ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Βρετανία: Σενάρια αντιμετώπισης ενός άτακτου Brexit εξέτασε το υπουργικό συμβούλιο

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Θα επιβεβαιωθώ  σε ότι έλεγα εδώ ....." Στην ουσία ουδέποτε η Αγγλία μετείχε σοβαρά στην Ε.Ε. δηλαδή στο Δ΄Ράιχ! Οι Άγγλοι μπορεί να είναι φλεγματικοί… ίσως να τον χοντρό παίρνουν… αλλά μαλάκες δεν είναι, ακόμα γνωρίζουν την θέση τους, στον χώρο και στον χρόνο. Εξ’ άλλου η Αγγλία δεν κατακτήθηκε ούτε στον Α΄αλλά ούτε και στον Β΄Π.Π. από τους Γερμανούς" .....αλλά και εδώ..." Αφού δεν θέλουν με το καλό στην Γερμανική Ε.Ε...τότε θα έχουν σκληρό και άγριο Brexit...οι σφουγγοκωλάριοι του Ρότσιλντ και της Ε.Ε Αυτά τα λαμόγια θέλουν να καταστήσουν σαφές στις υπόλοιπες χώρες ότι κανείς δεν φεύγει εύκολα και ωραία. Οπότε αυτό που πρέπει να κάνουν οι Άγγλοι είναι έξοδο με τον σκληρό τρόπο. Και για να είμαστε ειλικρινείς περισσότερο ανησυχεί η Ε.Ε για τον σκληρό τρόπο...παρά το Η.Β.".
Η Ε.Ε. για την ώρα δεν θα διαλυθεί πλήρως, αλλά θα σπάσει σε 3-4 κομμάτια.!! Πάπαλα ευρωζώνη σε 1-2 χρόνια.! Και αυτό γιατί η Ευρωζώνη δεν έχει μέλλον γιατί είναι μια φούσκα που εξυπηρετεί μόνο τη Γερμανία...η οικονομική φούσκα αυτή λοιπόν έχει φτάσει στα όρια της..
Xέστηκα εγώ για την  ΕΕ όταν αυτή προκάλεσε δυο πολέμους στα Βαλκάνια, δηλαδή στα σύνορα ΜΟΥ και βοήθησε στη δημιουργία δυο ισλαμικών κρατών, της Βοσνίας και του Κοσσόβου...πόσο μάλλον όταν βρέθηκε στο πλευρό ακόμη και εισαγόμενων Μουτζαχεντίν, ακόμη και του ίδιου του Μπιν Λάντεν για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος....Επιπλέον που βρισκόταν η ΕΕ στην κρίση των Ιμίων και όταν ο Σημίτης με τους Τούρκους γκρίζαραν βραχονησίδες του Αιγαίου; Δεν αποτελούσαν τότε  τα σύνορα της Ελλάδας σύνορα της ΕΕ; Με πόση άνεση απεμπόλησε  η ΕΕ τα Ίμια στους Τούρκους; Η μήπως οι βομβαρδισμοί της Λιβύης από τους Γάλλους και η στήριξη της Αλ Καιντα δεν έγιναν σε μια χώρα ένα τσιγάρο δρόμο από την Κρήτη;
Για όλους τους παραπάνω λόγους εγώ εύχομαι:
α) Διάλυση της Ευρωζώνης και της ΕΕ...
β) Βομβαρδισμό της Φρανκφούρτης και της ΕΚΤ...
γ) Τριχοτόμηση η τετραχοτόμηση της Γερμανίας
δ) Κατάσχεση του χρυσού των γερμανικών τραπεζών μεγάλο μέρος του οποίου προήλθε από κλεψιές των Ναζί (η Γερμανία είναι η δεύτερη κάτοχος χρυσού παγκοσμίως)...
ε) Νυρεμβέργη για τους οικονομικούς εγκληματίες της ΕΕ με κατηγορήτριες χώρες που θα προεδρεύσουν την Αγγλία, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία και την Ουγγαρία εκ μέρους των Ανατολικών....Έλα να πούμε για τελευταία φορά τον ύμνο να 'χουμε να θυμόμαστε: Rowan Atkinson (Mr.Bean) European Anthem- "Beethoven's 9th Symhony"  χα χα χα.

Η Βρετανία θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό προληπτικών μέτρων για την περίπτωση ενός «άτακτου» Brexit, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις εκπροσώπου της Τερέζα Μέι.
Οι πολίτες και οι επιχειρήσεις θα πρέπει να έχουν ενημέρωση για την περίπτωση ενός τέτοιου σεναρίου, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Μέι.
Στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο συμφωνήθηκε ότι θα πρέπει να προετοιμαστεί ένα σχέδιο για ένα Brexit χωρίς συμφωνία, είπε ο εκπρόσωπος της Μέι, αν και πρόσθεσε πώς ένα Brexit με συμφωνία παραμένει το πιο πιθανό σενάριο.

«Το υπουργικό συμβούλιο συμφώνησε πώς μόλις τρεις μήνες πριν ταπό ην έξοδο μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, πρέπει να ξεκινήσουμε τις προετοιμασίες για την περίπτωση ενός άτακτου Brexit», δήλωσε ο εκπρόσωπος.
Την ίδια στιγμή ο υπουργός Άμυνας, απαντώντας σε ερώτηση βουλευτή του Συντηρητικού Κόμματος για το αν έχει δεχθεί αιτήματα για να βοηθήσει στην περίπτωση ενός Brexit χωρίς συμφωνία δήλώσε πώς: «Δεν έχουμε ακόμα λάβει κάποιο επίσημο αίτημα, αλλά έχουμε κάποια σχέδια έκτακτης ανάγκης, τα οποία περιλαμβάνουν 3.500 στρατιώτες σε ετοιμότητα να βοηθήσουν οποιοδήποτε τμήμα της κυβέρνησης, σε οτιδήποτε χρειαστεί»
Οι συζητήσεις αναμένεται να επικεντρωθούν στην σωστή κατανομή των 2 δισεκατομμυρίων λιρών, που είναι διαθέσιμες για να αντιμετωπιστούν πιθανές ταραχές που θα προκαλούσε ένα «σκληρό» Brexit.
Το υπουργικό συμβούλιο της Μέι, όπως αναφέρει το Associated Press, είναι διαιρεμένο στους υπουργούς που υποστηρίζουν ότι οι συνέπειες ενός «άτακτου» Brexit είναι διαχειρίσιμες και όσους πιστεύουν ότι ένα Brexit χωρίς συμφωνία πρέπει να αποφευχθεί με κάθε κόστος.

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: