ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Νέα Πρόεδρος για την Ελληνική Δημοκρατία… να είναι σιδεροκέφαλη!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Εμείς πρέπει να ανησυχούμε και να φοράμε κράνος...σαν τους Γαλάτες μην μας έρθει ο ουρανός στο κεφάλι.!! Διότι η Κατερίνα και όχι Αικατερίνη...είναι η 13 πρόεδρος που ορκίζεται , και ορκίστηκε Παρασκευή και 13 στις 13:00.!!!! Όπως καταλαβαίνετε αλίμονο μας . Τρενάκι θα μας πάει...
Σε πανηγυρικό κλίμα – παρά τον περιορισμένο λόγω των μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού – προσκεκλημένων, ορκίστηκε ενώπιον της Βουλής των Ελλήνων, η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, η τέως πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και των πολιτικών αρχηγών και χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κκ Ιερωνύμου, η κ. Σακελλαροπούλου ορκίστηκε “στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας” να φυλάσσει το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνά για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζει την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετεί το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού.. “‘Αξια” αναφώνησαν οι βουλευτές, ενώ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος της ευχήθηκε “καλή δύναμη”. Μετά την ορκωμοσία της, η κα Σακελλαροπούλου κατευθύνθηκε στα κοινοβουλευτικά έδρανα, όπου χαιρέτησε τους πολιτικούς αρχηγούς.

ΠΗΓΗ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωχχχ ο κοροναϊος με γυαλια

Ανώνυμος είπε...


Όσο κι αν γκαντεμοκορδώνεται το Κουλοδρακουλαίικο πάντως δεν το φθάνει με τίποτα. Τί αεροτουρμπίνες και τί κουρούνες, μόνο τον κατακλυσμό που δεν μας έχει φέρει αυτό ακόμα. Φτου, ξου!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Όσο κι αν γκαντεμοκορδώνεται το Κουλοδρακουλαίικο πάντως δεν το φθάνει με τίποτα. Τί αεροτουρμπίνες και τί κουρούνες, μόνο τον κατακλυσμό που δεν μας έχει φέρει αυτό ακόμα. Φτου, ξου! "

Χ α χα χα ακριβώς.!! Αλλά δεν έχασε χρόνο η συγκεκριμένη με το που έγινε Πρόεδρος ξέρεις τι είπε;;

«Πρέπει να διαφυλάξουμε τα σύνορά μας επιτελώντας το ανθρωπιστικό μας καθήκον απέναντι σε ανυπεράσπιστους και απελπισμένους ανθρώπους»

Πρώτον πως στο καλό προστατεύεις τα σύνορα μιας χώρας, επιτελώντας ταυτόχρονα το ''ανθρωπιστικό καθήκον'' (καθήκον; από που και ως που;). Δεύτερον, που ακριβώς είδε τους ανυπεράσπιστους και απελπισμένους ανθρώπους; Μολότωφ πετάνε στους αστυνομικούς μας! Μολότωφ! Λίγα ελληνικά γνωρίζουμε και μπορούμε να καταλάβουμε ότι όποιος πετάει μολότωφ, μόνο απελπισμένος και ανυπεράσπιστος δεν είναι!

Η συγκεκριμένη γυναίκα, όχι μόνο δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, αλλά μάλιστα λόγω του μαρξιστικού της φρονήματος, αποτελεί ύψιστη απειλή για τα εθνικά μας συμφέροντα, είναι επικίνδυνη!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Κούλη....ρίχτοοοοοο

https://tinyurl.com/r3778wa

https://tinyurl.com/w7q7ul3

ΑΡΡ. είπε...


Μολότωφ πετάνε στους αστυνομικούς μας! Μολότωφ! Λίγα ελληνικά γνωρίζουμε και μπορούμε να καταλάβουμε ότι όποιος πετάει μολότωφ, μόνο απελπισμένος και ανυπεράσπιστος δεν είναι!
..........................................................................


Έλα βρε Λύκαστρε κι εσύ, πού ζης; κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις από μαρξιστικήν λαθρολάγνον ευαισθησίαν, το άκρον άωτον της ανθρωπίνης διαστροφής!
Μα αι μολοτωφοβολίδες γράφουσι επάνω ¨α π ε λ π ι σ ί α¨ δεν βλέπεις, δεν έχεις πίστιν; Μα όποιος έχει πίστιν όπως η ΚΟΡΩΝΟΕΔΡΟΣ ημών
δεν έχει ανάγκη καν του μάτια έχειν. Μόνο του ακούειν his master's voice.
Λίγο το έχεις αυτό;

ΥΓ.
Αυτή η κομμουνο-διεθνιστική μαζοχιστική αλληλεγγύη σπάζει κόκαλα,
μόνο με την χριστιανικήν τοιαύτην συγκρίνεται. Εβραιογενείς γαρ αμφότεραι.
Κατά τον ιερόν Αυγουστίνον λατινιστί ¨Ama et fac quod vis¨
(αγάπα και κάνε ό,τι θες.) ¨Ama¨ and go fuck you όπως θαν έλεγε τις σήμερα.
Αυτοί οι Εβραίοι πάντως ξεπέρασαν κατά πολύ και τον αρχαίο Μίδα:
Ό,τι πιάνουν στα χέρια τους, πνευματικό ή θρησκευτικό, εμπόριο-χρυσός γι αυτούς γίνεται. Και για τους άλλους, άσε. Σκατά.
Αλλά τί αξίαν έχει το κατέχειν όλον τον χρυσόν του κόσμου έχοντας απωλέσει ταυτόχρονα παν το ανθρώπινον μέσα σου;