ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

κυρ' Στέφανε βγάλε 90 αεροσκάφη

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Είμαι υποχρεωμένος αφού έλαβα γνώση του βίντεο να το βάλω και εγώ εδώ. Ο Καραβίδας σε ένα σημείο περιγράφει (αισιόδοξα) τι θα συμβεί στον πρώτο που θα ξεμείνει από αεροπορικά μέσα (σε αυτά περιλαμβάνονται και τα όπλα).

Ο Στέφανος Καραβίδας προειδοποιεί πως η απόφαση για πώληση των 32 F-16 Blk 30 και των 24 Mirage 2005 από τους Μητσοτάκη και Δενδιά  θα απομειώσουν την αεροπορική μας ισχύ και ποιοτικά και ποσοτικά. Θα τα πουλήσετε όλα στην Ουκρανία;

Κούλη κλπ, Με την ΠΑ δεν σηκώνει μαλακίες.

Αυτό το ότι δήθεν "ξαφνικά"ο ΥπΑμ Ν.Δένδιας αποφάσισε αυτοβούλως να πουλήσει, διότι του ήρθε στο κεφάλι ξαφνικά ως σκέψη είναι για γέλια. Εδώ να θυμίσω ότι προηγήθηκε τον Ιανουάριο επίσκεψη του Μπλίνκεν στην οικία του ΠΘ στην Κρήτη... Για δες κάτι ωρέ κάτι συμπτώσεις .

Για πρώτη φορά στην ιστορία μας φαίνεται πλέον καθαρό ότι αν δεν κάνουμε τίποτε απλά θα αφήσουμε την φωτιά να κατακάψει και να εξαφανίσει τον Ελληνισμό( χωρίς να υπερβάλουμε)  .Όποιος  μελετά τα στατιστικά δεδομένα αυτό λένε τα νούμερα της υπογεννητικότητας της λαθρομετανάστευσης , και της μείωσης της ισχύος της πολεμικής μας δυνάμεως για να μην μιλήσω περί οικονομίας αυτό βλέπει. Απλά μαθηματικά.

Το πΩλιτικό (επίτηδες με Ω)  προσωπικό της "μεταπολίτευσης" είναι απολύτως ξενόδουλο, υποταγμένο σε αλλότρια συμφέροντα και σαφώς κατώτερο των ιστορικών περιστάσεων. Σας το έχουμε ξαναπεί ...μας θέλουν ΑΟΠΛΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

1 σχόλιο:

Μμ είπε...



Παρεμπιπτόντως.

(Ξένη δημοσίευσις.)


Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΟΥ Μ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ.



Λίγες είναι οι πολιτικές μορφές της Μεταπολίτευσης που έχουν μείνει καθαρές, ακηλίδωτες από τα στίγματα της διαφθοράς, του ενδοτισμού και της παρακμής στη συλλογική μνήμη. Μια από αυτές τις λίγες, τις διαλεχτές είναι εκείνη του Μιχάλη Χαραλαμπίδη, που πέθανε προχθές σε ηλικία 73 ετών.

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης ήταν ένας διανοούμενος πατριώτης. Αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, συνέβαλε στη διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη και κατέβαλε εργώδεις προσπάθειες, που τελεσφόρησαν, για την αναγνώριση από το ελληνικό κράτος της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού από τους Τούρκους. Οσοι παρακολουθούν συστηματικά τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα και την είδαν να κατρακυλά γοργά στην άβυσσο, ειδικά την περίοδο του καθεστώτος Σημίτη, δεν θα λησμονήσουν την ομιλία του Μιχάλη Χαραλαμπίδη στο συνέδριο του κόμματός του το 1996, που κατήγγειλε τις στρατηγικές επιλογές, τις πρακτικές και τα βασικά χαρακτηριστικά του πολιτικού συστήματος αλλά και του ΠΑΣΟΚ που ήταν η έλλειψη οράματος για την Ελλάδα, ο μιμητισμός των ξενόφερτων προτύπων, η υποταγή στην ευρωγραφειοκρατία και η άνευ όρων παράδοση στις βουλές των Τούρκων.

Στην ιστορία θα μείνει η φράση «ξεκινήσαμε αυτό το μεγάλο κίνημα για να πάμε στην Κερύνεια. Το 1996, όμως, αντί να πάμε στην Κερύνεια, καταλήξαμε να φτάσουμε στην Ιμια. Και η ευθύνη για την Ιμια είναι ολονών».

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης συνίδρυσε το ΠΑΣΟΚ αλλά δεν έμεινε εκεί για να βουλιάξει μαζί του ηθικά. Αποχώρησε και ίδρυσε το κόμμα Δημοκρατική Περιφερειακή Ενωση, που δεν ευδοκίμησε εκλογικά.

Η περίπτωση αυτού του ανθρώπου μάς δείχνει ότι ο πατριωτισμός δεν εξαρτάται από το κόμμα όπου βρίσκεται κάποιος αλλά από το ήθος και τον χαρακτήρα του. Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης είχε και ήθος και άρτια δομημένο χαρακτήρα.

Ο νυν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κ. Ανδρουλάκης στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του χαρακτήρισε τον Χαραλαμπίδη «ρομαντικό» αγωνιστή – ένας χαρακτηρισμός που στην τρέχουσα πολιτική ορολογία είναι συνώνυμος του αιθεροβάτη, που έχει ανεφάρμοστα σχέδια. Κι όμως, ο δρόμος που πρότεινε να ακολουθήσουμε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης είναι ο μόνος λογικός, πρακτικός και ωφέλιμος για την πατρίδα και τον λαό.