ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Η Κίνα προειδοποιεί τους πολίτες της που βρίσκονται στις ΗΠΑ να είναι προετοιμασμένοι για «διάφορες απροσδόκητες καταστάσεις».

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μια περίεργη προειδοποίηση έχει εκδοθεί από την Κίνα σε οποιονδήποτε από τους πολίτες της που βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες: «λάβετε προφυλάξεις ασφαλείας και να είστε προετοιμασμένοι για «διάφορες απροσδόκητες καταστάσεις».

Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας, αρκετοί Κινέζοι φοιτητές και υπάλληλοι εταιρειών έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε «αδικαιολόγητες ανακρίσεις και παρενοχλήσεις» από αστυνομικούς του  αεροδρομίων των ΗΠΑ, ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών στον λογαριασμό του στο WeChat την Παρασκευή.

Τα τηλέφωνά τους, οι υπολογιστές και άλλες αποσκευές τους ερευνήθηκαν κομμάτι-κομμάτι και σε πολλούς ανθρώπους απαγορεύτηκε η είσοδος στη χώρα, ανέφερε. Για τους περισσότερους περιστασιακούς παρατηρητές, αυτή η «προειδοποίηση» από την Κίνα δεν έχει νόημα. Στη χειρότερη, ίσως είκοσι άνθρωποι από την Κίνα είχαν ασυνήθιστα περιστατικά προσπαθώντας να εισέλθουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. δεν υπάρχει λόγος για μια τόσο μεγάλη προειδοποίηση. Εκτός . . .

Αρκετοί με διαστροφικό μυαλό (σαν και μένα) αναρωτιούνται εάν αυτή η «προειδοποίηση» είναι στην πραγματικότητα ένα «σήμα» προς τις κινεζικές δυνάμεις που βρίσκονται ήδη εντός των ΗΠΑ. ένα είδος ειδοποίησης για "προετοιμασία για δράση;;"  

1 σχόλιο:

Dojo Westend είπε...

Σα μυνημα διέγερσης εν υπνωση πρακτόρων.