ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 8 Μαΐου 2018

ΠΕΡΙ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΡΗΝΩΝ

Δεν υπάρχει η λέξη «προσφυγικό», αλλά λαθραιομεταναστευτικό η λαθροεποικισμός…εδώ και καιρό απο το 1992 που ο Α.Σαμαράς ΑΝΟΙΞΕ τα σύνορα με την Αλβανία και μας ήρθαν πάνω απο 1.000.000 Αλβανοί, ο αριθμός των Σουνιτών Μουσουλμάνων που έχουν έρθει έως και σήμερα απο διάφορες χώρες Αφρικής και Ασίας ξεπερνά τα 5.000.000 !!!!Ο επίσημος αριθμός που δίνουν δεν είναι σωστός....πρόκειται για πάρα πολύ περισσότερους, αλλά για λόγους πολιτικής εξαπάτησης, δεν αναφέρονται. Βασικό στοιχείο της προπαγάνδας είναι ότι αυτή, πρέπει από την θεωρεία της, να πιστοποιείται επί του πρακτέου της, ώστε να επαληθεύει τον εαυτό της… και να πείσει τις μάζες.

Οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων, δεν είναι Ιδέα (ούτε και θέλουν να γίνουν)… για αυτό και δεν είναι Έλληνες… ως γνωστόν οι Έλληνες είναι το ενδιάμεσο του υλικού κόσμου, και αυτού των Ιδεών… όπως είναι γνωστό ποια είναι τα χαρακτηριστικά που διέπουν τις Ιδέες.
Με βάση την βιωματική πραγματικότητα την οποία ζούμε στο τώρα, αυτή την στιγμή… η χώρα των Ελλήνων κατακλύζεται από τους Αγαρηνούς, η Τούρκους, όπως αναφέρουν αρκετοί Ορθόδοξοι προφήτες μέχρι τον 18ο αιώνα. Τουλάχιστον τα τελευταία 50 χρόνια και εντεύθεν οι λεγόμενες «προφητείες» αποτελούν υλικό προς χειραγώγηση των μαζών ανάμεσα σε μυστικές υπηρεσίες, εταιρείες και κλαμπ. Στον λεγόμενο αρχαιοελληνικό χώρο… ανάλογη επιχείρηση με διαφορετικά τεχνάσματα, έχει αρχίσει τουλάχιστον τα τελευταία 100 χρόνια… για παράδειγμα ουδέποτε στον Μινωικό θρόνο της Κνωσού υπήρχαν τα διπλά έψιλον… όλος ο Μινωικός θρόνος ανακατασκευάστηκε από την αγγλική αρχαιολογική αποστολή με τον Άρθρου Έβανς, εκτελώντας εντολές του αγγλικού στέμματος και της Mi6. 
Η Μi6 δεν ιδρύθηκε το 1909…. αλλά το 1572, υπό τον Σερ Φράνσις Γουόλσιγκχαμ, όταν αυτός υπηρετούσε την Ελισάβετ Α΄της Αγγλίας. Η πρώτη επιτυχία των αγγλικών μυστικών υπηρεσιών ήταν, η «Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου» το ίδιο έτος. Η Μi6 είναι η αρχαιότερη επίσημη μυστική υπηρεσία του πλανήτη… το να είσαι παγκόσμια δύναμη και να κυβερνάς, θέλει συνέπεια και συνέχεια.
Αφού δεν μπόρεσε η Μέρκελ, ο Σόϊμπλε με τον σύντομο γερμανικό εθνικισμό τους κ.λ.π. ως μαριονέτες των αγγλοσαξόνων, να επαναφέρουν με πολιτικούς τρόπους την βιωματική πραγματικότητα του τώρα, του παρόντος, των κατοίκων της χώρας των Ελλήνων… ίσως πάλι με πολιτικούς τρόπους οι Αφρικανοί και Ασιάτες  μαριονέτες του ισλάμ, και πάλι των αγγλοσαξόνων, να τα καταφέρουν!
 
 Το αίμα κινεί την ιστορία… και επαναλαμβάνεται σε αυτούς τους λαούς που έχουν κολαστεί από την 4η διάσταση. Μιας και στην 4η διάσταση η «επιλογή» αντικαθιστά την «αντίδραση». Για αυτό μην κάνετε κάποιοι το λάθος να πιστεύεται ότι είμαστε το ίδιο… να επιτρέψετε θέλοντας και μη, σε κάποιους μέσα στο ψυχιατρείο να είναι διαφορετικοί… κατά επιλογήν.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει πολλη επιβουλη αλλά η στυγνη αληθεια ειναι αυτο που εγραψες. Οτι δεν θελησαν να ζουν σαν Ελληνες.

Διονυσος

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω οτι ο Έλληνας ειναι ιδεα, μπορεις να μας υπενθυμισεις τα χαρακτηριστικα του εδω ή σε ενα αλλο ποστ;
Παροτρυνση, αφου ξερεις γεγονοτα μυστικων υπηρεσιων, οποτε σου δινετε η ευκαιρια ανεφερε κατι.. αν και τωρα ισως ειναι αργα για την ανθρωποτητα να αντιστρεψει την νεα δικτατορια.
Μενιος

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Aγαπητέ Μένιο..χαίρομαι που σχολίασες....τώρα για τους Έλληνες... Οι Έλληνες είναι ιδέα, και ως ιδέα υπάρχουν στον αιθέρα, έρχονται από τον αιθέρα, που συνδέει του υλαίους κόσμους. Όταν στα αιθερικά πεδία, εκ της Ανάγκης, προσδιοριστεί μια φυσικομαθηματική τοπολογική συνάρτηση Λόγου, τότε λόγο πυκνώσεως γενάτε μια ιδέα, αυτή εκδηλώνεται ως Έλληνας.

Οι άνθρωποι από χώμα δηλαδοί οι χωμάτινοι, τα πλαστουργήματα έχουν άλλη αναφορά τρόπου και Λόγου...απο τους Έλληνες και αυτό λόγο διαφορετικής καταγωγής.Οπότε υπάρχει ουσιαστική διαφορά μεταξύ βροτών και Ελλήνων, έστω και αν άπαντες έχουν εμφανή βιολογία πλανήτη και είναι θνητοί, οι Έλληνες παραμένουν μη βρώσιμοι, προφανώς από το «θηρίο».

Ανώνυμος είπε...

Μένω σε κάποια γειτονιά, φτωχική γειτονιά
με λαθραίους και ρομαααα, ιρακινούς και Σομαλούς
Μα και άλλους πολλούς
Εκεί σ’αυτην την γειτονιά την φτωχική γειτονιά έχουμε γίνει Βαβεεεελ
Όλοι οι άνθρωποι εκεί έχουν πάντα γιορτή
και προσκυνάνε τον Ψωλλάχ

Μπρος απ' τις άσπρες τις αυλές οι γριές και οι νιές
για το κοράνιο μιλούν
Κι όλοι σ' αυτή τη γειτονιά, τη μικρή γειτονιά
μέρα-νύχτα προσκυνούν

Μαύρες μαντίλες τα κορίτσια φοράνε
και οι λαθραίοι κοιτάνε που ξυπνάνε νωρίς
Μα δεν με νοιάζει κι ούτε βάζω μαράζι
τον δικό μου αράπη δεν τον ξέρει κανείς

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Άντε θύμα άντε ψώνιο
ακουσέ τον Ξυλούρη
γιατί σε λίγο δεν θα έχεις
να πάρεις ούτε κουλούρι
300 ευρώ να αποπληρώσεις τ'αχούρι.

Σκουπίδια της Τ.V
και το κεφάλι σου κάδος
μεταλλάχτηκες απο εργάτης σε σκλάβο
στάσου κι αναρωτήσου
αν κάνεις κάπου λάθος
οι χαρείτε όλοι μαζί
το μεγαλείον της Ελλάδος.

Εσύ δουλεύεις
και η τύχη σου κοιμάται
μα απο αύριο
και οι δυο σας θα πεινάτε
ονειρεύσουνα
μικρός να κονομάτε
πως θάσουν μόνο
πούτσα μπάλα και καράτε.!!