ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ;;;;

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αυτό που γίνεται στην Γαλλία, είναι η σύγκρουση μεταξύ Διεθνισμού και Εθνικισμού.Έγραφα σε σχόλιο μου εδώ....."Όταν το ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ...τότε το αντίστοιχο ΑΝΤΙΘΕΤΟ και ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΤΟΥ μεγαλώνει και εκείνο επίσης....για να το συναντήσει.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ έχουμε άνοδο και των ΔΥΟ ΔΥΝΑΜΕΩΝ-ΠΟΛΩΝ-ΑΤΟΜΩΝ." !!
Το κίνημα αντίστασης στον διεθνιστικό εβραϊσμό και την νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση, καθοδηγείται, χρηματοδοτείται και υποστηρίζεται από συγκεκριμένο κέντρο εξουσίας.Η έκβαση της διακριτής πλέον και διαρκώς εντεινόμενης αυτής διαμάχης, μεταξύ των δύο ανταγωνιστικών εξουσιαστικών κέντρων, η οποία διαιρεί κάθετα ολόκληρο τον πλανήτη και διχάζει το σύνολο των λαών, κυρίως στα σε εθνοτική βάση συσταθέντα Κράτη, θα κρίνει την εξελικτική πορεία και το μέλλον της ανθρωπότητος για πολλές δεκαετίες η ακόμη και για αιώνες.
Τα κύματα του τσουνάμι της επανεθνικοποίησης που σαρώνει την ευρωπαϊκή ήπειρο, είναι σίγουρο ότι θα καλύψουν σύντομα και το Ελληνικό Νότιο άκρο της.

Μερικά ενδεικτικά νούμερα για το τι συμβαίνει στην Γαλλία για να καταλάβουμε και γιατί εξεγείρονται οι Γάλλοι και γιατί το κίνημα των κίτρινων γιλέκων έχει την στήριξη του 84% (!!!!) του πληθυσμού. Η ανεργία είναι στο 9.1%, το 14.2% είναι κάτω από το όριο της φτώχειας, το μέσο εισόδημα είναι 20520 ευρώ τον χρόνο-οι μισοί Γάλλοι ζουν με κάτω των 1710 ευρώ/μήνα και 5 εκατομμύρια επιβιώνουν με λιγότερα από 855 ευρώ τον μήνα, η φορολογία είναι υψηλότατη (4...5% του ΑΕΠ). Αν βάλετε τώρα στην εξίσωση την αυξημένη εγκληματικότητα, την γκετοποίηση μεγάλων αστικών περιοχών από την παράνομη μετανάστευση-χαρακτηριστικά ο παραιτηθείς υπουργός του Μακρόν Collomb μίλησε για "επικράτιση του νόμου του ισχυρού σε πολλές περιοχές, που κάνουν κουμάντο ακραίοι ισλαμιστές και έμποροι ναρκωτικών"-και τις συνηθισμένες προσβολές που ξεδιάντροπα ξεστομίζει ο υπάλληλος των Ρότσιλντ προς τους Γάλλους πολίτες καταλαβαίνετε το νόημα. 
Χαρακτηριστικά ο Μακρόν είχε αποκαλέσει "αμόρφωτους" τους υπάλληλους πτωχευμένης εταιρίας, κάνει διακρίσεις μεταξύ "αυτών που πετυχαίνουν και αυτών που είναι ένα τίποτα" ενώ τέλος πρόσφατα είχε χαρακτηρίσει τους Γάλλους "Γαλάτες που αδυνατούν να αλλάξουν". 

Η Ισλαμοποίηση της χώρας επίσης προκαλεί τεράστια πίεση και δυσαρέσκεια στον Γαλλικό πληθυσμό, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν μας ότι ο νέος υπουργός που αντικατέστησε τον Collomb, αποκαλεί τον μουσουλμανισμό "θρησκεία της αγάπης και της ευτυχίας"...
 

Οι τελευταίες αυξήσεις στα καύσιμα απλά ήταν η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι αφήνοντας στον υπάλληλο των Ρότσιλντ μόνο τα άνω στρώματα της κοινωνίας (που φυσικά δεν επηρεάζονται απ'όλα αυτά) να τον στηρίζουν. 

Ο Μακρόν ως "μέγας υποστηρικτής της ΕΕ" έφτασε στο σημείο να προτείνει πρόσφατα την δημιουργία Ευρωπαϊκού στρατού και μάλιστα τοποθέτησε τις ΗΠΑ στους εχθρούς της ΕΕ. Ο τελευταίος πρόεδρος της Γαλλίας που είχε εχθρικές σχέσεις με τις ΗΠΑ ήταν ο Ντε Γκώλ (για άλλους φυσικά λόγους) και φαντάζομαι θυμάστε τι έγινε πριν 50 χρόνια τον Μάη του '68....
 


ΥΓ1: Οι πληροφορίες και τα νούμερα για όσα διαβάσατε (αν φτάσατε ως εδώ) έχουν παρθεί από τον καθηγητή Guy Millière του πανεπιστημίου του Παρισιού
 

ΥΓ2: οποιαδήποτε ομοιότητα με την δική μας κατάσταση ΔΕΝ είναι καθόλου τυχαία. Εδώ δεν ξεσηκωνόμαστε βέβαια γιατί 1) δεν υπάρχει μία εναλλακτική, βιώσιμη και κυρίως αξιόπιστη λύση-οδικός χάρτης εξόδου από την ολοένα και πιο αυταρχική ΕΕ και τον σκληρό της πυρήνα την ΟΝΕ (εκεί υπάρχει ο Μελανσόν και η Λεπέν) 2) είμαστε τρομακτικά διαιρεμένοι και κατακερματισμένοι και 3) δείχνουμε αδύνατοι/μοι να πιστέψουμε στον εαυτό μας και σε μια "άλλη Ελλάδα", περιμένοντας "μοιραίοι και άβουλοι" το θαύμα της ανάπτυξης που θα φέρει το δημοκρατικό τόξο (χαχαχαχαχα) στην χώρα που φρόντισαν να μεταμόρφωσουν σε χώρο
 

YΓ3: Ο Μακρόν είναι ένα υβρίδιο Τσίπρα, Σταύρου Θεοδωράκη και Κούλη-τα συμπεράσματα δικά σας...

πηγή

Δείτε εδώ, σε βίντεο 6μισι ωρών, την επανάσταση στο Παρίσι.

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ
 

2 σχόλια:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Και γαρ άλλο η επανάστασις των πατρίδων και άλλο η των κ..οτρυπίδων.
Και η μεν πρώτη έχει νόημα τι μεγαλείου και υψηλοφροσύνης, η δευτέρα ¨peace in our ass...¨ ως αν έλεγεν και ο μεγαλοφυής Σαίξπηρ.
Κουραστικόν και ατελέσφορον προσέτι όσο και αφύσικον το προχωρείν φανατικώς δια της νεοταξικής-νεοκομμουνιστικής όπισθεν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλτατε ΑΡΡΙΩΝ ορθώς λέγεις, και άνις τεράμνων ανώροφος στέγη η σκέψη σου....αλλά να συμπληρώσω ότι η εξέγερση στην Γαλλία ΔΕΝ έχει καμμία σχέση με επανάσταση υπέρ πατρίδος.
Στις μέρες μας και ειδικά στην εποχή που ζούμε, όσοι βλέπουν "επανάσταση", "αυθορμητισμό", η "παλλαϊκότητα" πίσω από τις εξεγέρσεις αυτές, η τυφλοί είναι, η αδαείς, η κατευθυνόμενοι.Δεν υπάρχει ούτε ένα για δείγμα, σύνθημα η αίτημα, κατά της Νέας Εποχής η της Νέας Τάξης Πραγμάτων σε αυτές τις κινητοποιήσεις στην Γαλλία.
Απλώς στη Γαλλία υπάρχουν πυρήνες συσπείρωσης.Τα "κίτρινα γιλέκα" θα εξαφανιστούν από την πολιτική ζωή της Γαλλίας, το ίδιο άξαφνα και μαγικά, όσο οι εργάτες, οι φοιτητές και οι νοικοκυρές, τον Μάη του '68.

Κανείς δεν κατάλαβε τότε, πως όλοι αυτοί που είχαν πάρει τους δρόμους με το απολίτικο και ακαταλαβίστικο σύνθημα "η φαντασία στην εξουσία", χάθηκαν από το προσκήνιο και δεν ξαναεμφανίστηκαν ποτέ.
Οι εργάτες ξαναγύρισαν στις φάμπρικες, οι φοιτητές στα βιβλία τους και οι νοικοκυρές στις κατσαρόλες τους.
Μόλις ο πολύς Ντε Γκωλ πήρε γραμμή τι παίζεται, τουμπάρισε την πλάκα και αναφώνησε έμπλεος θαυμασμού και δέους: "καλώς ήρθε το δολλάριο".

Το πάθημα δεν έγινε μάθημα στους πουρκουάδες και ήρθε η ώρα να ξαναπαιχτεί η παράσταση.
Φυσικά και αυτή τη φορά, το έργο θα κατέβει από τη μαρκίζα σύντομα.
Μόλις ο Μακρόν γονατίσει και δηλώσει υποταγή στον υπερατλαντικό αφέντη.Ο Μακρόν είναι παιδί των αγορών, δηλαδή του πολυεθνικού τραπεζιτικού κεφαλαίου και αυτό που γίνεται είναι ένας εκβιασμός, για να τραβήξει τη Γαλλία στην απέναντι όχθη, αυτήν του γηγενούς, δηλαδή του στρατιωτικοβιομηχανικού, κεφαλαίου.
Η τουλάχιστον, να διατηρήσει τις ισορροπίες.

Το Μάη του '68 ο αφανής αρχηγός ήταν κάποιος Δανιήλ (Ντανιέλ Κον Μπεντίτ).
Σήμερα ο αφανής αρχηγός είναι κάποιος Βενιαμίν (Μπενζαμέν Κωσί).!!