ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Προς τριπλές κάλπες τον Μάιο με φόντο τις Πρέσπες

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Να θυμάστε τι λέγαμε εδώ ...." Ο μίστερ τσίπρας με τα σημερινά δεδομένα έχει πολλές δυνατότητες για αυτοδυναμία" ...η σημερινή είδηση μου λέει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ.Αυτό όλο μου δείχνει ένα πράγμα....θα φάει πολλές τέτοιες κατραπακιές, ακόμα η νουδούλα....γιατί θα πρέπει να "κοντύνει" και να έρθει στα ίδια ποσοστά με τον ΤΣΥΡΙΖΑ.
Για να μπορέσει να γίνει η συγκυβέρνηση δεν θα πρέπει κανείς να έχει αυτοδυναμία.!!

 Συγκυβέρνηση θα κάνουν με τον Τσίπρα, μαζί και με τους Πασόκους...η ΝΔούληδες...έτσι λένε οι διαταγές πέραν του Ατλαντικού. "
 
Η εξέλιξη των πολιτικών πραγμάτων στην Ελλάδα, δεν θα αποφασιστεί από τις εξελίξεις στο εσωτερικό των κομμάτων, αλλά από κέντρα εκτός της χώρας.Και τα κέντρα αυτά έχουν διατάξει Μεγάλο Συνασπισμό. Ετοιμαστείτε να δείτε να συγκυβερνούν ο Άδωνις με τον Πολάκη .!! Μόνο έτσι θα γίνει η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ....και θα κλείσει ο σάπιος Μεταπολιτευτικός Κύκλος της Εθνικής Προδοσίας.

Του Γιάννη Καμπουράκη
gkamp@naftemporiki.gr
Σε τριπλές εκλογές τον Μάιο, με τις εθνικές εκλογές να προκηρύσσονται τον Μάρτιο και σε συμφωνημένο πλαίσιο, οδηγούν τη χώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.
Μετά τη χθεσινή τους συνάντηση - μία από τις πολλές των τελευταίων ημερών – και με φόντο το τελευταίο επεισόδιο με τις δηλώσεις Κοτζιά και την επίθεση των ΑΝΕΛ κατά του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος επιχείρησαν να παρέμβουν πριν σπάσει οριστικά το γυαλί και να συμφωνήσουν στον οδικό χάρτη της κυβέρνησης ως τις επόμενες εκλογές.

«Σε ό,τι αφορά το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, συμφώνησαν ότι σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουν να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στο κυβερνητικό έργο και θα επανέλθουν σε αυτό τον ερχόμενο Μάρτιο» αναφέρει η επίμαχη παράγραφος της άτυπης ενημέρωσης από την πλευρά του Μαξίμου, που μαρτυρά και τις εξελίξεις, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, όπως για παράδειγμα η Συμφωνία των Πρεσπών να έρθει στη Αθήνα προς κύρωση πολύ νωρίτερα από ότι η Αθήνα αναμένει.
Η παρέμβαση των δύο συγκυβερνητών πέραν του ότι δρομολογεί τις πολιτικές εξελίξεις κατά τρόπο ορατό, σημειώθηκε καθώς τόσο από το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και από το επιτελείο των ΑΝΕΛ έβλεπαν ότι τις τελευταίες ημέρες, το πολιτικό κλίμα επιδεινωνόταν και η πολιτική αστάθεια επέστρεφε με το ενδεχόμενο έκτακτων εθνικών εκλογών μέσα στο 2018 να συζητείται ξανά. Με άλλα λόγια, Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος αποφάσισαν να αποκαλύψουν το βασικό μέρος των σχεδίων τους ώστε οι αγορές, οι επενδυτές, οι εταίροι αλλά και οι πολίτες να γνωρίζουν το, εκτός απροόπτου, χρονοδιάγραμμα των εξελίξεων. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίον στην πρώτη παράγραφο της άτυπης ανακοίνωσης του Μαξίμου, γίνεται η αναφορά στην αναγκαία πολιτική σταθερότητα, όπου επί λέξει σημειώνεται: «Ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας συμφώνησαν πως αυτή τη στιγμή αυτό που είναι πιο αναγκαίο από ποτέ για τη χώρα είναι η ενότητα και η πολιτική σταθερότητα, καθώς βρισκόμαστε στην πρώτη φάση από την καθαρή έξοδο από τα μνημόνια».
Στη συνέχεια, η ανακοίνωση του Μαξίμου, αναφέρει: «Στο πλαίσιο αυτό συμφώνησαν πως κοινός και αδιαμφισβήτητος στόχος αυτή τη στιγμή είναι η ενίσχυση της αναπτυξιακής δυναμικής της ελληνικής οικονομίας, με την παράλληλη ενίσχυση του κοινωνικού κράτους και την ελάφρυνση των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων, η άμεση υλοποίηση των μέτρων ελάφρυνσης που εξαγγέλθηκαν στη ΔΕΘ και η θεσμική θωράκιση του κράτους απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής».
Η άτυπη ανακοίνωση του Μαξίμου είναι αποκαλυπτική ως προς τις προθέσεις των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου. Εν πρώτοις, δείχνει την πρόθεσή τους να πέσουν οι τόνοι μεταξύ των δύο κομμάτων που είχαν αρχίσει να ανεβαίνουν επικίνδυνα με αφορμή τη συζήτηση για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών και όχι μόνο.
Στη συνέχεια, επιβεβαιώνει ότι κατ' ουσίαν Τσίπρας και Καμμένος δε βρέθηκαν σε θέση ρήξης, παρά τις πιέσεις που δέχονταν στον εσωτερικό των κομμάτων τους ο καθένας.
Τέλος, θέλουν να στείλουν το μήνυμα ότι για αυτά για τα οποία συγκρότησαν την κυβερνητική πλειοψηφία αποφασίζουν να προχωρήσουν όσο μπορούν, αλλά η Συμφωνία των Πρεσπών είναι θέμα που υπερβαίνει τη συμφωνία τους γι' αυτό και επί της ουσίας προαναγγέλλουν το συναινετικό διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, προβάλλοντας και ένα συντεταγμένο δρόμο, χωρίς εντάσεις μεταξύ τους, μέχρι τις επόμενες εκλογές. Αυτά ως προς τις προθέσεις τους, καθώς στη λήψη των αποφάσεων σίγουρα έπαιξε ρόλο η φθορά των ΑΝΕΛ στις δημοσκοπήσεις και η διαπίστωση του Πάνου Καμμένου ότι οι ΑΝΕΛ δεν έχουν πλέον τις πολιτικέ αντοχές να ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τις συζητήσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πίεσε τον πρωθυπουργό για τη διενέργεια δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών, όπως και για την αναβολή της κύρωσης της συμφωνίας  για μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Τσίπρας απέρριψε και τις δύο αυτές προτάσεις, εξηγώντας ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι κρίσιμο θέμα για τα εθνικά συμφέροντα και για τις σχέσεις τις χώρες με τους συμμάχους και εταίρους της και εφόσον υπάρχουν βάσιμες ελπίδες, ως βεβαιότητα ότι μπορεί να κυρωθεί από αυτή τη Βουλή, δεν πρέπει να μπει σε καθεστώς αβεβαιότητας.
Έτσι, προκρίθηκε το σενάριο που αφενός θα δίνει το δικαίωμα στον ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίξει ότι υλοποίησε δύο μεγάλες πολιτικές, μία για την έξοδο από τα μνημόνια και μία για την επίλυση του Σκοπιανού που χρόνιζε και αφετέρου επιτρέπει στον κ. Καμμένο από τη μία να διαφημίζει τη συμβολή του στην πορεία της κυβέρνησης από το 2015 και μετά και από την άλλη να μην κυρώνει τη Συμφωνία των Πρεσπών, μένοντας στη δήλωσή του ότι δεν ψηφίζει όνομα με τον όρο «Μακεδονία».
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση αναμένει τη Συμφωνία των Πρεσπών προς κύρωση προς το τέλος Ιανουαρίου, αρχές Φεβρουαρίου του επόμενου έτους, όπως σημείωσε και στις δηλώσεις του προχθές ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ωστόσο δεν αποκλείει να έρθει και νωρίτερα, καθώς μετά τον χθεσινό ελιγμό από το VMRO στη γειτονική χώρα,  είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο το «ναι» να αποκτήσει μεγαλύτερη δυναμική και τα επόμενα βήματα για τον Ζόραν Ζάεφ (κύρωση τω συνταγματικών αλλαγών από τη Βουλή των Σκοπίων) να γίνουν σε πιο σύντομο χρόνο.
Ζάεφ: Η Μακεδονία θα είναι μία και θα είναι η δική μας
Σε αυτό το κλίμα, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, μπαίνοντας στην τελική ευθεία προς του δημοψηφίσματος, δήλωσε χθες ότι η συμφωνία των Πρεσπών διασφαλίζει ότι τα Σκόπια θα είναι η μοναδική χώρα που θα λέγεται «Μακεδονία».
Μετά τη συνάντησή του με τον Αμερικανό αντιπρόεδρο Μάικ Πενς, ο κ. Ζάεφ δήλωσε: «Καταλαβαίνω την αναταραχή που υπάρχει στη διασπορά σχετικά με τον προσδιορισμό “Βόρεια” στο όνομα, το οποίο δεν είναι εύκολο να γίνει αποδεκτό. Αλλά δεν υπάρχει άλλη χώρα “Μακεδονία” εκτός από το δική μας» και πρόσθεσε: «Το βόρειο τμήμα της Ελλάδας είναι η Ελλάδα, το δυτικό τμήμα της Βουλγαρίας είναι η Βουλγαρία. Αυτή είναι μόνο η “Μακεδονία” μας και δεν θα υπάρξει άλλη στον κόσμο».
Αργότερα, ωστόσο, και μετά τις αντιδράσεις, το πρακτορείο ειδήσεων της γειτονικής χώρας ΜΙΑ, άλλαξε την απάντηση του Σκοπιανού πρωθυπουργού και πλέον φέρεται να απαντά στην επίμαχη ερώτηση ότι «ένα μέρος της γεωγραφικής ενότητας της Μακεδονίας είναι στην Ελλάδα, ένα στην Βουλγαρία και το βόρειο τμήμα είναι στη χώρα μας».

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσες ελληνοποιήσεις κάνανε;
Οι "ελληνοποιημένοι" μπορεί να ψηφίσουν τσύριζα, μπορεί να ψηφίσουν και νδούλα, μιάς και ο κουλός επισκέπτεται τακτικά τα hotspot, να δει μπας και τους λείπει τίποτα...
Κανείς βέβαια δεν βλέπει την γιαγιά ή τον παππού (τους Έλληνες) που μαζεύουν τα πεταμένα της λαϊκής για να μπορέσουν να φάνε γιατί τους κόπηκε η σύνταξη...
Άμεσα θα γίνουν 300.000 ελληνοποιήσεις!!! Ο στόχος είναι πάνω από 800.000!!!!!
Αντικατάσταση πληθυσμού στο πι και φι...
Τώρα με την υπογραφή του συμφώνου του οηε, θα είμαστε μειοψηφία πριν το 2020...
Α.Α.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Πόσες ελληνοποιήσεις κάνανε;"

Πολλες πάρα πολλές .....εκατοντάδες χιλιάδες, παράδειγμα ερχότανε η άλλη απο την Γεωργία και το όνομα Ζαχάροβα το κάνανε Ζαχαροπούλου...μιλάμε για αληθινή περίπτωση που γνωρίζω και δεν ήταν Πόντια ούτε Ελληνοπόντια. Επί εποχής ΠΑΣΟΚ και ΝΔ γίνανε εκατοντάδες χιλιάδες ελληνοποιήσεις....το ΤΣΥΡΙΖΑ θα αποτελειώσει το κακό.

" Οι "ελληνοποιημένοι" μπορεί να ψηφίσουν τσύριζα, μπορεί να ψηφίσουν και νδούλα, μιάς και ο κουλός επισκέπτεται τακτικά τα hotspot, να δει μπας και τους λείπει τίποτα.."

Οι "ελληνοποιημένοι" όταν θα έρθει η ώρα...θα σφαγιαστούν και αυτοί...οι ορδές των φανατικών ισλαμιστών όταν θα έρθει η ώρα δεν θα κάνουν απολύτως καμμία διάκριση...ούτε θα χάνουν ώρα να ρωτούν το ποιος είναι ποιος.!! Αυτοί δεν είναι "ειρηνιστές" και δεν γνωρίζουν απο αβρότητες.

" Τώρα με την υπογραφή του συμφώνου του οηε, θα είμαστε μειοψηφία πριν το 2020..."

Ήδη είμαστε μειοψηφία....απλά ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ.!!

Μέχρι πριν κανένα χρόνο η και δύο οι μουσουλμάνοι εντός Ελλάδος ήταν γύρω στα 5.000.000 και οι ελληνογενείς μαζί με τους Έλληνες στα 6.000.000....βγάλε τώρα το 1.000.000 που έφυγε στο εξωτερικό κυρίως νέα άτομα...ο κάτοικος της χώρας είναι γύρω στα 5.000.000..!!

Απο αυτά τα 5.000.000 δεν είναι όλοι Έλληνες....οι πραγματικοί και καθαροί Έλληνες είναι περίπου 300.000.!!!
Δεν χρειαζόμαστε κανένα Σύμφωνο του ΟΗΕ για να εξαφανιστούμε...ήδη το έχω ξαναγράψει ότι με ειρηνικές μεθόδους εδώ και δεκαετίες γίνεται μια αναίμακτη γενοκτονία του Ελληνικού λαού...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ.!! έΧΟΥΜΕ ΦΤΆΣΕΙ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ 300.000 ΔΙΧΩΣ ΠΟΛΕΜΟ....ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

Δεν υπήρξε όυτε ένας ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ απο τον Καποδίστρια και μετά που να ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ.!!! Αλλά και εάν ήταν θα ήταν Μασώνος και υποταγμένος σε ξένα συμφέροντα.Οπότε τόσο ο Κούλις και το Αλέκξσι και τα άλλα παιδιά γιατί να νοιαστούν για τους Ελληνες;;; Αφού τα παιδιά ανήκουν σε άλλη φυλή....δουλεύουν για τα συμφέροντα της φυλής τους....ποιος απο όλους αυτούς είναι Έλληνας;; Ούτε καν ο Μιχαλάκης..ας καθήσουν να ψάξουν οι χασκοβούκηδες την καταγωγή του και το ποιος και απο που ήρθε η εντολή δημιουργίας της Χ.Α και μετά τα λέμε.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Σφαγή και μόνο σφαγή και πόλεμος για να ξεβρωμίσει ο καρκίνος...που έχει κάνει μετάσταση και έχει γεμίσει τον τόπο....σε όλους τους αληθινούς και πραγματικούς Έλληνες συνιστώ....μάγκες πιάστε τα "ορεινά" και απομακρυνθείτε....αφήστε τα λαθροορκ να κάνουν όλη την δουλειά....και ΜΗΝ ΛΥΠΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...αυτοί δεν σας λυπούνταν όταν πήγαιναν και ψήφιζαν τους σφαγείς σας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το δίποδο που κατοικεί στην χώρα των Ελλήνων, αγαπητή Α.Α ήταν Πασοκτσής, Νουδούλης, αριστερός, κεντρώος,μαύρος, φασίστας, βασιλικός κκουές, λαμέ, οικολόγος , φωσφοριζέ , χριστιανούλης, δωδεκαθειστής, μουσουλμάνος, αθειστής, νταβατζής, μπετατζής, σουβλατζής, κ.λ.π

Ότι σκατά θέλεις ήτανε...αλλά ΔΕΝ ήταν Έλληνας....η χώρα λέγεται Ελλάς...αλλά αυτοί ΔΕΝ ήταν Έλληνες...οπότε η σφαγή που θα έρθει θα έρθει για πληθυσμούς ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ...δεν με νοιάζει να σφαγούν οι αριστεροί, δεν με νοιάζει να σφαγούν οι φασίστες, δεν με νοιάζει να σφαγούνε οι Πράσινοι, να σφαγούν όλοι οι κομματικά αόμματοι που φταίνε για το κατάντημα της πατρίδας και το δικό τους....άλλωστε μόνοι τους βάλανε τα χεράκια τους και βγάλανε τα ματάκια τους, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ.

Απο εκεί και μετά για όλους τους αληθινά πραγματικούς και ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ όσοι έχουμε απομείνει τέλος πάντων, αυτό που έρχεται...θα είναι το ΚΑΘΑΡΙΣμα και ΞΕΒΡΩΜΙΣΜΑ της χώρας μας...από το όρθιο δίποδο που ακόμα κατοικεί στην χώρα μας...παρασιτικά και εις βάρος μας τόσους αιώνες.Εαν δεν γίνει αυτό το ΞΕΒΡΩΜΙΣΜΑ και ΚΕΞΑΘΑΡΙΣΜΑ θα εξαφανιστούμε και οι 300.000 που έχουμε απομείνει εδώ.!! Και τότε θα συμβούν άλλα πολύ πιο τραγικά πράγματα...στον πλανήτη.