ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Σαμοθράκη: Βουτιά στις Βάθρες πρωί-πρωί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Να δείς που το Μάρτη...θα πάει πενταήμερη..!!! Εδώ ο κόσμος καίγεται...


Ο κ.Μητσοτάκης σηκώθηκε πολύ πρωί και ανέβηκε στην περιοχή που είναι ένα από τα σήματα κατατεθέν του νησιού και έχει φανατικούς φίλους διαχρονικά. Μαζί του στην δύσκολη διαδρομή μέχρι να φτάσει κανείς στο σημείο αυτό, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες και η σύζυγος του Μαρέβα, οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜΘ Θανάσης Τσώνης και ανέβασε την συγκεκριμένη φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα στο facebοok.

 Ο Πρωθυπουργός ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από το περιβάλλον, που δεν άντεξε και… βούτηξε στα κρύα νερά στις Βάθρες και είχε έτσι μια ακόμη μοναδική εμπειρία στο “νησί της Νίκης” το οποίο επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Να είναι 10 χιλιάδες η πρώτη φουρνιά...... σε δύο πλοία τους φορτώνεις πρωί-πρωί πριν ακόμα χαράξει, στυλ κτυπάει το κουδούνι, καλημέρα, φόρτωμα στο στάγιερ που περιμένει με τους άλλους και φόρτωμα στο πλοίο που λέγαμε..... Τώρα, το τι θα κάνεις με τα πλοία, που θα τα πας, αν τα χρησιμοποιήσεις για θαλάσσιους κινητούς, η ακινήτους στόχους πυραυλικών συστημάτων, δεν θα σου υποδείξω τον τρόπο, μην με πιέζεις με τέτοια θέματα.

Ανώνυμος είπε...

Πώς και δεν τον φάγαν τα μεγάλα φίδια, που τριγυρνάνε εκεί στο ρέμα του Φονιά;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Τρόμαξαν και εκείνα από τον γκαντέμη.!! Τι να σου κάνουν τα φιδάκια της φύσης μπροστά σε αυτό το μίασμα. Όπου πατάει αυτό το μίασμα το πόδι του μετά έρχεται η καταστροφή..έτρεξαν να κρυφτούν τα έρμα.