ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ.

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Τόσο η Τουρκία, όσο και η Ελλάδα, δηλαδή η δυο χώρες που εμπερικλείουν το Αιγαίο (το Άγιο Δισκοπότηρο), αργά η γρήγορα θα ενοποιηθούν. Ο Χώρος θα ενοποιηθεί, οι Έλληνες θα επανέλθουν.. το Πελασγικό Άργος (Ο Αχιλλέας) θα επανασυσταθεί έναντι του Αχαϊκού Άργους (Αγαμέμνων), και θα διαδραματίσει σπουδαιότατο ρόλο στις επόμενες δεκαετίες. Το νέο κράτος ,δεν θα το λένε Νέο Βυζάντιο...
 Θα είναι μια συνομοσπονδία πολλών κρατών... που θα υπάγεται σε μια κεντρική εξουσία.
Για παράδειγμα η σημερινή Τουρκία θα διαλυθεί σε άλλα 3 κομμάτια.

Αρχικά θα ενωθεί η χερσόνησος του Αίμου (Βαλκάνια) με την Μέση Ανατολή... αυτό είναι το Α' μέρος του Γ΄Π.Π. Αυτό θα γίνει πολύ δύσκολα, και με ποτάμια αίματος... και από τις δύο πλευρές του Αιγαίου... παράλληλα θα υπάρξουν απίστευτα καιρικά φαινόμενα (που εσείς θα λέτε ότι είναι από το Haarp, ενώ δεν θα είναι)... σημεία στον ουρανό (που εσείς θα λέτε ότι θα είναι blue beam project, ενώ δεν θα είναι)... έχουμε μπει ήδη σε αυτή την διαδικασία.

Αρκετοί από αυτούς που διαβάζουν αυτές τις γραμμές δεν θα προλάβουν να τα δουν αυτά, λόγο θανάτου... χωρίς όμως να σημαίνει ότι, ούτως η άλλως θυσία τους, θα πάει χαμένη.
 Δυο αρχηγοί θα αναδειχθούν, ο ένας στον ανθό της Ανατολής που είναι η Κωνσταντινούπολη... ο άλλος δεν θα είναι στα Ιεροσόλυμα... δεν μου επιτρέπεται να γράψω το που θα είναι.

Στην αρχαία χώρα της Αιγύπτου.. κάτω από την πυραμίδα της Γκίζας και υπό του πνεύματος αυτών που την έκτισαν... αυτός που φέρει στον δεξιό Μηρό τον αστερισμό του Ωρίωνα, που πατεί ταυτόχρονα σε δύο κόσμους (Αλ Γαουζά) και εναντιώνεται στον Ταύρο (το Θηρίο)... και οι Ρωμαίοι τον ταύτιζαν με τον Δικέφαλο Αετό... αυτός και μόνο αυτός ως επτάδα θα στέκει ορθός ανάμεσα στην εξάδα... και θα υπογράψει πρεσβεία ειρήνης ανάμεσα στους αντιμαχόμενους, για την λήξη του Α' μέρους του Γ΄Π.Π.

 ΥΓ. Και αυτά δεν είναι προφητείες... αλλά ανήκουν στα Αρχέτυπα, εδώ και πολλές - πολλές χιλιάδες χρόνια.... στους Ινδούς καλείται και Πράτζα Πάτι.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

.. παράλληλα θα υπάρξουν απίστευτα καιρικά φαινόμενα (που εσείς θα λέτε ότι είναι από το Haarp, ενώ δεν θα είναι)... σημεία στον ουρανό (που εσείς θα λέτε ότι θα είναι blue beam project, ενώ δεν θα είναι)... έχουμε μπει ήδη σε αυτή την διαδικασία.
Τώρα μπερδεύτηκα, γιατί πιστεύω πως το Haarp ευθύνεται για τα περισσότερα ακραία καιρικά φαινόμενα και τα σημεία στον ουρανό μελλοντικά ΘΑ είναι blue beam projects.Δεν θα ξέρουμε τι είναι αληθινό και τι εικονικό ! ΜΠ.Τ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 7 Δεκεμβρίου 2018 - 11:11 π.μ

" Τώρα μπερδεύτηκα, γιατί πιστεύω πως το Haarp ευθύνεται για τα περισσότερα ακραία καιρικά φαινόμενα και τα σημεία στον ουρανό μελλοντικά ΘΑ είναι blue beam projects."

Δεν ευθύνονται όλα τα μετεωρολογικά και καιρικά φαινόμενα απο το Haarp ...έτσι θέλουν να πιστεύεται.Κάποια ναι....αλλά όχι όλα.!!Είναι αλήθεια ότι εδώ και αρκετά χρόνια ο ήλιος μας, θερμαίνει ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ από ότι πριν, χωρίς να έχει έρθει αυτός ποιο κοντά σε εμάς, ούτε βεβαίως εμείς να έχουμε πάει ποιο κοντά σε αυτόν… μέρος αυτής της ηλιακής λειτουργίας είναι η ποιο γρήγορη εξάτμιση των υδάτων, με αποτέλεσμα την αύξηση των ακραίων βροχοπτώσεων. Όπως είναι αλήθεια ότι και οι ψεκασμοί τμήμα ενός παγκόσμιου πειράματος γεωμηχανικής, αποκοπούν σ’αυτή ακριβώς την λειτουργία του ήλιου σε συνάφεια με το ανθρώπινο D.N.A.

Επίσης έχουμε τεράστιες διαφορές σε θερμοκρασία στην διάρκεια μιας και μόνο μέρας. Από προσωπική πείρα χθες είχαμε 15 βαθμούς και σήμερα -1 !! Διαφορά πάνω από 10 βαθμούς .....είναι σαν να έχουμε 2 εποχές σε διάστημα 24 ωρών, το οποίο ΔΕΝ είναι φυσικό ούτε από το Haarp.

Και όχι μόνο εδώ στην Ελλάδα αλλά ακόμα και στο Νότιο Ημισφαίριο, στην Αυστραλία είχαν τεράστιες αυξομειώσεις της θερμοκρασίας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ξέρεις τι είναι να περνάς από 36 βαθμούς στους 22 μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα; Είναι σαν το ατσάλωμα του σιδήρου, ζεστό, κρύο, πάρε και ένα μπουγέλο στο κεφάλι.

Αυτά είναι τα...Προεόρτια της Στυγγός..η Στύγγα ενεργοποιείται ΜΟΝΟ απο τον Ήλιο, και όχι απο το Haarp.
Άρα η Στύγγα ΚΟΙΝΩΣ ΤΟΥ "ΑΝΑΒΕΙ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΤΟΥ" ΧΑΧΑΧΑ..

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Φίλτατε μυσταγωγέ, καλησπερήσας επιτραπήτω μοι λέγειν άνευ παρεξηγήσεως: Υπάρχει περίπτωσις ήτοι κινδυνεύει δια τοιούτων μαγικών πειραμάτων τους ανθρώπους σεξομανείς γενέσθαι οίον ο τιτάν Πορφυρίων, αν δεν απατώμαι, όστις κατά την θρυλουμένην τιτανομαχίαν και εις την κάψαν της μάχης αίφνης υπό, τεχνολογικώς-μαγικώς, προκλητού γενετησίου μένους καταληφθείς και παραιτήσας τα πολεμικά εφώρμησεν βιάσαι την θεάν Αθηνά και ούτω εφονεύθη υπ’αυτής; Όχι αλλά εάν υπάρχη τοιαύτη τεχνολογία ερωτικής αιχμής, (τεχνολογία ¨Πριάπ¨ ως ειπείν) την έχομεν ως άρρεν γένος ημείς κοινώς βεβαμένην.
(Ημιαστειεύομαι φυσικά καθ’ότι η φαντασία μου ορισμένας φοράς αφορμήν λαβούσα, κυριολεκτικώς και βακχικώς, οργιάζει.)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ μου ΑΡΡΙΩΝ είσαι απόλαυση όταν η φαντασία σου και κυριολεκτικώς και βακχικώς οργιάζει.....ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!
Πολλές φορές και εμένα με πιάνει το "παιδικό" και Διονυσιακό μου.....και εκεί κάνω και λέγω πολλά τρελά και πλάκες.
Αν όμως ενθυμούμαι καλώς...ο τιτάν Πορφυρίων δεν προσπάθησε να βιάσει την Αθηνά (ουδείς από αυτούς τολμούσε ούτε να το σκεφτεί όχι να προσπαθήσει να το πράξει....μόνο Προμηθέας και Ήφαιστος το αποτόλμησαν και τον πρώτο τον μπουντρούμιασε και τον αλυσόδεσε ο Ζεύς για 30.000 χρόνια κάτω από την Γη, ο δεύτερος την γλύτωσε φθηνά μόνο και μόνον γιατί ήταν θεός και απαραίτητος για να της φτιάχνει τα όπλα της)...ο Πορφυρίων προσπάθησε να βιάσει την Ήρα, οπότε και σκοτώθηκε από τον Δία και τον Ηρακλή (ο Δίας τον κεραυνοβόλησε και ο Ηρακλής τον αποτελείωσε με ένα βέλος...σύμφωνα με τον Απολλόδωρο, Βιβλιοθήκη Α΄, 6.2

Η Μπέμπα (Αθηνά) ήταν Δράκαινα κυρά και με ΒΑΡΥ ΧΕΡΙ.!!Ουδείς από αυτούς τολμούσε να την πλησιάσει...οι Γίγαντες ή Νεβρίδες ήσαν ιερείς της Κρόνιας Σεληνολατρείας και αυτοί έχτισαν την Βαβυλώνα. Νωρίτερα κατοικούσαν στην Ασταρώθ Καρναείν ή ΩΓ που ήταν επίσης κέντρο της Σεληνολατρείας.Είχαμε δηλαδή τότε την ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ δύο Ιερατείων.....ΗΛΙΑΚΟΥ με ΣΕΛΗΝΟΛΑΤΡΕΣ.

Οι Γίγαντες είναι οι Νεφελίμ της Π. Διαθήκης. Οί Σύροι μεταφράζουν την ονομασία "ξέβρασμα της Θάλασσας".
Προσωπική μου γνώμη είναι ότι η ονομασία Νεφελίμ ετυμολογείται από την Ελληνική λέξη νεφέλη ήτοι "Νάμα εφέλκειν εκ της Θαλάσσης" Δηλαδή οι ΆΤΛΑΝΤΕΣ που κάποτε ξεβρασε η θάλασσα στην περιοχή του Περσικού κόλπου.Η Αθηνούλα μας τους περιποιήθηκε δεόντως.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μην παρεξηγήσει κανείς το ΔΡΑΚΑΙΝΑ ΚΥΡΑ...όταν οι προγονοί μας μιλούσαν για Δελφίνια και ΔΡΑΚΟΥΣ… μιλούσαν για πύλες και ενέργειες με πολλά γιώτα.!!
Ο Αισχύλος στην ΤΡΑΓΩΔΙΑ του Ικέτιδες αναφέρει ότι ο Ορέστης υιός του 6.6.6. πήγε στην «Δράκαινα» Θεά Αθηνά..ως ικέτης.!!

Έχω ξαναγράψει ότι η Αθηνούλα είναι " Αθήρ νηι " δηλαδή ο Αιθέρας που ταξιδεύει , η δύναμη του Σύμπαντος που συγκρατεί και τρέφει όλα τα σώματα.Ο Αιθέρας που είναι και "ΥΔΑΤΑ"..τα ύδατα του Σύμπαντος για αυτό και παρομοίαζαν το Σύμπαν οι προγονοί μας με ΩΚΕΑΝΟ.Αυτά τα "ΥΔΑΤΑ" τα οποία φέρουν τις ιδιότητες του "νερού" και σε αυτά κολυμπάμε όλοι...λέγεται και ΑΙΘΗΡ, αυτός λοιπόν ο Αιθήρ έχει σχέση με τις ΑΟΡΑΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ....που καλούνται "ΥΔΑΤΑ".

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Όχι αλλά εάν υπάρχη τοιαύτη τεχνολογία ερωτικής αιχμής, (τεχνολογία ¨Πριάπ¨ ως ειπείν) την έχομεν ως άρρεν γένος ημείς κοινώς βεβαμένην. "

Kάποτε σε μια απο τις διαγαλαξιακές μου εξορμήσεις μαζί με την Σουηδή σμηναγό αστροσκάφους Άαρντβαρκ , και την μηχανικό της Σίλα, σταματήσαμε στον πλανήτη Ντουλάντιν για ανεφοδιασμό και ξεκούραση. Οι κάτοικοι του πλανήτη κάνουν σεξ όταν θέλουν η όταν είναι μακριά από τον σύντροφο τους, από απόσταση.!! Έχουν μια συσκευή που εκπέμπει μια "ιδιαίτερη" ακτινοβολία...και προβάλλουν μέσα στο μυαλό του υποκειμένου όλα τα αισθήματα που νοιώθει κανείς κατά την ερωτική πράξη...εικόνες και αισθήματα έρχονται μέσα στο νου σου με τέτοια ταχύτητα...που είναι σαν να μετέχεις αληθινά σε ότι γίνεται.!!Σου δημιουργούν δηλαδή ΤΕΧΝΗΤΗ ΣΚΕΨΗ και ΑΙΣΘΗΣΗ...η αυθεντικότητα είναι τόσο ζωντανή που δύσκολα πιστεύει κανείς...ότι τον θωπεύουν αλλά δεν τον αγγίζει κανείς.!!! Υπάρχει μια τόση πειστική παραίσθηση της πραγματικότητας , που μετά τα πρώτα λεπτά...ξεχνάς ότι όλο αυτό είναι δημιούργημα μια συσκευής....και πιστεύεις ότι όντως κάνει σεξ με άλλο άτομο.!!! χα χα χα χα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" την έχομεν ως άρρεν γένος ημείς κοινώς βεβαμένην. "

Μάλλον αυτοί θα την έχουν βεβαμένην εάν με πιάσει εμένα το Διονυσιακό μου...θα τρέχουν για τσίγκινα σωβρακάκια άπαντες. χα χα χα

https://tinyurl.com/ycmoejn9

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


(Αριστοφάνους: Όρνιθες στ. 1246-53)

Δια μεταφυσικού πραξικοπήματος και κοινή συναινέσει άνθρωποι(Αθηναίοι) και πτηνά (Όρνιθες) εγκαθιδρύουσι εν τω μέσω γης και ουρανού καθεστώς αντιθέου ορνιθολατρίας ως πλέον συμφερούσης οικονομικώς-ηθικώς και λατρευτικώς, ανθρώποις και πτηνοίς έναντι αυτής των Ολυμπίων θεών.
Η Ίρις πτερωτή απεσταλμένη του Διός εισέρχεται παρανόμως εις την απηγορευμένην τοις θεοίς ουρανίαν περιοχήν δια το αιτήσαι εξηγήσεις:

ΠΙΣΘΕΤΑΙΡΟΣ ΠΡΟΣ ΙΡΙΔΑ:

ἆρʼ οἶσθʼ ὅτι Ζεὺς εἴ με λυπήσει πέρα,‎

μέλαθρα μὲν αὐτοῦ καὶ δόμους Ἀμφίονος‎

καταιθαλώσω πυρφόροισιν αἰετοῖς,‎ (θα κατακάψω δια πυρφόρων αετών)

πέμψω δὲ πορφυρίωνας εἰς τὸν οὐρανὸν‎ (πτηνά λεοπαρδοειδή)

ὄρνις ἐπʼ αὐτὸν παρδαλᾶς ἐνημμένους‎

πλεῖν ἑξακοσίους τὸν ἀριθμόν; καὶ δή ποτε‎

εἷς Πορφυρίων αὐτῷ παρέσχε πράγματα.‎ (τω Διί)

σὺ δʼ εἴ με λυπήσεις τι, τῆς διακόνου‎ (της αγγελιοφόρου πρώτης)

πρώτης ἀνατείνας τὼ σκέλει διαμηριῶ‎ (ανασηκώσας ερωτικώς τα σκέλη
σου θα εισδύσω εις τα μπούτια
σου την Ίριδα-
αγγελιοφόρον)αυτήν (δείχνει
δια της καθέτου παλάμης το
ανδρικόν φύλον του)
g 109
τὴν Ἶριν αὐτήν, ὥστε θαυμάζειν ὅπως‎ (ώστε απορείν το πώς ουτωσί
γέρων ών έχω στύσιν τριπλού
γέρων ούτως ών στύομαι τριεμβόλου.
πολεμικού πλοίου εμβόλου!









ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπημένε μου ΑΡΡΙΩΝ, ο Αριστοφάνης ήταν πολύ ψαγμένο άτομο, και άριστος γνώστης τόσο του επίσης Μύστη Πίνδαρου όσο και του Στησίχορου.Τα έργα του "Όρνιθες" καθώς και το "Ιππείς" καθώς και οι "Νεφέλες" και μόνο απο το όνομα που τους έδωσε καταλαβαίνει κανείς ότι κρύβεται κάτι άλλο πίσω απο αυτό που εμφανώς δίνει στο κοινό του.

Λεξικό Σουίδα για την λέξη Όρνις.

[Ὄρνις:] ἡ κλῃδών, τὸ μάντευμα. Ἀριστοφάνης Πλούτῳ· δέχου τὸν ἄνδρα καὶ τὸν ὄρνιν τοῦ θεοῦ. τουτέστι τὸ σύμβολον· κοινῶς γὰρ πᾶν σύμβολον ἐφεκτικὸν ἢ προτρεπτικὸν ὄρνιν ἐκάλουν. ὄρνις, ἐπιφώνησις, πταρμός, καὶ τὰ ὅμοια. καὶ αὖθις· οὐδεὶς ἄρ' οἶδε τὸν θη σαυρὸν τὸν ἐμόν, πλὴν εἴ τις ὄρνις. παροιμιακὸν τοῦτο, οὐδεὶς οἶδε τί ὡμίλησα, πλὴν εἴ τις ὄρνις. ἐπὶ τῶν ἀγνώστων. καὶ αὖθις· οὐδείς με θεωρεῖ, πλὴν ὁ παριστάμενος ὄρνις. καὶ αὖθις· ὄρνιν νομίζετε πάνθ' ὅσα μαντείας διακρίνει· φήμη γὰρ ὑμῖν ὄρνις ἐστι, πταρμόν τ' ὄρνιθα καλεῖτε, ξύμβολον φωνήν, θεράποντα, καὶ ὅσα περὶ μαντείας, ὄνον ὄρνιν. καὶ τὸ πληθυντικὸν τοὺς ὄρνις.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αληθώς λέγω εμείς οι δύο κάποτε ίσως σε κάποια άλλη ζωή σε κάποιο άλλο Σύμπαν είχαμε "κοινή φόρτιση" αγαπητέ μου ΑΡΡΙΩΝ.!! Το λέω διότι μου γράφεις..." τὴν Ἶριν αὐτήν, ὥστε θαυμάζειν ὅπως‎ (ώστε απορείν το πώς ουτωσί
γέρων ών έχω στύσιν τριπλού "

Ώστε Ίρις και τριπλή στύση.!!! Μην πάει το μυαλό κάποιων στο πονηρό....διότι τα πράγματα είναι γραμμένο με συμβολικό και πλάγιο τρόπο, για να καταλαβαίνουν μόνο οι μυημένοι.
Ας πάρουμε το όνομα Ίρι η Άρι....οι αρχαίοι αιγύπτιοι ονόμαζαν έτσι τον ΟΦΘΑΛΜΟ....και "Ασσάρ" ονόμαζαν τον ΣΕΙΡΙΟ. Μερικοί λένε ότι το πρόφεραν " ΣΟΥ-ΑΡΙ".
Η λέξη "Όσιρις" είναι μάλλον η ελληνική απόδοση του αρχικού "Ασσάρ".
Που συναντάμε αυτόν τον "Οφθαλμό";;; Μέσα σε ένα τρίγωνο δεν τον συναντάμε;;Θυμάσαι ποιός αρχαίος φιλόσοφος είχε περιγράψει τη δημιουργία του Σύμπαντος ,σαν ένα τρίγωνο που αποτελείται απο 83 κόσμους, 80 στις τρείς πλευρές και οι υπόλοιποι 3 στις κορυφές του τριγώνου (κάτοψη 4έδρου-πυραμίδας).

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Τα ιερά λογοπαίγνια των αρχαίων Αιγυπτίων (ή των υπτίως του Αιγαίου προκατακλυσμιαίων Ελλήνων, των ανιδιοτελών εκπολιτιστών-ευεργετών-αιμοδοτών των Αιγυπτίων ως και πάσης της ανθρωπότητος) ως και η θεόπτερος Μυθολογία των κλασσικών Ελλήνων αποτελεί απαράμιλλον μυσταγωγόν πνευματικόν νάμα, δι' όλας τας εποχάς και ευγενείς ψυχάς και κυρίως η ζωογόνος ουσία των μυστών του ελληνικού πνεύματος.
(Ουσίαν εννοούντες το της ψυχής φιλόσοφον, φιλόθεον, ανδρείον και εν πολλοίς ατρόμητον, ατάραχον και αμετάβλητον εις τας διακυμάνσεις των εμπειριών και της τύχης φρόνημα.)
(Ως και φιλόσοφον-φιλόθεον, την, εις την ακένωτον πηγήν της αιωνιότητος αναγωγήν και την εξ αυτής καταγωγήν, ανθρωπιστικήν, πνευματικήν και δημιουργικήν, αγαθήν δραστηριότητα του ανθρώπου. Και ουχί, ως εικότως, την οιανδήποτε ψυχαναγκαστικήν υποχρεωτικήν θρησκείαν και θεολογίαν της εξουσίας των δειλών και των σκλάβων).

Υ.Σ.
Η, εν τω παρόντι βίω, εδώ συνάντησις και ταύτισις ημών μετά των προσφιλών ημών προσώπων ίσως έστί προϊόν μιας προηγηθείσης ζωής και συμφωνίας των προσώπων αυτών όπως
συναντηθώσι μετενσαρκωτικώς, μετά τινας χιλιετίας θνητού χρόνου, εις το προηγηθέν αυτό μέρος και πάλιν
δια το αποκομίσαι και ανταλλάξαι νέας εμπειρίας και αισθήματα αναβαθμιστικά και εξελικτικά των ψυχών αυτών εις τον ευγενή όσο και τραγικόν αυτών αγώνα προς την κατάκτησιν της ακλονήτου θείας μακαριότητος.