ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Δίκη Χρυσής Αυγής: Αναστολή ποινών σε όλους πλην Ρουπακιά προτείνει η εισαγγελέας

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Φυσικά η εισαγγελέας κάνει λόγο για το 497 παρ 4 του ΚΠΔ που αναφέρεται στο ανασταλτικό αποτέλεσμα επί άσκησης εφέσεως αλλά ποιος από τους δικαστές του διαδικτύου και τους άσχετους δημοσιογράφους είναι σε θέση να καταλάβουν την διαφορά με την αναστολή ποινής του άρθρου 99 π.κ...Ρίχνω πολύ γέλιο με αυτά που διαβάζω μέσα στο ίντερνετ απο τους διάφορους αναλυτές της κάτω ραχούλας...ααα και μια που που είπα ραχούλα...να μιλήσω και λίγο σοβαρά και να πω ότι η Ζαρούλια θέλει αναστολή γιατί ανησυχεί που θα αφήσει μόνη την Ουρανία, τελευταία έχει δείξει μια ροπή προς τον...κομμουνισμό.!!!  😂😂😂

Αναστολή ποινών σε όλους τους καταδικασθέντες για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, πλην του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα Γιώργου Ρουπακιά προτείνει η εισαγγελέας της Έδρας. 

Σύμφωνα με την εισαγγελέα Αδαμαντία Οικονόμου, οι καταδικασθέντες τήρησαν περιοριστικούς όρους απαρεγκλίτως, έχουν γνωστή διαμονή, δεν είναι ύποπτοι φυγής, δεν προέβησαν σε καμία προπαρασκευαστική ενέργεια για να διαφύγουν, εμφανίστηκαν ενώπιον των Αρχών, τα ποινικά τους μητρώα είναι λευκά - πλην ορισμένων για μικρές παραβάσεις- δεν απέφυγαν τη σύλληψή τους, κάποιοι εξάντλησαν και το ανώτατο όριο προφυλάκισης, διαλύθηκε η Χρυσή Αυγή, έκλεισε το κόμμα και η εφημερίδα.

Ωστόσο, κατά την πρότασή της, η εισαγγελέας της έδρας διευκρίνισε πως ο δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, δεν δικαιούται χορήγηση ανασταλτικού χαρακτήρα της έφεσης, καθώς του έχει επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης για την ανθρωποκτονία από πρόθεση.

ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Χαχαχαχα

Τα ανταλλακτικά πρέπει να μπουν στην προθήκη ξανά για την προώθηση των σχεδίων.
Έρχονται δύσκολες μέρες και πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα μαντρώματος του όχλου,
εύκολα.

Πως έλεγε η διαφήμιση ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε.
Σε προηγούμενο σχόλιο είχα πει πως η εξαγορά είναι και έμμεση.
Θα σε αφήσω έξω αλλά όταν έρθει η ώρα θα σου τραβώ το αυτί για να χορεύεις στον σκοπό μας.

Επιβεβαιώνουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο τα προγνωστικά μου.


Μάριος -.-


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακριβώς έτσι είναι όπως τα είπες φίλε Μάριε , με την μόνη διαφορά ότι πλέον έχουν ξεβρακωθεί όλοι τους.!! Έχει πέσει πολύ στριπτίζ και ο κόσμος δεν μασάει πλέον. Είναι μόνο για σπάμε πλάκα μαζί τους και να μην τους παίρνουμε στα σοβαρά.

Ανώνυμος είπε...


Να είχαν και κανένα κορμί φιδίσιο,κάτι θα γινόταν.

Όλοι είναι για την χωματερή ούτε καν για ανακύκλωση.

Καλά η δικαιοσύνη δεν μόνο τυφλή, είναι σε κωματώδη κατάσταση καμιά επικοινωνία με το περιβάλλον που να βασιστεί ο Έλληνας.

Αχ θα πέσει ξύλο μετά μουσικής.



Μάριος-.-

Μμ. είπε...


Κρίμα που τα δημοκρατικά, συνταγματικά και δικαστικά μας χάλια,
επί Κούλη happy traveller και ΜητσοΜπάκο Athinabad, είναι τόσο
εθνοτραγικά μεγάλα που δεν μας αφήνουν να γελάσουμε με τα χάλια της Χ.Α.