ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Γράφαμε  εδώ :
Ότι ...." Συνήθως ταινίες, η παιχνίδια δεν βγαίνουν τυχαία στο εμπόριο... έχουν την τάση να επαληθεύονται. Και αυτό διότι οι Παγκοσμιοποιητές η αλλιώς "Ελίτ" είναι πολύ προσεκτικοί με το Κάρμα-Πεπρωμένο.!!Πριν κάνουν κάτι...πρέπει να  το δηλώνουν με έμμεσο τρόπο." .
Συνδυάστε τα γεγονότα στην Γαλλία με το συγκεκριμένο βιντεοπαιχνίδι  Tom Clancy's EndWar .Στην φωτογραφία του βιντεοπαιχνιδιού έχει τον Πύργο του Άιφελ...της Γαλλίας.Η αστυνομία ζήτησε την επέμβαση του Στρατού στο Παρίσι.!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ετσι οπως το λες ειναι σαν να καρφωνονται μονοι τους,το βρισκεις εξυπνο αυτο η υπαρχει κατι που δεν το αναφερεις ?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 2 Δεκεμβρίου 2018 - 8:50 μ.μ.

Είναι αναγκασμένοι να το κάνουν αυτό, αν θέλουν να έχουν αποτέλεσμα.!! Παίζουν με δυνάμεις που είναι άγνωστες στους πολλούς και κυριαρχούν σε υποατομικό πεδίο καθώς επίσης και με την βιοηλεκτρογραφία που ασχολείται με την ενεργειακό ανθρώπινο πεδίο.

Στην πραγματικότητα αυτή η υποατομική ενέργεια δεν είναι παρά μια "διαρροή" από άλλες διαστάσεις.Πίστεψε με ΔΕΝ είναι ούτε βλάκες ,ούτε καρφώνονται με αυτά που λένε με πλάγιο τρόπο...άλλωστε πόσοι νομίζεις μπορούν να τους καταλάβουν;;;Διαμορφώνουν συνειδήσεις....διότι όποιος ελέγχει την συνείδηση του κόσμου...ελέγχει και τον υλικό κόσμο...για να το πω πιο απλά.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


"Tis the times plague when madmen lead the blind.¨
(Η νόσος των καιρών αυτή, παράφρονες οδηγοί τυφλών!)

(Shakespeare: King Lear. D.1)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλτατε και αγαπητέ μου ΑΡΡΙΩΝ...ακριβώς αυτά τα λόγια του King Lear, βρίσκουν το ισοδύναμο τους στο σημερινό πολιτικό περιβάλλον σε όλο τον κόσμο και ειδικά στην Τουρκία.!!Ποιοι είναι οι τυφλοί σήμερα;; Ποιοι είναι οι τρελοί;;
Στους "τυφλούς" ας καταχωρήσουμε το μεγαλύτερο σύνολο της κοινωνίας.Δεν είναι αυτή η "τύφλωση" η πιο καταστροφική ασθένεια της κοινωνίας;;
Είναι οι "τυφλοί" που θάβουν το κεφάλι τους στο έδαφος όταν γύρω τους σχηματίζονται καταπατήσεις και προδοσίες κάθε είδου. Η πόσος είναι ο βαθμός "τύφλωσης" όταν έχουν καταστρέψει και το εκπαιδευτικό σύστημα.!!

Είναι πολύ εύκολο να βάλουμε σε κατηγορία τόσο τους "τρελούς" όσο και τους "τυφλούς". Είναι όλοι αυτοί που πολώνουν την κοινωνία σε "φιλελεύθερη" "θρησκευτική" και "πολιτική" . Η κοινωνία έχει καταλάβει και συνειδητοποιήσει την τύφλωση της και που οδηγείται;; Όταν το καταλάβει όπως ο βασιλιάς Λήρ ίσως τότε να απαλλαγεί απο το σάπιο σύστημα που προωθεί τόσο τους "τυφλούς" όσο και τους "τρελούς".