ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Μας έχουν πνίξει τα σκατά.!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

...απ τον Ιούλη του 19
μας πνιξαν όλα τα σκατά!
Να δεις τι σου 'χω για μετά...
(Λ.Μαχαιρίτσας-Β. Παπακωνσταντίνου.)
 
🔸Η υπόθεση Μίχος είναι μία κλασσική περίπτωση παιδεραστίας- έκδοσης ανηλίκου σε πορνεία, με άγνωστες όμως (ακόμα) πολιτικές και οικονομικές προεκτάσεις. Από σήμερα, επισημοποιήθηκαν οι πιο πάνω ιδιότητές του επι Κολωνώ τροπαιοφόρου της παράταξης και με δικαστική απόφαση κόλαφο και για το δικαστικό παρακυκλωμα που προσπάθησε, πολύ προκλητικά, να τον αθωώσει.
 
Το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος από τις πράξεις έκδοσης της ανήλικης σε δεκάδες ανώμαλους, (και υποθέτοντας ότι δεν υπάρχει 2ο ή και 3ο ανήλικο θύμα), ενδεχομένως να έγινε σχετικά εύκολα μέσα από το ψιλικατζίδικο στα Σεπόλια με την αυτοαναφορική ταμπέλα "Σούπερ Μάρκετ" του μικροαστού που φαντασιώνεται ότι είναι μέγας, ως παράγων-νταραβεριτζής και κολλητός επωνύμων.
 
Ένας απλός έλεγχος της εφορίας στα βιβλία της επιχείρησης θα μπορούσε να αποκαλύψει, μάλλον εύκολα, τεράστια διαφορά πωλήσεων πχ εμφιαλωμένου νερού ή καθαριστικών απ' όσα μπορούν να δικαιολογηθούν από τα τιμολόγια αγοράς του. Έκδοση ανήλικης με απόδειξη νερά, είμεθα σοβαρό μαγαζί εμείς κύριος...
 
Μέρος τους όμως ίσως να καλύφθηκε μέσα από τουλάχιστον τριάντα τέσσερις (34! ρε αθεόφοβοι...) απ' ευθείας αναθέσεις υπουργείων στην εν λόγω "μοναδική επιχείρηση προμήθειας ειδών καθαρισμού". Ίσως και για χαρτί υγείας, για να μην μείνει παραπονούμενη και εκείνη η Βούλτεψη.
 
Ο Ηλίας Παν. Μίχος, ο παιδοβιαστής- μαστρωπός- ιεροψάλτης από τον Κολωνό που λέρωνε και την σημαία για να καλύψει πίσω της το ποιος πραγματικά ήταν και έκανε, έχει καταγραφεί σε 34 περίπου πράξεις στη Διαύγεια 
 
Στο Top 10 των φορέων έκδοσης πράξεων στο ΑΦΜ του σιχαμένου δίποδου:
 
- ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΙΓΝΙΩΝ (Ε.Ε.Ε.Π.) (20 τιμολόγια)
- ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (6 τιμολόγια)
- ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (4 τιμολόγια)
- ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (1 τιμολόγιο)
- ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (1 τιμολόγιο)
 
Αυτές οι συναλλαγές, που βεβαίως και δεν έγιναν "για να το βοηθήσουμε το παιδί, δικός μας είναι", μην εκπλαγείτε αν δεν άφησαν αρνητικό ταμείο στο "Σούπερ Μάρκετ" του Πατρίς -Θρησκεία -Οικογένεια. Έτσι και καλύπτουν μίζες στους αρμόδιους υπουργούς και σε όλους όσους εμπλέκονται στην συναλλαγή. Αλλά έτσι γίνεται και η πληρωμή προστασίας και προμηθειών από τις άλλες δραστηριότητες της Επιχείρησης. Εκείνες με τα νερά που λέγαμε πιο πάνω, ξεπλένοντας έτσι και μαύρα έσοδα από την έκθεση σε πορνεία της ανήλικης!
 
Οφείλουν να αποδείξουν τώρα και όλοι οι κύριοι αρμόδιοι από τα πιο πάνω Υπουργεία ότι δεν είναι ελέφαντες- μέλη κυκλώματος παιδεραστίας και εκβιασμών! (το για ποιους λόγους εκβιασμού, θα το δούμε αν αποκαλυφθούν ποτέ τα ονόματα των 213, όπως απείλησε ο παιδοβιαστης στο τελευταίο στάδιο της δικής του). Δια της παρούσας ανάρτησης, τους θεωρώ όλους ύποπτους συνεργούς του Μίχου.
 
🔸Η υπόθεση Λιγνάδη, όπως σκιαγραφήθηκε από εδώ παλαιότερα (στο *), φαίνεται ότι είναι ακριβώς της ίδιας μορφής! 
 
Μόνο που σε αυτή τα ονόματα που εμπλέκονται στο αντίστοιχο κύκλωμα παιδεραστίας (και ίσως και εμπορίας οργάνων 2.300+ ασυνόδευτων προσφυγόπουλων) είναι από άλλη συνοικία, βορειότερα και τα μεγέθη συναλλαγών πολύ μεγαλύτερα. Δεν αρκούν μερικά μαϊμού χτυπήματα σε μια ταμειακή μηχανή για να ξεπλυθούν από ένα ζήτα και, ως εκ τούτου, πρέπει να εμπλακούν "σοβαρότερα μαγαζιά" τύπου family funds για να κάνουν την "μπουγάδα".
 
Που βρίσκεται η εμπλοκή υπουργείου, εκτός ίσως του Πολιτισμού που χρηματοδότησε παραστάσεις στην Επίδαυρο του Λιγνάδη;;
 
Όλα όσα εμπλέκονται στην απόφαση φοροαπαλλαγής των family funds για τα κέρδη τους και όσα τα αφήνουν να δρουν ανεξέλεγκτα.
 
"Τζάμπα" όλοι αυτοί οι τύποι, "για το καλό της παράταξης" δεν δουλεύουν!
 
Αυτό είναι θέμα Αρχών! Τι τους πέρασες...
 
*  Το behind the scenes της υπόθεσης "Λιγνάδη" ΕΔΩ.

Τα γραπτά (και ως early warning) μένουν ΕΔΩ.

Μουσική υπόκρουση του ως άνω, ΕΔΩ.
 
Με τις ευλογίες σου δέσποτα...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: