ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ F-16 ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η Ε.Α ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

Κατά 1ον, αφού είμαστε "σύμμαχοι" με τις Η.Π.Α. αν δεν τους βοηθήσουμε εμείς, ποιος άλλος θα το κάνει;;;!! Κατά 2ον με την συμφωνία αναβάθμισης των F16 τελείωσε η ελληνική αεροπορία στο Αιγαίο… και με τις ευλογίες των Η.Π.Α. εκτός και αν οι Η.Π.Α. δεν δώσουν(δύσκολο) F35 στην Τουρκία. Οι εθνικιστές Πούτιν – Τραμπ και Ερντογάν θα συντρίψουν τον διεθνισμό στην Ευρώπη... όσοι δήθεν δεξιοί η αριστεροί θέλουν το € και το σχέδιο Kalergi είναι διεθνιστές..

Δηλαδή να το κάνω πιο λιανά.... Οι εθνικιστές θα συντρίψουν (θα προσπαθήσουν) όλα τα διεθνιστών κέντρα των Χάζαρων τραπεζιτών.. όπως το ISIS, την Ε.Ε. την Κίνα κ.α. έχω ξανά γράψει ότι δεν έχει σημασία ποιος και πως αρχίζει κάτι, αλλά ποιος και πως το τελειώνει. Όταν καταλάβετε το τι θέλουν από εμάς ως Ελλάδα, οι παγκόσμιοι εθνικιστές, και οι παγκόσμιοι διεθνιστές, τότε θα καταλάβετε τι έρχεται και τι μας προορίζουν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ απειλητικό έτσι που το θέτεις... Αυτός είναι ο σκοπός να τρομοκρατηθουμε?

Τι είναι αυτό που σχεδιάζουν για την Ελλάδα?
Τι μπορούμε να κάνουμε... έστω και τώρα, στο και πέντε.... εκτός από την προσευχή μας... Πραγματικά νοιώθω σαν λιοντάρι στο κλουβί, και σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι σ'αυτη την κατάσταση....

Ανεμος

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όχι ο σκοπός φίλε Άνεμε...είναι να δούμε την αλήθεια.Θέλει να έχει κανείς αρχίδια ψυχής για να κοιτάζει κατάματα την αλήθεια και τον θάνατο.

Κάνε την προσευχή σου αν θέλεις, αλλά πρέπει να ξέρουν ότι πλησιάζει η ώρα για καθαρμό.
Ψυχρότης-Σκληρότης-Μαχητικότης-Δικαιοσύνη-Ακεραιότης-Αυτοπειθαρχία-Λογική-Έρευνα-Σάτυρα .... αυτός είναι ο ΕΛΛΗΝ φίλε μου Άνεμε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και κάτι ακόμα φίλε Άνεμε...Το φαινότυπο είτε στον άνθρωπο, είτε στο πολίτευμα, είτε στον πολιτισμό, συνήθως είναι αποτέλεσμα εσωτερικών διεργασιών.