ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Η ΕΕ τελειώνει από μπαρούτι για να δημιουργήσει πυρομαχικά για την Ουκρανία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Και αφού γελάσαμε με την προηγούμενη ανάρτηση, πάμε τώρα να κλάψουμε λιγουλάκι.Η ΕΕ τελειώνει από μπαρούτι για να δημιουργήσει πυρομαχικά για την Ουκρανία. Και κατ' επέκτασιν για τον εαυτό της.

Από το ξεκίνημα το πυροβόλων όπλων η μαύρη πυρίτιδα ήταν το βασικό προωθητικό βλημάτων. Από τότε έχουν γίνει αμέτρητες μικρές παραλλαγές της αρχικής μαύρης πυρίτιδας για πιο γρήγορη ή πιο αργή καύση αλλά η βασική δομή της παραμένει ίδια.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ξεμείνει από πυρίτιδα για να δημιουργήσει πυρομαχικά για την Ουκρανία, επειδή οι πόροι για την παραγωγή της πυρίτιδας εισάγονται από την Κίνα. Ακόμα και στις ΗΠΑ έχουν πολύ μειωμένη ικανότητα παραγωγής πυρίτιδας επειδή οι αγαπούληδες γκρίνιαζαν ότι η παραγωγή πυρίτιδας βλάπτει το περιβάλλον. 

Και είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα στις ΗΠΑ διότι πάλι αυτοί οι αγαπούληδες και ειρηνιστές ζήτησαν και πήραν το κλείσιμο των χυτηρίων μολύβδου, έτσι δεν μπορούνε πλέον να μυρίζουν ούτε μόλυβδο για να σχηματίσουν . . . . σφαίρες.

Αυτό έχουν κάνει στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες οι ανόητοι της περιβαλλοντικής ατζέντας και οι πρόθυμοι συνεργοί τους στην Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος των ΗΠΑ (EPA). ΤΥΧΑΙΟ νομίζεται;; Εδώ και πόσο καιρό φωνάζω ότι ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΝ την Δύση με πρόσχημα τον πόλεμο στην Ουκρανία;;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ας ελπίσουμε πως οι "σύμμαχοι" καταργούν την μπατούτι γιατί έχουν αναπτύξει ήδη νέες τεχνολογίες....
Εμείς βεβαια ας θυμόμαστε και τις παραδόσεις μας γιατί ποτε δεν ξέρεις......

Μπαρουτόμυλοι Δημητσάνας

https://www.youtube.com/watch?v=E7l-87Uo_14

Απλός ανώνυμος σχολιαστής