ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Η Κρυμμένη ιστορία της προδοσίας της Μικρασιατικής Καταστροφής.!


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Mια ματιά στην κρυμμένη ιστορία που δεν μας διδάσκουν, και στην ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Μικρασιατικής Καταστροφής. Αυτά που δεν θέλουν να μαθαίνουμε, γιατί έτσι η προδοσία και το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ θα συνεχίζονται.

Όλοι μας έχουμε δει και έχουμε ακούσει για την Μικρασιατική τραγωδία τον Αύγουστο του 1922 όπου χιλιάδες Έλληνες στοιβαγμένοι στο λιμάνι της Σμύρνης περιμένοντας ένα πλοίο για να τους παραλάβει αλλά που δεν έρχονταν ποτέ..Η Ιστορία όμως δεν αποκαλύπτει το τεράστιο Εθνικό έγκλημα και την προδοσία που υπογράψανε οι τότε κυβερνώντες της χώρας με την ανοχή και την υπογραφή του Βασιλέως..20 Ιουλίου 1922 ένα μήνα πριν την Εθνική τραγωδία με τον νόμο 2870 ΦΕΚ119 απαγορεύσανε την είσοδο πολιτών από τρίτες χώρες δίχως διαβατήριο και επιβάλλανε πρόστιμα σε όσους πλοιοκτήτες προσπαθούσανε να φέρουν τους χιλιάδες Έλληνες της Μικράς Ασίας με ποινή φυλάκισης και χρηματικό πρόστιμο έως 10.000 δρχ.. 

Αλήθεια ποιος σας έχει πει και σας έχει διδάξει για αυτή την εσχάτη προδοσία;; Διότι όταν υπογράφουν ένα μήνα πριν την καταστροφή και την σφαγή του Ελληνισμού στην Μ.Ασία αυτόν τον νόμο, ΞΕΡΑΝΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΡΧΕΤΑΙ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ.

8 σχόλια:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Πάντα το πρόβλημα το είχαμε με τους μέσα και αυτοί πρώτοι πρέπει να εξαϋλωθουύν......

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακριβώς ...είναι αυτό που λέω εδώ και χρόνια...ότι ο εχθρός είναι ΕΝΤΟΣ.! Και κάποια στιγμή θα πρέπει να βγούνε απο τις κομματικές και ιδεολογικές παγίδες που έχουν πέσει.!! ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ οι ιδεολογικές θεωρίες έγιναν για να χωρίζουν και να μοιράζουν το πόπολο. Από άκρα δεξιά έως άκρα αριστερά...απο βασιλικούς , μέχρι αναρχικούς...ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ και παίρνουν οδηγίες από τον εχθρό.!!

Ένα μόνο πράγμα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας...όποιος δεν είναι μαζί μας...με τους Έλληνες, είναι εναντίων μας.! Άρα υπάρχουν μόνο δύο παρατάξεις...ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΟΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

ΑΡΡ. είπε...


Λ.
Τόσο απλά είναι τα πράγματα...
======================================
Όσο απλό και το ότι από ρωμαϊκής κατακτήσεως (-146) και εντεύθεν,
και εξαιρέσει ορισμένων φιλοδόξων εθνικών προσπαθειών, εξάρσεων-αναλαμπών, (υστεροβυζαντιννή περίοδος, Καποδίστριας, βαλκανικοί πόλεμοι, Μεταξικόν καθεστώς) η Ελλάς ουδέποτε επέτυχε την πλήρη εθνικήν της αποκατάστασιν και αυτονόμησιν, ο δε ελληνικός λαός ουδέποτε εγαλουχήθη με καθαράν ελληνικήν παιδείαν, ήθος και εθνικήν αγωγήν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡ : η Ελλάς ουδέποτε επέτυχε την πλήρη εθνικήν της αποκατάστασιν και αυτονόμησιν, ο δε ελληνικός λαός ουδέποτε εγαλουχήθη με καθαράν ελληνικήν παιδείαν, ήθος και εθνικήν αγωγήν.

Ακριβώς αγαπητέ φίλε Αρρίων...δεν έχουμε τίποτε ελληνικό. Διότι απαγορεύεται να υπάρχει. Δεν έχουμε ελληνική παιδεία...δεν έχουμε ελληνική οικονομία...δεν έχουμε ελληνική συμπεριφορά...ούτε καν ελληνικά σπίτια.!! Γιατί το λέω αυτό;;; Μια ματιά να ρίξει κανείς στην ασχήμια που έχει η τσιμεντούπολη της Αθήνας αλλά και των άλλων μεγάλων κέντρων θα καταλάβει ότι δεν είναι ανθρώπινες πόλεις.! Η ρυμοτομία και η αρχιτεκτονική του χώρου επηρεάζουν άμεσα την ψυχή.!! Η ψυχή φορτίζεται θετικά ή αρνητικά από τις δονήσεις που λαμβάνει από τον περιβάλλοντα χώρο.!! Για αυτό και οι προγονοί μας έχτιζαν τα σπίτια και τις πόλεις τους είτε από πέτρα και μάρμαρο είτε από ξύλο...ποτέ από τσιμέντο. Αν και το γνώριζαν σαν υλικό και ήταν ικανοί να το κατασκευάσουν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Η Ελλάδα φίλε μου, δεν σώζεται πλέον από ΚΑΝΕΝΑ πολιτικό κόμμα, πόσο μάλλον από κανένα πολιτικό σχηματισμό που συμμετείχε στην δημιουργία του προβλήματος που αντιμετωπίζουμε.
Η όποια λύση για την χώρα μας, πιθανών να έρθει από εξωπολιτικούς παράγοντες, οι οποίοι θα βρίσκονται σε ένα ανώτερο επίπεδο συνειδητότητας, από αυτό των πολιτικών που προκάλεσαν το πρόβλημα. Συνεπώς μιλάμε για ανθρώπους εντελώς άλλης λογικής.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Άρα για να είμαστε απόλυτα σωστοί...αφού δεν έχουμε τίποτε ελληνικό...ΕΛΛΑΣ δεν υπάρχει , τουλάχιστον ακόμα.! Αυτό που υπάρχει είναι ένα υποτελές κρατίδιο με το όνομα "Ελληνική Δημοκρατία"...που ούτε ελληνικό είναι, διότι δεν το κυβερνάνε Έλληνες..ούτε φυσικά και δημοκρατία έχουμε.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά τις 12 μου θυμίζει την απαγόρευση της κυκλοφορίας επί Κατοχής.!!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ... "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"!!! ΜΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!!

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ....

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ.

ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ... ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΚΛΕΓΗΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ.

ΕΤΣΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ... Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ "ΔΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ"... ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ... ΕΚΕΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ.

ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.... ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙΣ.

Άλλο το καθιερωθέν και επικρατήσαν παγκοσμίως σήμερον αγγλικόν πολιτικόν σύστημα ονόματι ¨αστικός κοινοβουλευτισμός¨ ή ψευδεπίγραφος ¨δημοκρατία¨ προς ιδιοποίησιν της αρχαίας ελληνικής δημοκρατίας και δια το επιδείξαι έχειν το καθεστώς αυτό αρχαία ερείσματα και ρίζας, και άλλο ελληνική δημοκρατία...
το αυτό όπως άλλο η αρχαιοελληνική εκκλησία του δήμου-πολιτών και άλλο η μεσαιωνικώς καθιερωθείσα θεοκρατική εκκλησία των υπηκόων πιστών.
(Η κλοπή γαρ, παραχάραξις και ιδιοποίησις των ελληνικών πολιτισμικών αξιών, αγαθών μέχρι και αρχαιολογικού ελληνικού πλούτου, του κυριάρχου ελληνικού εθνικού κράτους δια τούτο δολοφονηθέντος και εισέτι πολιτισμικά απόντος, υπό των πολιτισμένων δυτικών κληρονόμων του ¨πάει¨ εδώ και αιώνας ¨σύννεφο.¨)
Ούτως ή άλλως η αθηναϊκή και ελληνική δημοκρατία (χίλιες ελληνικές πόλεις –κράτη είχεν μόνον η αρχαία Αθήνα του -5ου αι. υποτελείς υπό την δημοκρατικήν (!) ηγεμονίαν της) δεν είχε αναπτύξει τόσο εκφυλιστικάς και αυτοκτονικάς τάσεις ώστε επτραπήναι εις τον παρεπιδημούντα ξένον πληθυσμόν της (μέτοικοι ξένοι εμπορευόμενοι, λαθραίοι, ξένοι εργάται και αιχμαλωτισθέντες εν πολέμω δούλοι Έλληνες και βάρβαροι), ήτοι τα 4/5 περίπου του εκ 500.000 πληθυσμού της, το έχειν πολιτικά (¨εκκλησιαστικά¨) δικαιώματα εξισούμενον ούτω αυτόν με τους αυτόχθονας ελευθέρους Αθηναίους πολίτας. Κι αυτό γιατί εάν συνέβαινε ποτέ τούτο, ευλόγως θα έπαυον, δημοκρατικότατα, να είναι κυρίαρχο κράτος Αθηναίων αλλά κατεκτημένη μειονότης, εκβαλόντες ούτω ιδιοχείρως τα όμματά των. (Το ποσοτικόν 4 γαρ νικά δημοκρατικότατα το 1)!

Ό,τι πάει να γίνη τώρα δηλαδή στον δυτικό, πολιτισμένο και παρηκμασμένο, κόσμο που εθελοτυφλεί ανοίγοντας τα σύνορά του εις τα παντοειδή αφρασιατικά λαθρομαζώματα που επιδοτούνται μάλιστα κρατικώς και σκανδαλωδώς πλουσιοπάροχα και προνομιακά δια την σχεδιαζομένην ειρηνικήν γενοκτονίαν της λευκής φυλής και αντικατάστασίν της υπ’ αυτής των λαθροεισβολέων επήλυδων. Και αυτό ενώ πάσα εθνική αντίδρασις (συλλογικό ένστικτο εθνικής αυτοσυντηρήσεως) των γηγενών συστηματικά κατατρομοκρατείται, δαιμονοποιείται και ποινικοποιείται, ιδεολογικά και πολιτικά, υπό των εθνοπροδοτών τυράννων του.

Άρα κάτι το πολύ σοβαρό και θανάσιμο υποκρύπτεται, σοβεί και βρωμάει εδώ.
Και δεν είναι καθόλου παράξενο που ολόκληρη η ιστορική επιστήμη ακόμα δεν ευρίσκει (ή δεν της επιτρέπεται ευρείν;) τα αίτια της πτώσεως της ρωμ. αυτ/ρίας! Τυχαίον; Αφού αυτά δεν είναι άλλο από αυτό που υφίσταται και η Δύσις σήμερον, την αθρόα δηλαδή και ανεξέλεγκτο αφρασιατική λαθρομετανάστευσι και πληθυσμιακή αλλοίωσι (εν Ευρώπη κυρίως), τη αγαστή συνεργασία φυσικά με τους ¨εντός των δυτικών τειχών¨ τυχοδιώκτας Εφιάλτας και πεμπτοφαλαγγίτας.

Ανώνυμος είπε...

"..Η όποια λύση για την χώρα μας, πιθανών να έρθει από εξωπολιτικούς παράγοντες, οι οποίοι θα βρίσκονται σε ένα ανώτερο επίπεδο συνειδητότητας............... Συνεπώς μιλάμε για ανθρώπους εντελώς άλλης λογικής.........."


........και ιδιοσυγκρασιας, απο αυτους που συναντας στα κομικ ..τους κινηματογραφους και τα βιβλια μυθολογιας....και που μεσα απο την "μοιραια" διαδρομη των γεγονοτων, θα παιξουν το ρολο που με αυταπαρνηση αποδεχτηκαν καποια ανυποπτη...του χρονου στιγμη!

https://youtu.be/_-gHVGOoE48

Λυσιας