρα'ι'σκάκη και τον Κολοκοτρώνη από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα όχι από τ'ανδραγαθήματα τους (ακούγεται λίγο φαλλοκρατικό αυτό, αλλά θέλω να το παίξω λόγιος) .

Βάλε και τους βολεμένους και τους εθνομηδενιστές και τ'ότι τ'αυτονόητα είναι πλέον "ρητορική μίσους" και " φασισμός", κι έδεσε το γλυκό.

Αυτό που είδα σήμερα πάντως στην τηλεόραση με έβαλε σε σκέψεις.

Πέτυχα σε κάποιο δελτίο ειδήσεων την ανακοίνωση με βίντεο του διοικητή του τάγματος Αζόφ στη Μαριούπολη, και έψαχνα τη στολή του γερμανοτσολιά εν'όψει και του επανεξοπλισμού της Γερμανίας*, αλλά δυστυχώς ο προπάππους μου εκτελέστηκε από τους Γερμανούς και τους Τσάμηδες στην Παραμυθιά, και δεν είχε τέτοια.
Μπορεί ν'ακουστεί μελό, αλλά τρέμω στην ιδέα πως αν πεθάνω θα πρέπει να τους δώσω εξηγήσεις, τόσο στους προγόνους μου (έχω και προπροπάππου αρματωλό , έχω και προγιαγιά ευλογημένη από τον Κοσμά τον Αιτωλό, οπότε έχω πολλά να εξηγήσω)


* Πιστεύετε κ.Λύκαστρε ότι πλέον μπαίνουμε σε εποχή συμμαχίας Γερμανίας - Αγγλοσαξώνων (και ήταν και αγαπημένο μου γκρούπ οι Σάξον) με 1ο θύμα την υπόλοιπη Ευρώπη;;;
ΑΝ βάλουμε στην εξίσωση και τη ζέση που υποδέχονται μουσουλμάνους μάχιμης ηλικίας, δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω τα βουνά ή αποτριχωτική κρέμα.
Πάλι καλά που έχω κάνει περιτομή για ιατρικούς λόγους,μπορεί να ξεγελάσω καποιους

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Πέτυχα σε κάποιο δελτίο ειδήσεων "

Βλέπεις ακόμα τηλεόραση;;;; Ο γράφων την έχει κόψει μαχαίρι εδώ και χρόνια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Πιστεύετε κ.Λύκαστρε ότι πλέον μπαίνουμε σε εποχή συμμαχίας Γερμανίας - Αγγλοσαξώνων (και ήταν και αγαπημένο μου γκρούπ οι Σάξον) με 1ο θύμα την υπόλοιπη Ευρώπη;;;"

Οι επίγονοι της Μερκελ στην Γερμανία, θέλουν δεν θέλουν, θα ακολουθήσουν όμως ότι πουν τα μεγάλα παιδιά σε αυτό το παίγνιο Που πλέον παίζεται με διακηρυγμένη την θέση Μπάϊντεν για κατά μέτωπο σύγκρουση με την ανερχόμενη Κίνα.

Η ιστορία, τα αντίθετα συμφέροντα των ΗΠΑ (που θα συνεχίσει να πουλάει υγροποιημένο αέριο LNG σε όλη την ΕΕ) και της Γαλλίας (που πουλάει ενέργεια από τα πυρηνικά της στην Γερμανία) ΔΕΝ ήταν δυνατόν να ανεχθούν οι Uber Alles, δια του Πουτιν, να κάνουν πάλι μια από τα ίδια στην Ευρώπη. Χωρίς ίσως κρεματόρια αυτή την φορά αλλά με νεοφιλελε λιτότητες και επιδοτήσεις των προϊόντων τους από τα "πακέτα διάσωσης" και αέριο "πάρε να χεις".

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και συγγνώμη για τα τόσα σχόλια μου σήμερα, ελπίζω να είχαν τουλάχιστον ενδιαφέρον και να πρόσφεραν κάτι.

Ναι βλέπω τηλεόραση ακόμα κάτι μαθαίνεις, κάπου βρίζεις και ξεσπάς,κάπου λες "τουλάχιστον δεν είμαι σαν κι'αυτούς-ακόμα".

Στο προκείμενο, αν θεωρήσουμε ότι κράτη και κυβερνήσεις είναι αυτοφοράκηδες των αφεντικών,αν ήμουν κάποιο κέντρο αποφάσεων , δεν θα με χάλαγε να ενώσω ΗΠΑ-Αγγλία-Γερμανία, και άσε τους πουρκουάδες είτε να σκούζουν είτε να υποταχθούν.

Γιατί δηλαδ'η αντι για Ρίμπεντορφ Μολότωφ να μην είναι το σύμφωνο ανάμεσα σ'αυτούς τους 3 -4
Η Ευρώπη θα φάει σοκ και δέος από τις τιμές και τις ελλείψεις, και σε 5-10 χρόνια μέχρι (και αν) να συνέλθει, οι μισοί στα κράτη κλειδιά θα είναι μουσουλμανικές εύκολα πλαθόμενες μάζες, που ακόμα κι αν δεν βγάλουν γιαταγάνι έναντι των απίστων και "ενσωματωθούν", θα βγάζουν ιμάμηδες πρωθυπουργούς που θα παίρνουν γραμμή από κάποια μουσουλμανική χώρα τσιράκι των κέντρων που αποφάσισαν να τελειώσουν την ψευδοδημοκρατία και να μας κάνουν όλου δούλους.
Είδα χτές μισό ντοκυμανταίρ που περιγράφει καλά τα κέντρα αποφάσεων ή έστω τους ιστρούκτορες της πολιτικής γραμμής στη δύση αν νομίζετε ότι έχετε χρόνο και ενδιαφέρον σας το παραθέτω στο τέλος.
ΕΝ κατακλείδι, αν ήμουν ένας φυρερίσκος ψυχανώμαλος (ίδιον όλων των διαμορφωτών) θα ήθελα πολύ να έχω νταβάδες της €υρώπης ΗΠΑ-Αγγλία-Γερμανία (γεωγραφικώς μιλώντας,το χρήμα δεν έχει πατρίδα), και την Τουρκία-Ισραήλ στην λευκή Ασία, να μένει μόνο ο Κινέζος με τον Ρώσσο ανταγωνιστής (;;;)
αμετά απ'αυτά μένε μόνο η Ινδία, "Αη εμ δε κινγκ οφ δε Γουώρλντ" που λέει και μια χολυγουντιανή ψυχή που με το που είδε το μη Ρωσσόφωνο Ουκρανικό αίμα να τρέχει στη γη τον έπιασαν οι ευαισθησίες του.
Οταν παλούκωναν την έγκυο παρτιώτισσα του βέβαια πριν κάποια χρόνια πριν κάψουν το κτήριο που κατέφυγε αυτή και οι υπόλοιποι, ε ντάξ' μωρέ,αυτοί θέλαν να μιλάνε ρώσσικα,τα'θελε και τα'παθε

https://rumble.com/vrvw85-monopoly-who-owns-the-world-documentary-by-tim-gielen.html

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

"ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και συγγνώμη για τα τόσα σχόλια μου σήμερα, ελπίζω να είχαν τουλάχιστον ενδιαφέρον και να πρόσφεραν κάτι."

Όταν έχω χρόνο και μπορώ απαντώ άμεσα σε όποια σχόλια με ρωτάνε κάτι. Πάντα κάθε σχόλιο έχει να προσφέρει κάτι. Τόσο για τροφή για σκέψη...όσο και για να "χτιστεί" η αύρα του ιστολογίου. Το ιστολόγιο Ζ.Ε έχει την δική του ξεχωριστή αύρα...όπως ο κάθε άνθρωπος την δική του. Και αυτή φτιάχνεται μέσα από την ενέργεια που δίνεται μέσα από τα σχόλια σας.

Σας ευχαριστώ για το βίντεο θα το μελετήσω.