ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Ιστορική πρωτιά στο διάστημα για την Κίνα: Προσελήνωση στην αθέατη πλευρά

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Βλέπεις ξυπνάνε οι μνήμες μέσα τους...και ήθελαν να πάνε στο μέρος που πρωτοδημιουργήθηκαν  μέσα στο βιολογικό εργαστήριο του δημιουργού τους. Οι μηχανές του διαστημοπλοίου  Σελήνη βεβαίως έχουν καταστραφεί στην διάρκεια της Τιτανομαχίας,αλλά ...., "ἕως οὗ ἀνταναιρεθῇ* ἡ σελήνη ". Και μια και η Σελήνη διαμορφώνει συγκεκριμένο τύπο ανθρώπου, όταν θα φύγει, θα διαμορφωθεί άλλος.
Σημ: Αναίρεσις: κατεδάφισις, μετακόμισης, ανάκλησις, περισυλλεχθεί το πτώμα, επιστροφή.
Μια ιστορική πρωτιά πέτυχε για το διαστημικό πρόγραμμα της Κίνας το διαστημόπλοιο Chang’e 4, το οποίο προσεληνώθηκε επιτυχώς στην αθέατη πλευρά της Σελήνης.
Το σκάφος, το οποίο εκτοξεύτηκε τον Δεκέμβριο, πραγματοποίησε «μαλακή» προσεδάφιση στις 02.26 GMT (10.26 ώρα Πεκίνου) την Πέμπτη και μετέδωσε τις πρώτες κοντινές εικόνες της αθέατης («σκοτεινής») πλευράς του φεγγαριού, σύμφωνα με την κινεζική διαστημική υπηρεσία. Σημειώνεται πως η Σελήνη είναι «κλειδωμένη» στην τροχιά της γύρω από τη Γη, έτσι ώστε η μία πλευρά της να μην είναι ποτέ ορατή από τον πλανήτη μας (αν και στην πραγματικότητα δεν είναι «σκοτεινή», καθώς δέχεται το φως του ήλιου όταν βρίσκεται στην κατάλληλη θέση). Προηγούμενα διαστημόπλοια είχαν «δει» την άλλη πλευρά, αλλά κανένα δεν είχε πραγματοποιήσει τέτοιου είδους προσεδάφιση σε αυτήν.

Όπως αναφέρει το Reuters, η κινεζική διαστημική υπηρεσία ανακοίνωσε πως η προσελήνωση αυτή «σήκωσε το μυστηριώδες πέπλο» στην άλλη πλευρά της Σελήνης και «άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην εξερεύνηση της Σελήνης από τον άνθρωπο». Παράλληλα, δημοσιοποίησε μια έγχρωμη εικόνα κρατήρα από την επιφάνεια της Σελήνης. Σύμφωνα με το BBC, η μεταφορά των δεδομένων γίνεται μέσω δορυφόρου-αναμεταδότη, καθώς δεν είναι δυνατή η απευθείας σύνδεση με το σκάφος.
Το σκάφος, που περιλαμβάνει μια σεληνάκατο και ένα όχημα εδάφους (ρόβερ) προσεληνώθηκε σε μια περιοχή κοντά στον νότιο πόλο της Σελήνης, στον Κρατήρα Φον Κάρμαν, αφού είχε προηγουμένως εισέλθει σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη στα μέσα Δεκεμβρίου. Μεταξύ των αποστολών του περιλαμβάνονται η διεξαγωγή αστρονομικών παρατηρήσεων, η εξερεύνηση της επιφάνειας της Σελήνης, η πραγματοποίηση ερευνών ως προς τα ορυκτά που αυτή περιλαμβάνει και η πραγματοποίηση μετρήσεων σχετικά με την ακτινοβολία που δέχεται η αθέατη πλευρά.
Η προσελήνωση αυτή θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό επίτευγμα για την Κίνα στην κούρσα της να φτάσει τις ΗΠΑ και τη Ρωσία και να εξελιχθεί σε υπολογίσιμη δύναμη στο διάστημα ως το 2030. Υπενθυμίζεται πως το Πεκίνο σχεδιάζει να αρχίσει την κατασκευή κινεζικού επανδρωμένου διαστημικού σταθμού το επόμενο έτος. Η κινεζική κυβέρνηση επιμένει πως οι προθέσεις της είναι αμιγώς ειρηνικές, ωστόσο το αμερικανικό Πεντάγωνο την κατηγορεί πως μεταξύ των δραστηριοτήτων και επιδιώξεών της είναι και η παρεμπόδιση χρήσης διαστημικών μέσων από άλλες χώρες σε περιόδους κρίσεων. Επίσης, έχει δοκιμάσει αντιδορυφορικούς πυραύλους, την ώρα που το Κογκρέσο των ΗΠΑ έχει απαγορεύσει στη NASA την αμφίδρομη συνεργασία με την κινεζική υπηρεσία για λόγους ασφαλείας.
Το Chang’e-4 προορίζεται να εξερευνήσει τον κρατήρα Φον Κάρμαν, ο οποίος βρίσκεται στη Λεκάνη Aitken του Νοτίου Πόλου της Σελήνης (SPA- South Pole-Aitken) και θεωρείται πως δημιουργήθηκε από κάποια μεγάλη πρόσκρουση στο μακρινό παρελθόν της Σελήνης. Η διάμετρός του είναι άνω των 2.500 χλμ και το βάθος του 13 χλμ. Θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους κρατήρες από πρόσκρουση στο ηλιακό σύστημα, αποτέλεσμα ενός γεγονότος που διέτρησε τον φλοιό της Σελήνης, φτάνοντας μέχρι τον μανδύα. Επίσης, το σκάφος διαθέτει και ένα κοντέινερ τριών κιλών με σπόρους, καθώς και αυγά μεταξοσκώληκα, για βιολογικές μελέτες, στο πλαίσιο ενός πειράματος «σεληνιακής μίνι βιόσφαιρας» που σχεδιάστηκε από 28 κινεζικά πανεπιστήμια.
Σύμφωνα με το BBC, ο υπόλοιπος εξοπλισμός περιλαμβάνει μια πανοραμική κάμερα, ένα ραντάρ για έρευνες κάτω από την επιφάνεια, ένα φασματόμετρο για την ταυτοποίηση ορυκτών, καθώς και ένα πείραμα πάνω στην αλληλεπίδραση του ηλιακού ανέμου με την επιφάνεια του φεγγαριού. Επίσης, υπάρχουν άλλες δύο κάμερες, ένα γερμανικό πείραμα ακτινοβολίας ονόματι LND και ένα φασματόμετρο που θα πραγματοποιεί αστρονομικές παρατηρήσεις.
Η αποστολή εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο του κινεζικού προγράμματος εξερεύνησης της Σελήνης. Η πρώτη και η δεύτερη αποστολή Chang’e είχαν σκοπό τη συλλογή δεδομένων από τροχιά, ενώ η τρίτη και η τέταρτη προορίζονταν για την επιφάνεια. Τα Chang’e-5 και Chang’e-6 έχουν σκοπό την επιστροφή δειγμάτων, για μελέτη σε εργαστήρια στη Γη.

ΠΗΓΗ

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια ή ψέμματα;
Η εξιχνίαση μιας απάτης
https://operiplous.blogspot.com/2019/01/blog-post_5.html
Η προσελήνωση των Κινέζων
https://operiplous.blogspot.com/2019/01/blog-post.html
Α.Α.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

https://tinyurl.com/yd8s96r6
https://tinyurl.com/yb8vwhn7
https://tinyurl.com/y9nf2b7u
https://tinyurl.com/y8mthsaf
https://tinyurl.com/y8psnjus

Και ένα σωρό άλλα ξένα σάιτ που λένε ακριβώς το ίδιο. Εκτός αυτού το ιστολόγιο ΠΡΟΕΛΑΣΗ από το οποίο πήρα την είδηση, είναι κατά πολύ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ από το ιστολόγιο που μου έστειλες. Το έχω διαβάσει κατά το παρελθών και λέει ουκ ολίγες ανακρίβειες.
Είναι γεγονός ότι οι Κινέζοι όντως αυτήν την φορά πήγαν στην Σελήνη...αλλά αυτή είναι η δεύτερη τους απόπειρα ...η πρώτη ήταν αποτυχία, κάτι είχε γίνει εκεί πέρα που τους τρόμαξε πολύ.

Οι Ρώσσοι έχουν πάει πριν από τους Σίνες και έχουν ήδη ανακαλύψει πολλά...όπως κατεστραμμένα κτίρια και κατεστραμμένα μέταλλα, δίπλα ακριβώς από έναν αρχαίο ναό.!!

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Θα συμφωνήσω μαζί σου Λύκαστρε. Διάβασα και τις 5 σχετικές αναρτήσεις του Περίπλου προχθές.

θα συμφωνήσω επίσης με το εύστοχο.. "ήθελαν να πάνε στο μέρος που πρωτοδημιουργήθηκαν μέσα στο βιολογικό εργαστήριο του δημιουργού τους".

Θα τρίβει τα χέρια του ο Καραγεωργίου, ότι επιτέλους δικαιώνεται χαχαχα

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


@ Κ.Τ.
Εκ του στόματός μου κυριολεκτικώς είλκυσας τον περί Καραγεωργίου λόγον σου,
ομογάλακτε φίλε.

Σύνδεσον αυτόν δε μετά του σχετικού, του υπό Λυκάστρου περί Αχιλλέως επαναστρατεύσεως, λόγου, επαναστρατεύσεως απαραιτήτου δια την αισίαν λυτρωτικήν έκβασιν του ανωτέρω μέλλοντος πολέμου,
και ούτω προφήτης λογιστικός έση.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΚΑΙ ΣΙΝΟΕΒΡΑΪΚΗ ΔΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΙΣ

Ο πανέλλην Αχιλλεύς γαρ αντλεί την ανεκτίμητον αξίαν του
ουχί τόσον από την υλικήν-πολεμικήν του υπόστασιν και διάστασιν
όσον από μυστηριακήν-ιδεολογικήν-αποκαλυπτικήν αυτού (ηφαίστειον) πανοπλίαν, την μόνην ιστορικώς-αποκαλυπτικώς αληθή, άρα και την μόνην ικανήν εμπνεύσαι και αναπτύξαι ηθικόν-εμψυχωτικόν νόημα, δίκαιον και ανάλογον φρόνημα και σκοπόν εις την ανωτέρω κοσμογονικήν εκστρατείαν-σύγκρουσιν,
την όντως μητέρα των μαχών,
εις ήν πρόκειται συμμετασχείν, κριθήναι, αναθεωρηθήναι και καθορισθήναι εσχατολογικώς ου μόνον τα παρόντα αλλά και τα ριζικά παρελθόντα
ήτοι τα της ουρανίας και γηίνης καταγωγής του καλού και του κακού σχετικά,
τα αφορώντα ου μόνον τας γηίνας ανθρωπίνας φυλάς αλλά και αυτάς τας των ουρανίων αθανάτων θεών,
ως επίσης και τας ηθικάς ποιότητας, σκοπούς και διαμάχας αμφοτέρων, ουρανίων και γηίνων, αυτών πλευρών.

Ο γνήσιος (ελληνικός) ανθρωπότυπος των δημιουργικών-ηλιακών δυνάμεων του καλού
(εξ ού και η επιδεικτική-συμβολική (καλλιτεχνική-θρησκευτική) γυμνοφιλία αυτών των Ελλήνων, όσον και η γυμνοφοβία των ελαττωματικών ανθρωπίνων κακεκτύπων -σινοασιατών) (σύγκρινε Αχιλλέα προ Κιμ Ιλ Γιουγκ)
ομιλούσιν σχετικώς, αποκαλυπτικώ τω τρόπω, καίτοι σιωπούσαι,
ώσπερ η κερατοθραυσθείσα αίξ του Αισωπείου μύθου...
Δια τους φιλομαθείς και στοχαστικούς μόνον, φυσικά.)

... αντιμέτωπος προς τας σεληνιακάς καταστροφικάς κακοσχήμους δυνάμεις (ουρανίας και γηίνας) του προαιωνίου κακού...

Θεοί και άνδρες αγαθοί και πάγκαλοι αφ' ενός
και αντιθεοί-τιτάνες αφ' ετέρου μετά των δυσμόρφων γενετικών ανθρωποδημιουργημάτων-φυλών αυτών...

και των μεν αγαθών θεών μοχθούντων δια την αποθέωσιν του έχοντος τον γενετικόν προγραμματισμόν και προδιάθεσιν αυθεντικού ελληνανθρώπου τέκνου των, δια του εκπολιτισμού αυτού,

των ουρανίων φυλών των αντιθεών των αποσκοπούντων εις την καταστροφήν
του γνησίου-αυθεντικού ανθρώπου όπως και εν συνόλω άλλωστε
του έργου της θείας Δημιουργίας
ομού μετά των τυφλών και αβούλων γηίνων οργάνων αυτών,
των γενετικών ανθρωποδημιουργημάτων-υβριδίων φυλών αυτών,
ειδικώς προς το δολοφονικόν αυτό έργον προγραμματισμένων
και εκπαιδευομένων.

Προφανώς αυταί αι κακέκτυποι ασιατικαί ανθρωποφυλαί
(κίτρινοι ως και αι μογγολικαί των λευκαί τε και μέλανες επιμειξίαι)
υπήρξαν προϊόν των ανεπιτυχών προσπαθειών των κατωτέρων αντιθεών του μιμηθήναι τον θεοείκελον Έλληνα άνθρωπον των αγαθών θεών
(εξ ού και το ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟΝ αμάρτημα των σινοεβραϊκών Γραφών,
αμάρτημα εγκληματικόν και αποκλειστικώς της ευθύνης
των αντιθεών μαθητευομένων μάγων-δημιουργών
αυτών των κακεκτύπων υβριδίων ανθρωποφυλών

και ΟΥΧΙ, ΟΥΧΙ, ΟΥΧΙ των ανθρώπων
είτε των κακεκτύπων-σεληνιακών
είτε -πολλώ μάλλον- των αυθεντικών- λευκών Ελλήνων-ηλιακών ανθρώπων!!!)

Βαίνομεν ουν εις την τελικήν αναμέτρησιν του επιγείου και ουρανίου
καλού και κακού, αναμέτρησιν ήτις μέλλει κρίναι, αναθεωρήσαι
και καθορίσαιτο αίσιον ή απαίσιον εφεξής μέλλον - ή μη μέλλον -
του πλανήτου ημών όστις φαίνεται δοκιμάζειν
επί των σατανικών ημερών ημών τα έσχατα επιβιωτικά του όρια...


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Βαίνομεν ουν εις την τελικήν αναμέτρησιν του επιγείου και ουρανίου
καλού και κακού, αναμέτρησιν ήτις μέλλει κρίναι, αναθεωρήσαι
και καθορίσαιτο αίσιον ή απαίσιον εφεξής μέλλον - ή μη μέλλον -
του πλανήτου ημών όστις φαίνεται δοκιμάζειν
επί των σατανικών ημερών ημών τα έσχατα επιβιωτικά του όρια..."

Φίλτατε ΑΡΡΙΩΝ όντως έχουμε μπει στην τελική ευθεία της αναμέτρησης, της μάχης η της νέας Τιτανομαχίας που θα κρίνει το μέλλον όλων μας άνω στον πλανήτη...καθώς και το μέλλον του ίδιου του πλανήτη.Έχουμε μια "Χαοτική" επανάληψη της ίδιας ιστορίας ...ο άνθρωπος λειτουργεί με τους ίδιους ακριβώς νόμους που λειτουργεί και το Ηλιακό μας Σύστημα.Ο πλανήτης μας είναι σαν ένα πολύ μικρό ηλεκτρόνιο ....που γυρίζει μαζί με άλλα ηλεκτρόνια (πλανήτες) σε ένα Ηλιακό Σύστημα.
Όπως ακριβώς ο πυρετός είναι το πρώτο σύμπτωμα ενός ανθρώπου ότι είναι άρρωστος, δηλαδή μολυσμένος απο έναν ιό ...έτσι και στο Ηλιακό μας Σύστημα και στο Σύμπαν ολόκληρο.Τα δισεκατομμύρια ΗΛΙΟΙ που υπάρχουν μέσα στον οργανισμό μας, ανεβάζουν την θερμοκρασία για να καταπολεμήσουν τους "εισβολείς".Με την ΦΩΤΙΑ λοιπόν προσπαθεί ο οργανισμός μας να ΚΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Ο Ήλιος που είναι ο ρυθμιστής της ζωής πάνω στον πλανήτη μας, μπορεί να μετατραπεί σε ΤΙΜΩΡΟ που προσπαθεί και θα προσπαθήσει να ΚΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ. Γίνεται κόλαση φωτιάς απο τον ουρανό....αλλά ταυτόχρονα ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΓΗΣ....και τον ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.!!
Όταν μπούν σε λειτουργία αυτοί οι μηχανισμοί (κάτι που ήξεραν πως να χειριστούν οι προγονοί μας, ένας ΗΛΙΑΚΟΣ ΙΕΡΕΑΣ) ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΜΜΊΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

Ο πυρετός του Σύμπαντος των μεγάλων διαστάσεων...είναι φωτιά που λειώνει βουνά και τα κάνει να τρέχουν σαν λειωμένος μπρούτζος.Είναι θάλασσες που γίνεται ατμός...είναι καταστροφή που η ανθρώπινη φαντασία δεν μπορεί να συλλάβει.Είναι φρίκη που έλεγε και ο Ηράκλειτος.
Όπως μπορεί να αρρωστήσει ένας άνθρωπος και στο τέλος να πεθάνει απο τον υψηλό πυρετό, έτσι ΕΧΕΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.Κάτι που οι άνθρωποι αγνοούν σήμερα.
Όπως μπορεί να συμβεί σε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, δηλαδή υπέρ-θέρμανση των κυττάρων του εγκεφάλου από υπερδιέργεση ψυχική η πνευματική , έτσι συνέβη και σε μια σειρά πλανητών που είχαν χάσει την ισορροπία τους, δηλαδή είχαν αρρωστήσει ανεπανόρθωτα.

Συνεχίζεται

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Στο εγκεφαλικό επεισόδιο συμβαίνει ένα "μπαφ" και καταρρέει ο άνθρωπος....το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τους πλανήτες.Όταν αρρωστήσουν, δηλαδή μολυνθούν ανεπανόρθωτα και χαθεί η ισορροπία του οικοσυστήματος τους, τότε ανεβαίνει η θερμοκρασία τους, δηλαδή δημιουργούν πυρετό για να σκοτώσουν την μόλυνση που έχει μαζευτεί πάνω τους και να απαλλαγούν απο αυτήν.
Στην συνέχεια πέφτουν σε νάρκη η καταλαμβάνονται απο θύελλες και μετά παγώνουν.Πολλές φορές όμως συμβαίνει κάτι παρόμοιο με το εγκεφαλικό επεισόδιο, δηλαδή ένα ανέβασμα του πυρήνα στην επιφάνεια , μια έκρηξη , ένα "μπαφ".

Όταν χαθεί η ισορροπία σε ένα Ηλιακό Σύστημα η ακόμα και σε μια σειρά Ηλιακών Συστημάτων ...έχουμε ένα ομαδικό "μπαφ" που η συνέχεια του είναι κοσμική σκόνη που πλανάται στο διάστημα μέχρι να ξαναβρεί τόπο να καθίσει και να ξαναρχίσει έναν νέο Κύκλο Ζωής.Όλα αυτά βέβαια δεν συμβαίνουν μέσα σε δέκα χρόνια η σε είκοσι.Χρειάζονται εκατομμύρια χρόνια για να ολοκληρωθούν οι μεταβολές.Το "μπαφ" όμως διαρκεί πολύ λίγο.

ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΠΑΦ"....ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΝΗΝΤΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όποιος παραβεί τον "ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ" θα τιμωρηθεί, και όταν θα έρθει η ώρα της τιμωρίας ο "ΝΟΜΟΣ" θα είναι πολύ αυστηρός.Σύμφωνα με το ΒΙΒΛΙΟ που μπορούσε να διαβάσει μόνο ένας ΗΛΙΑΚΟΣ ΙΕΡΕΑΣ και μέσα στο οποίο υπήρχε η ιερή επιστήμη των δομών του "ΧΑΟΥΣ" ...δεν απομένουν στην ανθρωπότητα πολλά χρόνια πριν αρχίσουν οι αλυσιδωτές αντιδράσεις του οικοσυστήματος ,δηλαδή η παρουσία των ΒΑΡΕΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ της άρρωστης Γης. Τότε το οικοσύστημα της Γης , όπως το κεφάλι της Μέδουσας που έκοψε κάποτε ο Περσέας, σώζοντας τον κόσμο από τα κατάλοιπα των Κρόνιων και Ατλάντιων ανθρώπων ...θα ΞΥΠΝΗΣΕΙ.

Για αυτόν τον λόγο προσπαθούν απεγνωσμένα να δημιουργήσουν βάσεις σε άλλους πλανήτες...και παιδεύονται να κατασκευάσουν διαστημόπλοια και κινητήρες που θα τους φυγαδεύσουν από εδώ με ασφάλεια.ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ.....ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μέδουσα = Ο Συμβολισμός του Ηλεκτρομαγνητικού Φαινομένου Κένωσις της Γήινης Ενέργειας στην μέση του Ατλαντικού Ωκεανού .

ΒΙΒΛΙΟ = Το Ιερό Βιβλίο το " Ήλιον " που υπήρχε κρυμμένο μέσα στον ναό της θεάς Αθηνάς στην Ακρόπολη, κάτω από την υψηλή προστασία του Ηλιακού Ιερέα....και του Αρχηγού των Ιερών Πολεμιστών της Θεάς.

ΑΘΗΝΑ είπε...

αμάρτημα εγκληματικόν και αποκλειστικώς της ευθύνης
των αντιθεών μαθητευομένων μάγων-δημιουργών
αυτών των κακεκτύπων υβριδίων ανθρωποφυλών

και ΟΥΧΙ, ΟΥΧΙ, ΟΥΧΙ των ανθρώπων


Aν ειναι ετσι ,τοτε πως βρεθηκε ο "ανθρωπος" να γυριζει τον τροχο του μαγγανοπηγαδου χωρις τελειωμο,θαμπος,νωθρος βουτηγμενος στη ληθη, λησμονημενος απο τα ουρανιoυς δημιουργους που τον εφεραν σε υπαρξη;
Με καποιο τροπο συμμετειχε στο "εγκληματικο αμαρτημα" αλλοιως γιατι να υφισταται την αναξια πληρωμη;

ΑΘΗΝΑ είπε...

έτσι ΕΧΕΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.


Μπορει να ανατραπει αυτο, αν ενας ικανος αριθμος ανθρωπων θεληση να το σταματησει ,ενεργειακα ,με το νου και την καρδια,με το συνολο της υποστασης ;
Ανθρωποι και Αστερια ειναι φτιαγμενοι απο το ιδια υλικα... μπορουν να αυτοιαθουν , αν αλλαξουν παλμο oι πρωτοι,δεν θα ακολουθησουν οι δευτεροι;

Ξεκινωντας απο την αγαπημενη Γη..και φτανοντας ως εκει που αντεχουν.

ΑΘΗΝΑ είπε...

.ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.



https://youtu.be/JE2muDZksP4

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Μπορει να ανατραπει αυτο, αν ενας ικανος αριθμος ανθρωπων θεληση να το σταματησει ,ενεργειακα ,με το νου και την καρδια,με το συνολο της υποστασης ;
Ανθρωποι και Αστερια ειναι φτιαγμενοι απο το ιδια υλικα... μπορουν να αυτοιαθουν , αν αλλαξουν παλμο oι πρωτοι,δεν θα ακολουθησουν οι δευτεροι;

Ξεκινωντας απο την αγαπημενη Γη..και φτανοντας ως εκει που αντεχουν. "

Αγαπητή Αθηνά...πρέπει να καταπολεμηθεί ο "καρκίνος" η "γάγγραινα" πάνω στον πλανήτη..διότι αλλιώς αν δεν καταπολεμήσεις το "μικρόβιο" η "αρρώστια" θα πεθάνει ο οργανισμός-πλανήτης.
Στην περίπτωση μας...σε έναν οργανισμό την δουλειά εξολόθρευσης του "εισβολέα ιού" την κάνουν τα ΛΕΥΚΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ....τα οποία είναι επιφορτισμένα με το ρόλο της άμυνας του οργανισμού έναντι σε λοιμώξεις.
Κάποιοι η κάτι άλλο θα παίξει τον ρόλο των Λευκών Αιμοσφαιρίων.Για αυτό δεν πρέπει να υπάρχουν χαμηλές τιμές λευκών αιμοσφαιρίων σε έναν οργανισμό.!!
Τα λευκά αιμοσφαίρια υπάρχουν μέσα στο αίμα....όμως η διαφοροποίηση των κυττάρων του αίματος γίνεται στο μυελό των οστών.!! Για αυτό σας έγραφα παλαιότερα ότι τα ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑ.!

Ο Όμηρος μέσα στην Ιλιάδα μας μιλάει συνέχεια για ΕΥ-ΚΝΗΜΙΔΕΣ Αχαιούς....ειλικρινά το τονίζει συνέχεια και συνέχεια, ΠΆΝΩ ΑΠΟ 70 ΦΟΡΕΣ τουλάχιστον έχω μετρήσει...άρα κάτι ήθελε να μας τονίσει, να μας δείξει.

ΡΑΨΩΔΙΑ Γ
"κέκλυτέ μευ Τρῶες καὶ ΕΥΚΝΗΜΙΔΕΣ Ἀχαιοὶ μῦθον Ἀλεξάνδροιο, τοῦ εἵνεκα νεῖκος ὄρωρεν"

ΡΑΨΩΔΙΑ Β
"
Ἀλλ᾽ ἄγε μίμνετε πάντες ΕΥΚΝΗΜΙΔΕΣ Ἀχαιοὶ αὐτοῦ εἰς ὅ κεν ἄστυ μέγα Πριάμοιο ἕλωμεν."

ΡΑΨΩΔΙΑ Α
"
Ἀτρεΐδαι τε καὶ ἄλλοι ΕΥΚΝΗΜΙΔΕΣ Ἀχαιοί, ὑμῖν μὲν θεοὶ δοῖεν Ὀλύμπια δώματ᾿ ἔχοντες ἐκπέρσαι"
"
"Ως έφαθ' οι δ' εχάρησαν ΕΥΚΝΗΜΙΔΕΣ Αχαιοί, 75 μήνιν απειπόντος μεγαθύμου Πηλείωνοι."

" Ω πόποι, ή βα κι άλλοι ΕΥΚΝΗΜΙΔΕΣ Αχαιοί Ενθυμώ βάλλονlαι εμοίχόλον, ώςπερ Αχιλλεύς"


"σπευδοντων τοιον γαρ Ήεχον πονον αμφιθεπόντες, τλήπολεμον δ' Βετερωθεν ΕΥΚΝΗΜΙΔΕΣ αχαιοι."
"ορθος, και μυθον εν Αργειοισιν ε (ειπεν° Ατρεἱδη τε, και αλλοι ΕΥΚΝΗΜΙΔΕΣ Αχαιοι, (Ιππηας ταδ) αεθλα δεδεγμενα"

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Αγαπητή Αθηνά.
Οι άνθρωποι ήσαν αμέτοχοι μόνο του γενετικού σφάλματος αμαρτήματος των κακοβούλων δημιουργών οίτινες ήθελον κατασκευάσαι έμψυχα ανθρώπινα ρομπότ.
Οι οποίοι δημιουργοί το επέτυχον μερικώς δια της δημιουργίας του ασιατικού, δύσμορφου και δουλόφρονος, μαζανθρώπου.
Και λέγομεν μερικώς διότι ο άνθρωπος ως αυτόνομος κοσμική οντότης έχει και την νομοτελειακήν του φυσικήν (υπαρξιακήν) εφαρμογήν-πρότυπον και πάσα γενετική επέμβασις-μετατροπή, αν ήνε τελείως αφύσικος, αποβαίνει αποβαίνει τερατώδης και θνησιγενής ακυρουμένη εκ της ιδίας της φύσεως της Ζωής-(Ζεύς). Η δημιουργική αυτή νομοτέλεια ορίζει και τον τομέα-όρια φυσικής ελευθερίας άρα και ευθύνης του ανθρωπίνου όντος έναντι των περαιτέρω αποφάσεων και ενεργειών του.
Ο άνθρωπος συνεχίζει το έργον του θεού ως δημιούργημα αυτού όπως ο υιός του πατρός.
Άνθρωπος και θεός διαγράφουσι την ιδίαν και αυτόνομον έκαστος διαστατικήν τροχιάν ώστε του ενός ενεργούντος ο έτερος ακουλουθεί ή παρακολουθεί,
πότε ο άνθρωπος τον θεόν και πότε ο θεός τον άνθρωπον. (πρβ. Αισχύλος. Π.δ. ¨αλλ' όταν σπεύδει τις χώ θεός συνάπτεται¨).
Η διαφορά θεού και ανθρώπου έγκειται εις το ότι η διαστατική τροχιά του πρώτου μετέχει ανωτέρου μαγνητικού πεδίου της αφθαρσίας και της αθανασίας ενώ του δευτέρου, κατωτέρου πεδίου μεταβαλλομένου και φθειρομένου. Μεταξύ δε αυτών υπάρχει η κρυερά Στυξ, τα ρεύματα του Άδου, νομοτελειακώς απαγορεύοντος την πρόσβασιν εις τα κράσπεδα των ολυμπίων ανακτόρων τοις έχουσι φθαρτόν σάρκινον χιτώνα... (εκτός, και προσωρινώς, εάν συνοδεύονται υπό ισχυρού προστάτου και συνοδού θεού.)

Λυκ. Θαυμάσιος.
Κ-νήμη και μ-νήμη και μηρός και Ό-μηρος.
(Το Μι της Μητρότητος και γεννήσεως, το δε Κάπα της κινήσεως.)




ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Αθηνά θυμάσαι χθές τι έγραψες;;
" Ανθρωποι και Αστερια ειναι φτιαγμενοι απο το ιδια υλικα... "

Εδώ και η επιβεβαίωση..." We're All Made of Stardust. But Where Does It Come From? "

https://tinyurl.com/yccq3dwv

" The result is what's known as a helium-shell flash."
και

"A helium flash doesn't rip the star apart like a supernova does. It's more like a stellar eruption,"

Θυμάσαι για το "Μπαφ" που έλεγα;;

Ανώνυμος είπε...

“ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΠΑΦ"....ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΝΗΝΤΑ.” Μήπως είναι και νωρίτερα;
Η τερατοποίηση του πλανήτη Γη προγραμματίζεται για την άνοιξη του 2019:
http://dia-kosmos.blogspot.com/2018/12/2019-de-terraforming-van-planeet-aarde.html
Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν τώρα αποφασίσει για μας ότι θα μολύνουν την ατμόσφαιρά μας σε μεγάλη κλίμακα γιά την εξασθένιση του ήλιου με τα ψεκασμένα σκουπίδια.
Θα εξαπολύσουν «ανθρακούχο ασβέστιο» για να δουν πως θα αντιδράσει… και παραδέχονται ότι δεν γνωρίζουν τι χημικές αντιδράσεις μπορεί να γίνουν! Βέβαια στην ατμόσφαιρα υπάρχουν θειούχες ανώσεις που με το ανθρακικό ασβέστιο δίνουν όξινη βροχή : CaCO3 + H2SO4 → CaSO4 + CO2 + H2O
CO2 + H2O → H2CO3
Συνχρηματοδοτείται από τον Bill Gates!!! Υποτίθεται υπάρχει υπερθέρμανση, όμως οι ερευνητές άλλα βρίσκουν:
Researchers find bottom of Pacific getting colder, possibly due to Little Ice Age
https://phys.org/news/2019-01-bottom-pacific-colder-possibly-due.html
Α.Α.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Ο Ήλιος, έχοντας έρθει από το 2012, στο ίδιο επίπεδο με το κέντρο του Γαλαξία μας, η Φωτοχυσία αυτή του προσέδωσε νέες ιδιότητες που αναβαθμίζουν τους ανθρώπίνους νόες. Και το τονίζω.. "τους ανθρωπίνους" μόνον, δη ακόμα περισσότερο το ελληνικό dna.
Για τα μιάσματα του πλανήτου αυτό είναι ανεπίτρεπτον και καταστροφικό. Πρέπει εσπευσμένα να κάνουν την ατμόσφαιρά μας οξειδωμένη και πυριτιούχα, φιλική και προς τα υπόγεια αφεντικά τους.. Αφροδίτη σκέτη! Κάτι σαν τον αέρα στον οποίο ζουν οι άνθρωποι στην ταινία Blade Runner (1982).

Απόλαυση σκέτη ο διάλογος όλων σας, να είστε καλά!

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

ΥΓ.
Το "υπόγεια αφεντικά" δεν υπονοεί αυστηρώς υπογήινα πλάσματα (Midnight Meat Train 2008), αλλά και χαμηλωτέρας δονήσεως οντότητες δυνάμενες να υλοποιηθούν εισερχόμενες διά των πειραμάτων Cern κ.ά.. από εκτοπλασματικές περιοχές, στα περίχωρα των άλλων διαστάσεων-κόσμων.

Από εκεί προέρχεται όλη η μόλυνση στους κόσμους των γαλαξιών και υποβαθμίζει κι εκφυλίζει φυλές που τις αποκαλούμε "αποστατικές".

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και καλή χρονιά , να είσαστε όλοι καλά για τις γνώσεις που μοιράζεστε μέσα στην παράνοια που ζούμε , όποιος παρακολουθεί τον ουρανό βλέπει ότι πειράζουν το κλίμα και όχι μόνο. Λόγω χρόνου σπάνια σχολιάζουμε πολλοί αλλά μην πτοείστε , στέλνω σε γνωστούς άρθρα και από εδώ και από αλλού μπας και ξυπνήσουν . Λόγω περιρισμένου χρόνου (και παιδιών) τι θα προτείνατε για ανάγνωση να ξεκινήσω , Ιλιάδα , Οδύσσεια ή κάτι άλλο (και ποια έκδοση), ΑΝ και η αποκωδικοποίηση που κάνετε είναι χρόνια μπροστά. Ευχαριστώ και χαιρετίσματα από την Κρήτη .

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε 8/1 10:35 μόνος σου θα βρεις τον δρόμο, γιατί η τελική επιλογή θα είναι δική σου. Άσχετα με τι θα αποφασίσεις να διαβάσεις, παράλληλα απαιτείται να διαβάσεις «Τα Ορφικά», έστω και 5 λεπτά την ημέρα διαβάζοντας έναν ύμνο μέχρι να τον μάθεις:
http://www.astrologicon.org/download/Passas/HELIOS%20LEXICON%20-%20Orphica.pdf
Διάλεξε κάποιο ύμνο που σου αρέσει και προσπάθησε να τον μάθεις απέξω στα αρχαία φυσικά (του Διός είναι κατάλληλος για αρχή γιατί δεν είναι πολύ μεγάλος) μαθαίνοντας 1 σειρά την ημέρα. Οι ύμνοι του Ορφέα είναι το «κλειδί» ενεργοποίησης των κυττάρων του σώματος. Ο Λουκιανός είναι καλός γιατί δεν είναι σε δύσκολη γλώσσα (όπως ο Όμηρος) και διαβάζονται σαν παραμύθια, ο Πλούταρχος επίσης.
Υπάρχει το Διδασκαλείο Ελληνικότητας με πολλά βιβλία και λεξικά για να διαλέξεις και να κατεβάσεις χωρίς να ξοδευτείς:
https://didaskaleioellinikotitas.wordpress.com/
Α.Α.

nikolas04 είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες και τις παραπομπές , θα ξεκινήσω από τα ορφικά που προτείνεις έστω λίγο κάθε μέρα , και θα ξαναρωτήσω για βοήθεια , να είσαι καλά και να συνεχίζεις να προσφέρεις γνώση και πληροφορίες για όσους τουλάχιστον δεν εφησυχάζουν στον παρόν οικοδόμημα , ο 10:35 είμαι , καλημέρα .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Νικόλα αφου σε καλωσωρίσω στο ιστολόγιο μας...και ευχαριστήσω την αγαπητή Α.Α για την βοήθεια που σου πρόσφερε, να πω ότι κάθε μέρα όλοι μας...προσπαθούμε να μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο, όσο μικρό και να είναι διότι έτσι...ξαραχνιάζουμε την θόλο μας (κεφάλι μας).
Για να μπορέσεις λοιπόν να διαβάσεις όλα αυτά τα θαυμαστά που σου πρότεινε η φίλη Α.Α θα χρειαστείς ένα πολύ καλό λεξικό για να βρίσκεις τις έννοιες πίσω απο τις λέξεις και τα κρυμμένα μυστικά που υπάρχουν στην ιερή γλώσσα μας.
Θα σου προτείνω με την σειρά μου...το λεξικό που χρησιμοποιώ και εγώ.
ΛΕΞΙΚΟ ΗΣΥΧΙΟΣ....καταπληκτικό.

http://www.projethomere.com/travaux/bibliotheque_homere/lexiko_alexandrinos.htm

Και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε.

nikolas04 είπε...

Ευχαριστώ πολύ Λύκαστρε και για τον χρόνο σου αυτά που μας γράφεις και για τις πληροφορίες . Το κατέβασα το λεξικό , θα ρίξω μια ματιά το βράδυ να το δω και να ξεκινήσω και τα ορφικά . Καλό βράδυ & να είσαι καλά .