ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Διαπιστώσεις από τον πόλεμο στην Ουκρανία .Και προβλέψεις για τα επόμενα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαπιστώσεις από τον πόλεμο στην Ουκρανία .Και προβλέψεις για τα επόμενα.

Fact 1: H Ρωσσία κατέχει το ~24% της Ουκρανίας.

Fact 2: Tα στρατεύματα κατοχής είναι λίγα για την έκταση και τον πληθυσμό των περιοχών.

Fact 3: Η Ουκρανική  αντίσταση στις κατεχόμενες περιοχές θα δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα στους Ρώσσους.

Ερώτημα: Που είναι η Ουκρανική αντίσταση ;;;Οεεοοοο;;

Λοιπόν η Ουκρανία δεν κατάφερε καλά-καλά να κάνει επιστράτευση. Υπολογίζω, ότι δεν ξεπέρασε το 40%. Είχε ~ 10 εκ πρόσφυγες τον 1ο μήνα, μεγάλο ποσοστό σε στρατεύσιμη ηλικία. Άλλο τι έδειχναν τα ΜΜΕ. Επίσης στις κατεχόμενες περιοχές Ντομπάς είναι >80% ρωσόφιλοι. Επομένως τι αντίσταση;;

Είναι πιθανότερο να δούμε, σε βάθος χρόνου και μετά από ολοκληρωτική ήττα στο πεδίο, εξέγερση του ουκρανικού λαού ενάντια στο καθεστώς του Κιέβου. Βεβαίως κάτι τέτοιο η Δύση θα κάνει ότι είναι δυνατόν να το αποτρέψει . Και όχι μόνο αυτό αλλά θα δημιουργήσει και μια θερμή ζώνη στον Καύκασο. Ο Καύκασος είναι η πίσω αυλή της Ρωσίας και μάλλον θα τους ανάψουν τους Ρώσσους μια φωτιά εκεί πίσω.. από Αζερμπαιτζάν θάναι από Καζακστάν θάναι θα σας γελάσω. 

Ο Καύκασος μαζί με την Βόρεια Ευρώπη θα είναι οι δύο εστίες φωτιάς και πολέμου μέσα στον επόμενο χρόνο. Κρατήστε το αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Ρωσσία και Κίνα θα είναι οι ευνοημένες χώρες διότι ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού και οι δύο και έχουν τον Δία  απέναντι τους. Ενώ αντίθετα η μαριονέτα ο Ζελένσκυ δεν ευνοείται καθόλου από τους πλανήτες (όσο και να τον στηρίζουν οι λούγκρες της Δύσης) διότι είναι Υδροχόος και έχει τον Κρόνο επάνω στο ζώδιο του. Νύχτα θα φύγει.

Οι ΗΠΑ έχουν ωροσκόπο Τοξότη και βεβαίως έχουν ακριβώς απέναντι τους τον Άρη , και τι σημαίνει αυτό;; Ότι διαλύονται οι συνεργασίες .!! Θα αρχίσει η Ευρώπη (το προγεφύρωμα τους) σιγά-σιγά να τους χαιρετάει. Μάλλον την Αμερική έχουν σκοπό να την κάνουνε Μερική (τι σας έλεγα για τον Αγαμέμνονα που την έφαγε μέσα στο ίδιο του το σπίτι;;) ....και όλα είναι μέσα στο κόλπο και θα αρχίσει το σχέδιο να παίρνει σάρκα και οστά. Κάρμα είναι αυτό και κανείς δεν μπορεί να πάει κόντρα.

Ο Κρόνος στο μεσουράνημα είναι καλός , αλλά όταν πηγαίνεις σοφά. Όταν δεν βαδίζεις σοφά τότε παθαίνεις αυτό που έπαθε ο Χίτλερ με Κρόνο στο μεσουράνημα, παθαίνεις ότι έπαθε ο Ναπολέων με Κρόνο στο μεσουράνημα και άλλοι πολλοί. Και μετά ήρθε η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ.!!! 

1 σχόλιο:

Νικανδρικ είπε...

Άρα και εγώ είμαι τυχερός?
Οι Ουκρανοί βομβάρδισαν Ρωσικη πόλη.μπερδευεται το πράμα