ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

ΕΛΛΑΣ ΑΙΜΟΡΡΑΓΟΥΣΑ

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αφιερωμένο αποκλειστικά στους φλώρους και στους λόληδες που παριστάνουν τους στρατιωτικούς.!! Κορίτσια να προσέχετε το σπαγκάτο είναι πολύ επικίνδυνο.
Ουδέποτε οι  στρατιωτικοί  θα κάνουν κάτι…. όχι επειδή είναι πολύ δημοκράτες… αλλά επειδή έχουν αποκτήσει νοοτροπία δημόσιου υπάλληλου! Βεβαίως και είναι χαλαρές οι Ένοπλες Δυνάμεις… όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι χαλαροί!… και αν είχαν κάποιο τρέξιμο οι πιλότοι των πολεμικών για την εκπαίδευση των Τούρκων σε αεροναυτικές ασκήσεις στο Αιγαίο…τώρα που θα μας πάνε στην Χάγη δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης ούτε αυτοί.  Τα θέματα θα κλείσουν με πολιτικούς τρόπους…Κάποιοι δεν μπορούν είτε να καταλάβουν… είτε να πιστέψουν, ότι το νεότερο δυτικό κρατίδιο που στήθηκε από το 1826 και εντεύθεν έχει κλείσει τον ιστορικό του σκοπό και ρόλο… τα μηνύματα από δύση και ανατολή το φωνάζουν… όσοι έχουν ώτα ακούν… ήδη δεν υπάρχει εθνικό κράτος μέσω των μνημονίωνέχει αφομοιωθεί, και θα πρέπει κάποιοι να μας εξηγήσουν με γνώμονα την λογική, γιατί θα πρέπει να υπάρχει εθνικός στρατός; Η δικαιολογία ότι πρέπει να έχουμε εθνικό στρατό για την παρασκευή των γευμάτων στους λαθραίους, δεν ευσταθεί…Μιλάμε για ένα στρατό όπου από ταξίαρχο και επάνω κατά 99% είναι για τον πούτσο καβάλα, για ανθρώπους που δεν μπορούν να εμπνεύσουν εθνικά ιδεώδη ούτε καν στα τέκνα τους, ποσώς δε στους άντρες τους!
ΜΕΙΔΙΑΣ ο Συγγράφων :

Μηνύματα, μηνύματα
από ψηλά καθίσματα.

Στον πόλεμο να πάω
τον κώλο μου ρωτάω.

Χαζεύω τα γαλόνια μου
και δένω τα κορδόνια μου.

Και αφηνιασμένος έπειτα
κοιτώ μη βγάλω έρπητα.

Και μ’ έπαρσι και ήθος
και το ανάλογο ύφος
προς τα σαλόνια πάω
που μόνο εκεί μετράω.

Πατρίς, για σένα λιώνω
στον ήλιο όταν ξαπλώνω

Κι αν τρέμω τα κανόνια
ας όψονται τα χιόνια.

Στο αίμα δεν κωλώνω
αλλά δεν έχω χρόνο.

Μπρος στη σημαία δακρύζω
μα στη φωτιά λυγίζω.

Πώς θα θελα αχ,να ήμουν τέτοιες ώρες
του έθνους τιμημένος βουλευτής
άκαπνος και ρίψασπις στην μάχη
μα στα χαρτιά να βγαίνω πάντα νικητής!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιώργος Ρωμανός : Αναρμόδια η «Χάγη», ολέθρια η προσφυγή

https://www.youtube.com/watch?v=ID7xZYI7zw4

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ δεν κατάλαβα αυτά τα παράσημα και τα μετάλλια που κουβαλάνε αυτοί οι .. στρατηγοί σε ποιες ακριβώς μάχες
τα κέρδισαν.
Μ αυτούς που μόλις αποστρατευθουν .. θυμούνται ότι δεν τούς
άφησαν οι πωλητικοι να κάνουν το καθήκον τους ,θα φτάσουν
τα σύνορα της Ελλάδας, όπως έχω δει σε άλλη ανάρτηση σου στη
Σμύρνη;
Πως ακριβώς θα γίνει αυτό Λυκαστρε;
Όταν το σύστημα αυτό είναι πανίσχυρο,ο περισσότερος κόσμος είναι στον .. κόσμο του, ποιος θα αντιδράσει; Ποιος θα φέρει
τα κάτω πάνω;
Ελπίζω να υπάρχει κάτι που εγώ δεν βλέπω και να βοηθήσουμε
όλοι να .. πάρει τούμπα ο κόσμος.
Μπαμπης.

Ανώνυμος είπε...

αν δεν πανε στη χαγη θα πρεπει η να γινει πολεμος τον οποιο σιγουρα θα χασουμε,αλλα οι πολιτικοι της Ελλαδοχωρας τοτε θα μπουν στην ταλαιπωρια να φυγουν απο εδω για ευνοητους λογους,τα πραγματα ειναι προδιαγεγραμμενα οποτε η Χαγη συμφερει το πολιτικο κατεστημενο της Ελλαδοχωρας και ολο το σαπιο κρατος της διοτι θα νομιμοποιηση τα προδιαγεγραμμενα σχεδια που θα γινουν οπωσδηποτε, βεβαια τους Τουρκαλαδες συμφερει καποιο θερμο επισοδειο ωστε να γινουν ολα γρηγορα και να πεθανουν οσο γινεται περισσοτεροι απο τους γηγενεις κατοικους της Ελλαδοχωρας ωστε να μην εχουν πολλες σκοτουρες απο την παρουσια τους.
Δεν υπαρχουν περιθωρια για τιποτα ειμαστε μονοι μας οσοι εχουμε γεννηθει και απομεινει εδω ασχετα αν ειμαστε Ελληνες η Ελληνοφωνοι η Απατσι η Αραπαχος,απο την στιγμη που ανηκουμε στον απλο λαο χαιρετισματα κλασμενους μας εχουν ολοι.