ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 14 Μαρτίου 2025

ΑΙ ΚΕΡΝΑΕΙ ΑΙ ΠΙΝΕΙ... ΤΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΑΙ ΚΕΡΝΑΕΙ ΑΙ ΠΙΝΕΙ... ΤΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ;;

Θυμάστε που στα πλαίσια του "FreeSpeach" αλά Τραμπ θα καταργούσαν τους "μπάτσους του διαδικτύου" με κάτι "community notes";;
 
✔️Αυτά τελικά θα τα κάνει κάποια ΑΙ μηχανή του Musk!
 
Έτσι αυτή η ΑΙ, που εκπαιδεύεται για να είναι intelligent από τα data των social media, θα αποφασίζει και ποιές απόψεις θα κυκλοφορούν στο Facebook, το Χ και τα λοιπά, για να γίνει η ίδια πιο "intelligent".
 
Όπερ, όποιος ελέγχει τον αλγόριθμο ή έχει τα περισσότερα bots διασποράς fake news, κερδάει!
Μπροστά στον super-μπάτσο του διαδικτύου που φτιάχνεται έτσι, το predator του Μητσοτάκη μαζί με τα παπαγαλάκια τύπου Πορτοσάλτε, ωχριούν. Ο παλιός αλγοριθμας edge του Ζούκη είχε μέχρι τώρα και κάτι manual ρυθμίσεις για "παραγγελιές" από Μαξίμου κλπ. Τώρα και αυτές θα γίνονται μέσω του ΑΙ του Musk. Πρόοδος!!!
 
Τι δεν καταλαβαίνεις τελικά;;
Τι πίνουν και δεν μας δίνουν;;
 
Το Μεγάλο Αφεντικό διατάσσει! Είναι βλέπεις η νέα "αόρατος χείρα ρύθμισης των αγορών" του νεοφιλελευθερισμού νο2.
 
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "FinFab Downlead App Store BlackRock. portfolio 4Q 2024 Others 69.3% P&G Apple 5.7% Intuit ExonMobil IBM mostercord T'nitedfealthGroup" VISA Walmart JPMorganChase o COSTCO JohmonJohmon NETFLIX Nvidia 5.2% nVIDIA MERCK BlackRock salesforce a Abbott abbvie Microsoft 5.0% BankofAmerica Banko merica ١٠/۱۱۱١١ CiSCO Amazon 3.1% PEPSICO CRACLE servicen w Linide Coca-Cola AMD Perenfine Chevron INTUITIVE Microsoft amazon Alphabet Alphabet BROADCOM COMeta COMeta 3.1% Meta 2.0% Lee 1េខ្លវ iShares Berkshire Hathaway 1.0% Elli Lilly 1.0% AUM: $4.9 tn Broadcom 1.7% Tesla 1.7% iShares Biotechnology ETF 1.2%"
 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να γρλαψω και την μ@λ@κία της ημέρας...
Αυτούνη η Μπλακρόκ, ξαδέρφη της μαύρης πέτρας στη Μέκκα είναι;;;;
Χοστ

Ανώνυμος είπε...

Πρόταση για σινεμά...αισθησιακή,κοινωνική,συνωμοσιολογική,ανθρώπινη με αρωμα παλαιού καλού κινηματογράφου.....

Parthenope | Official Trailer HD | A24
https://www.youtube.com/watch?v=uT5PGHBugic

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=HcNILY4gtNI

E

Ανώνυμος είπε...

-Αυτούνη η Μπλακρόκ, ξαδέρφη της μαύρης πέτρας στη Μέκκα είναι;;;;

- Ἡ Μπλάκ Ρόκ αὕτη ἐκαλεῖτο πτέρνα καί ἦν ὁμοία τῆς πτέρνης τοῦ Ἀχιλλέως καί τοῦ Τάλω.
Τίς ἦν ὁ κύριος αὐτῆς;

Ε