ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΒΟΝΑΠΑΡΤΗΣ...ΓΙΑ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Όλα τα γεγονότα που γίνονται στην Γαλλία , έχουν σχέση ΚΑΙ με το Σύμφωνο Μετανάστευσης του Ο.Η.Ε και όχι μόνο με αυτό. Στις μέρες μας, που έχουμε όρχεις για πολιτικούς... που να τολμήσουν τα απολειφάδια, να πουν το αυτονόητο. Ότι δηλαδή βάση σχεδίου μας έβαλαν στην άλλοτε Ε.Ο.Κ. και βάση σχεδίου μας έφτασαν στην χρεοκοπία! Ως αντάλλαγμα για την κατάσταση που βρισκόμαστε, δόθηκαν θέσεις στον δημόσιο τομέα, και πολλά δανεικά χρήματα... έστησαν μια δομημένη φούσκα με σκοπό την πλήρη εξαπάτηση και κατοχή μας.Όπως βάση σχεδίου, θα υπογράψει ο εβραϊκής καταγωγής πορδηπουργός μας το Σύμφωνο Μετανάστευσης του Ο.Η.Ε.

Αυτοί που δεν υποστηρίζουν την συγκεκριμένη συμφωνία, είναι οι ίδιο που υποκινούν τα "εθνικιστικά" κινήματα στην Γαλλία, στην Ευρώπη. Αντίθετα, αυτοί που την υποστηρίζουν, υποκινούν τον διεθνισμό και θέλουν να υπογράψουν όλα τα κράτη το Σύμφωνο Μετανάστευσης του Ο.Η.Ε. Οι μεν πρώτοι υποστηρίζουν την παγκοσμιοποίηση μέσω πολέμων, ανατροπών κυβερνήσεων, πολύχρωμων επαναστάσεων και κατατρομοκράτησης των πληθυσμών...δηλαδή θα φτάσουν τον πληθυσμό της γης στα 400.000.000 που θέλουν.....ενώ οι δεύτεροι αντιπροσωπεύουν την παγκοσμιοποίηση μέσω οικονομικού ελέγχου, προπαγάνδας, ομογενοποίησης των μαζών και αποεθνοποίησης. Με λίγα λόγια από την Σκύλα στην Χάρυβδη και δεν υπάρχει Οδυσσέας στο τιμόνι.!! Γιατί να πρέπει να διαλέξουμε ένα από τα δύο;;; Και οι μεν και οι δε είναι ΔΟΥΛΟΙ.!!
Οι ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, δεν προσκυνάμε κανέναν.


 Είναι δούλοι σε συγκεκριμένα συμφέροντα...τόσο οι Νεοεποχίτες όσο και οι Νεοταξίτες τα δύο κέντρα της ΣΙΩΝ συγκρούονται αυτή την στιγμή μεταξύ τους.
Οι Έλληνες πρέπει, αφού πρώτα καταρτιστούν σωστά ιδεολογικά,και μάθουν την ΑΛΗΘΕΙΑ , διότι δεν φοβάσαι κάτι που το γνωρίζεις, φοβάσαι το άγνωστο ...μετά αφού μάθουν πως έχουν τα πράγματα στον πλανήτη...πρέπει να ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ...και με ότι έχουμε στα χέρια μας και ότι πόρους να ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ , μην περιμένουμε βοήθεια από κανέναν και πουθενά....μέχρι να βρεθεί η ΗΓΕΣΙΑ η ο ΕΝΑΣ αλλά και άλλοι εξίσου ικανοί δίπλα του οι οποίοι θα τον βοηθάνε και θα τον πλαισιώνουν και θα αναλάβουν την οργάνωση των κατά τόπων πυρήνων .....προς μια ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.!!
 Για γίνει όμως αυτή η συντεταγμένη εθνική αντίσταση , πρέπει πρώτα αυτά τα 2 Κέντρα εξουσίας να ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ με τέτοιο τρόπο ώστε να μην βγει νικητής ΚΑΝΕΙΣ.
 Θέλω σύγκρουση αυτών των 2 κέντρων εξουσίας....και ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ...ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΥΘΕΙ Η ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.!! Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

Θα πρέπει κάποια στιγμή ο κάτοικος της χώρας να καταλάβει έστω και στο τέλος, ότι  ο βασικός εχθρός του έθνους των Ελλήνων, είναι οι πολιτικοί της Ελλάδος... όλοι οι άλλοι έπονται.!!
Αυτό που πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ είναι να απαλλαγεί η χώρα από αυτούς. Με ψήφους και με δημοκρατικές διαδικασίες αυτό δεν θα γίνει στον αιώνα τον άπαντα. Τι μπορεί να γίνει;;; Εγχειρίδιο Πολέμου Ναπολέων Βοναπάρτης.Τρομοκρατήστε τους μνημονιακούς ψηφοφόρους… όλους αυτούς που σε κάθε εκλογική αναμέτρηση δίνουν το όπλο στο χέρι των τρομοκρατών σου, των εκτελεστών σου.
Αυτό για αρχή και για μετά βλέπουμε.

Υ.Γ 1 Προς ανόητους που ακόμα πιστεύουν στο σάπιο σύστημα και στις "δημοκρατικές" διαδικασίες.... Τα διεθνή κέντρα εξουσίας καθορίζουν ποιοι θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές.Εσύ δεν συμμετέχεις σε αυτήν την διαδικασία, απλά ψηφίζεις.Ο ρόλος της ψήφου είναι η νομιμοποίηση του πολιτικού συστήματος.Τα διεθνή κέντρα καθορίζουν και το αποτέλεσμα, των "εκλογών".
Υ.Γ 2  Αυτήν την στιγμή το παράδειγμα του Ηρακλή που έπνιξε τα ΔΥΟ ΦΙΔΙΑ πρέπει να είναι ο ΔΡΟΜΟΣ που πρέπει να πάρουμε.Τα ΔΥΟ ΦΙΔΙΑ είναι τα ΔΥΟ ΚΕΝΤΡΑ εξουσίας πάνω στον πλανήτη αυτήν την στιγμή.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για να τρομοκρατηθει κανεις πρεπει να καταλαβαινει κατι λιγο,οι ψηφοφοροι τυφεκιοφοροι ειναι ρομποτακια με καμενο επεξεργαστη,οποτε μηπως καλυτερα με κανενα φυσοκαλαμο γινοταν καλυτερη δουλεια?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 9 Δεκεμβρίου 2018 - 9:30 μ.μ

Ξεκινάμε πρώτα από το σπίτι μας, τους γονείς, τους φίλους τους συγγενείς μας....για αρχή τους μιλάμε, αν δεν μπορούμε να βάλουμε τάξη ο καθένας από εμάς μέσα στο σπίτι του...να απαγορέψουμε να πάνε για ψήφο τα άτομα που μένουν κάτω από την ίδια στέγη ε εμάς...τι να πω.!!

Εάν υπάρχει ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ...τότε ΔΕΝ νομιμοποιούνται για το οτιδήποτε.

ΑΘΗΝΑ είπε...

" Θέλω σύγκρουση αυτών των 2 κέντρων εξουσίας....και ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ...ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΥΘΕΙ Η ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.!! Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ."

AΥΤΗ , η νοητικη εστιαση ,θα μπορουσε να αποδειχθει το κλειδι της αποσταθεροποιησης,αν επιχειρουνταν συντεταγμενα!

Ολες οι δρασεις , εξωτερικες (στοχευμενη πληροφορηση,ενημερωση /κατανοηση) αλλα και εσωτερικες πρεπει να μπουν σε λειτουργεια τωρα!
Αν οχι τωρα ...ποτε;
Αν οχι εμεις ...ποιοι;
Ο Δουρειος Ιππος "κατασκευαστηκε" ,"παρουσιαστηκε" και αυτη τη φορα εμεις και οχι οι εχθροι , ειμαστε ανικανοι να τον αναγνωρισουμε!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Αθηνά γράφεις...." AΥΤΗ , η νοητικη εστιαση ,θα μπορουσε να αποδειχθει το κλειδι της αποσταθεροποιησης,αν επιχειρουνταν συντεταγμενα!"

Υπάρχουν διαφορετικές πραγματικότητες… Έχουμε την δύναμη να επιλέξουμε…Μας έχουν μάθει να κοιτάμε μόνο μια πιθανή πραγματικότητα από τις πολλές… αυτό θα πρέπει να μας βάλει σε υποψίες, διότι έτσι δίνουμε «σάρκα και οστά» σε αυτή την πιθανή πραγματικότητα που θέλουν κάποιοι άλλοι, και όχι σε αυτή που εμείς θα θέλαμε…το συλλογικό ασυνείδητο και τα παίχνίδια με αυτό είναι πολύ μεγάλα.

Αυτά είναι μονοπάτια που ακόμα δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι...η συνείδηση δημιουργεί τον υλικό κόσμο,τότε όποιος μπορεί να χαλιναγωγεί την συνείδηση, χαλιναγωγεί τον υλικό κόσμο.Στην ουσία μιλάμε ,ώστε να λάβει σάρκα και οστά στο συλλογικό ασυνείδητο μια σκεπτομορφή… όπου με την προπαγάνδα του πομπού και την πίστη του λήπτη, να γίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ αυτό που εμείς θέλουμε.!!

Η πίστη ( για αυτό την εκμεταλλεύονται τα θρησκευτικά ιερατεία) έχει άμεση σχέση με αυτό που λέμε, ψυχή και εγκέφαλος… αχαρτογράφητες περιοχές.!!