ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ 12 ΕΩΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020

 

Γράφει ο Λύκαστρος :

Από τα πιο δύσκολα διαστήματα της χρονιάς αυτής..με μια Νέα Σελήνη απαγορευτική για νέες εκκινήσεις..με έναν Ήλιο σε αντίθεση με Άρη ανάδρομο και σε τετράγωνα με Πλούτωνα Κρόνο Δία..
Συγχρόνως και ο Άρης στα τετράγωνα αυτά από τον Αύγουστο και πέρα..
Όλο το πακέτο σχηματίζει ένα ταύ τετράγωνο..και κάπως σαν να θες να περάσεις συμπληγάδες...εσύ στα γ δεκαήμερα..μέσα από άπειρες δυσκολίες..εντάσεις..και το μόνο που να βλαστημάς την γκαντεμιά σου...και μόνο.
Νέα Σελήνη 23°53° ζυγού..
Κοροϊδία και παίζονται συμφέροντα..ίσως θέματα με Τουρκία..να εξελιχθούν μη αναμενόμενα..ενώ λόγω covid 19 και άλλοι περιορισμοί μακράς διαρκείας...
Πάνω σε όλα αυτά και ένας Ερμής στον Σκορπιό γίνεται ανάδρομος απέναντι από τον Ουρανό..δημιουργώντας απρόσμενες συγκυρίες..
Αποκαλύψεις και αποκρύψεις..μυστικά θαμμένα βαθιά κάποιοι τα αναζητούν..και πόσο αδρανής παθητικός να μείνεις..όταν το συμφέρον σου κινδυνεύει..
Επανασυνδέσεις ..ακόμη και από το δημοτικό..ίσως..να μη πω το νηπιαγωγείο..απρόσμενες ερωτικές επαφές για ταύρους σκορπιούς καρκίνους παρθένους κριούς..και όσους έχετε εκεί πλανήτες σε
11°έως 0°Σκορπιού.
Ανακούφιση σε όλα αυτά το εξάγωνο για 3η φορά εφέτος Δία Ποσειδώνα..κέρδη θεραπείες ..βοήθεια σε αδυνάτους..καλλιτεχνικές ευκαιρίες..και έχει διάρκεια...αυτό ευτυχώς βάλσαμο στις αδικίες..
Σαββατοκύριακο της εξαπάτησης..της απιστίας..ερωτικά και οικονομικά η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα σε αντίθεση..τινάζουν όνειρα στον αέρα..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πιο λιανα για γεωπολιτικα θα ηταν ωραιο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και αν έβαζες ένα nicname θα ήταν ακόμα πιο ωραίο.!