ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Η απάντηση στα περί κατάρριψης πυραύλων της ισραηλινής Αεροπορίας (vid.)

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Αναλύοντας το βίντεο, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι οι εβραικοί "πυραύλοι"  είναι λίγο πιο γρήγοροι απο ότι ένας άνθρωπος που τρέχει στο έδαφος.Απο το σημείο ανίχνευσης του εισερχόμενου "πυραύλου" πιθανώς λόγω του θορύβου του, ο τύπος τρέχει προς το Pantsir-S1 (SA-22 είναι προφανώς σε θέση μεταφοράς και όχι ενεργό) και χρειάζεται περίπου 1,5 δευτερόλεπτα για περίπου 10 μέτρα ( ο διάδρομος έχει γύρω στα 30 μέτρα) για να φτάσει εκεί.
Ο "πυραύλος" χρειάζεται περίπου 6 δευτερόλεπτα για να κάνει το ίδιο πράγμα, προφανώς και απο πιο μακριά.Μη γνωρίζοντας τα χαρακτηριστικά της οπτικής στον "πυραύλο" δεν μπορούμε ακριβώς να προσδιορίσουμε απο πια αρχική απόσταση το νυχτερινό πλάνο έχει ληφθεί.Ένα τυπικό οπτικό πεδίο είναι περίπου στις 50 μοίρες, και έτσι μπορούμε να υπολογίσουμε ότι μια αρχική απόσταση 200 μέτρων θα καλυφθεί σε 9 δευτερόλεπτα, και η ταχύτητα θα είναι περίπου 22 μέτρα ανα δευτερόλεπτο η 80 χιλιόμετρα.Ο θόρυβος στο footage είναι χαρακτηριστικός για μια αναλογική μετάδοση FM - όχι ακριβώς αυτό που θα περίμενε κανείς από ένα σύγχρονο στρατιωτικό "βλήμα".
Το κούνημα  στο footage μπορεί να αποδοθεί με μεγάλη πιθανότητα σε έναν ανθρώπινο χειριστή που προσπαθεί να ευθυγραμμίσει τη διαδρομή πτήσης του "πυραύλου" με τον στόχο.

Άρα συμπέρασμα το υλικό τραβήχτηκε απο ένα drone απο τα χρηματοδοτούμενα τρομοκρατικά φιλαράκια τους και να υποστηρίχθηκε απο τον κομματικό "συνασπισμό".Δεν μπορούμε να πούμε ΠΟΥ τραβήχτηκε το βίντεο ,ούτε το ΠΟΤΕ λήφθηκε το υλικό...αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ.
Ας θυμηθούμε και τι έλεγε το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας πριν περίπου ένα μήνα... "The Pantsir-S1 repelling US Strikes on Syria Showed 100% Effectiveness"  και να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε.
https://sputniknews.com/middleeast/201804161063620948-pantsir-s1-syria/

 

Με ένα εντυπωσιακό πλήγμα από ισραηλινό μαχητικό εναντίον ενός εκ των πλέον σύγχρονων συστημάτων αντιαεροπορικής και αντιβληματικής προστασίας, το οποίο κατέγραψε μικροκάμερα (ή ο ηλεκτροοπτικός αισθητήρας) τοποθετημένη πάνω στον φονικό πύραυλο αέρος-εδάφους, επέλεξε το εβραϊκό κράτος να απαντήσει έμμεσα στους ισχυρισμούς περί καταρρίψεων των πυραύλων από ρωσικές και συριακές ημιεπίσημες πηγές.

Υπενθυμίζεται, ότι οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν την εξουδετέρωση δεκάδων ιρανικών στρατιωτικών στόχων στη Συρία, ως απάντηση στα 20 περίπου πλήγματα με ρουκέτες στην περιοχή των Υψιπέδων του Γκολάν από δυνάμεις των Ιρανών Φρουρών της Επανάστασης (Pasdaran) και πιο συγκεκριμένα της «Δύναμης Κουντς» (Quds Force).
Το βλήμα του μαχητικού, σύμφωνα πάντα με τους Ισραηλινούς, πλήττει συστοιχία αντιαεροπορικών πυραύλων SA-22 Greyhound (κωδικός κατά ΝΑΤΟ), πιο γνωστό ως Pantsir-S1, σε συνδυασμό με εκτοξευτή βραχέως έως μέσου βεληνεκούς εκτοξευτή πυραύλων εδάφους-αέρος.
Περισσότερα εδώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: