ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

Γράφει ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ : Όλοι οι πλανήτες όλων των ηλιακών συστημάτων συνδέονται με τα αντίστοιχα άστρα τους , με ενεργειακούς λώρους (όπως η Γη συνδέεται με τον Ήλιο) και όλο το Σύμπαν είναι γεμάτο με αυτές τις ενεργειακές δέσμες που αποτελούν τους ενεργειακούς συνδετικούς δεσμούς των μεγαλύτερων προς τα μικρότερα ενεργειακά κέντρα.

Οι ενεργειακές αυτές δέσμες-λώροι πολλές φορές τέμνονται μεταξύ τους και διασταυρώνονται, τότε συμβαίνουν γεγονότα που έχουν να κάνουν με όλα τα συστήματα που αντλούν ενέργεια από τις δέσμες-λώρους αυτές....όταν λέω συστήματα εννοώ τα έμψυχα και τα άψυχα που τροφοδοτούνται με ενέργεια από τον συγκεκριμένο λώρο. Όταν δηλαδή ο λώρος της Γης αγγίζει τον λώρο π.χ του πλανήτη Κρόνου, τότε επηρεάζεται ολόκληρο το οικοσύστημα του πλανήτη Γη αλλά και η ψυχοσύνθεση και η διάθεση των ανθρώπων.

Κάποτε η επιστήμη της αστρονομίας είχε καταγεγραμμένες όλες τις ενεργειακές μεταβολές που ήταν περιοδικές και ακριβείς αφού βασιζόταν στην περιοδική κίνηση των πλανητών, και μπορούσαν όσοι είχαν πρόσβαση σε αυτήν την γνώση να την χρησιμοποιούν προς όφελος τους.Όπως ακριβώς το ανθρώπινο σώμα αυξάνει και μέσω του ομφάλιου λώρου, έτσι και οι πλανήτες..."όπως πάνω έτσι και κάτω" "όπως μικρό έτσι και μεγάλο".

Η Γη δηλαδή συνδέεται απόλυτα με το υπόλοιπο Σύμπαν, υπάρχει ένας "ποταμός ενέργειας" που την ενώνει με το Κεντρικό Άστρο που είναι ο Ήλιος....ο Ήλιος παρόμοια με την σειρά του συνδέεται με τέτοιες ενεργειακές "χορδές" και με τους υπόλοιπους πλανήτες του ηλιακού συστήματος. Αυτοί οι ενεργειακοί λώροι τροφοδοτούν με ενέργεια τους πλανήτες...ενέργεια που προέρχεται από τον Ήλιο, που τροφοδοτεί τα "παιδιά" του όπως ακριβώς η μητέρα το έμβρυο, μόνο που στην περίπτωση του Ήλιου αυτή τροφοδοσία είναι διαρκής.Ξέρετε που καταλήγει ο λώρος της Γης που ξεκινάει από τον Ήλιο και μετά διαμοιράζεται σε όλον τον πλανήτη;;; Στην Δήλο και του Διός στους Δελφούς.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα, που μπορω να βρω περισσοτερες γνωσεις σχετικα με την αστρονομια; Επισης, εχεις να δωσεις καποιες τροπους πως να λαβουμε αυτη τη ηλιακη-κοσμικη ενεργεια για διευρυνση συνειδητοτητας;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Συγνώμη για την αργοπορία στο να σου απαντήσω, αλλά βλέπεις ο χρόνος λίγος...λοιπόν θα σου πρότεινα να διαβάσεις το βιβλίο του George Gamow " The Birth and Death of the Sun " νομίζω εκεί μέσα θσ βρείς πολλές απαντήσεις.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

https://archive.org/stream/birthanddeathoft032626mbp#page/n5/mode/2up

Ρίξε μια ματιά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και εδώ θα βρείς πολλά περισσότερα βιβλία σε σχέτικά με αστρονομία, για να τα διαβάσεις η να τα κατεβάσεις σε μορφή PDF.

https://www.bookyards.com/en/categories-result/id/201/Astronomy/1#.WpV3fXyYPIU