ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ...

 Πρίν ξεκινήσω να πω ότι όλη η Αποκάλυψη έχει σχέση με αστρονομικά γεγονότα και γεγονότα που αφορούν το ηλιακό μας σύστημα.Το 2018 είναι ένα κομβικό σημείο στα αστρονομικά γεγονότα, το οποίο δένει την περιόδο 1966 με 2017 και 2018 με 2042...είναι ένα πέρασμα για το οποίο μας έχουνε προετοιμάσει τα Ιερατεία πολύ καιρό πιο πριν και κυρίως έχουμε την "ΣΦΡΑΓΙΔΑ" του Πλούτωνα (θυμάστε τις σφραγίδες μέσα στην Αποκάλυψη) είναι ο πλανήτης που ρυθμίζει τις συνθήκες ΖΩΗΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ και έχει εγκατασταθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου απο το 2008 και φεύγει στο τέλος του 2025.

Θα έρθουν τα πάνω κάτω και κάτω πάνω....φανταστείτε τον Ουρανό να ακουμπά την Γή.!! Όταν γίνεται αυτό έρχονται οι ανατροπές.!! Ο πλανήτης Ουρανός είναι το ΞΑΦΝΙΚΟ, η ΑΛΛΑΓΗ, η ΑΦΥΠΝΙΣΗ, το ΑΠΡΟΟΠΤΟ...αυτός που προκαλεί τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, είτε θέλουμε,είτε όχι. Ο Ταύρος είναι ο αμετακίνητος, έχει σχέση με την γή την ύλη, την ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ.Είναι ο πιο σταθερός απο τους σταθερούς.Αλλαγές δεν θέλει, όχι γιατί δεν μπορεί, απλά είναι αργός σε όλα, και θέλει τον χρόνο του,να κάνει αυτό που σκέφτεται.Τώρα όμως όλα θα έρχονται τόσο ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΑ , που θα είναι σαν κεραμίδι στο κεφάλι...και θα πρέξει να τρέξει.!!

Τώρα όσα θα  φέρνει η ώρα ,δεν θα τα φέρνει χρόνος ολόκληρος, του πάει γάντι του Ουρανού, απλά όλα θα γίνονται στον χώρο του Ταύρου.Σε προσωπικό επίπεδο θα επηρρεαστούν κυρίως Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι....ο σταθερός Σταυρός δηλαδή σε άλλο τομέα όμως ο καθένας.Αυτοί που έχουν έντονο έντονο Ουρανό στον χάρτη τους, οι λεγόμενοι Ουράνιοι τύποι, και όσοι έχουν αρκετούς πλανήτες στο ζώδιο του Ταύρου, η ωροσκόπο,μεσουράνημα ,και γωνιακούς οίκους.
Δεν θεωρούμε ότι οι ουράνιες επιρροές είναι καταστροφικές...απλά το Σύμπαν φροντίζει να απαλλαγείς ,απο ότι δεν τολμάς να απαλλαγείς απο μόνος σου. π.χ. μια σχέση που δεν περπατά σε κούρασε πολύ, ένα πολιτικό κόμα που εξαπατά...και δεν το βλέπεις, ο Ουρανός θα τα φέρει όλα μπροστά σου...ώστε να ξυπνήσεις επιτέλους, θα φέρει μπροστά σου ευακιρίες να τα αλλάξεις.

Συμβουλή...αγκαλιάστε τις αλλαγές, μην τις φοβάστε.!!Δεν είστε δέντρα με ρίζες..τολμήστε.
Ο Ουρανός στον Ταύρο ήταν παλαιότερα ..1934 εως 1942 Β.Π.Π και Ναζισμός στην Γερμανία, συνγχρόνως οικονομική κατάρρευση στην Ευρώπη και Μεταξάς και ΠΕΙΝΑ στην Ελλάδα.Το ζητούμενο τότε ήταν οικονομικές απολαβές και εδάφη...άλλαξαν σύνορα κρατών.Κάτι ανάλογο ζούμε και σήμερα.Παγκοσμίως ο Ουρανός στον Ταύρο θα φέρει ...αλλαγές στο χρηματοοικονομικό σύστημα, ίσως αλλαγή νομίσματος, η τρόπους συναλλαγών, ήδη κυριαρχεί η πλαστική κάρτα στις συναλλαγές..θα έχουμε και αλλαγές στις Τράπεζες, αλλαγές σε αξίες, θα ξεπουλιούνται τα πάντα.

Αλλαγές στον τρόπο διατροφής και πείνα (αφορά τον Ταύρο ζώδιο της γής) μεταλλάξεις τροφών...παράδοση και πρόοδος θα συγκρουστούν, θα γίνουν όλα τυποποιημένα υποτίθεται λόγο μολύνσεων. Όμως ο Ουρανός αγνοεί τους περιορισμούς, ακολουθεί την δική του "φωνή" και δρά επαναστατικά ...στην στιγμή.!!Στον Ταύρο τώρα θα γίνει απλά η...ΕΚΡΗΞΗ, εκεί που θέλεις την ασφάλεια την σιγουριά, εκεί και οι αναταράξεις,...άλλωστε ο 2ος Οίκος δεν είναι μόνο οι οικονομικές μας απολαβές....αλλά και η Γη και οι υλικές μας ανάγκες (τροφή).

Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο γίνεται στις 15 Μαίου 2018 συμπίπτει με μια νέα Σελήνη στον Ταύρο...και έτσι θα έχουμε μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΠΤΑΕΤΙΑ. Ο πλανήτης Άρης (θεός του πολέμου) εισέρχεται και εκείνος στις 16 Μαιου οπότε το τετράγωνο (άσχημη όψη) που θα σχηματίσει με τον Ουρανό, θα μας παιδέψει σαν χώρα όλο το καλοκαίρι , μαζί με τις εκλείψεις....και μάλιστα μια απο αυτές ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΙΕΚΣΗ....7 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ..ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΝΑ ΦΑΝΕΙ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ...!!
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ..

"  6-15 καὶ οἱ βασιλεῖς τῆς γῆς καὶ οἱ
μεγιστᾶνες καὶ οἱ χιλίαρχοι καὶ οἱ πλούσιοι
καὶ οἱ ἰσχυροὶ καὶ πᾶς δοῦλος καὶ ἐλεύθερος
ἔκρυψαν ἑαυτοὺς εἰς τὰ σπήλαια καὶ εἰς τὰς
πέτρας τῶν ὀρέων,
6-16 καὶ λέγουσι τοῖς ὄρεσι καὶ ταῖς πέτραις·
πέσατε ἐφ᾿ ἡμᾶς καὶ κρύψατε ἡμᾶς ἀπὸ
προσώπου τοῦ καθημένου ἐπὶ τοῦ θρόνου
καὶ ἀπὸ τῆς ὀργῆς τοῦ ἀρνίου,
6-17 ὅτι ἦλθεν ἡ ἡμέρα ἡ μεγάλη τῆς ὀργῆς
αὐτοῦ,
καὶ τίς δύναται σταθῆναι;"

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια: