ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ο σκοπός είναι η πρόκληση του ρωσικού στρατού , ώστε να χτυπηθεί η Ελλάδα.

 ‼️🇷🇺 "If F-16s are used against the Russian Armed Forces from airfields of third countries, they will become a legal target for Russia"

– President Putin warns NATO

Poland will become a legitimate target for Russia. That seems fair enough, we can also push your red lines. pic.twitter.com/XTS2oq70lc

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

"Εάν τα F-16 χρησιμοποιηθούν εναντίον των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων από αεροδρόμια τρίτων χωρών, θα γίνουν νόμιμος στόχος για τη Ρωσία"

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να στείλουμε 32 blk 30 και 24 mirage 2005 στην Ουκρανία. Είναι ένας χαμένος πόλεμος. Η χώρα μας πρέπει να αναβαθμίσει και τα blk 30, αν όχι σε viper, τουλάχιστον σε blk 52. Τα mirage είναι φορείς scalp. Δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι περισσότερο.

Ο Κούλης μαζί με τον Ταγίπ και τον γελωτοποιό του Κιέβου, από κοινού και σε συντονισμό από την Ουάσιγκτον, εφαρμόζουν κοινό αντισχέδιο βασισμένο στους ορθόδοξους προφήτες μέχρι και Κοσμά Αιτωλό... με αντικειμενικό σκοπό την αναίρεση των προφητειών... και την πρόκληση του ρωσικού στρατού από την Ελλάδα, ώστε να χτυπηθεί η Ελλάδα και όχι η Τουρκία.... 

Για αυτό βλέπουμε ότι βλέπουμε (και θα δούμε και άλλα). Αυτό συμβαίνει γιατί κάποια κέντρα στο εξωτερικό έχουν αποφασίσει για εμάς, χωρίς εμάς... ότι μελλοντικό γεωπολιτικό ρόλο στην περιοχή, πρέπει να διαδραματίσει η Τουρκία (ακόμα και ως Β΄ Οθωμανικό κράτος) και όχι εμείς... εμείς απλά πρέπει να εξαφανιστούμε από την περιοχή.  

Δεν υπάρχει χώρα που να είναι συμμαχική ή φιλική ή ακόμα και δυνάμει συμμαχική ή φιλική, με την οποία να μην έχει καταστρέψει τις σχέσεις μας, αυτή η προδοτική, Φοινικοβαβυλώνια κυβέρνηση. 

6 σχόλια:

Μμ είπε...



Δεν υπάρχει χώρα που να είναι συμμαχική ή φιλική ή ακόμα και δυνάμει συμμαχική ή φιλική, με την οποία να μην έχει καταστρέψει τις σχέσεις μας, αυτή η προδοτική, Φοινικοβαβυλώνια κυβέρνηση.

.....................................

και την εγχώρια φοινικοβαυλώνεια ελίτ πού την βάζεις;


Υγ. Η Τουρκία σχεδιάζεται από τα διεθνή κέντρα ως τοπική οικονομική και στρατιωτική υπερδύναμις. Ο μόνος εχθρός της είναι ο εγκληματικός της εαυτός. Η Ευρώπη παραπαίει, ο νότος της εν διαλύσει, η Ρωσία υπό διωγμόν.
Παρά ταύτα όποτε παραβη τα άνωθεν εντολάς το Τουρκιστάν έτοιμο έχουν και το χαλί της οικονομικής χρεωκοπίας κάτω απ' τα καταριανά πόδια του. Αν και, να πάρουν και τα Βαλκάνια φωτιά, δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο. Εκεί διστάζουν όλοι γιατί διαβάζουν και ιστορία, όχι μόνο προφητείες υβριδικού πολέμου.
Αυτά είναι που μας ¨σώζει ¨ προς στιγμήν. Αλλά το κακό είναι ότι σώζει μαζί και την πολιτική βδελλομαφία των οβριοτουρκοκρητικ άκη δων πού μας πίνει το αίμα, μισόν αιώνα τώρα.



Dojo Westend είπε...

Δε θα χτυπήσει η Ρωσία την Ελλάδα γιατί σ αυτή την περίπτωση θα υπάρξει από μεγάλο μέρος του Ελληνικου πληθυσμού υποστήριξη της Ρωσίας, με αποτέλεσμα να κυνδυνεψει η Δύση να μας χάσει. Θα μπορούσε όμως να παρακολουθήσει η Ρωσία αμέτοχη εισβολή της Τουρκίας μέχρι του σημείου που θα κινδυνεύσει η Τουρκία να πάρει Έβρο και στενά και τότε αναγκαστικά η Ρωσία θα πάρει το μέρος μας. Σε κάθε περίπτωση θα κινδυνεύσει η Δύση μαζί με την Τουρκία να χάσει και εμάς. Το καλύτερο για τις ΗΠΑ είναι ν αναλάβει ο Δένδιας ο οποίος θα προσεγγίσει τη Ρωσία σε ένα βαθμό ασφαλείας τοσο για την εσωτερική πολιτική ευστάθεια της Ελλάδος όσο και για συνεννόηση με τον νέο ΠΘ Τραμπ από Νοέμβριο. Σε κάθε περίπτωση ένα χτυπημα προς την Ελλάδα εάν και πιθανό είναι πολύπλοκο να συμφωνηθεί γιατί θίγονται συμφέροντα μεγάλων παιχτών και ανατρέπει τον προαιώνιο ρόλο μας που είναι ο ελεγκτής της Τουρκίας.

Ανώνυμος είπε...

γιατι, τους φοινοβαβυλωνιους ψηφοφορους με μνημη χρυσοψαρου που τους βαζεις;

ΛΟΚΙ

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Παιζουν ρολο οι πρηφητειες Λυκαστρε?
Δηλαδη οι εχθροι μας δινουν βαρος στους προφητες?Γιατι αν δινουν τοτε ακολουθουν το πεπρωμενο τους.

Υ.Γ.1 Οποιος ειδε τον Καεσσελακη να κανει παρελαση καταλαβαινει γιατι οι αρχαιοι δεν τους εστελναν ουτε για αγγελιοφορους.
Υ.Γ.2 Το χαλβα μην ξεχασεις γιατι κανω και νηστεια...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Παιζουν ρολο οι πρηφητειες Λυκαστρε?
Δηλαδη οι εχθροι μας δινουν βαρος στους προφητες?Γιατι αν δινουν τοτε ακολουθουν το πεπρωμενο τους."

Οι προφητείες και οι "προφητείες" έχουν σχέση με αυτό που λέγεται συνείδηση.Αφού λοιπόν «η συνείδηση δημιουργεί τον υλικό κόσμο», τότε όποιος μπορεί να χαλιναγωγεί την συνείδηση, χαλιναγωγεί τον υλικό κόσμο.

Από αυτή την γραμματική εξίσωση, καταλαβαίνουμε τι κάνουν με τις συνεχόμενες και διαμορφούμενες κατά περιόδους και τάσεις «προφητείες», από αόριστους, η συγκεκριμένους νεοπροφήτες. Μετά τον Κοσμά τον Αιτωλό όλες οι "προφητείες" ελέγχονται από σκοτεινά κέντρα εξουσίας.

Η συνεχείς προπαγάνδα προσπαθεί να χαλιναγωγήσει την συνείδηση… που δημιουργεί μέσα από τον καθένα από εμάς, τον υλικό κόσμο. Η ελεγχόμενη συνείδηση ανάμεσα στα άλλα, δημιουργεί την πίστη (θρησκευτική η πολιτική)… και η πίστη έχει δύο χαρακτηριστικά α) Δεν έχει λογική, β) Κινεί βουνά.

Η πίστη έχει άμεση σχέση με αυτό που λέμε, ψυχή και εγκέφαλος… αχαρτογράφητες περιοχές»….

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα Λυκαστρε.
Αρα φιλε μου μπορουμε και εμεις να παιξουμε σε αυτο το πεδιο.
Πολυ σωστα λες για την συνειδηση,γι αυτο και ολος αυτος ο πολεμος και η προσπαθεια για ανευρα και ασυνειδητα οντα.
Εμεις θα τα κινησουμε τα βουνα... δεν μπορουμε και αλλιως.
Υ.Γ Το χαλβα μην ξεχασεις....