ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Πιστεύετε ότι είναι σειρά της Νέας Δημοκρατίας να καταστρέψει τη χώρα;

 

 1) Ναι, είναι καιρός να την καταστρέψει κάποιος άλλος.

2) Όχι, θέλω να μας αποτελειώσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

3) Μου λείπει ο Ανδρέας και τα διακοποδάνεια.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτο θα το κρινουν στα υπογεια της μασωνιας, της CIA ,της ΕΕ,της χαζαριας,της εβραιουργιας,του ΟΗΕ,της Ουασινγκτων,της πλατειας Κουμουνδουρου,των think tanks του θειου Γιωργου του Σορος,και αλλων ευαγων ιδρυματων,και αφου ειναι ετοιμοι τοτε θα κανουν μια συσκεψαρα και θα βγαλουν την τελικη αποφαση πως θα κοροϊδεψουν παλι την ανθρωποτροφη τους...

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


@ ανων,

¨πως θα κοροϊδεψουν παλι την ανθρωποτροφη τους...¨

ΠΕΡΙ ΑΙΜΑΤΟΠΟΣΊΑΣ...

Ο σκοτεινός μυστικιστής φιλόσοφος Γκουρτζίευ, (Ελληνοποντιογεωργιανός;)
έφα σχετικώς. (τι εννοών, υπονοών και δικαιολογών ο ¨ποιητής¨άραγε;)και εις το ερώτημα εάν η γη αποτελή ενεργειακή τροφή της σελήνης:
¨Φυσικώ τω λόγω αποτελεί ο εις τροφή του άλλου εφ΄όσον κάθε φυσικόν πλάσμα (και κατά το ¨ο μείζων ιχθύς εστί καταναλωτής του ελάσσονος αυτού¨) ζη εν ταυτώ ως τρεφόμενος εκ των κατωτέρων ειδών και τροφοδότης των ανωτέρων ειδών αυτού...¨
Το προκύπτον φιλοσοφικόν ζήτημα εστί εάν αυτό ήναι δια την ανθρωπίνην οντότητα κατά φύσιν τι ή παρά και αντιθέτως προς την φύσιν.

Δια τους δίους Έλληνας η οιαδήποτε τελετουργική έκχυσις και χρήσις ανθρωπίνου αίματος (έτι και η συμβολική ως των οπαδών των διονυσιακών μαιναδισμών ή των σωτηριολογικών χριστιανικών κοινωνιών) αποτελεί απαγορευτική κόκκινη γραμμή. Δια τους Κρονοαταλντίους όμως απαραίτητος μυητικός όρος της αντιθέου, θανατολάγνου και μηδενιστικής-ανθρωποκτονικής-σατανικής γραμμής και τεχνολογίας των.
Ο διαιώνιος πόλεμος του καλού και του κακού, θεών τε και δαιμόνων, διασταυρούται ταυτοποείται και κρίνεται μέσω της στάσεως αυτών προς την ανθρωπίνην οντότητα. Δια τούτο το ον άνθρωπος εστί ιερός και αποτελεί κορυφαίον και μοναδικόν γεγονός και στοιχείον της Ζωής και της Δημιουργίας.

Ο νοών εννοείτω.