ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ...ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.

Γράφει ο Λύκαστρος :

Χειροκροτείστε το γελοίο υποκείμενο που ένοιωθε σπουδαίος όταν απέλυε γιατρούς απαξιώνοντας το εθνικό σύστημα υγείας και προετοιμάζοντας το ξεπούλημα του σε ιδιώτες …και έρχεται σήμερα να μας  μιλήσει και να μας πει για "πόλεμο" και για "θυσίες". Το πρώτο θύμα θα είσαι εσύ Φοινικοβαβυλώνιε.!! Έκανες  το λάθος να πιστεύεις ότι όλοι είμαστε πρόβατα.!!
Χειρότερο ΨΕΎΤΗ από εσένα δεν ξαναείδα....σήμερα μας είπες ..." Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι μία και αδιαπραγμάτευτη: Να σώσουμε ζωές. Πρώτη μας φροντίδα είναι ο άνθρωπος και η δημόσια υγεία.".!!!!
Και το 2014  μας έλεγες  εμμέσως πλην σαφώς το πρόγραμμα σου για τη Δημόσια Υγεία, που ήταν ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ και ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ  7.900 γιατρών και υγειονομικού προσωπικού.!!

Οι πιο επικίνδυνοι και οι πιο άχρηστοι όλων των εποχών είστε. Και αφού φάγατε ...φάγατε... φάγατε... περιδρομιάσατε ...και μίζωθήκατε... και δεν αφήσατε ούτε χαρτί στα δημόσια νοσοκομεία αφού μάλιστα από το 2013 με  υπουργό υγείας τον Μπουμπούκο κλείσατε πάνω από 10 νοσοκομεία και έδιωξατε εκατοντάδες γιατρούς!!! Όταν πριν 2 μήνες δημόσια νοσοκομεία και φορείς φώναζαν οτι έχουν έλλειψη σε ιατρικό προσωπικό ότι δεν έχουν χειρουργούς και καρκινοπαθείς δεν μπορούσαν να εγχειριστούν ή να κάνουν τις θεραπείες τους, τους γράψατε στα παπάρια σας και προσλάβατε ειδικούς φρουρούς!!!!! Και έρχεσαι σήμερα με ΘΡΑΣΟΣ και δίχως ΝΤΡΟΠΗ να μας  πεις ότι..."είμαστε στην αρχή της μάχης.".!! Πάρτε και εδώ το άλλο "μπουμπούκι" της κυβέρνησης όταν έλεγε....«Έπρεπε να σας απολύσουμε για να καταλάβετε τι εστί βερύκοκο».

Υ.Γ Παλαιότερα σας είχα γράψει ....ότι νύχτα θα φύγετε.!! Τώρα σας λέω ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΚΑΝ. Ποινική δίωξη στους αλήτες που είναι υπεύθυνοι για τη διάλυση του ΕΣΥ .......

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...


Εγώ ο ΝουδοΜπουμπούκοθ ερίσκαρα προ Κορωνοϊού διαλύοντας το ΕΣΥ
όπως και ο ΣυριζοΜπαλάφαθ αργότερα αφήνοντας χωρίς ανεξόπλιστο
το στράτευμα έναντι των φρενήρων τουρκικών εξοπλισμών.
Ε, κάτι να κάνω κι εγώ. Δεν έπρεπε;
Διαταγάθ του μεγάλου Γερμανού εκτελώ.