ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΠΕΡΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Γράφει ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ :Εσείς που θέλετε την ανατροπή της πολιτικής κατάστασης στην χώρα, προφανώς δεν γνωρίζεται ιστορία… τουλάχιστον την νεότερη ελληνική ιστορία. Διότι ανατροπή πολιτικής καταστάσεως στην Ελλάδα, μπορούν να επιτύχουν μόνο οι Η.Π.Α. κανείς άλλος… ποσώς δε εσείς, εμείς και επί τα αυτά.
Το ελληνικό πολιτικό σύστημα ανήκει σε μια μεγάλη ομάδα δυτικού πολιτικού συμπλέγματος για να ανατραπεί αυτό το πολιτικό σύμπλεγμα πρέπει να χτυπηθεί στο κεντρικό κεφάλι, και το κεντρικό κεφάλι είναι πέραν του Ατλαντικού… 
Ακόμα και αν επιτευχθεί πραγματική ανατροπή είτε πολιτικής καταστάσεως, είτε πολιτεύματός χωρίς την επιρροή των Η.Π.Α. αυτό ΙΣΩΣ θα έχει γίνει κατά την διάρκεια ενός μεγάλου πολέμου, και σίγουρα όχι επί των Αθηνών που είναι απόλυτα ελεγχόμενες από τις δυτικές δυνάμεις του συστήματος Ρότσιλντ.
Όταν αναφερόμαστε σε Αγγλοσάξονες, αναφερόμαστε σε καταστροφείς πολιτισμών.Η διαφορά τους με τα υπόλοιπα Γερμανικά φύλλα είναι ότι οι Γερμανοί κατακτούν και καπελώνουν για τα συμφέροντα τους τον όποιο πολιτισμό, πράγμα που δεν κάνουν οι Αγγλοσάξονες.
Οπότε λοιπόν τσάμπα ονειρεύεστε ανατροπές πολιτικών συστημάτων κ.λ.π. διότι ακόμα δεν έχει η ώρα, το timing. Πέραν του γεγονότος ότι εσείς......είσαστε και συναισθηματικοί τύποι, που ακόμα και αν έρθει η ώρα να δώσετε τα δέοντα σε όλους αυτούς τους νεοταξίτες που μόνο καταγγέλλεται και κατηγορείται, θα κάνετε πίσω, από πλαστά ιδεολογήματα.
Δεν πρόκειται κανένα "ελληνικό" κράτος να σας επιτρέψει να στρέψετε οποιοδήποτε όπλο, σε κανένα εξωτερικό εχθρό ο εχθρός δεν είναι γύρω από εμάς, ο εχθρός μας κυβερνά!… και είναι πέρα από πολιτικές πλαστές ιδεολογίες… από την στιγμή όπου από τον πρώην βασιλέα Κωνσταντίνο, μέχρι τον αριστεριστή αναρχικό, κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο στον εκάστοτε διευθυντή της Μοσάντ, θα πρέπει να είστε πνευματικά έτοιμοι για κάποια πράγματα, και από ότι διακρίνω δεν είστε.
Όλοι αυτοί που λένε περί ένοπλης επαναστάσεως κ.λ.π. είτε ρίχνουν άδεια για πιάσουν γεμάτα… είτε στην καλύτερη είναι απλά υπερφίαλοι η βαλτοί του συστήματος… δεν έχουν έρθει ακόμα οι συνθήκες για κάτι τέτοιο, είναι θέμα timing.
Στην εποχή μας, θα δοκιμαστή για να ανατραπεί ένα ολόκληρο παγκόσμιο αποικιοκρατικό σύστημα το οποίο εδραιώθηκε από τους Αγγλοσάξονες εδώ και 400 χρόνια… για αυτό τον λόγο μπήκαν στο παιχνίδι και οι Κινέζοι… ανάμεσα σε αυτή την τεράστια ανατροπή και νέες ισορροπίες που δημιουργούνται μπορεί κάποιος να παίξει μπάλα… με το Πελασγικό Άργος.

5 σχόλια:

ΛΥΚΙΟΣ είπε...

Αγαπητέ Μαύρε Αετέ, σου εύχομαι καλή αρχή με το νέο σου ιστολόγιο!
Εύχομαι αυτός ο χώρος, να γίνει ο φάρος που θα φωτίζει με το ελληνικό του φως, τους απανταχού Έλληνες και θα τους αφυπνίσει!
Με εκτίμηση,
ΛΥΚΙΟΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Λύκιε, έχω την εντύπωση ότι προσωπικά δεν μπορώ να κάνω κάποιον να καταλάβει οτιδήποτε! Αν ο οποίος από εμάς δεν μπορεί από μόνος του, να καταλάβει την πραγματικότητα γύρω του, το τι συμβαίνει...όσα και να λέμε και εσύ και εγώ, θα είναι σαν να καίει τζάμπα η λάμπα. Σημασία έχει η στάση που δείχνουμε στην ζωή μας,οι επιλογές μας, η συμπεριφορά μας,τα λεγομενά μας, εδώ και χρόνια στο διαδίκτυο ...τα οποία δεν τα λέμε και λέγαμε μόνο για να καταλάβουν οι συνανθρωποί μας...αλλά και για να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια.!!Και ότι στους καιρούς τους άδικους, είμασταν με το δίκαιο, στους καιρούς τους ψεύτικους, είμασταν με την αλήθεια, ότι στους καιρούς τους κάλπικους...είμασταν ΑΤΣΑΛΙ.

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Ανώνυμος είπε...

Η αληθεια είναι ότι η αποτυπωση της κατάστασης είναι ευδιακριτη στους περισσοτερους.
Tο ζητουμενο όμως είναι, και τωρα τι; Ποιος είναι ο δρομος ,η δραση , η σταση ...
Πως να "κοιμηθείς ησυχος τα βραδια "....όταν ξερεις τι ερχεται.
Πως θα αλλαξει η ροη....γιατι , σ'αυτους τους καιρους ,τους αδικους, τους ψεύτικους και τους κάλπικους το πρόβλημα δεν είναι, πως θα πεθανουμς, αλλα πως θα ΖΗΣΟΥΜΕ!


Ανεμος

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Άνεμε...μπορούμε μην υπερβάλλουμε.Τίποτα δεν έχει χαθεί πριν αρχίσει.
Το ζητούμενο είναι να προετοιμαστούμε ψύχραιμα και σοβαρά.Δε χρειάζεται πανικός, αλλά σοβαρή και αθόρυβη δουλειά...τόσο ο καθένας απο εμάς με την βελτίωση του εαυτού του, όσο και στο να φτιάξουμε πολλά παιδιά , οικογένεια και να τα αναθρέψουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ και με τις ΑΞΙΕΣ των Ελλήνων....μόνο έτσι θα ξαναγεννηθεί το Έθνος μας.Πρέπει δηλαδή να δημιουργηθεί η μαγιά...που θα κάνει το Έθνος μας να "φουσκώσει" και να μεγαλουργήσει.Πρέπει να γεννήσουμε μια ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ που θα ξέρει να ζει και να πολεμά σύμφωνα με τα Ελληνικά πρότυπα και ιδεώδη.

Ανώνυμος είπε...

Μια τετοια αποψη δινει νοημα στη ζωη..ακομη και την πιο μιζερη και κατατρεγμενη .
Να εισαι καλα.

Ανεμος