ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Τι εντολές πήρες Κυριάκο απο την Γερμανοκρατούμενη ΕΕ;;;

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Τι πήρες Κυριάκο απο την Γερμανοκρατούμενη ΕΕ;; Μα ότι παίρνει  κάθε πρωθυπουργός μιας οικονομικής αποικίας . ΕΝΤΟΛΕΣ.!! Πες μας Κυριάκο τι εντολές σου έδωσαν;; Γιατί οι Γάλλοι όχι το Σαρλ ντε Γκωλ, αλλά ούτε κωπήλατη λέμβο, δε στείλανε αυτή τη φορά.;;; Τι μάθανε οι Γάλλοι ότι συμφώνησες;;; Άλλη μια τεράστια επιτυχία του Κούλι και της Κυβερνησάρας του της "Αριστείας".


Με τη Γερμανοδουλεία τους και την χαμέρπειά τους, εκεί που οι Πουρκουάδες ήτανε έτοιμοι, να ξεβγάλουν τη μπουγάδα για πάρτη μας, κατάφεραν να τους κάνουν κι αυτούς, να μας σιχαθούνε και να μας εγκαταλείψουνε. Πάνε και οι Γάλλοι..ακούσατε τίποτε από τον Μακρόν;;; Μήπως είδατε να στέλνει τίποτε φρεγάτες;; Και μαζί με εμάς θα την πληρώσουνε και οι Κύπριοι. Επειδή γνωρίζουμε τι εντολές πήρες, και τι σε έβαλαν να κάνεις, εκεί στο «μίτινγκ» που είχες με τους πραγματικούς μη εκλεγμένους κυβερνήτες της Ε.Ε , σου λέω δεν θα την βγάλεις καθαρή την μπουγάδα.!! Διότι μπορεί να έχουμε ανεξάντλητο απόθεμα από προδοταριά και ανθέλληνες...αλλά αυτήν την φορά έχουμε ΘΥΜΩΣΕΙ πολύ Κυριάκο.!! Και εδώ ο πρώτος την γεωπολιτική διδάξας ο Όμηρος, έγραψε και στήριξε ολόκληρη Ιλιάδα, επάνω στον ΘΥΜΟ...του Αχιλλέα.! Για αυτό σου λέω πρόσεχε Κυριάκο.

 



6 σχόλια:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Αγαπητέ..... σε πληρώνω, σε έκανα γνωστό ανά την επικράτεια, σου έδωσα κύρος, σε έκανα αυτό που είσαι έως σήμερα,έχεις εξαρχής συμφωνήσει σε όλα τα λεγόμενα μας,δεν σου έκρυψα κάτι,γνωρίζεις επίσης ότι μπορώ να σε σβήσω πολύ επίπεδα ανά πάσα στιγμή. Επόμενος.......

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Ατμέ...το θέμα είναι ότι όποιος και να είναι στην θέση, όποιον και να βάλουν επόμενο σε αυτήν την θέση...δεν κάνει μόνο τεράστια γεωστρατηγικά λάθη που πάνε πίσω την όποια παράταξη του, π.χ την Ν.Δούλα...αλλά πάνε πίσω γεωστρατηγικά την Ελλάδα.!!
Και δεν είναι μόνο ότι πάνε την Ελλάδα ένα βήμα πίσω...αλλά την πάνε σε ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ από ότι είναι κάθε φορά.!!

Ε θα τους γανώσουμε το τρισοκέρατο όλους.!

Μμ. είπε...


Μόνη μας πια παρηγοριά η πόρνη τύχη,
το ασυμβίβαστο απρόβλεπτο ατύχημα
και ο της Ελλάδος θεός που είναι ο πιο απρόβλεπτος εξ όλων.
Αν δεν μας έχει σιχαθή (ο τελευταίος) κι αυτός ακόμα.

Ιωάννης είπε...

Φίλε Λύκαστρε

κρατώ την τελευταία πρόταση περί "Θυμού του Αχιλλέως". Προσωπικά πολύ το αμφιβάλλω ότι κάποιο χάπατο αυτής της χώρας της "εκπούστευσης και της εκπουτάνευσης", κατά Σ. Καργάκο, είναι ικανό να θυμώσει γιά θέματα που άπτονται της πατρίδας. Το Ορούτς και το Κανουνί σουλατσάρουν πάνω-κάτω σαν το "Love Boat" και δεν άνοιξε ρουθούνι! Κανείς δεν κατέβηκε στο δρόμο. Μόνο κάνα μύριο κομμούνια γιά να διαμαρτυρηθούν γιά την "φασιστική" Χ.Α. Γιά τον φασισμό που ζει ο 'Ελληνας καθημερινά δεν είδα κανέναν "θιγμένο" ή "ευθαισθητοποιημένο" και με δημοκρατικές "αξίες" να βγει να διαμαρτυρηθεί και να συμπαρασύρει και άλλους συμπολίτες του σε διαδηλώσεις γιά την αποκατάσταση της λειτουργίας του Συντάγματος και την επαναφορά των πολιτικών και προσωπικών ελευθεριών που απορρέουν απ' αυτό. Εδώ που τα λέμε γνωρίζει κανένα ζώον απ' αυτά που πάνε και ψηφίζουν περί Συντάγματος;;; Το έχουν διαβάσει ποτέ τους;;; Γνωρίζουν το περιεχόμενό του;;; 'Επειτα από 11 πολυοργασμικά χρόνια Μνημονίων, όχι θυμό δεν είδα ακόμα, ούτε βαρελότο δεν έσκασε! Μη με ξυπνάτε όνειρο βλέπω(!!!) που έλεγε και μιά παλιά διαφήμιση... Τι χαμερπής λαός!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ιωάννη με το παραπάνω σχόλιο σου δράττομαι τις ευκαιρίας να καταθέσω μερικές από τις σκέψεις μου ,αλλά και τις διαφωνίες μου ως προς την οπτική των γεγονότων που ζούμε σήμερα.

Πρώτα από όλα όσοι κατοικούν εντός των συνόρων της χώρας που λέγεται ΕΛΛΑΣ δεν είναι ένας ενιαίος λαός ακόμη και αν γεννήθηκε εδώ είναι κάτοικος όπως πολύ σωστά λέει ο Λ.
Μία μικρή μερίδα είναι ΕΛΛΗΝΕΣ με καταγωγή ΑΝΑΛΟΓΗ, με καθημερινή ζωή και στίγμα ισάξιο των προγόνων μας . Αυτό το τσουβάλιασμα πρέπει να σταματήσει και να γίνει κατανοητή η διαφορά.Είναι μια καλή αρχή. Τα αναθέματα προς τους ανθρώπους και τον λαό των Ελλήνων μόνο πίσω μπορούν να πάνε το συλλογικό ασυνείδητο της χώρας και όχι μπροστά,επιπλέον εξυπηρετεί πολύ καλά το σχέδιο των κέντρων εξουσίας όταν φθίνει η έννοια και στάση των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Δεύτερον τα 11 πολυοργασμικά χρόνια των μνημονίων στην αρχή με θύμωναν και εμένα πολύ. Με λίγη περισσότερη σκέψη και πιο επεξεργασμένη οδηγήθηκα στο συμπέρασμα πως αυτό ήταν απαραίτητο για όλους μας .

Οι προσλαμβάνουσες που έχουμε έδρασαν μέσα μας ,με διαφορετικό τρόπο βέβαια,και είδαμε να ξεβρακώνεται όλο το σύστημα από την δεξιότερη άκρη του έως και την πιο αριστερή.Είδαμε τους άλλοτε ορκισμένους εχθρούς να γίνονται σύμμαχοι μπροστά στον κίνδυνο να μην έχουν τίποτα. Είδαμε να σφετερίζονται» ιδέες διαχρονικές» και να κατοχυρώνονται στους επιτήδειους μόνο και μόνο επειδή διέγνωσαν την ανάγκη της διαμαρτυρίας του κόσμου. Η αναμπουμπούλα θα τους έκρυβε όλους όσους δεν είχαν βγει στο ξέφωτο οδηγούμενοι από την λιγούρα της εξουσίας και φιλοχρήματη φύση τους.

Είδαμε την δικαιοσύνη να πωλείται σε αυτούς που θα έπρεπε να αντιμάχεται φύση και θέση, το σύνταγμα όπως αναφέρεις μπορεί ο κόσμος να μην το γνωρίζει σε βάθος το γνωρίζουν οι πυλώνες τις εξουσίας και λειτουργίας του κράτους οι οποίοι βεβαίως ,και το έθαψαν .Μπορεί ένα σύνταγμα μόνο του να κάνει την δικαιοσύνη πράξη ?
Εγώ λέω όχι ,την δικαιοσύνη πρέπει να την χτίζει ο καθένας από εμάς μόνος του και να την τηρεί, είναι η μεγαλύτερη αρετή για έναν άνθρωπο ,ψυχή χρειάζεται.

Άρα ο χρόνος ήταν υπέρ, φυσικά έχει κόστος ήταν όμως απαραίτητος ,λειτούργησε η τριβή της ψυχής σε όσους φυσικά έχουν.Σμιλεύτηκε ,θέριεψε ,καθαρίστηκε από τα περιττά . Προπαρασκευή ήταν για να δυναμώσουμε ,να βγούμε στο φως ,όσοι και όσες το είχαν αυτό ενεργοποιήθηκε και μεγάλωσε.

Χρειάζεται υπομονή και σχεδιασμός για να σκοτώσεις έναν τέτοιο φίδι που εκτρεφόταν χιλιάδες χρόνια , για να το τελειώσεις μια και καλή ,το οποίο το βρίσκεις σε όλες μα όλες τις εκφάνσεις της ζωής.
Η Σωτηρία δεν θα έρθει από την όποια κυβέρνηση ή κόμμα θα έρθει από άλλους αρχηγούς, θα δεις ,στο τέλος ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
Ο Ντιπ για ντιπ κάνει την δουλεία του είναι ο χρήσιμος ηλίθιος αρκεί εμείς να κάνουμε σωστή ανάγνωση των γεγονότων.

Όσο για τον Αχιλλέα νομίζω πως είναι θυμωμένος εδώ και χρόνια ,ελπίζω να αλλάξει την ροή ,και νέα αρχέτυπα να αντικαταστήσουν τα παλιά ,καλύτερα και δικαιότερα.

Η οργή μας πρέπει να είναι στοχευμένη ,να κατευθύνεται από τον νου,όχι από την παρόρμηση και το θυμικό.Ακόμη και αυτή όταν βγει σε λάθος στιγμή μπορούν και την κατευθύνουν προς όφελός τους.





Μάριος -.-

Ιωάννης είπε...

@ Μάριο - 19 Οκτωβρίου 2020 - 12:45 μ.μ.

Αγαπητέ φίλε Μάριε,

Προσπάθησα πολύ περιεκτικά να σχολιάσω την φράση του Λύκαστρου η οποία μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση. Λόγω κούρασης από τη δουλειά δεν είχα την πνευματική διαύγεια να κάνω μακροσκελέστερη ανάλυση. Διάβάζοντας το σχόλιο σου έχω να σου πω ότι οι θέσεις σου με καλύπτουν πλήρως με αποτέλεσμα να μην έχω κάτι ιδιαίτερο να προσθέσω επί του παρόντος. Σ' ευχαριστώ. Σου εύχομαι να διατηρείς πάντοτε υψηλό το αγωνιστικό σου φρόνημα. Στο επανειδείν...