ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ.

Γράφει ο Μαύρος Αετός: 

Ας γράψουμε τυπικά την γνώμη μας, για να δείξουμε γιατί έχουμε τα χάλια που έχουμε....και από που πρέπει να ξεκινήσουμε να διαμορφώνουμε καινούργιους ελεύθερους και "υγιείς" πολίτες.
Εμείς εδώ στην Ελλάδα ανήκουμε στην Δύση, και αυτό όχι μόνο γεωπολιτικά αλλά ουσιαστικά.
Το είναι της όποιας υπάρξεως μας σε αυτήν την χρονική στιγμή είναι .....δυτικόφρων.!!
Η γυναίκα ήταν και παραμένει ο ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ της οικογένειας και της κοινωνίας. Όποιος ήθελε να αλλάξει τον θεσμό της οικογένειας και τους θεσμούς -αρμούς της κοινωνίας....τότε δεν είχε παρά να αλλάξει να κατευθύνει την  γυναίκα εκεί που θέλει, και όπως θέλει....με τα ανάλογα πρότυπα.Υπάρχουν οι άμμεσοι και οι έμμεσοι τρόποι για αυτό.
Και αυτό επί των ημερών μας έχει...επιτευχθεί.!! (βλέπω τα παρταλάκια που έχετε μεγαλώσει για κόρες, το παράδειγμα και μόνο του φόνου της φοιτήτριας στην Ρόδο αρκεί.).

Μπορεί το 1821 οι τότε ραγιάδες να επαναστατούσαν στην Ελλάδα, αλλά στον κεντρικό πυρήνα της τότε παντοδύναμης Αγγλοσαξονίας , το Λονδίνο δημιουργούνταν 2 κοινωνικά κινήματα. Το πρώτο ήταν για τα δικαιώματα των γυναικών, και το δεύτερο για τα δικαιώματα των ζώων.
Αργότερα μετά απο αρκετά χρόνια, με προμετωπίδα τα  δικαιώματα των γυναικών και την ισότητα των 2 φύλων κ.λ.π ήρθαν και τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.!!
Βεβαίως όλα αυτά έχουν "ντυθεί" με τον δυτικό μανδύα των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων", της "ελευθερίας"....με μια δόση "αθώας" επαναστατικότητας ....επαναστατικότητας που είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ.( όπως η "εξέγερση" των κίτρινων γιλέκων είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος).

Μέχρι και το διεθνές πορνίδιο της Καμπάλα (made in USA) η Μαντονα έστησε ολόκληρη διαφήμιση , με "επαναστατικό" μανδύα για τα ανθρώπινα δικαιώματα ...HELL MOTHER FUCK YEAH.
Στο παιχνίδι μετά βάλαν και τους πούστηδες, και προσπαθούν απεγνωσμένα να μας πείσουν για τα "ανθρώπινα" δικαιωματά τους...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΟΛΕΜΟΙ.
Οι Μ.Κ.Ο είναι ένα παρακλάδι του πολέμου, στόχος τους είναι η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ....όλα αυτά είναι οι τακτικές του Πολέμου που έχει το όνομα " ΠΑΡΑΚΜΗ" και είναι σχέδιο κονσέρβα για να διαλύσουν εκ των έσω τα έθνη της Ευρώπης και της Ελλάδας.

Εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν χρειαζόμαστε ανάλογες τακτικές, με αυτά που βλέπω γύρω μου....διότι μας έχουν ήδη διαλύσει, δεν αποτελούμε κανέναν κίνδυνο ,ούτε καν για τα Σκόπια.!! Είτε μας αρέσει, είτε όχι, μέσα από τον αυτόν τον δυτικό* σάπιο τρόπο ζωής  η χώρα μας και γενικά η Δύση ,έχει σταματήσει προ πολλού να "παράγει" ΓΥΝΑΙΚΕΣ.!!
Η Δύση και η Ελλάδα που μας αφορά άμμεσα  ....παράγει μονο ΜΠΑΡΜΠΙ. Διαφορετικές εκδοχές Μπάρμπι, όχι μόνο ως εικόνα, αλλά προπάντων σε χαρακτήρα. Η κόπια είναι μια, μιλάμε για ολόκληρη παραγωγή χαρακτήρα, που προωθείται σε όλες τις ηλικίες, μέσα από τα παιχνίδια, τα Μ.Μ.Ε ,τις ταινίες, την μόδα....από την αλλαγή χρώματος μαλλιών, στην αλλαγή χρώματος ματιών, ακόμα και μεγέθους στήθους, κώλου, κ.λ.π.
Παντού γύρω βλέπει κανείς...ξώστηθα, έξωμα, ξώπλατα, ξώφαλα, ξέκωλα...και γιατί όχι ελευθερία και "δημοκρατία" έχουμε και...ξέμουνα.!!

Προσωπικά πρόβλημα δεν έχω, αλλά αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΕΡΑ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΗ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ.
Η πλύση εγκεφάλου είναι μοναδική και διαρκεί όλο το εικοσιτετράωρο. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό διότι η γυναίκα θα γαλουχήσει τον υιό της, δηλαδή τον αυριανό άντρα της όποιας κοινωνίας και την κόρη της , την αυριανή γυναίκα της όποιας κοινωνίας.
Σίγουρα μια γυναίκα μπορεί να δουλεύει σε μια, δύο η και τρεις δουλειές για να δει τον γιό της η την κόρη της γιατρό, δικηγόρο η πολιτικό επιστήμονα. Αυτό το όραμα της έχει δώσει το σάπιο σύστημα ...το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός , ότι ναι μια μέρα θα δει τον γιό της η την κόρη της γιατρό, αλλά όχι ΑΝΘΡΩΠΟ.!! Διότι με με δύο η 3 δουλειές θα έχει χάσει το βασικό μέρος  της μητρότητας, δηλαδή να φέρει και να γαλουχήσει ΑΝΘΡΩΠΟ.....όχι επιστήμονα, όχι γιατρό, αλλά ΑΝΘΡΩΠΟ. Και είναι πολύ βασικό ότι για να γίνει κανείς ΕΛΛΗΝ πρώτα πρέπει να γίνει ΑΝΘΡΩΠΟΣ, όχι με την χριστιανική έννοια του όρου, αλλά με την έννοια που έδιναν οι προγονοί μας.

 Εκεί είναι που χάσαμε το " παιχνίδι" του Πολιτισμού μας, πολλά επαγγέλματα....ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Η γυναίκα από αρχαιοτάτων χρόνων, αποτέλεσε για την όποια " ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ" διαχειρίσιμο υλικό και μοχλός μεγάλων αλλαγών. Ήταν και είναι το μεγαλύτερο θύμα.

*  Ο "Δυτικός" τρόπος ζωής δεν είναι τίποτε άλλο από το τον τρόπο ζωής και υποταγής στο ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΕΤ-ΤΥΦΩΝΑ η ΣΑΤΑΝΑ με την Χριστιανική ορολογία. Όλη αυτή πανθρησκεία, η "ισότητα" μεταξύ όλων των ανθρώπων, η οικονομική κατάρρευση που θα φέρουν παγκόσμια, η εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας των Εθνών στον Ο.Η.Ε , η κατάργηση των μετρητών, το τσιπάρισμα, η επίταξη της ιδιωτικής περιουσίας απο το Κράτος για λογαριασμό της Παγκόσμιας Κυβέρνησης του Τυφώνα.....όλα αυτά μας τα έλεγαν οι προγονοί μας ότι θα έρθουν...δεν είναι η πρώτη φορά που τα βιώνουμε.

14 σχόλια:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



ΕΛΛΗΝΟΓEΝΕΙΑ

Ο έχων καλήν καρδίαν
έχει και εις χαράν και εις λύπην
την καλυτέραν μόνιμον συντροφίαν.

έχει το καλύτερον της μεγάλης ψυχής κλίμα
αυτό όπερ γεννά και χωρά θεούς,
αστερισμούς, ουσίαν και αθανασίαν.

**

Την του αγαθού και ευγενούς ανδρός ψυχήν τρέφει,
τέρπει και ευφραίνει όσον έτερον ουδέν,
το φιλανθρώπως επιτελείν τα ηθικοκοινωνικά
αυτού καθήκοντα και υποχρεώσεις
όπως και το θεοειδώς ικανοποιείν
τας πνευματικάς του αναζητήσεις.

Μακάριος ουν και ευτυχής και πανευδαίμων
ο τοιούτος, ο ως ουράνιος άνθρωπος και υιός θεού
διάγων, τον ιερόν ούτως εκπληρών σκοπόν
και την αποστολήν αυτού δι’ ήν εγεννήθη.

Μακαρία δε ωσαύτως και η γυνή
η δωρικώς θηλάσασα και αναθρέψασα
τοιούτους ήρωας άνδρας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ μου ΑΡΡΙΩΝ γράφεις :

" Ο έχων καλήν καρδίαν
έχει και εις χαράν και εις λύπην
την καλυτέραν μόνιμον συντροφίαν. "

Ο έχων καλή καρδίαν, την πατάει εις τον κύβο.!!
Όταν μου λένε να μην αφήνω την τελευταία μου μπουκιά, γιατί δεν θα παντρευτώ, αφήνω δύο μπουκιές που δεν τρώω....μη γίνει καμία μαλακία.! χα χα χα :)

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Φίλτατε, Μ.Α.,
εσύ δεν έχεις την καλήν, την καλυτέραν έχεις καρδίαν,
την αγήρατον βασίλισσα της μοναξιάς της.

Υ.Γ. Συντροφίαν εννοώ την υγείαν και την (αγαθήν τύχην)ευ-τυχίαν,
το καλύτερον κλίμα της ψυχής.
Υγίαινε ούν, και μόνος και μετ΄άλλων!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αυτό που ξέρω και που εμένα με δίδαξε ο δικός μου δάσκαλος αγαπητέ ΑΡΡΙΩΝ , είναι ότι οι καρδιές των Ελλήνων, με την σκληρή αγωγή θεριεύουν. Οι 'Έλληνες δεν έχουμε μαλθακές κεαρ-δίες...αντίθετα έχουμε τις πιο δυνατές καρδιές στο Σύμπαν.Οι προγονοί μας θεωρούσαν τον Ουρανό, το Σύμπαν ως μια μεγάλη Καρδία....μια Καρδία που έχει Παλμό (εξ ου και το Παλλάς), η Αθηνά-Παλλάς λοιπόν που αντιπροσώπευε τον "Αιθήρα" του Σύμπαντος εξ ου και το "Αθήρ νηί".
Σε τι λοιπόν διαφέρει από την " ΙΕΡΗ ΚΑΡΔΙΑ" ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΠΥΛΗΣ"...Ο ΙΕΡΟΣ ΚΑΙ ΖΩΟΔΟΤΗΣ ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝθΡΩΠΟ;; Απολύτως πουθενά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Η θρησκεία του Αχνατών η ΑΚΕΝΑ-χάτων ήταν βασισμένη στην θεωρία της Τρισμέγιστης Καρδιάς, την οποία έλεγαν ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΝ ΝΟΥ.
Ο Ακενα-χάτων έλεγε ότι " Ακεν'αχ Μέγας είναι θεός Δίιος Τρίς Πατέρας."
Με το " Δίιος τρίς" εννοούσε ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟΣ... η τριπλή υπόσταση υπόσταση του " θείου", του "Αγνού" και του "Ιερού".

" ΕΝ ΤΡΙΑΔΙ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΟΤΗΤΑ."

Κατάλαβες απο που τα "δανείστηκαν" οι χριστιανούληδες αυτά που λένε, αλλά ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ σήμερα;;
Ο ΖΕΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ 3 "ΚΑΤΣΟΥΝΕΣ"...εξ ου και Ο ΤΡΙ-ΩΠΑΣ ΖΕΥΣ.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


ΖΕΥΣ (ΖΩΗ), ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΕΥΣ

Ετονίσθη και αλλού ότι ο πρωτογενής (ρωμαιοχριστιανικός-πρωτοβυζαντινός) χριστιανισμός υπήρξεν είς θεοκρατικός ρωμαιοκομμουνισμός ατλαντίου και ανθελληνικού χαρακτήρος αναδείξας και χρησιμοποιήσας μιαν περιθωριακήν ασιατικήν-βάρβαρον θρησκείαν ίνα πλήξη τον μέγα εις την μεσόγειον αντίπαλον αυτού, τον ελληνισμόν
ΕΛΛΗΝΙΣΜΌΝ όστις, πανάρχαιος, απαράμιλλος και τιτανίου-ολυμπίου πολιτισμικού εκτοπίσματος ών, κατώρθωσε τους στρατιωτικώς υποδούλους τοις Ρωμαίοις Έλληνας επικρατήσαι τόσον πολιτιστικώς (γλωσσικώς, επιστημονικώς και καλλιτεχνικώς) όσο και θρησκευτικώς, θείς τους κατακτητάς του εις το οικονομικοπολιτικόν και πολιτιστικόν περιθώριον. Αυτό δια την πολιτικήν παράταξιν των σκληροπυρηνικών συντηρητικών-φανατικών ανθελλήνων Ρωμαίων, των και υπό των σκοτεινών άλλωστε κρονοατλαντίων ιερατείων υποκινουμένων κυριολεκτικώς ήτο ¨κάρφος οφθαλμών¨
Όθεν εν κρυπτώ απεφασίσθη όπως και κατά το παλαιόν δόγμα ¨Carthago delenda est: (Καρχηδών καταστρεπτέα εστί) το Graecia delenda est. (Ελλάς καταστρεπτέα εστί.)
Ιδανικόν όχημα προς τούτο απετέλεσεν ο μισαλλόδοξος ιουδαιοχριστιανισμός ήτοι θρησκεία και ανθελληνική και αντιεβραϊκή. Δια του ρωμαιοιουδαιοχριστιανισμού αυτού, μεγαλοφυούς εις την σύλληψιν πολιτικού ελιγμού, η Ρώμη κατήνεγκε συντριπτικόν πλήγμα εν ταυτώ και κατά των δύο μεγάλων μεσογειακών, οικονομικών κυρίως, ανταγωνιστών της, Ελλήνων και Εβραίων.
Το σχέδιον ετέθη εις εφαρμογήν υπό του Μ.Κων/νου και των διαδόχων του. Ο πρώτος αμφεταλαντεύετο μέχρι τέλους μεταξύ της Μιθραϊκής και χριστιανικής θεοκρατίας. Η Ελλάς κατεστράφη εκ βάθρων και κατεσφάγη εμφυλιοπολεμικώς- γενοκτονικώς (εθνικοί-χριστιανοί, κατά το σημερινόν δεξιοί-αριστεροκομμουνισταί), όρα Σκυθόπολις (πρώτον ιστορικόν ελληνικόν ολοκαύτωμα, εν είδει σοβιετικού, Γκουλάγκ) υπό το πρόσχημα της εθνικής ειδωλολατρίας, ενώ η θρησκευτική περιουσία της κατεσχέθη πραξικοπηματικώς δι' ολίγων σχετικών κομμουνιστικού, απαλλοτριωτικού χαρακτήρος, διαταγμάτων περιελθούσα εις χείρας του τυράννου χριστιανού αυτοκράτορος.
Η Κων/πολις προετιμήθη ως πρωτεύουσα διότι ήτο και εγγύτερον εις το ελληνιστικόν στοιχείον όπερ και μείζονα στρατιωτικήν ασφάλειαν παρείχεν αλλά και τους ανατολικούς Έλληνας ευκοπότερον ήν ελέγχειν καταδυναστεύειν.

Αλλά ο ελληνισμός συν τω χρόνω αντέδρασε και εδώ νικηφόρως.
Μεσοβυζαντινώς ανέκτησε την αυτοκρατορικήν ελληνικήν γλώσσαν του εκτοπίσας την λατινικήν, υστεροβυζαντινώς δε και την ελληνικήν πάτριον παιδείαν.
Εάν δε, δεν επροδίδετο υπό του Πάπα και των δυτικών, ήθελε μη υποδουλωθή οθωμανικώς και εξελληνισθή πλήρως.
Αλλά και υπό τον Οθωμανικόν ζυγόν όπως και νυν υπό τον ευρωατλαντικόν (Γερμανικόν) η Ελλάς μεγαλουργεί.
Ούτω πως και ο ¨Δίας Ζευς εγένετο Τριεύς (αγία Τριάς) και ο Κοσμάς ο Αιτωλός ευστόχως τον επικατάρατον (Αλβανόφιλον) Πάπαν ρίζαν του ελληνικού κακού εχαρακτήρισε.
Το ελληνικόν γονίδιον γαρ, το ουράνιον ανδρομέδειον βάπτισμα και εις το χριστιανικόν έτι φιλέρημον χώμα βλαστάνει.











ΑΡΡΙΩΝ είπε...


(ΤΣΟΥΑΓΚ ΤΖΟΥ - ΤΑΟ ΤΕ ΤΣΙΝΓΚ)

Ο Αληθινός Άνθρωπος των παλαιών καιρών κοιμόταν χωρίς όνειρα και ξυπνούσε χωρίς έγνοιες. έτρωγε χωρίς να γεύεται και η ανάσα του ερχόταν από μέσα βαθιά του. Ο αληθινός άνθρωπος αναπνέει με τις φτέρνες. η ανθρωπόμαζα αναπνέει με τον λάρυγγα. Πιεσμένοι και δεμένοι χάμω ασθμαίνουν τα λόγια τους σαν αναγούλιασμα. Είναι βαθείς σε πάθη κι επιθυμίες, ρηχοί στα έργα τ' ουρανού.
...............................................................
Ο Αληθινός Άνθρωπος των παλαιών καιρών δεν ήξερε τίποτα από αγάπη της ζωής και τίποτα από μίσος του θανάτου.Αναδυόταν χωρίς τέρψι. επέστρεφε χωρίς θόρυβο. Ερχόταν αίφνης, και αίφνης έφευγε, κι αυτό ήταν όλο. Δεν ξεχνούσε από πού άρχισε, δεν προσπαθούσε ναβρή πού θα καταλήξη. Τού τύχαινε κάτι και ήταν ευχαριστημένος απ' αυτό. το ξεχνούσε, το άφηνε πίσω.
.......................................................................
Θεωρούσε τις ποινές σώμα, τις τελετουργίες φτερά, την σοφία άχρονο, το ΤΕ ορθοφροσύνη. Επειδή θεωρούσε τις ποινές σώμα, ήταν ήπιος όταν σκότωνε. επειδή θεωρούσε τις τελετουργίες φτερά, προχωρούσε μέσα στον κόσμο. επειδή θεωρούσε την σοφία άχρονο, υπήρχαν πράγματα ανεφάρμοστα γι αυτόν. επειδή θεωρούσε το ΤΕ ορθοφρσύνη, ήταν σαν τον δίποδα άνθρωπο που φθάνει στην λοφοκορφή. κι όμως οι άνθρωποι πίστευαν ότι κόπιασε πολύ για να φθάση εκεί.

Γι αυτό το τι τού άρεσε και το τι δεν, ήτο ένα και το αυτό. Το ότι ήταν και δεν ήταν, ένα επίσης. Ως ών ενεργούσε σαν σύντροφος τ' ουρανού. ως μη ών, σαν σύντροφος του ανθρώπου. όταν ο άνθρωπος και ο ουρανός δεν νικάνε ο ένας τον άλλον, τότε μπορούμε ειπεί ότι έχομε τον Αληθινό Άνθρωπο.








ΑΘΗΝΑ είπε...

"..με την σκληρή αγωγή θεριεύουν..."

Σωστα, μα αυτος ειναι ο στοχος της καρδιας ..να γινει θηριωδης;

Εγω νομιζω οτι η μεταμορφωτικη δυναμη της καρδιας και του ενεργειακου της πεδιου, ειναι οταν "αντεχει" να διαχειριζεται ενεργειες και δυναμεις ασυληπτες..οπως ας πουμε η ΑΓΑΠΗ....και οχι μονο.
Και πραγματι ο Ελληνας ειχε δυνατη Καρδια ,ακριβως γιαυτο ,γιατι ηξερε να διαχειριζεται την μεγαλυτερη δυναμη του συμπαντος ,αυτη ...που τον εφερε εδω,σ΄αυτη την τρισδιαστατη φυλακη , με μοναδικο στοχο την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ των Αθωων,των λιγοτερο δυνατων..

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Αθηνά γράφεις..." Σωστα, μα αυτος ειναι ο στοχος της καρδιας ..να γινει θηριωδης;"

Θηριώδης με την έννοια, τεράστια,απύθμενη σε βάθος, σε διαστάσεις....η καρδία μας είναι ο πραγματικός και μοναδικός "οφθαλμός" μας. Η καρδία ενός ενάρετου ανθρώπου, έχει την ικανότητα να κατακτήσει το Όλον.!!
Ο άνθρωπος αλληγορικά είναι ένας "οφθαλμός", ικανός να βλέπει και τις μεγάλες διαστάσεις, δηλαδή το Σύμπαν, αλλά και τις μικρές διαστάσεις , δηλαδή τον Μικρόκοσμο.

" Σου-Αρι" η " Ασσάρ" ονόμαζαν οι Αιγύπτιοι τον Σείριο...Άρι η Ίρι έλεγαν και τον οφθαλμό....σου θυμίζει κάτι ο οφθαλμός μέσα σε τρίγωνο;;

ΑΘΗΝΑ είπε...

Μου θυμιζει τον πανεποπτη οφθαλμο...

ο οποιος χρησιμοποιηθηκε στο διαβα των αιωνων σχεδον απο ολους ,
απο τους Αιγυπτιους ( το ματι του Ωρου),τους Βουδιστες ,
τους Χριστιανους, απο τον Μεσαιωνα και μετα ,για να τον παραλαβουν με τη σειρα, ολες οι μυστικες εταιρειες και να τον δαιμονοποιησουν..

Αυτος που "βλεπει" τα παντα ( ο της Δικης οφθαλμος ος τα πανθ'ορα)!

Ομως δεν ξεκινησε μεσα σε τριγωνο , αργοτερα προστεθηκε αυτος ο "περιορισμος" και αρκετα αργοτερα οι ακτινες..

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακριβώς αγαπητή Αθηνά...έπεσες μέσα σε όλα.
Κάποια σύμβολα που φαίνονται ως τεκτονικά ενώ στην πραγματικότητα προϋπήρχαν της ίδρυσης των Τεκτόνων, τα οποία οικειοποιήθηκαν και χρησιμοποίησαν για την προβολή τους...κάποια σύμβολα είναι κωδικοποιημένες γνώσεις για τη λειτουργία του σύμπαντος. Η δημιουργία του ανθρώπου σε αυτό το νέο περιβάλλον δε θα μπορούσε να γίνει χωρίς το απαραίτητο "λογισμικό" ...και όλα είναι Ελληνικά.

ΑΘΗΝΑ είπε...

Βλεποντας ολα αυτα τα συμβολα,
να χρησιμοποιουνται για ανιερους σκοπους,
αναρωτιεμαι..... αν διαστρεβλωσεις τα συμβολα η ακομη χειροτερα τα σκοτωσεις τοτε σκοτωνεις και τις ιδεες που βρισκονται πισω απο αυτα ?

Καποια σκοπιμοτητα υπαρχει ,που λεξεις και συμβολα αγνων και αιθεριων ιδεων, κατεληξαν φοβητρο και μιασμα για τους πολλους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Αθηνά....προσπαθούν να αντιστρέψουν την ενέργεια που βγαίνει μέσα από το Αρχετυπικό Σύμβολο....θέλουν να κλέψουν κάτι για το οποίο δεν έχουν ιδέα....την ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ.
Το συγκεκριμένο σύμβολο μπορεί να προκαλέσει τρομερή καταστροφή αν καταφέρουν και το "ξεκλειδώσουν".

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ Αθηνά

Όλα είναι κλεμμένα και "δάνεια" από τους πρώτους που έφτασαν σε αυτόν τον πλανήτη, πριν 40.000.000 χρόνια και ΑΠΟΤΥΠΩΣΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΩΔΕΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ (το τρίγωνο με τον οφθαλμό) πάνω στον πλανήτη. Μέσα στα οποία θα πραγματοποιηθούν φοβερά πράγματα.