ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 8 Μαΐου 2018

EΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η.Π.Α

Ας επαναλάβουμε κάποια πράγματα...που τα έχουμε ξαναπεί και αλλού.
Ο Γκιουλέν είναι διεθνιστής ισλαμιστής και υποστηρίζονταν από τους Δημοκρατικούς των Η.Π.Α. σωστά ο Ρεπουμπλικάνος στρατηγός Φλιν τον χαρακτηρίζει ως ριζοσπάστη ισλαμιστή… ο Ερντογάν είναι ένας εθνικιστής ισλαμιστής, τα χάλασε με τον μέντορα του Αμπ. Γκιουλέν, διότι ο Γκιουλέν ως διεθνιστής επέμενε με πολιτικό τρόπο να δοθούν εδάφη της Τουρκίας για το νέο κράτος του Κουρδιστάν, με αμερικάνικα πολιτικά ανταλλάγματα σε Αιγαίοοι δε Κεμαλιστές δηλαδή οι κοσμικοί εθνικιστές (που είναι στην φυλακή με τον καπετενάκη + το 70% των μάχιμων Τούρκων πιλότων) δεν θέλουν να δώσουν εδάφη για το νέο κράτος του Κουρδιστάν, αλλά επιθυμούν να επεκταθούν με στρατιωτικό τρόπο σε Αιγαίο κ.λ.π.

Η  κυβέρνηση των Η.Π.Α. υπό του Τραμπ ήταν που έδωσε πληροφορίες στην Ρωσία για το επικείμενο πραξικόπημα όπου μέσω των Δημοκρατικών και του Γκιουλέν κ.λ.π. θα ξεσπούσε στην Τουρκία… Ο Τραμπ δεν είναι σύμμαχος με τον Ερντογάν… και αυτό λόγο του ισλαμισμού… αλλά σίγουρα είναι περισσότερο εχθρός με τον διεθνιστή και ισλαμιστή Αμπ. Γκιουλέν. Από την άλλη η αποτυχία των Δημοκρατικών μέσω του τουρκικού πραξικοπήματος να ενεργοποιήσουν το πολιτικό ντόμινο Κουρδιστάν – Αιγαίο – Β. Ήπειρος – Κόσοβο, τους χάλασε προς στιγμήν τα γεωπολιτικά σχέδια, αλλά μια λύση παραμονής του Ερντογάν μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα, λόγο ισλαμισμού Νταές κ.λ.π., ήταν προτιμότερη από τους εθνικιστές κοσμικούς.

  Όπως και να έχει η θέση του Ερντογάν τόσο λόγο εθνικισμού (λόγο Δημοκρατικών), όσο και ισλαμισμού (λόγο Ρεπουμπλικάνων) είναι δύσκολη… μιας και η ομάδα Τραμπ πολιτικοιδεολογικά κλείνει περισσότερο προς τους κοσμικούς εθνικιστές…. Οπωσδήποτε δεν αναμένεται ουδεμία δολοφονική επίθεση προς τον Ερντογάν.Το ποιο πιθανό είναι ότι η Τουρκία αργά αλλά σταθερά θα σέρνεται σε εμφύλιο… με τους Ρεπουμπλικάνους να πλησιάζουν τους εθνικιστές κοσμικούς (κεμαλιστές) και τους Δημοκρατικούς να πλησιάζουν τους ναι μεν εθνικιστές αλλά κατά ουσία ισλαμιστές του Ερντογάν. Τα πράγματα εδώ σε εμάς δεν θα είναι καλύτερα.. η Κυβέρνηση Τραμπ δεν θέλει διεθνιστές… αυτό σημαίνει ότι στην Ελλάδα εκλογές κηρύχθηκαν στις 9/11/2016 αυτομάτως και με την εκλογή Τραμπ…. και απλά η κυβέρνηση ΔΕΝ το έχει καταλάβει και κατά συνέπεια ανακοινώσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: