ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Ιταλική οργή: Δεκάδες πολίτες καίνε την σημαία της ΕΕ – Σαλβίνι για Βρυξέλλες: ”Είστε φίδια, θα φύγουμε από την Ένωση”

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019. Πούτιν για ΕΕ: Μέχρι το 2028 θα φύγουν και άλλες χώρες...  χα χα χα χα Μάλλον ο Βλαδίμηρος μας διαβάζει..διότι εμείς από το 2018 λέγαμε ότι η Ε.Ε είναι στα...τελευταία της.!! Μάλιστα  ΕΔΩ ...σας λέγαμε :
.Έλα να πούμε για τελευταία φορά τον ύμνο να 'χουμε να θυμόμαστε: Rowan Atkinson (Mr.Bean) European Anthem- "Beethoven's 9th Symhon... 
Όταν κανείς άλλος ΔΕΝ μιλούσε για διάλυση της Ε.Ε...ο γράφων το ευχήθηκε...και γίνεται!! Είπαμε ο ΛΟΓΟΣ μας μετράει μέσα στο Σύμπαν.

Oργή επικρατεί στην Ιταλία.
Η ΕΕ έχει αφήσει αβοήθητη την χώρα, με την Γερμανία ακόμα και την στιγμή που πεθαίνουν
δεκάδες Ιταλοί, συνεχίζει να προκαλεί και να μην δίνει βοήθεια στον Κόντε.

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια
Αυτές οι εικόνες εξόργισαν δεκάδες κατοίκους της χώρας, ενώ ανεβαίνουν συνεχώς βίντεο στο twitter με το να καίνε την σημαία της ΕΕ.
Την ίδια στιγμή, σε δηλώσεις προχώρησε και ο Μ,. Σαλβίνι.


Ο ηγέτης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αντέδρασε σκληρά κατά της ΕΕ. Ο Σαλβινι χρησιμοποίησε την φράση “Δεν είναι Ένωση αλλά σπηλιά φιδιών και τσακαλιών”.
Στην κοινοποίηση που έκανε στα social media κατηγόρησε την ΕΕ για την αδιαφορία της στους θανάτους στην Ιταλία και έγραψε “Μισώ και απεχθάνομαι την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αντί για Ένωση είναι μία σπηλιά φιδιών και τσακαλιών. Πρώτα θα νικήσουμε τον ιό και μετά θα στραφούμε και θα σκεφτούμε για την ΕΕ. Αν χρειαστεί θα φύγουμε χωρίς ευχαριστίες”.
Η κατάσταση είναι ζοφερή. Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορωνοϊού στην Ιταλία είναι 92.472. Οι νεκροί έφτασαν τους 10.023. Παράλληλα, 12.384 άνθρωποι έχουν ιαθεί.
Χθες το σύνολο κρουσμάτων του κορωνοϊού ήταν 86.498 και είχαν χάσει την ζωή τους, συνολικά, 9.134 άνθρωποι ενώ 10.950 είχαν ιαθεί.
Το τελευταίο εικοσιτετράωρο , δηλαδή, έχασαν την ζωή τους 889 ασθενείς και καταγράφηκαν 5.974 νέα κρούσματα. 1.434 ασθενείς έγιναν αρνητικοί στον ιό.
3.856 ασθενείς βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας και, συνολικά, 26.676 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο. Για 39.533 έχει αποφασιστεί ο κατ΄οίκον περιορισμός.
Στην Λομβαρδία τα συνολικά περιστατικά είναι 39.415 και οι νεκροί 5.944 . Στην Εμίλια Ρομάνια τα κρούσματα είναι 12.383 με τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους 1.344. Στην περιφέρεια Βένετο, οι θετικοί στον ιό είναι 7.930 , με 362 νεκρούς.
Σε σχέση με το προηγούμενο εικοσιτετράωρο ο ρυθμός μετάδοσης του ιού είναι ουσιαστικά σταθερός, με τον αριθμό των νεκρών να παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Την ίδια στιγμή, η Ρωσία συνεχίζει να βοηθάει την Ιταλία, με Ρώσους στρατιωτικούς να επισκέπτονται τις πόλεις-”φαντάσματα” που χτυπήθηκαν από τον Covid-19

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...


Ε, όχι και φίδια, μεγάλε!
Σκορπιοί είναι.
Αυτοί οίτινες κυκλικώς πυρί περικυκλούμενοι, χώνουσι τελικώς το κεντρί των
εις την πλάτη των και αυτοδηλητηρασθέντες αυτοκτονούσι.
Όπερ και γένοιτο τάχιστα εις αυτό το τυραννικό κράτος.
Και το εύ νικάτω.