ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟN MEZE THN ΓΚΡΕΤΑ.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Οι Κινέζοι πήραν στον μεζέ την Γκρέτα...
Η Greta Tunberg κάλεσε τους Κινέζους να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τα παραδοσιακά ξυλάκια τους και έτσι να συμβάλουν στη διάσωση εκατοντάδων δένδρων. Οι Κινέζοι συμβούλεψαν την Γκρέτα Τούνμπεργκ να επιστρέψει στο σχολείο, όπου θα μάθει ότι τα ξυλάκια είναι φτιαγμένα από μπαμπού, και το μπαμπού είναι φυτό, όχι δέντρο.
Και την κάλεσαν να σταματήσει να σκουπίζει τον πισινό της με χαρτί υγείας γιατί αυτό όντως είναι φτιαγμένο από ξύλο δένδρου!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...



ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΖΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΤΟΥΒΛΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Θα έπρεπε να την λυπόμαστε, καθ' ότι όποιος παρατηρήσει προσεκτικά θα δεί ότι έχει περάσει από το πρόγραμμα MK-Ultra!.... Δείτε τα μάτια της που είναι τα πρώτα όργανα που επηρεάζονται!..... Ως επίσης θα έχει άσχημο τέλος, διότι μπορεί να αυτοκτονήσει κάποια στιγμή!.... Διαγγελέας

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σίγουρα αγαπητέ Διαγγελέα ΔΕΝ θα έχει καλό τέλος αυτό το παιδί.!! Και δεν είναι το μοναδικό άτομο που έχει περάσει από το πρόγραμμα MK-Ultra!. Έχουμε πολλά ζαβά εδώ στην Ελλάδα, που είναι και πωλητικοί που και μόνο που τους βλέπεις καταλαβαίνεις. Παράδειγμα ο Chipras...είναι και αποτυχημένα πειράματα των Ατλάντων συν τις άλλοις οπότε τους χειραγωγούν ευκολότερα.