ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Το 2020 η εκτόξευση της ευρω-ρωσικής αποστολής στον Άρη

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Όπως "δροσιστήκατε"  με την Σελήνη, θα πάρετε την ψυχρολουσία  σας και με τον Άρη...αφού πρώτα καταστρέψατε με τις ολέθριες επεμβάσεις σας ,τόσο τον Άρη όσο και την Σελήνη, τώρα ψάχνεται καινούργιο πλανήτη, για να κατοικήσετε.Και να περάσατε μόνο από αυτούς τους δύο καλά θα ήταν.Ας δούνε οι άνθρωποι απο εδώ μέχρι τον Πλούτωνα να μας πούνε...ποιος έμεινε με ΖΩΗ. Όσο για τον πλανήτη Άρη για αυτό το λόγο οι Έλληνες τον ονόμασαν ΑΡΑΤΟ, δηλαδή αγύριστο....Άραται= κατάραται η καταράται...Άραρον = κατάρατον.....Άρα η κατάρα και βλάβη...Αραίον = το κατάρατον.
Δεν έχει άλλο "'αλμα"  σε άλλον πλανήτη...εδώ θα μείνετε να λουστήτε τα σκατά που δημιουργήσατε.Το μόνο μέρος μετά απο εδώ που θα πάτε...θα είναι κατευθείαν στον πυρήνα του Ήλιου.

Η εκτόξευση της κοινής ευρω-ρωσικής αποστολής,
για την μελέτη του πλανήτη Άρη, στο πλαίσιο του προγράμματος ExoMars-2020, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου του 2020, σύμφωνα με την ερευνητική ένωση (Lavochkin Research and Production Association).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύονται στην ηλεκτρονική σελίδα της αναφερόμενης ένωσης Lavochkin, η εκτόξευση προγραμματίζεται για την 25η Ιουλίου του 2020.
Η ExoMars είναι μία κοινή διαστημική αποστολή μεταξύ της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας (ESA) και της ρωσικής Roscosmos. H ExoMars-2020 αποτελεί το δεύτερο στάδιο εξέλιξης του κοινού διαστημικού προγράμματος.
Το πρώτο στάδιο του αναφερόμενου προγράμματος περιελάμβανε το ευρωπαϊκό διαστημόπλοιο τροχιάς (European Trace Gas Orbiter -TGO) και τον πειραματικό διαστημικό θαλαμίσκο Schiaparelli, που απέτυχε να προσεδαφιστεί επιτυχώς στην επιφάνεια του Άρη και καταστράφηκε τον Οκτώβριο του 2016.
ΠΗΓΗ 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορει να ειναι και ασχετο αλλα....
τον Ιουλιο και τον Αυγουστο του 2020 ο Διας ,οΚρονος και ο Πλουτωνας θα βρισκονται σε συνοδο στον Αιγωκερο...λιγο πιο πριν θα εχει περασει απο 'κει και ο Αρης ..ετσι για να προετοιμασει το εδαφος;..Περιεργο ε..που επιλεχθηκαν οι συγκεκριμενες ημερομηνιες..!

Ανεμος

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Απο την στιγμή που ο Ουρανός που θα μπει στον Ταύρο , που όταν ξαναέγινε αυτό το 1935-1936 ήρθε ο Μεταξάς ...άρα κάτι ανάλογο θα συμβεί με τον Ουρανό (που είναι ο πλανήτης του ξαφνικού του απρόβλεπτου) απο το τέλος του 2018 εως το τέλος του 2025 και ο ο Αρης θα μπαινοβγαίνει μεταξύ Αιγόκερου και Υδροχόου και είναι μπες-βγες ...το να περνάει ο Άρης μαζί με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο και να είναι μπες βγες μήνες ολόκληρους απο τον Μάιο μέχρι τον Νοέμβριο...συν οι 3 ηλιακές εκλείψεις ...ο θεός να βάλει το χέρι του.!!!!

Έχουμε και λέμε Ουρανός- Κρόνος- Πλούτωνας και περνάει ο Άρης που αυτοί οι 4 ΙΠΠΟΤΕΣ μαζί με τον Δία θα κάνουνε 15 Φεβρουαρίου με 30 Μαρτίου την ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΣΥΝΟΔΟ , κάτι που συμβαίνει κάθε 248 χρόνια.....και είναι σαν να ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ 4 ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ .

Επίσης η είσοδος του Κρόνου στον Αιγόκερο είχε ξαναγίνει το 1989-90-91 και είχαμε το τείχος του Βερολίνου που έπεσε ,την διάλυση του Σοβιέτ και την ανακοίνωση της Ν.Τ.Π που μας την είπε ο μπαμπάς Μπούς τον Γενάρη του 1991. Πιστεύω ότι ο Πλούτωνας μαζί με τον Κρόνο στον Αιγόκερο θα προετοιμάσουνε αυτην την μεγάλη ΣΥΝΟΔΟ το στίλιουμ που θα γίνει απο 15 φεβρουαρίου έως 31 Μαρτίου του 2020 (και αυτό είναι ένα άλλο κομβικό σημείο του χρόνου)....και θα έχουμε μια ραγδαία σειρά εξελίξεων, θα αλλάξει η ζωή όλων πάνω στον πλανήτη.


Έχουμε όμως και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς....συνήθως οι λάτρεις της αστρολογίας φοβούνται τον Κρόνο ...ο οποίος είναι ένα σύμβολο ξεκάθαρο και σου λέει..." η θα πειθαρχήσεις η θα σε βγάλω απο την τάξη" ...το πιο επικίνδυνο όμως κατά την γνώμη μου είναι ο Ποσειδώνας που είναι περίεργος, ύπουλος, δρά υπόγεια, ...και ναι μεν το 2018 έχουμε τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο που θα σκληρύνει την στάση των εξουσιαστών απέναντι στην Ελλάδα (ο Αιγόκερος εκπροσωπεί τους εξουσιαστές και τις φράξιες των παγκοσμιοποιητών) ...πηγαίνοντας εκεί ο Κρόνος τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα ...για τους ανθρώπους στην Ελλάδα και σε σχέση με τον Ποσειδώνα μέσα απο την ύπουλη συμπεριφορά των ισχυρών , θα είναι αιτία κάποιοι να χάσουν πολλά χρήματα...και να έχουμε μια "θεοποίηση" του χρήματος , και ότι συνεπάγεται με κινδύνους αυτή η θεοποίηση.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ φίλε Άνεμε τίποτε τυχαίο....και να θυμάσαι ότι όλη η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Ιωάννη έχει να κάνει με Αστρονομικά γεγονότα.Ο Ιωάννης ήταν ο μόνος απο τους μαθητές του Ιησού, που έιχε γνώσεις αστρονομίας.