ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

ΠΕΡΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ.

( Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από εμένα τον ίδιο, όταν βγαίνουμε με την ομάδα στο βουνό).

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σήμερα ο Χυσευρέτης του Εργοδ. έχει χτυπήσει ρεκόρ βλακείας. Το παίζει "έξυπνος" και ότι τα γνωρίζει όλα, αλλά δεν γνωρίζει την τύφλα του.!! Δεν είναι απλά ΗΛΙΘΙΟΣ, ούτε απλά ανίδεος....είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ  καταστροφικός τύπος, και όποιος τον ακούσει θα φάει και το δικό του κεφάλι, αλλά και των δικών του ατόμων. Γράφει σήμερα ο πανίβλακας για χάρτες για οδικούς δρόμους, για πομποδέκτες, για ραδιόφωνα παγκοσμίου λήψεως, για μπαταρίες, και γενικά για ότι σύμφωνα με την άποψη του θα χρειαστεί κάποιος για διαβίωση στο βουνό η στην φύση.!!Η όλη του σκέψη είναι σε λάθος βάση.!!!!! Σε όλους αυτούς που διαβάζουν τις επικίνδυνες μαλακίες του έχω να πω τα εξής :

1) Αν αφήσεις το σπίτι σου, όταν γυρίσεις δεν θα υπάρχει σπίτι. Θα είναι καμένο ή καταληστεμένο και μέσα θα κάθονται λάθροπιθήκια.

2) Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν καν πως είναι να επιβιώνεις σε βουνό. Αμφιβάλλω αν έχουν ποτέ επιχειρήσει να επιβιώσουν σε βουνό όταν τη νύχτα φυσάει επάνω αέρας 10 μποφόρ και η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή. Χορταράκια στο βουνό δεν έχει. Τα χόρτα είναι μια συγκεκριμένη εποχή και στα περισσότερα βουνά όταν θα βγείς εσύ η άλλος θα τα έχουν ήδη φάει τα ζώα. Οι κονσέρβες θα τελειώσουν από τις πρώτες μέρες, και οι ασθενικά αδύναμοι άνθρωποι και ηλικίες δεν θα μπορούν να ακολουθήσουν. Αν χιλιάδες βγουν στα βουνά τα σπήλαια δεν φτάνουνε για όλους. Έξω δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσει άνθρωπος. Τα μιτάτα των βοσκών μπορούν να φιλοξενήσουν κάποιους και τα καταφύγια του ορειβατικού αλλά όχι δεκάδες χιλιάδες πάντως.

3) Αν κάποιος θέλει να ζήσει σε βουνό θα πρέπει να έχει ανθρώπους εκεί βοσκούς να τον τροφοδοτούν και να τον καθοδηγούν. Διότι δεν έχει ποτέ τύχει να δεις ομίχλη σε βουνό και να μην βλέπεις τη μύτη σου. Θα πέσεις σε καμιά χαράδρα.

4) Οι δρόμοι θα είναι κλειστοί από το στρατό και την αστυνομία όπου θα έχουν στηθεί οδοφράγματα ή από το στρατό ή από τους λάθρο. Αν δεν πας από φίλια πυρά θα πέσεις σε καμιά ενέδρα των λάθρο και θα σε κόψουν λουρίδες.

Ο στρατός δεν μπορεί να γνωρίζει ότι εσύ και οι φίλοι σου είναι Ελληνες. Θα βαράει στο ψαχνό χωρίς δεύτερη κουβέντα και αυτό είναι που φοβάμαι περισσότερο παρά τα λαθροορκ. Αν πέσεις σε ενέδρα του στρατού πριν το καταλάβεις θα σε έχουν γαζώσει με το πενηντάρι ή με τα δίδυμα MG3. Να σκεφτείς μόνο ότι θα ρίχνουνε με εκτοξευτές χειροβομβίδες κατά δεκάδες για να κάνουν φράγμα πυρός. Ένα θραύσμα να σε βρει τελείωσες.
5) Αν επιδιώκεις να διακινδυνέψεις πήγαινε τουλάχιστον να ζήσεις σε βουνό και να βρείς βοσκούς ώστε να μην βρεθείς την τελευταία στιγμή με καμιά δεκαριά χιλιάδες Αθηναίους να παγώνετε από το κρύο.
6) Αν φτάσει εκεί η κατάσταση να χρειαστεί όντως να βγούμε στο βουνό, η χώρα θα έχει τελειώσει, ο στρατός θα έχει τελειώσει και όλες οι δομές αυτού του κράτους δεν θα υπάρχουν. Οπότε σε μια τέτοια κατάσταση δεν πρόκειται κανείς να επιβιώσει σαν το αγρίμι στα βουνά. Αργά ή γρήγορα θα κατέβει και οι τζιχαντιστές θα τον πιάσουνε και τότε ή θα προσκυνήσει τον Αλλάχ και θα φωνάξει Αλλάχ Ακ Μπάρ ή θα του πάρουνε το κεφάλι.

Όπότε όποιος θέλει να  να κάνει αυτήν την τρέλα και πριν παρασύρει και άλλους σε αυτό το απονενοημένο άλμα στο κενό..καλύτερα ας μιλήσει πρώτα με ανθρώπους των καταδρομών με τεράστια εμπειρία και θα σου πούνε αυτά που σου λέω και εγώ τώρα. Τι μπορεί κανείς να κάνει :

1) Φύλαξε το σπίτι σου και την οικογένεια σου. Το σπίτι σου είναι το φρούριο σου και η πολυκατοικία που τυχόν μένεις.
2) Γνώρισε τους γείτονές σου και κάνε μαζί τους περιπολίες από τώρα.
3) Κράτα τρόφιμα, πυρομαχικά και φάρμακα για 4-5 μέρες.
4) Σφράγισε τα άδεια σπίτια γύρω σου διότι θα τα καταλάβουν και μετά θα έχεις πρόβλημα.
5) Φυλάξτε τα ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ στην γειτονιά σας, διότι θα πρέπει να υπάρχουν επικοινωνίες.
6) Κάνε ότι σου λέει η αστυνομία και ο στρατός διότι θα φύγεις από φίλια πυρά. Δεν μπορούν να ξέρουν τι είσαι. Θα πυροβολούν στο ψαχνό χωρίς πολλά πολλά τουλάχιστον τις πρώτες ώρες. Ελικόπτερα θα γαζώνουν και θα ρίχνουν καπνογόνα. Θα στήσουν νάρκες σε διάφορα μέρη. Εκτοξευτές χειροβομβίδων θα ρίχνουν μαζικά και δεν πρόκειται αν χτυπηθείς να υπάρξει γιατρός τουλάχιστον την πρώτη μέρα. Ο στρατός με τη βοήθεια του κόσμου σε οργάνωση θα τους λιανίσει σε 2-3 μέρες και μετά από καμιά βδομάδα θα έχει κάπως στερεωθεί κάποια τάξη μέσω στρατιωτικού νόμου. Δεν χρειάζεται πανικός. Χρειάζεται οργάνωση και επιτέλους οι Έλληνες για μια φορά να ακούσουν τους ειδικούς που δεν είναι άλλοι παρά οι αξιωματικοί των ΕΔ και των ΕΚΑΜ...και όχι το κάθε βαρεμένο ΓΊΔΙ  που έχει πάθει Μ.Ε.Λ.Π.Α.*

Μ.Ε.Λ.Π.Α= Μαλάκυνση Εγκεφάλου Λόγω Παρατεταμένης Αγαμίας.


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για δες τα τελευταια σχολια των αρχηγων στο Εργολαβαδικο,σε χλευαζουν κανονικα,για τριξε τους τα δοντια λιγο...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 1 Νοεμβρίου 2019 - 5:50 μ.μ

Με μέσο όρο IQ 81 και οι δύο νομίζεις μπορούνε να καταλάβουν ακόμα και όταν ο άλλος τους τα χώνει χοντρά;; Εδώ τους φτύνουν και νομίζουν ότι ψιχαλίζει.!!Ουδέποτε θα μπορέσουν να καταλάβουν και συνέχεια θα βλέπουν παντού και συνέχεια μασόνους. Ίσως διότι εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια. Κάθε πόνος σε πανύβλακες γραικύλους σαν αυτούς αποτελεί προσφορά στον Ανθρώπινο Πολιτισμό!
Το συγκεκριμένο γεροντικό και σαφρακιασμένο δίδυμο της συμφοράς (55+ ο ένας και 65+ ο άλλος ) είναι "τοξικοί" με ένα ανεξήγητο μίσος για τους πάντες. Παρανοϊκή περίπτωση με παραληρηματικές εκδηλώσες...αν δεν ήταν δεν θα είχαν και τον άλλον ημιπαράφρονα τρελάρα να σχολιάζει εκεί. Ουδείς απο αυτούς επιδέχεται "επισκευής" ειμή μόνον της ειμαρμένης η οποία κάθε άλλο παρά θα είναι "ρόδινη" από εδώ και μετά για αυτούς. Όπως λέει και το τραγούδι...άσε το τρελό στη τρέλα του.

πετρος είπε...

καλησπερα λυκαστρε σωστα αυτα που αναφερεις για το βουνο κ οτι καλυτερο ειναι αυτα που προτεινεις για την γειτονια η εστω να προσθεσω καλυτερα οσοι εχουν σπιτια σε χωρια ειναι καλη επιλογη στο δευτερο κομματι που ανεφερεις δεν ειμαι καθολου σιγουρος τι θα πραξουν αν πραξουν και πως θα το πραξουν δεν τους εχω καμοια εμπιστοσυνη με αυτα που κανουν.εσυ φενεσαι σιγουρος αλλα απο που ποιανεσαι ειδικα με τα ανωτερα στελεχοι..μην το παω παραπερα κ πω οτι ηδη γνωριζουν οτι ισως γινει καποιο μπαμ. δεν αναφερομαι συγκεκριμενα στις ΕΔ κ στα ΕΚΑΜ.ατομα τα οποια βαζουν στα στρατοπεδα λαθραιους κ ολα αυτα που κανουν δεν μπορω να τους παρω στ σοβαρα http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2019/10/28_27.html

Ανώνυμος είπε...

Το σχέδιο δούλεψε από την εποχή του εμφυλίου.Ο Καραμανλής δεν έφερε όλα τα χωριά στο άστυ,ετσι ώστε η επιβίωση να γίνει αδύνατη χωρίς ντόπιας υποστήριξης

Τάκης Δ είπε...

Διευκρινησέ μου, αν έχει κάποιος σπιτι στο χωριό ή και σε μικρή κωμόπολη και φύγει εντός της πρώτης ώρας απο το μπαμ είναι καλύτερα να δώσει αγώνα εκεί και να υπερασπιστεί την εκεί περιουσία του ή στην Αθήνα? Κάποιος που έχει εξοχικό (άλλη περίπτωση)και ανάλογη περιουσία τι κανει? Δεν είναι προτιμότερο να φύγει το γρηγορότερο γιατι η επαρχία είναι διαφορετικη και με άλλες υποδομές άμυνας αλλά και καλύτερα εφόδια (ζωα ,μποστανια κλπ) απο τις πόλεις?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Τάκης Δ : Διευκρινησέ μου, αν έχει κάποιος σπιτι στο χωριό ή και σε μικρή κωμόπολη και φύγει εντός της πρώτης ώρας απο το μπαμ είναι καλύτερα να δώσει αγώνα εκεί και να υπερασπιστεί την εκεί περιουσία του ή στην Αθήνα?

Αν το μπαμ σε βρει στην Αθήνα Τάκη τότε καλύτερα να δείξεις ψυχραιμία να μην πανικοβληθείς και να μην βγείς στους δρόμους. Όσοι βγούν στους δρόμους είτε θα σφαγιαστούν , είτε θα πέσουν σε μεγάλη κίνηση και κυκλοφορία με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φύγουν, και στον δρόμο θα τους σκοτώσουν. Αγόρασε όπλο-καραμπίνα και οργανώσου για άμυνα στο σπίτι σου. Στην πόλη έχεις το πλεονέκτημα της οργάνωσης μεγάλων ομάδων αντιμετώπισης και αντίστασης, κάτι που δεν υπάρχει στην ύπαιθρο. Η ύπαιθρος όμως έχει το πλεονέκτημα της τροφής, αλλά μειονεκτεί στην οργανωμένη άμυνα από της ένοπλες ομάδες των τζιχαντιστών. Τα χωριά είναι ευάλωτα στις επιθέσεις και στις σφαγές.

Συνεπώς όσοι ζουν στην ύπαιθρο και σε χωριό θα πρέπει ήδη να έχουν φτιάξει δομές απόκρυψης και καταφυγής σε ορεινά και κρυφά μέρη, για την διάσωση τουλάχιστον του άμαχου πληθυσμού. Αυτοί που ζουν στην πόλη θα πρέπει να οργανωθούν ανα γειτονιά, κάνοντας την επίθεση από τους τζιχαντιστές δύσκολη υπόθεση. Το σίγουρο είναι ότι θα σκοτωθούν πολλοί πολίτες αν και εφόσον έρθει αυτή η ώρα.