ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΔΟΜΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΟΒΑΒΥΛΩΝΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.!! ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΗΡΘΑΝ.

Γράφει ο Λύκαστρος :
Κάθε μέρα εισβάλλει ένα τάγμα λαθρομεταναστών και η κυβέρνηση αμέσως ψάχνει ξενοδοχείο, στρατώνα ή μοναστήρι για να τους εγκαταστήσει. Αυτά τα περί "κλειστών συνόρων" είναι ψέμματαΗ ΝΔ έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους προδότες. Τους αριστερούς ούτως ή άλλως τους ήξερε ο κόσμος ότι είναι απάτριδες, κατά της οικογένειας και της θρησκείας.
Οι δεξιοί της ΝΔ είναι οι κρυφές πουτάνες της πολιτικής της ΝΤΠ που τόσα χρόνια δούλευαν τον κόσμο ενώ τώρα βγαίνουν χωρίς τσίπα να δείξουν πόσο ξενόδουλοι και προδότες κοροϊδεύοντας χωρίς τσίπα όλους αυτούς που τους ψήφισαν. Όπως βγαίνουν στην φόρα, ο Μηταράκης βγήκε και είπε ότι θα δημιουργηθεί κλειστό κέντρο στις Σέρρες για να μεταφερθούν οι "πρόσφυγες" που ΜΠΗΚΑΝ στην χώρα μας ΜΕΤΑ τις 1 Μαρτίου. Μηταράκη...να τους πάρεις στο σπίτι σου.!!
Ο Μηταράκης (όπως λέμε Πινόκιο για αυτό και είναι μυταράκης απο τα πολλά ψέμματα) δεν λέει όμως ότι δημιουργούνται και άλλες ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ πόλεις και όχι δομές, και σε άλλα σημεία της Μακεδονίας και της Θράκης.!! Για ποιό λόγο να δημιουργηθούν άλλες ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ  αφού έχουν κλείσει τα σύνορα όπως λένε και δεν περνάει κανείς;;!!!

Τα σημεία που επιλέγουν να χτίσουν αυτές τις ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ και να εγκαταστήσουν τους εισβολείς ΔΕΝ είναι τυχαία.!!
Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΧΙΛΙΩΝ ΝΕΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ  ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ ΔΗΜΟ ΣΙΝΤΙΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!!! 
Όσα είδαμε να γίνονται στα σύνορα στον Έβρο και στα Νησιά..έχουν άμεση σχέση με το σχέδιο  για την δημιουργία και την ίδρυση μίας δεύτερης  ΝΕΟΜ στην Θράκη.


Αποφασίστηκε η δημιουργία "κλειστής" δομής λαθροεισβολέων στην επικράτεια του δήμου Σιντικής και συγκεκριμένα στην Ροδόπολη! Ανεξαρτήτως των υπολοίπων δράσεων που σίγουρα θα γίνουν στην επικράτεια του Δήμου για το σταμάτημα της κατασκευής της Δομής μια άμεση και επιβεβλημένη κίνηση είναι όλοι οι δημότες να πάρουν τηλέφωνο τους Βουλευτές τους με ονοματεπώνυμο και να ζητήσουν από την γραμματεία του Βουλευτή να σημειώσει την δυσαρέσκεια τους, καθημερινά ο κάθε βουλευτής πρέπει να βρίσκει έναν ικανό αριθμό παραπόνων ώστε να νιώσουν όλοι τους πίεση. Η ακόμα καλύτερα να τους επισκεφτούν απο κοντά και προσωπικά ώστε να νοιώσουν την πίεση και την οργή τους.
Ιδιαίτερη πίεση όμως πρέπει να νιώσουν τα λαμόγια της Νέας Δημοκρατίας και ειδικά ο υπουργός Κων. Καραμανλής που τον προηγούμενο καιρό μοίραζε καθρεφτάκια στους δημότες και τώρα που όπως πληροφορήθηκα τον ψάχνουν για το ζήτημα και είναι εξαφανισμένος. Έχει κλειστά τα τηλέφωνα του.!! Ο κουρασμένος της Ραφήνας...που όλο αυτό το διάστημα που η πατρίδα μας δέχεται επίθεση και υβριδικό πόλεμο, ΔΕΝ βγήκε να πει ούτε μια κουβέντα.!

Έχουμε ξαναγράψει εδώ στο ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ το τι εστί E.O.Z όταν μιλούσαμε για την ίδρυση μίας δεύτερης  ΝΕΟΜ στην Θράκη. ....αλλά ας τα ξαναθυμίσουμε.
Οι ειδικές οικονομικές ζώνες είναι ένα από τα νέα και σύγχρονα αναπτυξιακά μοντέλα που χρησιμοποιούν οι τριτοκοσμικές και αναδυόμενες οικονομίες..Το καθεστώς λειτουργίας τους είναι η παραχώρηση ολόκληρων περιοχών από το κράτος σε ειδικούς φορείς που προστατεύουν την περιοχή ακόμη και με τάγματα ασφαλείας..Βασική προϋπόθεση λειτουργίας τους είναι τα φθηνά εργατικά χέρια που τους μεταφέρουν από τρίτες χώρες ως συντελεστές παραγωγής και χωρίς δικαιώματα ,σε χώρες με δημογραφικό πρόβλημα. Μην σας κάνει λοιπόν καμία έκπληξη ο τρόπος διαχείρισης του μεταναστευτικού στην Ελλάδα μην σας κάνει καμία έκπληξη πως όλες αυτές οι περίεργες αλληλέγγυες ΜΚΟ χρηματοδοτούνται από διάφορα επενδυτικά σχήματα και πολυεθνικές.


Διώξανε τα καθάρματα 1.000.000 κόσμο σε 11 χρόνια, νέους ανθρώπους στη μετανάστευση! Όλοι αυτοί ΔΕΝ πρόκειται να γυρίσουν πίσω στην Ελλάδα, γιατί πήγαν σε (τουλάχιστον) οργανωμένες κοινωνίες! Την Ελλάδα έχουν σκοπό να την κάνουν μια πελώρια Ειδική Οικονομική Ζώνη και θέλουν πάμφθηνα χέρια (και αλλοδαπά) χωρίς δικαιώματα! Ήδη όσα παιδιά μείνανε εδώ συνήθισαν να δουλεύουν για 3-4 κατοστάρικα 12ώρα χωρίς υπερωρίες και με τους αλλοδαπαλβανούς να κάνουν κουμάντο στα εργοστάσια και τις βιοτεχνίες....Το έγκλημα που πάει να γίνει στην Θράκη , στην Μακεδονία και αλλού δεν είναι καινούργιο....έχουν βάλει το χέρι τους όλα τα πολιτικά λαμόγια για να συντελεστεί εδώ και χρόνια...η Ντοράκλα , CIPRAS , ο Άκερμαν (καθαρόαιμος Άτλαντας)....όλα Ν.Δουλάκια και Τ$ιπράκια .! Το σχέδιο ΕΟΖ το ξεκίνησε η Ντόρα κατόπιν εντολής από τα κεντρικά της φυλής της,  το συνέχισε  ο Φοινικοβαβυλώνιος CIPRAS....για να το τελειώσει το Cooli.

Το σχέδιο ΕΟΖ στην Θράκη σχετίζεται και με την ίδρυση του DEB που είναι το εξτρεμιστικό κόμμα των μουσουλμάνων της Θράκης DEB/KIEΦ που το ξεκίνησαν το 2010 , και ω τι σύμπτωση τότε την ξαναδιόρισαν την Ντόρα  (σαν ΥΠΕΞ επί Καραμανλή) για να "προωθήσει" εκεί τα γνωστά θέματα και να τους κάνει τα θελήματα.Δεν ήταν τότε τυχαίος ο διορισμός της ως ΥΠΕΞ. Το ίδιο αυτό κόμμα DEB το αναγνώρισε και ο CIPRAS ....ΕΝΤΟΛΈΣ ΕΔΙΝΕ ο Γιόζεφ Ἄκερμαν. Στην υπόθεση εμπλέκονται ΜΚΟ του Σόρρος αλλά και η DEUTSCHE BANK.

Το ότι ο Ερντογάν επιλέγει συνειδητά την Αν.Θράκη για να δημιουργήσει πόλεις για να εγκαταστήσει  όλους αυτούς τους πληθυσμούς από τις ορδές Αφρικής και Ασίας,  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ αυτά που σας γράφουμε.!!

Υ.Γ   Για την Νέα Εποχή, ολόκληρη η Μακεδονία η Θράκη, ελληνική, τουρκική και βουλγαρική είναι "no man's land" και για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι Νατοικό έδαφος. Με την δημιουργία των ΝΕΟΜ δεν υπάρχει ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ....ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Υ.Γ 1  Δείτε ΕΔΩ στην εικόνα και στον χάρτη ΠΟΥ βρίσκεται ο Δήμος Σιντικής για να καταλάβεται ΓΙΑ ΤΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΙΑΛΑΜΕ.!! ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.....ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.!! 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και να σκεφτείς ότι σε όλη αυτή την κατάσταση που περνάει η χώρα
Ο.., πνευματικός, ακαδημαϊκος, νομικός, καλλιτεχνικός ,ο χώρος της εργασίας όλοι μα όλοι εξαφανισμένοι.Ολοι βλέπεις περιμένουν κάτι.Αλλοι αναδρομικα
άλλοι είναι μπουκωμενοι και άλλοι καραδοκούν να αρπάξουν.
Λες και άμα χαθεί η χώρα θα τα χαρούν.
Και καλά ο απλός κόσμος να μην βλέπει τόσο μακριά ,να κάνει λάθη ,(όπως εγώ, και να μαλώνει
Λυκαστρος) να μην ξέρει από πού να πιαστεί.
Αυτοί όμως; Επιτρέπεται;

Μπαμπης

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΜΠΑΜΠΗΣ : Αυτοί όμως; Επιτρέπεται;

Αυτοί Μπάμπη...είναι ικανοί μόνο για κουρεύουν χελώνες.!! Οπότε καλύτερα που δεν μιλάνε...πάλι μαλακίες θα έλεγαν.

ΜΠΑΜΠΗΣ : Και καλά ο απλός κόσμος να μην βλέπει τόσο μακριά ,να κάνει λάθη ,(όπως εγώ, και να μαλώνει Λυκαστρος) να μην ξέρει από πού να πιαστεί.

Δεν είσαι ο μόνος...σήμερα όλη μέρα έψαχνα αφορμή για να μαλώσω...να ξεσπάσω.

Είμαι κοπέλι άγιο και μ' αγαπούνε όλοι
μα ανε με πειράξουνε με παίρνουν οι διαόλοι

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται πως είσαι καλό
και αγιο κοπέλι
μήλο από καλή μηλιά
παινέματα δε θέλει


Τη Ντόρα φίλε άμα θα δεις
να'χει πολύ αέρα
στείλε τηνε στο διάολο
κ'ακομα παραπέρα.

Κατάλαβες τώρα ποιος μου την έδωσε σήμερα και βαραγα μπουνιές στον τοίχο

Μπαμπης

Ανώνυμος είπε...

https://www.brighteon.com/aee59878-359b-4332-8ec7-81047ea4d7a9