ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ.!!

Γράφει ο Λύκαστρος :

Για τους λαθρό  που τους φέρνει ο Κούλης, δεν ισχύει το "μένουμε σπίτι"...έχει φτιάξει άλλο νόμο.!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ...και μένουν σπίτι.!! Βλέπεις όλους αυτούς σιγά μην τους έχουν ελέγξει για το αν κουβαλάνε ιό, ή έστω άλλη ασθένεια....όλοι αυτοί είναι ελεύθεροι να βγαίνουν έξω καθημερινά  από τις 7 το πρωί μέχρι της 7 το βράδυ.!! Και μάλιστα μπορούν να είναι ακόμα και 100 άτομα μαζεμένοι σε γκρουπάκια κάτω των 10 ατόμων , και να κυκλοφορούν ΔΗΜΟΣΙΑ.....με την ευγενική και στοργική προστασία της Αστυνομίας.!!


Αν τώρα αντί κάποιος να μελετάει τις εφαρμοσμένες και επιτυχημένες τακτικές και τρόπους εξόδου από αυτόν τον βόθρο που μας έχουν χώσει, κάθεται και ακούει τα μουνόπανα που σεργιανίζουν στα σκατοπαράθυρα της νεοφιλελεύθερης χεσοενημέρωσης, είναι άξιος της τύχης του.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΕΣ. Όλες τους κινούνται κατόπιν καθοδήγησης και οδηγιών από τα γνωστά κέντρα. ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ.


Όλα αυτά που σας λένε είναι πούτσες μπλέ και αργότερα θα γίνουν και ερυθρές, και  όλη η επιχείρηση ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ της Νεότερης Ελλάδας, στην συγκεκριμένη στιγμή γίνεται για να ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ως κρατική οντότητα να διαδραματίσουμε ρόλο στην ποιο νευραλγική και σημαντική περιοχή του πλανήτη ...ακόμα και ΜΕ ΑΠΟΚΟΠΗ  ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ.!! Στην Ελλάδα η αποσύνθεση δεν θα γίνει με οπλιτικό τρόπο....όχι ακόμα....αλλά σίγουρα γίνεται με πολιτικό τρόπο.
Είναι θέμα ΑΧΙΛΛΕΑ και ΟΔΥΣΣΕΑ....άλλος τρόπος ο ένας, άλλος ο άλλος.




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

.. θα την πάρει την ρεβανς ο Αχχιλλέας επιτέλους;

Ανώνυμος είπε...

Αχιλλέας