ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ....ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.


Γράφει ο Λύκαστρος :

Εμείς έχουμε προαναγγείλει το τέλος του Έρντογαν και της χώρας του, σε εποχές που κανείς άλλος, ούτε στην Ελλάδα ούτε στο εξωτερικό το διενοείτο καν. Και όπως πάντα, θα επιβεβαιωθούμε και αυτήν την φορά. Τα λέγαμε ΕΔΩ ..." Ο εμφύλιος στην Τουρκία είναι επί θύραις και θα ξεκινήσει μέσα στην επόμενη 5ετία. Άλλωστε σας έχουμε μιλήσει τόσες φορές ότι έρχεται αιματηρός και μακροχόνιος εμφύλιος για τα τουρκάκια    ΕΔΩ ΕΔΩ , ΕΔΩ και ΕΔΩ...
Aλλά και ΕΔΩ ... " Ο Έρντογάν εκτελεί με θαυμαστή ακρίβεια και δεξιοτεχνία, το σχέδιο διολίσθησης της χώρας του στον μακροχρόνιο και αιματηρό εμφύλιο, που έχουμε προαναγγείλει εδώ και καιρό" αλλά και εδώ .." Για την οποία έχει δρομολογηθεί ένας αιματηρός και μακροχρόνιος εμφύλιος, ο οποίος θα την οδηγήσει εκούσα άκουσα, στην αναγκαστική ανάληψη του νέου ρόλου της....αλλά και στην διάλυση σε 2 τουλάχιστον κομμάτια.". 


Το να διαλυθεί η Τουρκία, δεν είναι απαραίτητα καλό για την Ελλάδα. Εγώ θα προτιμούσα μία ενιαία Τουρκία βυθισμένη σε έναν αέναο εμφύλιο, από μία τριχοτομημένη. Γιατί σε αυτή την περίπτωση, το Αιγαιακό κράτος θα καθίστατο πανίσχυρο και απαλλαγμένο από όλα τα προβλήματα του σημερινού.
Αυτοί που θα διαδεχθούν τον Ερντογάν, ασχέτως ικανότητος θα είναι τα αγαπημένα παιδιά όλων. Οπότε, καλά κάθεται ο Ερντογάν εκεί που κάθεται.

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...


Μάλλον έχεις δίκιο, Λ.
Η Τουρκία ενθυμίζει σήμερον ν υπέρβαρον και δύσθρεπτον σώμα,
δυσκίνητον και προβλέψιμον άρα και ουχί τόσον επικίνδυνον όσον
εν λεπτόν και ευέλικτον τοιούτον ατενίζον επεκτατικώς προς το
Αιγαίον άνευ των βαριδίων της Ανατολίας.
Βέβαια υπάρχει και ο αντίλογος ότι το τελευταίον έλκεται περισσότερον
προς τα δυτικά και φιλελεύθερα πρότυπα τρόπου ζωής άρα και πρέπον
θεωρείσθαι περισσότερον συνεργάσιμο προς την Ελλάδα.

Πλην όμως η πρόσφατος κυρίως ιστορία απέδειξεν ότι οι προσκυνημένοι
και ισλαμοποιηθέντες γενιτσαρότουρκοι (όρα νεότουρκοι) είναι δις Τούρκοι
εις την κομπλεξικήν των ψυχοσύνθεσιν και αδόκιμοι εις πάσαν επί τα βελτίω μεταμορφωτικήν ¨δυτικοποίησίν¨ των, και αυτό
1)ως ισλαμοτουρκοποιηθέντες υποχρεούμενοι διαρκώς, λόγω καχυποψίας των γνησίων Τούρκων, αποδεικνύειν και υπερβάλλειν εις την νέαν εθνοθρησκευτικήν των πίστιν, πράγμα άκρως ψυχοφθόρον.
2)ως αισθανόμενοι απόβλητα του φωτεινού ελληνοδυτικού πολιτισμού καθώς εκουσίως επρόδωσαν τα ιερά και τα όσια της φυλετικής καταγωγής των δια τα οποία οι περισσότεροι ομόφυλοί των, ίσως και συγγενείς των, ευρεθέντες εις την ιδίαν μοίραν όπως αυτοί επροτίμησαν το θανείν παρά το διασώσαι μιαν βάρβαρον και ανελεύθερον ζωήν όπως και τις περιουσίες των, αλλαξοπιστήσαντες εθνοθρησκευτικώς και ζώντες έκτοτε με το βάρος μιας βεβιασμένης και ενόχου ηθικής συνειδήσεως.
3) Υπάρχει και θεία Δίκη και Ερινύων κατάρα, δια τους πιστεύοντας, λειτουργούσα διαγενεακώς και απαντώσα εις τα κακά και άδικα,
εν κρυπτώ και παραβύστω...