ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

ΟΡΦΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ

"Κλῦθί μευ, ὃς πάντων θνητῶν οἴηκα κρατύνεις 
πᾶσι διδοὺς χρόνον ἁγνόν , ὅσων πόρρωθ' ὑπάρχεις 
σὸς γὰρ ὕπνος ψυχῆς θραύει καὶ σώματος ὁλκόν
ἡνίκ' ἂν ἐκλύηις φύσεως κεκρατημένα δεσμὰ 
τὸν μακρὸν ζῴοισι φέρων αἰώνιον ὕπνον,
κοινὸς μὲν πάντων, ἄδικος δ' ἐνίοισιν ὑπάρχων, 
ἐν ταχυτῆτι βίου παύων νεοήλικας ἀκμάς 
ἐν σοὶ γὰρ μούνῳ πάντων τὸ κριθὲν τελεοῦται
οὔτε γὰρ εὐχαῖσιν πείθῃ μόνος οὔτε λιταῖσιν.
ἀλλά, μάκαρ, μακροῖσι χρόνοις ζωῆς σε πελάζειν
αἰτοῦμαι, θυσίαισι καὶ εὐχωλαῖς λιτανεύων,
ὡς ἂν ἔοι γέρας ἐσθλὸν ἐν ἀνθρώποισι τὸ γῆρας. "

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Στον Ορφικό Ύμνο του Θανάτου μας δίνετε κάτι πολύ σημαντικό....αρκεί να θυμηθούμε ότι σύμφωνα με τους προγόνους μας, ο Ύπνος και ο Θάνατος είναι ΑΔΕΛΦΙΑ.!!
Στην άνωθεν φωτογραφία βλέπουμε τον θάνατο του Σαρπηδόνα, μαζί με τον  νεκρό πολεμιστή είναι ο Ψυχοπομπός Ερμής, ο Ύπνος και ο Θάνατος, που σηκώνουν τον νεκρό πολεμιστή. Αν παρατηρήσει κανείς θα δει ότι το όνομα " ΥΠΝΟΣ" είναι γραμμένο κανονικά, ενώ το όνομα "ΘΑΝΑΤΟΣ" είναι γραμμένο ανάποδα, όπως ακριβώς θα το διαβάζαμε σαν " ΕΙΔΩΛΟ" μέσα απο έναν "καθρέπτη".

Επίσης πολύ σημαντικό που πρέπει να προσέξουμε , είναι το ΠΟΥ βρίσκονται οι πληγές του νεκρού πολεμιστή, και ποιά η σχέση αυτών των σημείων με την...Ψυχή. Γιατί όπως μας λέει παρακάτω ο Ορφικός Ύμνος..." ἡνίκ' ἂν ἐκλύηις φύσεως κεκρατημένα δεσμὰ "...βλέπουμε λοιπόν ότι οι πληγές του νεκρού πολεμιστή είναι στον Μηρό-Ήπαρ-Καρδιά.....σημεία που έχουν άμμεση σχέση με τα "ΔΕΣΜΑ" της ψυχής. Το αστρικό μας σώμα εστιάζεται κυρίως στα επινεφρίδια-ήπαρ και προβάλεται κατά την εν ύπνιο διαδικασία, ενώ ο εγκέφαλος κυμαίνεται σε εγκεφαλικά κύμματα Θήτα.
Κύμματα τα οποία εμφανίζονται σε επιληπτικούς η σε άτομα που ονειρεύονται έντονα η έχουν δημιουργική σκέψη (έμπνευση-εν πνοή). Ας δούμε τον μύθο του Προμηθέα όπου ο αετός που είχε στείλει ο Δίας η Κύνα-Αετός κατά τον Πλούταρχο , κατατρώει το ΗΠΑΡ του (Νεφρά-συκώτι-επινεφρίδια) ενώ αυτό ξανά γεννάται συνεχώς , όπως γίνεται η ανανέωση του ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΩΜΑΤΟΣ (ιδιαίτερα κάθε 28 ημέρες η κατά τον Πορφύριο ,κάθε Νουμινία, που σημαίνει κάθε νέα Μήνη.) Έχουμε δηλαδή ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ και στα 13 ενεργειακά μέρη του.
Αλλά ας αναλύσουμε λίγο περισσότερο και μέχρι εκεί που μας επιτρέπεται την φράση...." σὸς γὰρ ὕπνος ψυχῆς θραύει καὶ σώματος ὁλκόν,"...Ολκός εκ του Έλκω...Ολκή = η πράξις της έλξεως, ο 'Ελκων προς εαυτόν. Επίσης σημαίνει και μηχανισμοί έλξεως....Ιμάς-Λωρίον-Χαλινός (το συναντάμε κυρίως στον Σοφοκλή) ....αυτός ο " Ολκός" η Λώρος αποτελείται απο την ίδια ουσία, του Αιθερικού μας Σώματος...χρώματος ασημένιου η Λευκού-Υπόφαιου, και είναι ένα μοναδικό και αξιοπρόσεκτο όργανο καθώς η κίνηση του και η δράση του έχει την δική του ξεχωριστή ΕΥΦΥΙΑ.!!
Η ελαστικότητα του δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτε γνωστό πάνω στον πλανήτη, και είναι πέραν πάσης φαντασίας. Μπορούμε να πούμε σαν παράδειγμα ότι είναι ένας ομφάλιος λώρος που συνδέει ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΑ ( την ψυχή και το σώμα). Ένα ΖΩΝΤΑΝΟ ζών όργανο, το οποίο ενώνει αυτά τα δύο σώματα, ανεξαρτήτως απόστασης που υπάρχει ανάμεσα σε αυτά τα δύο.

Ο Ολκός έχει " ΠΑΛΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ" (οι οποίες δεν φαίνονται όταν ελαττώνεται η διάμετρος του, όταν αυξάνεται η απόσταση ανάμεσα στα δύο σώματα)....το αιθερικό σώμα είναι ο υποδοχέας και ο πυκνωτής " ΖΩΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ"  της " ΖΩΟΓΟΝΟΥ ΠΝΟΗΣ " και δια μέσου του Ολκού δίνει ζωή στο σώμα. Όταν αποκοπεί ο Ολκός επέρχεται ο θάνατος .Κάθε καρδιακός χτύπος γίνεται αισθητός τόσο στο αιθερικό σώμα ως παλμικός χτύπος και ιδιαίτερα στην περιοχή του προμήκους μυελού. Ο παλμικός αυτός χτύπος προσομοιάζει με τους παλμικούς χτύπους που εμφανίζονται στις κεφαλαλγίες, αντίθετα κάθε αιθέριος χτύπος προκαλεί ...καρδιακό χτύπο.!! Αλλά βεβαίως και έναν παλμό κατά μήκος του Ολκού. Έχουμε δηλαδή 3 χτύπους-παλμούς συντονισμένους μεταξύ τους.

Η έξοδος του αιθερικού μας σώματος γίνεται είτε ασυνείδητα, είτε συνειδητά, είτε μερικώς συνειδητά, όπως ακριβώς είμαστε στον ύπνο ( στα όνειρα μας) ακριβώς το ίδιο είναι και στον θάνατο.....μόνο που στην περίπτωση του θανάτου επειδή ο Ολκός κόβεται, το αιθερικό μας σώμα είναι τελείως ελεύθερο και δεν ξαναγυρίζει πίσω στο σώμα μας.


11 σχόλια:

ΑΘΗΝΑ είπε...

"..... όπως ακριβώς είμαστε στον ύπνο .."

Αν εχεις δηλ βουληση και σκεψη και κριση στον ονειροκοσμο τοτε εισαι αυτοκινουμενος και αναδιπλουμενος , μετα την αποκοπη του ΟΛΚΟΥ ,για ποσο ομως?
κι αλλωστε δεν ειναι αυτο το ζητουμενο,να κοβεις βολτες στο αστρικο...
το ζητουμενο ειναι να το υπερβεις ..και οχι μονο.
Αλλα χωρις δικα σου καυσιμα ...αδυνατο!

Παρολα αυτα χρειαζεται καθε σταδιο/σωμα για να σε παει ενα βημα πιο μακρια και μετα να το απορριψεις για να συνεχισεις χωρις βαρη...
οπως τα διαστημοπλοια στη διαρκεια της αποδρασης απο την ατμοσφαιρα απορριπτουν κι απο ενα κομματι ,
προκειμενου ευλικτα και ελαφρια να βγουν στο αχανες....

Αυτο ειναι ο υπνος ,εκτος απο ανατροφοδοτηση και ...προετοιμασια !

Ανώνυμος είπε...

Δεν συνηθίζω να γράφω αλλά θέλω να σας πω ευχαριστώ ειδικά για τις τελευταίες δημοσιεύσεις και τα σχόλια (Μαύρος Αετός, Αρριων, Αθηνά). Εφεξαν τον νου μου σαν κεραυνός.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε, σε ευχαριστούμε εκ καρδίας για τα καλά σου λόγια. Είδες πόσο σπάνιοι και εξαιρετικοί είναι τόσο η φιλτάτη Αθηνά, όσο και ο μοναδικός ΑΡΡΙΩΝ;; Είναι χαρά μαζί και απόλαυση να τους διαβάζει κανείς.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Αθηνά θα σου απαντήσω αναλυτικά...πολύ αργά σήμερα, από το κινητό δεν μπορώ να γράφω τόσο εύκολα.Ελπίζω να έχω την κατανόηση σου για την αργοπορία στην απάντηση που περιμένεις.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Aγαπητή Αθηνά μου γράφεις ..." Αν εχεις δηλ βουληση και σκεψη και κριση στον ονειροκοσμο τοτε εισαι αυτοκινουμενος και αναδιπλουμενος , "

Φυσικά και έχεις και βούληση και σκέψη και αίσθηση όσο το αιθερικό σου σώμα βρίσκεται εκτός του υλικού σου σώματος.
Όταν ο άνθρωπος βρίσκεται συνειδητά κινούμενος με το αιθέριο σώμα του αισθάνεται ότι "αυτός είναι" πράγμα που αποδεικνύει ότι το αιθέριο σώμα αποτελεί την έδρα του πραγματικού εαυτού, του ΕΓΩ μας της συνειδήσεως.
Κάτι άλλο πολύ σημαντικό το φως έχει την τάση να "δένει" το αιθέριο σώμα και για αυτό η ευκολότερη προβολή συμβαίνει στο ολικό σκότος....αν και για μένα αυτό δεν είναι απόλυτο...έμαθα να κοιμάμαι στο ημίφως...και έτσι καταφέρνω και στο ημίφως να κάνω τα "ταξίδια" μου.Αν και κάποια μεσημέρια....με ντάλα ήλιο...."ταξίδεψα" κανονικά.

Βέβαια ο αιφνίδιος φωτισμός κατά την ώρα που το αιθέριο βρίσκεται εκτός του σώματος και ταξιδεύει προκαλεί, την βίαια επάνοδο στο σώμα του αστρικού σώματος, και αυτός είναι ο λόγος που ξυπνάνε όταν κάποιος ανάψει το φως΄.
Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η αιθερική ύλη εμφανίζεται στην αιθερική μας όραση και την αιθερική μας αφή, τόσο πραγματική και "υλική" όσο και η γνωστή μας ύλη και τα φυσικά αισθητήρια όργανα μας.

" Αλλα χωρις δικα σου καυσιμα ...αδυνατο!"

Τα "καύσιμα" μας είναι η ΑΥΡΑ μας...δηλαδή η ηλεκτρομαγνητική μας ακτινοβολία.!! Όλο το αιθέριο σώμα μας είναι ηλεκτρομαγνητικής υφής , είναι δηλαδή μια ηλεκτρομαγνητική επιφάνεια η οποία κάθε στιγμή επηρεάζεται από κάθε άλλη ακτινοβολία η οποία πέφτει επάνω μας.
Επίσης όταν το αιθερικό μας σώμα βρίσκεται εκτός του υλικού μας σώματος...ο Ολκός στέλνει ενέργεια στο αιθερικό μας σώμα , και αν αυτή η βόλτα συνεχιστεί για αρκετή ώρα το υλικό μας σώμα αρχίζει να έχει πτώση της θερμοκρασίας ....διότι η ενέργεια στέλνεται όλη στο αιθερικό μας σώμα....κάτι σαν την χειμερία νάρκη των ζώων.Όλη η ενέργεια που κυκλοφορεί μέσα από το ΑΙΜΑ πηγαίνει στο αιθερικό μας σώμα..αρά εδώ καταλαβαίνουμε τι μας ε΄λεγε ο Γαληνός, ότι η ψυχή ΔΙΑΤΡΕΦΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ.!!

" Κλεάνθει και Χρυσίππω και Ζήνωνι, τρέφεσθαι μεν εξ ΑΙΜΑΤΟΣ φήσασι την ψυχήν, ουσίαν δ' αυτής υπάρχειν το πνεύμα "

ΑΘΗΝΑ είπε...

"..το αιθέριο σώμα αποτελεί την έδρα του πραγματικού εαυτού, του ΕΓΩ μας ..."

Το "Εγω" δεν ειναι ο πραγματικος "ΕΑΥΤΟΣ ,ο ΘΕΙΚΟΣ ΣΠΙΝΘΗΡ" .
Το Εγω ειναι το οχημα του ΕΑΥΤΟΥ.Το προστατευτικο οχημα....που τις πιο πολλες φορες δεν μπορει να αποδεχθει την θνητοτητα του ... θελει τοσο απεγνωσμενα να γινει και αυτο αθανατο..τοσο που ξεχνα την αποστολη του...και δρα σαν αθανατο με αποτελεσμα τη δικη του συντριβη ,και τη βυθιση του ΣΠΙΝΘΗΡΑ στη Ληθη...τουλαχιστον για καποιους αιωνες.

".. τόσο πραγματική και "υλική" όσο και η γνωστή μας ύλη ..."

Τοσο μα τοσο πραγματικη και αληθινη ..που πονα..

"....Όλη η ενέργεια που κυκλοφορεί μέσα από το ΑΙΜΑ πηγαίνει στο αιθερικό μας σώμα.."

Και εδω ...γινεται το μεγαλο φαγοποτι, εκτος και εχεις εκπαιδευτει καταλληλα,οχι απο τους γκουρου του διαδυκτιου αλλα απο τον Δασκαλο σου...αν σε βρει ποτε...

Ανώνυμος είπε...

Someday you'll return to
Your valleys and your farms
And you'll no longer burn to be
Brothers in arms
...............

......................
....................
Every man has to die
But it's written in the starlight
And every line in your palm
We are fools to make war
On our brothers in arms

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 22 Δεκεμβρίου 2018 - 12:50 π.μ.

listen to your song...with a video of my choice.

https://tinyurl.com/pq7zlkt

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Αθηνά γράφεις :

" Το "Εγω" δεν ειναι ο πραγματικος "ΕΑΥΤΟΣ ,ο ΘΕΙΚΟΣ ΣΠΙΝΘΗΡ" .
Το Εγω ειναι το οχημα του ΕΑΥΤΟΥ.Το προστατευτικο οχημα....που τις πιο πολλες φορες δεν μπορει να αποδεχθει την θνητοτητα του "

Όλα βρίσκονται μέσα στο Αιθέριο σώμα μας...και το εγώ μας...και ο εαυτός μας....και ο θεϊκός σπινθήρας.Και δεν υπάρχει μόνο ένα Αιθέριο σώμα....είναι όπως ένα κρεμμύδι υπάρχουν πολλοί "χιτώνες" ο ένας μέσα στον άλλο...όσο ανεβαίνεις επίπεδο...πέφτει και ένα "κέλυφος" η "χιτώνας" που είναι ελαφριά μορφή ενέργειας ηλεκτρομαγνητική υφής.

ΟΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΟ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΣΩΜΑ...συνείδηση, αισθήσεις, αντίληψη, το εγώ μας η ψυχή μας και το πνεύμα μας.Για αυτό και όταν κάποιος βγει από το υλικό του σώμα...έχει δηλαδή μια εξωσωματική εμπειρία, πιστεύει ότι βρίσκεται εντός του υλικού σώματος στην αρχή (που να δεις ένας πεθαμένος πόσο χρόνο θέλει να το πιστέψει.!!) και όταν παρατηρούν το σώμα τους δίπλα του/ους να είναι ξαπλωμένο...τότε νομίζουν ότι υπάρχει και άλλο ΥΛΙΚΟ ΣΩΜΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.Ενώ αυτός/οι αισθάνεται ότι είναι ΠΛΗΡΗΣ και ότι απλά απώλεσε το υλικό του σώμα, απώλεια που δεν την αισθάνεται σημαντική....καθώς δεν αισθάνεται κανείς το υλικό σώμα ως δικό του/ους αλλά σαν ένα απλό πανωφόρι.

Είπαμε ότι όσο ο Ολκός είναι ενωμένος με το υλικό σώμα, το αιθερικό μας σώμα παίρνει ενέργεια (η ψυχή μας) απο το αίμα μας που κυκλοφορεί...μετά τον θάνατο και αφού το αιθερικό μας σώμα βρεθεί στον αιθερικό κόσμο, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ....τότε το αιθερικό μας σώμα μπορεί να καταναλώσει μόνο κατηργασμένη "ζωική ενέργεια" η οποία θα του δοθεί είτε από θείες οντότητες ...είτε απο τους ζώντες. Αυτό δε το τελευταίο (οι ζώντες) είναι και ο σκοπός που γίνονται τα μνημόσυνα.Τα μνημόσυνα μεταδίδουν στις ψυχές εκ μέρους μας ενέργεια η οποία δίνει σε αυτές την ανάμνηση όλων των προσφιλών τους ανθρώπων.

Αυτή η "ασιτία" και η "ατονία" για τις ψυχές μετά τον θάνατο δημιουργεί ένα συναίσθημα κόπωσης και μια γενικότερη αδυναμία, η οποία μας έχει περιγραφεί θαυμάσια απο τον Όμηρο στην Οδύσσεια όπου βλέπουμε ότι για να αναζωογονηθούν η ψυχές πρέπει ο Οδυσσέας να τους δώσει ζωική ενέργεια .....μέσα απο το ΑΙΜΑ της θυσίας.
Μετά τις 40 μέρες απο τον θάνατο του ανθρώπου, και του υλικού σώματος...η ψυχή λόγω της "ασιτίας" πεθαίνει και πέφτει ο πρώτος αιθερικός χιτώνας....ο οποίος παραμένει ως ένα αιθερικό πτώμα....το οποίο αποκαλούν συνήθως "αιθερικό κέλυφος".Το οποίο διαλύεται μετά πολύ αργά...η αιθερική αίσθηση του πεθαμένου να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του εδράζεται σε αυτόν τον πρώτο χιτώνα....οπότε χάνοντας αυτόν τον χιτώνα...ο πεθαμένος ΑΠΕΚΟΒΕΤΑΙ από το περιβάλλον του και τα γύρω από αυτόν ...και βυθίζεται στην λήθη....η στον ύπνο από τον οποίο θα ξυπνήσει όταν θα έρθει η ώρα για την νέα του μετενψύχωση.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Και εδω ...γινεται το μεγαλο φαγοποτι, εκτος και εχεις εκπαιδευτει καταλληλα,οχι απο τους γκουρου του διαδυκτιου αλλα απο τον Δασκαλο σου...αν σε βρει ποτε..."

Μέσα στο δικό μας Σύμπαν δεν υπάρχουν άλλες οντότητες πιο δυνατές...τόσο από τον δάσκαλο μου...όσο και από μένα.
Γύρω μας υπάρχουν οντότητες που ενώ συνυπάρχουν μαζί μας...οι άνθρωποι δεν τις βλέπουν....αν τις έβλεπαν ίσως και να τρελαίνονταν.

ΑΘΗΝΑ είπε...

...a video of my choice...

feels like a small piece of me , died there... so many tears inside
it's so painfull..